Mitä Kataiselle olisi tehtävä?

 • Valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok.) on rauhoitellut maailmantalouden epävakauden aiheuttamia pelkoja eduskunnassa käynnistyneessä budjetin lähetekeskustelussa 16.9.2008. Valtiovarainministeri Kataisen mukaan Suomen talous on erinomaisessa kunnossa kestämään vaikeampia aikoja. Valtiovarainministerin mielestä tilanne on eri kuin 1990-luvun alun lamassa. Katainen muistutti, että erona viime vuosikymmenen lamaan Suomi on nyt paljon vakaammassa tilanteessa niin julkisen kuin yksityisen velkaantumisen jäätyä paljon vähäisemmälle tasolle.
 • Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Jyrki Katainen korostaa, että Suomi tarvitsee maahanmuuttajia. Hän muistuttaa Turun Sanomiin kirjoittamassaan kolumnissa 2.6.2009, että nykyisten suomalaisten työpanos ei yksin riitä hyvinvointiyhteiskunnan rahoittamiseen. Maahanmuutto on Kataisen mielestä myönteinen asia.

Tänään julkaistun tilaston mukaan virallinen työttömyysaste on 11 %. Tempputyöllistetyistä ja erilaisissa huuhaa-koulutuksissa olevista puhdistettu todellinen työttömyysaste on noin 15 %. Virallinen nuorisotyöttömyys on nyt 38 %.

Mitä tälle miehelle pitäisi tehdä? Joka tapauksessa hänet on hyvin nopeasti saatava pois hoitamasta mitään vastuullista virkaa. Hän tuhoaa meidät kaikki ja lapsiemme tulevaisuuden.

Olisiko Siilinjärvellä koululautakunnan varapuheenjohtajan paikka auki?

Mainokset
Published in: on kesäkuu 23, 2009 at 3:48 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/06/23/mita-kataiselle-olisi-tehtava/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ave,
  Tämä töppötaavi-jyrki-boi täytyy saada sivuun, olet täysin oikeassa, nyt ollaan sillä kalliilla tiellä, mistä eilen kirjoitit.
  Ehdotit kanssa, että nyt osaavat virkamiehet kehiin, tämä maa ajetaan muutoin täysin perseeseen ja piukkaan…

  Vai, että vielä mamuja lisää tässä tilanteessa, vittu ne on saatana seinähulluja, mutta tässä ei olekaan härmän hyvinvoinnista kyse, vaan eliitin paskahouruista, ja utopiosta, niillä on päät toistensa perseessä ja syvällä, ja koko letkaa vedättää hra69, eli nolla-matti, eli NOVA-masa.

  Nyt on pojjaat sillä tavalla, että pitää alkaa varautua pahimpaan tässä syssyn mittaan, sen verran rumia lukuja on nyt lasissa jo….

  Eli, varusteita, ehkä muonaa, kunnon erävaatteita yms. sopivaa värkkiä… Tässä voi tulla vielä mielenkiintoiset ajat, kun alkaa tapahtua…

  Kun keski-luokka kurjistuu liikaa, yleensä on tapahtunut jotain, esim. vallankumous tms. Kai tämän tietää myös kapitalistin tiedemies!

  Ollaan kuulolla ja tehdään oikeita peliliikkeitä tässä. Parabellum.
  -P-

 2. Olkoon kuka tahansa mitä tahansa mieltä Lasse Lehtisestä, niin hänen kirjoituksessaan

  http://www.lasselehtinen.net/content/view/229/55/lang,fi/

  on ihan hyvä sanoma.

  Tätäkö tässä nyt haetaan.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: