Palautetta Kokoomukselta

Minulle tuli sähköpostiini ällistyttävän paljon palautetta edellisestä Kokoomuksen politiikkaa ja sen puheenjohtajaa koskevasta kirjoituksesta. Julkaisen palautteen, ettei jää mitään sanomista blogini tasapuolisuudesta. Palaute on aikamoista häröilyä.

Herra ministeri Kataisen avustaja (ilmeisesti, en ole varma):

 • ”Haluan painottaa, ettei Kataisen mielenterveydellä ole mitään tekemistä hänen virkatehtäviensä kanssa. Sitä paitsi ihmisten henkinen tasapaino tulee asettaa omaan viitekehikkoonsa. Hallituksessa on Jyrkiä huomattavasti enemmän mielenterveydeltään järkkyneitä jäseniä, mm. PM Vanhanen, ministerit Thors, Brax ja Holmlund.
 • Toiseksi ministeri Kataisella ei ole osakkuutta mihinkään ihmiskauppaan liittyvään vastaanottokeskusten perustamisiin tai niihin liittyviin yhtiöihin. Katainen ei ole millään tavalla mukana mukana ministeri Holmlundin liiketoiminnoissa eikä Siilinjärvelle ole tulossa ainakaan muutamaan kuukauteen yhtään vastaanottokeskusta. Jatko katsotaan sitten erikseen.
 • Kolmanneksi vastoin yleistä käsitystä ministeri Katainen ei tule ottamaan tulevaisuudessa lahjuksia Novagroupilta. Sen lisäksi on huomioitava, että kyseinen yritys on konkurssissa, joten epäily on aivan aiheeton jo tästäkin syystä.
 • Neljänneksi Suomen velkaantumista on liioiteltu. Se on vain rahaa suhteessa BKT:hen tai jotain sellaista. Ja jos otamme velkaa, se on seuraavan hallituksen murhe, ei todellakaan Kokoomuksen. Ja velkarahaa saadaan vielä muutama kuukausi lisää niin, että tyrät rytkyy.”

Sampsa Katajan sihteerin tai häneksi tekeytyvän palaute (ilmeisesti Katajan omaa tekstiä, tästä en ole tietenkään varma):

 • ”En ole ottanut lahjuksia, en. Epämääräiset huhut, että pelkästään eläkkeensaajien varoja olisi käytetty pääministeri Vanhasen pillunsaamiseen ovat liioiteltuja. Muutkin kyllä maksoivat osansa niissä – aika haastavissa – projekteissa. Kalliiksihan ne kyllä tulivat.
 • Haluan korostaa, että olen KEVAn hallituksen puheenjohtaja ja en tiedä eläkejärjestelmästä, yritysmaailmasta, sijoittamisesta tai muustakaan yhtään mitään. Olen siis syyntakeeton. Olen Kataja, Sampsa Kataja, ja jos kysyttävää tulee, soittakaa mainostoimisto Bobiin, kiitos.
 • Sampsa Kataja haluaa vielä lopuksi painottaa, ettei hän ole kotoisin Siilinjärveltä, tuosta Suomen kauneimmasta kaupungista.”
Mainokset
Published in: on heinäkuu 18, 2009 at 10:40 pm  Comments (8)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/07/18/palautetta-kokoomukselta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommenttiaJätä kommentti

 1. *reps*

 2. Siteeratut kohdat lienevät pilaa.

  Apropoo.. asiasta toiseen. Su-Ma 19-20.7.2009 välisenä yönä ylen puheradiosta tuli Keskustan Jarmo Korhosen haastattelu tai oikeammin lyhyt lausunto. Siis oikea ja aito. Korhonen sanoi ensi syksystä ja talvesta tulevan todella vaikeita. Vaikeimmat ajat sitten sotavuosien. Vienti on laskenut 40 prosenttia, tuotanto 20 prosenttia. BKT pudonneen 10 prosenttia. Merkittävää mielestäni oli, että tuollaista sanotaan ääneen. Yleensähän ihmisiä rauhoitellaan ja ei kerrota uhista.

  Toimittaja otti ohjelmassa esille Korhosen välttelyn haastattelupyyntöihin.

  Jotenkin alkaa tuntua, että eliittimme rivit ovat hajalla ja kyvyt tilanteeseen nähden liian vähäiset.

 3. ”Merkittävää mielestäni oli, että tuollaista sanotaan ääneen.”

  No voihan sen yöllä sanoa ääneen kun melko harva kuuntelee.

 4. Hieman offtopic, mutta:
  Ketkä nykyministereistä ovat koskaan tehneet ihan oikeata työtä ennen poliittista uraansa (poliittisia suojatyöpaikkoja ei lasketa) ?

 5. Soh, talouden alamäki on vasta alkumetreillä ja odotan mielenkiinnolla taas selityksiä ”kukaan ei osannut tätä ennakoida” yms. rehellistä/viatonta. Omilla sivuillani on paaaaljon pureskeltu maailman uutisia vimosen vuoden ajalta, käykää kommentoimassa.

  http://www.samassaveneessa.info

 6. Quite pryceless 😀

 7. ”Su-Ma 19-20.7.2009 välisenä yönä ylen puheradiosta tuli Keskustan Jarmo Korhosen haastattelu tai oikeammin lyhyt lausunto. Siis oikea ja aito. Korhonen sanoi ensi syksystä ja talvesta tulevan todella vaikeita. Vaikeimmat ajat sitten sotavuosien. Vienti on laskenut 40 prosenttia, tuotanto 20 prosenttia.”

  Heh. Mä luin ton saman ennustuksen tästä blogista muistaakseni vuosi-pari sitten.

 8. mitä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: