Paavo Voutilainen – rappion symboli

Viikon uutisvirta on ollut taas sitä itseään. Pari poimintaa viikon uutisista saa aikaan röhöttävän naurun ja se onkin ainoa, mitä tässä enää voi tehdä.

Heinäkuun viimeisellä viikolla saimme tiedon, että tulossa on Iranista ja Somaliasta lähtöisin olevia alakouluikäisiä oppilaita. Siitä millä kielellä heitä opetetaan, ei ole tietoa, tulkkivalmiuksista puhumattakaan, koulun johtaja Pekka Kuurila kertoo.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Oppilaiden ilmestymisen idylliseen Pekkalan kyläkouluun on luonnollisesti organisoinut Suomen ihmiskauppabisneksen markkinajohtaja SPR (64 % markkinoista arvoltaan 832 milj. euroa).

Opetuksen organisoiminen voi tulla aika arvokkaaksi, sillä Pekkalan koululle tarvitaan ainakin kaksi täysipäiväistä tulkkia a 60 euroa / tunti. No – kuntataloushan on tunnetusti hyvässä kuosissa ja rahaa kyllä riittää.

____________

Paavo Voutilainen on iskenyt jälleen. Helsingin sosiaalijohtaja, jonka selkäkipujen takia hän osti itselleen veronmaksajien rahoilla mm. 20 000 euron työpöydän, on hankkinut nyt kavereiltaan Diakonissakeskuksesta (Paavon entinen työpaikka)  ilman kilpailutusta 120 tuhannen euron arvosta konsultointia.

Lopputulos koostuu muutamasta romanikerjäläisten haastattelusta.

Paavo Voutilainen on koulutukseltaan pappi ja symboloi hyvin tämän päivän Suomea: jos papinkin moraali on näin kuvottavan läpimätä, mitä voi muilta virkamiehiltä tai poliitikoilta odottaa?

Advertisement
Published in: on 15 elokuun, 2009 at 2:40 pm  Comments (9)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/08/15/paavo-voutilainen-rappion-symboli/trackback/

RSS feed for comments on this post.

9 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ei Paavo ole pappi kuin koulutukseltaan. Hän nimittäin palvoo kolmipäistä vasikkaa nimeltään monikulttuurisuus. Yksi näistä päistä puhuu paskaa toinen oksentaa paskaa maksajien niskaan, ja kolmas oksentaa paskaa kaikkien rehellisten maahanmuuttajien niskaan.

  Siksi toisekseen Paavo on nykyisin byrokraatti, ja mitä byrokraatit ovat kautta aikojen olleet? Aivan oman asemansa pönkittäjiä ja itsensä jalustalle nostajia silloin kun he saavat vallankahvasta kiinni.

 2. Voutilainen ei ole virkamiehenä joutilainen. Kun Paavo touhuaa kyllä sattuu ja tapahtuu – ja veronmaksaja maksaa.

  Sama touhu tulee jatkumaan – ei näin loistavaa virkamiestä saada kammettua pois tehtävistään – muuten kuin kultaisella kädenpuristuksella tai toisella palkkioviralla.

  Mutta tätähän tämä elo on nykyisessä demlistien juuriaan myöten dwemlokratisoimassa komentotaloudessa… korjaan, monikulttuurisessa Suomessa.

 3. Pekkalan koulun rinnalle tyrkytän alkukesästä toimintansa uudelleen aloittaneen Ruukin vastaanottokeskuksen tapausta.

  Vielä keväällä SPR antoi ymmärtää, että Ruukin tiloihin tulisi 90-100 lähinnä yksin saapuvaa aikuista ja valtio hoitaisi kaikki kulut. Kunta vuokrasi SPR:lle vastaanottokeskukseksi sopivat tilat kertomansa mukaan lähes omakustannushintaan.

  Nyttemmin paikkamäärä on nousemassa 150:een ja elokuussa saapuvista tulijoista 40 on kouluikäisiä lapsia, joiden opetusta valtio ei korvaa. Siikajoen kunta joutuu maksamaan koulukulut vuodeksi eteenpäin omasta pussistaan. Jos lapset lähtevät vastaanottokeskuksesta ennen syyskuuta 2010, niin Siikajoki ei saa mitään korvauksia.

  Kunnan piti alunperin jäädä vain vuokranantajan rooliin, SPR:n pyörittää toimintaa ja valtion piti – kuten kulunut sanonta kuuluu – maksaa. 40 uutta oppilasta, joiden kansallisuuttakaan ei tiedetä, vaativat ainakin kolmen uuden opettajan palkkaamisen. Valtio ei maksa opettajien palkkoja, mutta on ojentanut auttavan kätensä myöntämällä Ruukin koululle apurahoja monikulttuurisuutta ja kansainvälistymistä edistäviin hankkeisiin.

  ”Rahan turvin pyritään saamaan Ruukin koululle monikulttuurista toimintaa niin, että eri kulttuureista tulevien lasten määrää nähtäisiin rikkautena eikä rasitteena.”

  ”Mitä tuleva toiminta tulee olemaan, sitä ei vielä tiedetä, mutta toivottavasti hankkeet näkyvät lasten ja perheitten suuntaan.” kertoo Ruukin koulujohtaja Jaakko Kemola.

  Hyvä Siikajoki, hyvä SPR ja hyvä Suomi!

 4. En kyllä ensin uskonut Voutilaisen olevan pappi, mutta katsos pirua!
  http://www.hel.fi/wps/portal/Sosiaalivirasto/Artikkeli?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/Sosv/fi/P__t_ksenteko+ja+hallinto/Johtajat/sosiaalijohtaja/voutilainen_cv

  Miljardin $$$$$€€€€€€€ mies
  http://fifi.voima.fi/artikkeli/Miljardin-euron-mies/2870

 5. Mädätys jatkuu…. voi vaan arvailla, mitä kaikkea täällä puuhastellaan…

  Onko kellään tietoa, mitä kuuluu sille Harjavaltaan tulevalle suurmädättämölle?

 6. Päätöksentekijä, jonka aivot sijaitsevat takapuolessa, tarvitsevat turvallisen istuinsijan. Jos päätöksentekijän istumalihakset ovat osoittaneet erityistä luovuutta ja myötämielisyyttä oikeiden puolueiden suuntaan, palkittakoon istuja Le Corbusier-kalustolla.

 7. Roope: tuo Siikajoen tapaushan on loistava esimerkki siitä miten SM vedättää kuntia 6-0. Miten kolme opettajaa sitä paitsi riittää?

  Ei mene kauaa, kun siellä pyörii min kymmenen opettajaa ja tukihenkilöä.

  On tämä uskomatonta touhua.

 8. […] tietenkin harmittaa osaa kansalaisista, niinpä lopuksi valjastetaan poliisiviranomainen ja oikeuslaitos vaanimaan […]

 9. […] Sokerina pohjalla tässä hassunhauskassa jutussa on sitten tämä Ruotsalaisen teatterin jättiremontti. On aika vaikea nähdä miten tällaiseen elitistiseen hankkeeseen suunnatut rahat hyödyttävät tavallisia helsinkiläisiä – ehkä samalla (tavallisille ihmisille aukeamattomalla) logiikalla kuin Helsingin sosiaaliviraston johtajan Paavo Voutilaisenkin puuhastelut verovaroilla. […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: