Ihmisoikeuksien suurvalta ja sen rahoitus

Koska suomalainen hyvinvointiyhteiskunta on rahoituskriisissä, esitän seuraavan ohjelman toteuttamista, jotta Suomi säilyttäisi asemansa moraalisena ihmisoikeuksien suurvaltana.

 • Veronpalautuksia ei makseta. Eihän verovelvollinen niitä enää tarvitse, kun on siihenkin asti pysynyt hengissä.
 • Toteutetaan setelinleikkaus. Kaikki setelit leikataan kahtia ja toinen puoli tulee korottomaksi pakkolainaksi valtiolle 150 vuodeksi. Setelin puolikas vastaa arvoltaan luonnollisesti puolta entisestään. Näin valtion ja sen menot kuten kehitysapu rahoitetaan oikeudenmukaisesti rikkailta.
 • Sakotusta kuten ylinopeussakotusta kiristetään tuntuvasti. Lisäksi valvontakameroiden määrää lisätään k0lmeen miljoonaan. Ylinopeuden ollessa yli 5 km tunnissa valvontakameraan sijoitettu sinko räjäyttää ylinopeutta ajavan auton paskaksi. Näin autoileva ilmastontuhoaja saa mitä ansaitsee.
 • Autoihin, muihin moottoriajoneuvoihin, polkupyöriin ja myöhemmin ihmisiin asennetaan gps-seurantalaitteet sakotuksen helpottamiseksi. 
 • Yksityisiltä kielletään jalometallien hallussapito ja ne on luovutettava valtiolle josta saa kuitin. Kuitti on luonnollisesti kierrätyspaperia.
 • Kielletään kaikki, etenkin naisellisuus, aseet, korkkarit, miehekkyys, Audit ja silittäminen.
 • Jokainen kunta velvoitetaan lakisääteisesti perustamaan turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus. Näin epäluulot hälvenevät, rasismi karisee ja kunta saa lisää verotuloja. Kaupungeissa keskukset perustetaan keskustojen hotellitiloihin.
 • Perustuslakiin kirjataan Suomen valtiomuodoksi monikulttuurinen kansandemokratia. Tämän saavuttaminen tarkoittaa mm. raiskausten määrän ripeää nelinkertaistamista. Kansandemokratian keskeisenä sisältönä on ettei ihmisillä saa olla illuusiota siitä, että äänestämällä voisi jotenkin vaikuttaa tehtävään politiikkaan.
 • Kansandemokratian kehittämisessä otetaan mallia etenkin Kiinasta, jossa asiat ovat järjestetty tehokkaasti.
 • Ulkomaalaisen naisen kanssa avioituminen kriminalisoidaan paitsi lesboilta.
 • Rahalaitoksissa olevia talletuksia leikataan niin, että 80 prosenttia ylisuurista eli yli 200 euron talletuksista siirretään sosiaalisen oikeudenmukaisuuden rahastoon, jota yhteiskunta demokraattisesti hallinnoi.
 • Yksityinen osakevarallisuus siirretään niinikään valtion hallinnoimaan varainhoitolaitokseen.
 • Kiinteistövero moninkertaistetaan sosiaalisen ja oikeudenmukaisen asumisen mahdollistamiseksi. Tehdään luokitussysteemi, jossa turvalliset, siistit, vähän rikollisuutta ja monikulttuuria sisältävät alueet ja joissa on myös hyvä koulumenestys kouluissa maksavat moninkertaista kiinteistöveroa. Lisäksi perustetaan kattava kiinteistörekisteri, jossa kunkin kiinteistön hiilireppu on luokiteltu puolueettoman hiilivirkailijan toimesta. Hiilireput on kudottu luonnollisesti hamppukuidusta.
 • Pääomaveroa nostetaan 95 %:iin.
 • Säädetään laki, jolla estetään kaikki vääränlaiset mielipiteet.
 • Säädetään pörssivero ja pankkiautomaattivero (joka nostosta 30 prosentin lähdevero).
 • Arvonlisävero muutetaan tuloista ja omaisuudesta riippuvaiseksi joka tarkistetaan suoraan kauppojen kassalla veronmaksajan otsaan tatuoidun viivakoodin perusteella. Yli 2700 euroa kuukaudessa ansaitsevien arvonlisävero on 75 %.
 • Perintöoikeus poistetaan ja kuolinpesien varallisuus siirretään suoraan valtiolle. Perintöhän on täysin ansaitsematonta varallisuutta. Mahdollinen perinnönsaajahan on pysynyt hengissä tähänkin saakka, joten mitä ihmettä hän perinnöllään tekisi?
 • Maahanmuuttoa lisätään voimakkaasti sillä joka maahanmuuttajasta koituu 400000 euron säästöt ja näin ehkäisemme työvoimapulan syntymisen, luomme uusia virikkeitä ja ideoita ja kannamme globaalin vastuumme ja muutumme kansainväliseksi aidosti välittäväksi hyvinvointiyhteiskunnaksi, jonka brändinä ovat ihmisoikeudet.
 • Maahanmuutto (1,8 miljoonaa vuoteen 2015 mennessä) painotetaan ammatti-, kieli-, kirjoitus- ja lukutaidottomiin henkilöihin.
 • AMK:t aloittavat koulutustoiminnan Afrikassa. Näin saadaan lisää koulutuspaikkoja suomalaisille.
 • Säädetään ympärivuotinen jäänaskalipakko. Sen jälkeen lanseerataan jäänaskaleiden käyttövero.
 • Lanseerataan bensiinikuponkijärjestelmä, jossa kukin suomalainen saa litran bensiiniä käyttöönsä kuukaudessa. Kupongeilla voidaan käydä pörssiveron alaista kauppaa Hakaniemessä Juttutuvan terassilla joka tiistai kello 11.00 – 11.30.
 • Otetaan perkeleesti velkaa, sellainen kolmasosa julkisista menoista per vuosi, koska ihmisoikeuksien suurvallan julkisista menoista ei voida mitään leikata. Velkaa otetaan niin kauan kuin sitä saadaan.
 • Perustuslakiin kirjataan, että ihmisoikeuksien suurvaltana Suomen ensisijainen tehtävä on toimia miljardin afrikkalaisen sosiaalitoimistona.
 • Peruslähtökohtana suomalaisen yhteiskunnan kehittämisessä tulee olla se, että raha ei saisi ratkaista asioita. Liikaa kulujahan tulee myös siitä, että ihminen sairastaa. Se, että yritetään toimia oikein, maksaa jotakin. Jos me haluamme olla joku barbaarivaltio, joka toimii miten sattuu ja vähät välittää ihmisoikeuksista, se on halvempaa. Mutta ei kai ihmiselämän tarkoitus aina ole se, että kaikki on halpaa. Eikös tavoitteena ole, että eletään oikein ja hyvin.

Kyllä se tästä lähtee. Ei voi kuin nauraa.

_______________________________

Kirjoituksen (osittainen) lähde on Arvopaperin kirjoittaja pörssipeluri, jolle nöyrät kiitokset.

_______________________________

Toim. huom. Jotta satunnainen lukija ei pitäisi kirjoittajaa täysin mieleltään järkkyneenä, haluan korostaa, että kaikki (paria kevennystä lukuunottamatta) yllä luetellut toimenpiteet ovat joko toteutettu tai lainsäädännössä valmistelussa nykyisen halllituksen toimesta tahi toimenpiteitä on ehdotettu yhtyneen Vihervasemmiston toimesta.

Advertisement
Published in: on 3 syyskuun, 2009 at 2:55 pm  Comments (11)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/09/03/ihmisoikeuksien-suurvalta-ja-sen-rahoitus/trackback/

RSS feed for comments on this post.

11 kommenttiaJätä kommentti

 1. Aamen. Hyvää yötä Suomi, viimeinen lähtijä sammuttaa valot.

 2. ”pankkiautomaattivero (joka nostosta 30 prosentin lähdevero).”

  lol

  Hyvää settiä. Aivan kuin olisi työpaikan kahvipöydässä kuuntelemassa vasemmistoälykästä keskustelua.

 3. Hyvä lista. Tosin veikkaan, ettei satunnainen normivirtanen usko – ehkä sen jälkeen, kun kurat on housuissa.

 4. Siinähän se on – kokonaisuudessaan.

  Kullervo – aivopesty normivirtanen ei usko vaikka moskeija paskoisi hänen pihalleen, luulisi vain Ylen uutisista kuultuaan, että se oli puussa pesivä hirvipariskunta jota ei viellä ollut saatu kotoutettua, koska räksien salaistakin salaisempi piilonuivismi estänyt moisen.

 5. http://www.uusisuomi.fi/raha/70501-vanhanen-lipsautti-rikkaisiin-isketaan

  Ja sossut urpolaisen johdolla läpsyttävät karvaisia kämmenselkiään…

 6. Palkanmaksu lopetettava, rahan ei saisi antaa määrätä yhteiskunnassa! Sen sijaan voi jokainen saada haluamansa summan lainana valtiolta… ja sillä sitten elää.
  Työnteko valtiolle olisi kuitenkin edelleen pakollista.

 7. Octaviukselta taasen kerran loistava kirjoitus! Tuon listan voisi ottaa ihan huumorillakin, mutta kuten Octavius totesikin, suuri osa noista asioista on jo toteutumassa tai jopa toteutunut.
  Joten eipä paljoa naurata.

 8. ”Säädetään ympärivuotinen jäänaskalipakko. Sen jälkeen lanseerataan jäänaskaleiden käyttövero”

  Ennen jäänaskalin hankkimista täytyy liittyä ”Jäänaskaliseuraan” ja läpäistä psykologinen testi, rikosrekisteri tarkistetaan. Ja ennen kaikkea jäänaskalien terät poistetaan , ettei kukaan loukkaisi itseään….

 9. Alkaa ymmärtää pikkuhiljaa ihmisen halun löytää
  uusia tutkimattomia elinpaikkoja, jossa aloittaa alusta puhtaalta pöydältä,, Mars lentoja odotellessa,,

 10. Terve, hyvää juttua taas täällä, oikein alkoi naurattaa, ja sitten taas ahdistaa, kun se OIKEA totuus ei ole kaukana noista monesta kohdasta…
  Tämä valtakunta on menossa helvettiin ja hyvää vauhtia, kiitos tämän tuhohallituksen, tämä on siis persein hallitus ikinä!
  Kiitos hra 69, olet todella surkea kaikessa, aivan kaikessa, siis kuten kutsumanimesi on jo ollut pari vuotta, olet täysi nolla = 0. MOT
  Suurin saavutuksesi, mikä jää ihmisten mieleen ns. uraltasi on se kun sextailit jonkun lutkan kanssa 69-asioista, todella järkipuuhaa valtion päänimisteriltä. Mutta ei voi paljoa odottaakaan tuolla änkyttämisellä ja älykkyystasolla.

  Tämä alv-asia on jälleen näköisesi farssi, juuri teidän tasoista tuohua ja säätämistä. Siihen voisi hengen mukaisesti liittää kärjellään olevan karvakolmion, edestakainen liike sallittu….
  Hyvää viikonloppua vitutuksen kera.
  Parabellum.

 11. […] muille, pieni ilmainen neuvo: kirjoittakaahan ihmiset vast´edes(kin)  –  tässä ihmisoikeuksien suurvallassa – anonyymeinä ja yhdysvaltalaisen palvelimen kautta. Se on kansalaisen perusoikeus ja sillä […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: