Pyhä Instituutio

On tämä merkillinen maa ja merkillinen on se historiallinen murros mitä parhaillaan elämme. Mitä enemmän tätä henkistä ja kulttuurista rappiota seuraa, sitä hyytävämmäksi tulee varmuus siitä, ettei tämä tule todellakaan päättymään hyvin.

Kollektiivinen hulluus on Suomessa saavuttanut uuden ulottuvuuden – nyt taitaa Suomessa olla niin, että pedofiilit ovat Pyhiä Instituutioita. Laitetaan muistutukseksi nyt kuva yhdestä oikein Pyhästä Miehestä.

Olkaa hyvä – Vihervasemmiston ja etenkin Vihreiden naisten suuri idoli Hänen Pyhyytensä Jammu Siltavuori.

Pyhä instituutio

Published in: on 8 syyskuun, 2009 at 4:36 pm  Comments (16)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/09/08/pyha-instituutio/trackback/

RSS feed for comments on this post.

16 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ei voi kuin kompata täysillä mukana…

 2. Niin tällaistahan tämä. Muhamedin seuraajia. Arvostelun yläpuolella

  http://infidelsarecool.com/2009/07/31/gaza-hamas-weds-450-child-brides-in-mass-wedding/

 3. Niin tällaistahan tämä. Arvostelun yläpuolella.

  http://infidelsarecool.com/2009/07/31/gaza-hamas-weds-450-child-brides-in-mass-wedding/

 4. Jess, nyt se on sitten tapahtunut, tässä maassa elitti hyysää lapsennussijoita ja erityisesti lapsennussijauskontoa, tästä ei ole enää paluuta, vahinko….

  Tämä isänmaamme ei ole enää entisensä tämän jälkeen. Oikeat operaattorit menevät nyt maan alle, syntyy maanalainen liike. Ja maahan perustetaan uusia pikkupuolueita, ja osa niistä on äärioikeistolaisia. Sitä saatana saa, mitä vittu tilaa.

  Eli siis te kaikki viher-punikki-kepumoku-homo-paskahuurut, tässä on se tulos, mitä olette tilanneet, olkaa hyvä. Onko nyt hyvä olla? Maa on täynnä murjaaneja ja tulee lisää vaan ja sitten on niiden vastustajat, ai vittu kun kivaa…

  Jotenkin on tullut viime aikoina tunne, että tämä koko paska ajautuu kohti tilannetta, että tässä maassa käydään vielä Vapaussota 2. Se on totaalinen ja se on todella ruma…
  Sitä odotellessa, Parabellum.

 5. Tähän teemaan sopiikin muhammed ylistyslaulu…

 6. Kuten jo omassa pikku Blogistanissani heittelin, tuomio on kaiken kaikkiaan omituinen – vaikka onkin ns. nahkapäätös.

  Mutta kuten jäsen Octavius havainnoi, islam ja pedofilia on nyt sitten virallisesti kaiken arvostelun ulkopuolella.

  (Kirkkoa saa saa kuitenkin edelleen arvostella – ja sen jäseniä ja rakennuksia ristiinnaulita, kivittää ja polttaa – ilmeisesti?)

  Yhdenvertaisuus Suomessa 2009 – ja Jorma Kalskaa….

 7. Siis kuka äänesti pressan vaaleissa ja ketä?
  Sieltä se tämä juuttun(varat ym löytyy)

  Heikki Mikkonen

 8. Pakko sanoa, että yksi heikoimmista blogituksistasi tämä tämänkertainen. Ei ansaitse edes tämän kummempaa kommenttia.

 9. Untamo: kiitos. Kriittinen palaute on enemmän kuin tervetullutta. Tietysti rumana, köyhänä, tyhmänä ja verbaalisesti täysin lahjattomana olisi helpompi parantaa, jos tietäisi mistä parantaa…

 10. Ei sitten JSN ottanut käsittelyyn sitä Kalevan juttua.

  Viime talvelta lehdistä, tekstiviestejä. Ei sen enempää huudettu näidenkään jälkeen. Yhdestä kommentti, vihaatko suomalaisia.

  Höpöpuhetta nimimerkki Maassa maan tavalla. Kyllä tänne mahtuu muitakin kuin vain sisäsiittoisia, umpimielisiä ja itseriittoisia *. On ilo katsella muitakin kuin persjalkasia pottunokkia, soittaja sanoo.

  Tiedoksi näille suomalaisen pottunokan kyljessä kyyhöttäville: Rasisti on reppana, sanoo naissoittaja.

  Joskus samanlaisia provo kirjoituksia on kotikuntani Suomi24 palstalla, niitä kaikkia ei etes poisteta. No Suomi24 on muutenkin paska palsta.

  * poistettu paikkakunnan nimi.

  Tämä on osuva lehdestä taas.

  Itseasiassa ns. suvaitsevaiset ja vapaamieliset ihmiset mahdollistavat kaikenlaisen ahdasmielisyyden ja suvaitsemattomuuden ja erilaisten kulttuureiden ja uskontojen mukanaan tuomat ihmisarvoa loukkaavat tavat.

 11. Octavius1 Said:

  > Kriittinen palaute on enemmän kuin tervetullutta.
  > Tietysti rumana, köyhänä, tyhmänä ja verbaalisesti
  > täysin lahjattomana olisi helpompi parantaa, jos
  > tietäisi mistä parantaa…

  Tyhmän esittäminen on tyhmää – tiedät sen varmasti itsekin. Vaikka olisit kuinka persaukinen, tähän viiden sentin vihjeeseen pitäisi olla varaa: niin yliampuva kärjistys, kuin esität, on vain mauton rimanalistus, ei muuta. Jotta ei jää epäselväksi mihin viittaan, lainaan muistin virkistämiseksi typerryttävimmän kohdan kirjoituksestasi:


  Kollektiivinen hulluus on Suomessa saavuttanut uuden ulottuvuuden – nyt taitaa Suomessa olla niin, että pedofiilit ovat Pyhiä Instituutioita. Laitetaan muistutukseksi nyt kuva yhdestä oikein Pyhästä Miehestä.

  Olkaa hyvä – Vihervasemmiston ja etenkin Vihreiden naisten suuri idoli Hänen Pyhyytensä Jammu Siltavuori.

  Huteja ja ylilyöntejä sattuu kaikille, mutta et kyllä tämän tasoisilla absurdeilla heitoilla saa aikaan muuta kuin pään pudistuksia keskivertokansalaisessa.

  Toki kohderyhmäsi voi olla aivan jokin muu kuin keskivertokansalaiset ja heihin tuo uppoaa, mutta olisin jotenkin toivonut, että tätä blogia voisi suositella luettavaksi kelle tahansa, tyttärestä äitiin – tälläisten höpinöiden jälkeen näin ei ikävä kyllä kuitenkaan ole.

 12. Untamo: absurdi heitto? No joo – mielestäni voisi toisaalta vaikka miettiä sitä, että miten ihmeessä ollaan tultu kulttuurirelavitismissa niin pitkälle, että esim. valtakunnanälykkö ja Vihreiden ideologinen johtaja Soininvaara ilmoittaa hyväksyvänsä pedofilian.

  Eikä sen pitäisi saada hälytyskellot soimaan? Eikö se ole paljon absurdimpaa kuin jonkin randomblogaajan randomkirjoitus, jossa sarkastisesti tuodaan esiin kultuurirelativismin ja väkivallan pelon tuoma yhteiskunnan sairas kehitys?

  Otetaan toinen esimerkki. Ruotsin maahanmuuttoministeri ehdotti taannoin terveystarkastusten yhteydessä tehtäviä tyttöjen tarkistuksia silpomisen estämiseksi ja vanhempien saattamista asiasta vastuuseen. Ministeri joutui maan alle tappouhkausten jälkeen ja asiaan ei enää palattu. Tilanne on sama (varmaan pienemmässä mittakaavassa) Suomessa sillä erotuksella, ettei kukaan edes uskalla ottaa asiaa esille.

  Eikö poliitikkojen hiljainen hyväksyminen alaikäisten sukuelinten silpomiselle ole paljon absurdimpaa kuin jonkin randomblogaajan randomkirjoitus, jonka voi aivan hyvin kuka tahansa jättää lukematta?

  Mitä itse veikkaat? Milloin sharia on Suomessa voimassa? Viisi vuotta? Kymmenen?

  Jos joku pudistelee randombloggauksilleni päätään, se ei haittaa minua lainkaan. Ei minulla ole mitään kohderyhmää, ei mitään poliittista agendaa tai mitään edes siihen verrattavaa, koska elämäni sisältö on jossain aivan muualla.

 13. Untamo, oletko ihan untamolla?
  Eikö aukene, mitä faitteri Octavius sanoo?
  Siis, pakko tässä on vähän laittaa rumaa lausetta ja oikein urakalla, sen verran tässä kaikkia vituttaa jälleen kerran…
  Anna palaa vaan Octavius, mä kyllä ymmärsin pointin ja sen, että pakko sanoa rumasti välillä ja todella tarkoittaen sitä.
  Se on nimittäin sitten nyt niin juuri, että lapsennussijat saivat rauhan tässä maassa, niitä ei saa arvostella, saatana kun vituttaa taas ettei veri kierrä!

 14. Octavius1 Said:

  > Mitä itse veikkaat? Milloin sharia on Suomessa
  > voimassa? Viisi vuotta? Kymmenen?

  vs.

  > Jos joku pudistelee randombloggauksilleni päätään,
  > se ei haittaa minua lainkaan. Ei minulla ole mitään
  > kohderyhmää, ei mitään poliittista agendaa tai
  > mitään edes siihen verrattavaa, koska elämäni
  > sisältö on jossain aivan muualla.

  Ja silti jaksat kuitenkin aiheesta blogittaa kerta toisensa jälkeen, joten ilmeisen selkeästi aihe kuitenkin jonkinlaisen osan ajankäytöstäsi saa osakseen.

  Huolestuttiko se sharian voimaantulo Suomessa vai ei, halusitko olla vaikuttamassa sitä vastaan vai et? Jos elämäsi sisältöön ei yksi sharia mitään vaikuta, niin ei siinä sitten mitään.

  Pompeius Said:

  > Untamo, oletko ihan untamolla?
  > Eikö aukene, mitä faitteri Octavius sanoo?

  Juu, en, kyllä aukenee. Kaikille ei selvästi auennut mitä minä yritin sanoa. Koitetaan vielä ratakiskosta, kun rautalanka ei auttanut, tämä saa minun osaltani olla sitten tässä.

  ”Himo mustan miehen lihaan” oli erään suvaitsijan selitys rasismille, kuinka moni sen otti vakavissaan? En tiedä, ymmärsikö sen höpinän kirjoittaja, kuinka kaukana todellisuudesta hänen sepustuksensa olivat ja siksi suurin osa lukijoista unohtaa hänen sanomansa (mikäli sellaista ylipäätään oli) saman tien. Toisaalta, jos häntä ei lainkaan kiinnostanut, miten lukijat ottavat vastaan hänen kirjoituksensa, en ymmärrä miksi hän sitten ylipäätään edes julkaisi sen.

  ”Vihreiden naisten suuri idoli Hänen Pyhyytensä Jammu Siltavuori” oli tämän blogituksen johtopäätelmä, kuinka moni sen otti vakavissaan? En tiedä, ymmärsikö sen höpinän kirjoittaja, kuinka kaukana todellisuudesta hänen sepustuksensa olivat ja siksi suurin osa lukijoista unohtaa hänen sanomansa (mikäli sellaista ylipäätään oli) saman tien. Toisaalta, jos häntä ei lainkaan kiinnostanut, miten lukijat ottavat vastaan hänen kirjoituksensa, en ymmärrä miksi hän sitten ylipäätään edes julkaisi sen.

 15. Kai sitä nyt saa blogissaan kirjoittaa mitä lystää…

  Jos kaiken pitää olla niin halvatun harkittuja ja älykkäitä puheenvuoroja, niin sitten kannattaa lukea Hesaria. Tai Vihreää lankaa. Tai Uutispäivä demaria.

  Kannattaa muuten lukea tätä blogia. Alla lyhyt näyte kirjoittajan mielipiteistä:

  Muslimit ovat monen epäsuotuisan olosuhteen koettelemia. Meitä vihataan ns. terrorismin vastaisen sodan takia. Puolueet saavat ääniä pesemällä kätensä islam-ongelmasta ja samaan aikaan islamia pilkkaava politikointi johtaa suuriin kannatuksen nousuihin.

 16. On Octaviuksen postauksen mausta tai mauttomuudesta mitä mieltä vain, niin Kumitontun kiteyttää asian ytimen hyvin – ihminen nyt ei vaan ole kone. Jollain tavalla ainna tulee harmistuminen ulos ja hyvä niin.

  Aivan Kumitonttu – puolueita syytetään käsien pesemistä ongelmasta johon eivät sinänsä ole syyllisiä – metsää kun on niin vaikea eroittaa puilta. Mutta sama koskee kaikkea nykypäivänä, ihmiset niin saatana tahvoja, rotuun, uskontoon tai sukupuoleen katsomatta, etteivät itse osaa eikä uskalla ottaa vastuutaan tekemisistään, vaan ainna huudetaan hallitusta ja muita perkeleitä apuun ja syyllisiksi. Hyi helvetti.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: