Hallituksen väliarvio – syyskuu 2009

Nyt kun aikaa seuraaviin eduskuntavaaleihin on puolitoista vuotta, on aika antaa väliarvio maan eduskunnalle ja etenkin hallitukselle. Mitä ne ovat saaneet aikaan?

Mitä on saatu aikaan tai on suunnitteilla? 

 • Rajoitetaan voimakkaasti yksityishenkilöiden aseenkantolupia ja esitetään poliisin suorittamia kotietsintöjä ilman syytä.
 • Hankaloitetaan kansalaisten liikkumista kaikin mahdollisin tavoin ja esitetään GPS-valvontaa liikenteelle.
 • Muodostetaan maan suuria etuoikeutettuja ammatti-, luku- ja kirjoitustaidottomia vähemmistöjä, joita eivät koske samat lait kuin valtaväestöä, joille taataan erityisasema niin toimeentulossa kuin arkielämässäkin ja jotka lopulta aiheuttavat maan sosiaalisen ja taloudellisen täydellisen romahduksen.
 • Kiristetään verotusta niin ettei keskivertokansalaiselle jää mitään käteen. Keksitään mitä sairaimpia veroja kuten rasvavero, sokerivero ja hiilidioksidivero.
 • Mennään historian syvimpään lamaan täysin valmistautumatta.
 • Eletään hyvinä vuosina kuin siat vatukossa ja lopputuloksena otetaan velkaa kolmannes julkisista menoista.
 • Kierrätetään rutiininomaisesti valtion, kuntien eläkeläisten, opiskelijoiden, rahapelejä pelaavien ja yleishyödyllisten säätiöiden rahoja omiin taskuihin.
 • Kun lahjusten ottamisesta on jääty kiinni, tingitään takaisinmaksettava summa pienemmäksi.
 • Osoitetaan moraalista ylemmyyttä ja vastuun kantamista irtisanoutumalla sellaisen säätiön hallituksen puheenjohtajuudesta, jonka rahoja on kavaltanut ja asetutaan sen sijaan sen saman hallituksen rivijäseneksi.
 • Otetaan kiinteistösijoittajilta lahjuksia ja organisoidaan pillunpuutteessa niitä myös jollekin satunnaiselle tyttöystävälle.
 • Käydään välillä talousrikoksista tuomittujen lahjusten antajien kanssa ammuskelemassa Santahaminan ampumaradalla ja maksatetaan Bangkokin lennot heillä.
 • Aloitetaan sota Afganistanissa.
 • Vittuillaan Osoitetaan ylemmyyttä kaikin tavoin asiansa hoitaneille ihmisille ja syytetään heitä mm. rasisteiksi.
 • Kasvatetaan nälkäisten ihmisten ruokajonot kilometrien mittaisiksi. Perustetaan viereen kaupungin kalleimmalle paikalle turvapaikanhakijoiden hotellitasoinen vastaanottokeskus, jonka ikkunoista nuo vainotut voivat Amican tarjoamaa päivällistä syödessään ihmetellä ruokajonon pituutta, ihmisten hätää ja maan tilaa.

Annan arvosanaksi 7+, koska rehellisesti sanoen olisihan se paremminkin ehkä voinut mennä…

Mainokset
Published in: on syyskuu 23, 2009 at 4:24 pm  Comments (7)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/09/23/hallituksen-valiarvio-syyskuu-2009/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ave,
  Annoit arvosanaksi 7+???
  Siis tuolla listalla mä en anna kuin 5-.

  paska-masa on ollut todella etevä. Ja sama sonta vaan jatkuu, ja kuten kirjoitit, ylimielisyys vaan vaivaa, ei erota, vaikka on kova paine!

  Oikeissa demokratioissa tässä tilanteessa olisi eduskunta ja hallitus jo hajoittettu, tai se älyää erota itse.

  Siis, laitetaanpa nyt painetta lisää.
  Pesä-masa, eroa ja hajoita hallitus. Sale, lopeta vaalirahojesi ihmettely, hajoita eduskunta!

  Kuten Soini jo vaati, mätä pursuaa joka reikästä, uudet vaalit heti.

  Ihme touhua täällä on saatana nykyään.

 2. Ei sitä arvosanaa ole mitään syytä nostaa nelosrajan yläpuolelle. Mitä nopeammin nuo hullut saadaan pois päättäjän pallilta millä keinoin hyvänsä, sitä paremmat (tosin eivät parhaassakaan tapauksessa hyvät) mahdollisuudet meillä on tehdä tästä velkaantuneesta, itsensä saastuttaneesta ja kansansa muroihin kusevasta valtiosta elinkelpoinen.

 3. Jees, nyt on kohtuullista vääntöä menossa, että hallitus eroaisi itse ja eduskunta hajoitetaan! Siis uudet vaalit!
  Mutta paska-masa ähkii ja änkyttää, että ei ole tarpeen…
  Hänen aikansa on todella kohta loppu, säälittävä jätkä todella.
  Katsotaan huomiseen, mitä opposiittiö vaatii?

 4. Kyllä minusta 10- olisi parempi arvosana, koska kieltämättä paremminkin olisi voinut mennä. Taidankin tästä lähteä Thaimaaseen verovaroin…

 5. Duoda noin – minusta hallituksen toiminta on ollut pöyhkeän ylimielisyyden täyttämän alun jälkeen, selittelyjen kautta paniikkiratkaisuihin päätymistä.

  Täytyy myöntää, että olen tavattoman pettynyt tähän porvarihallitukseen.

  Arvosanaa en voi enää antaa, koska viime päivien toiminta on ollut täysin luokatonta.

  Eipä silti, en olisi valmis lähtemään Jutta Urpålaisen enkä Paavo Anarkomäenkään mukaan hallituksen hajoituskekkereihin – vaalitulos on täysin arvauksen varassa juuri nyt.

  Sama hallituspohja – poislukien Rkp, jonka voisi vaihta PerSuihin – mutta ministerit vaihtoon. Juu, vihreät ehdottomasti mukaan kaaoksen loppusuorallekin – se nimittäin näkyy josain vaiheessa kannatuksessakin.

 6. En ole kyennyt itse bloggailemaan Vanhasen hallituksesta yhtään mitään. En vain kykene. Sitä tehdessä nimittäin kasvaisi niin iso kyrpä otsaan, että räjähtäessään se saattaisi niinsanotusti pilata tapeteista tunnelman. Kiitos siis sinulle Octavius, että jaksat!

 7. Taidan tarkemman harkinnan jälkeen antaa todellakin arvosanan 9+. Onhan tämä hallitus avannut aika monet silmät sille, että Suomessa tarvitaan vallankumous.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: