Röf röf Keskusta

Keskustan savikuopassa toisten rahoja on ilmeisesti siirretty omiin taskuihin todella mielenkiintoisella tavalla.

Sekä Antti Kaikkosta että Matti Vanhasta on rahoittanut Nuorisosäätiö sekä sen tytäryhtiö Nuorisoasuntojen Isännöinti Oy. Isännöinti Oy:n hallitusta johtaa muuten eräs Antti Kaikkonen, muita hallituksen jäseniä ovat tj Seppo Pyykkönen ja Jorma Heikkinen. Vastuullinen tilintarkastusyhteisö on BDO FinnPartners Oy.

Isännöinti Oy:llä on monopoli kaikkien Nuorisäätiön asuntoyhtiöiden isännöintiin ja uskon vahvasti, että Nuorisosäätiö ei ole koskaan kilpailuttanut isännöintiä, niin kuin yleishyödyllisen säätiön olisi tietysti pitänyt säännöllisesti tehdä.

Isännöinti Oy on taas tehnyt ainakin tilivuosina 2005-2008 huomattavan hyvää tulosta, joka on näkynyt myös Nuorisosäätiön asunnoissa asuvien vuokrissa.

Nyt vaikuttaa vahvasti siltä, että vuokralaiset ovat tukeneet vuokrissaan vuosikausia suoraan ainakin sekä Matti Vanhasen että Antti Kaikkosen vaalikampanjaa.

En kyllä ihmettele yhtään, että tämä kolme vuotta kellarissa homehtunut ja yön pimeydessä kauheassa paniikissa Nuorisosäätiön kerhohuoneistojen seiniä piristämään kiinnitetty korkeatasoinen taidegrafiikka piti hakea seuraavana yönä pois. 

Järjestely on mielenkiintoinen ja rikkoo selkeästi Nuorisäätiön omia sääntöjä, ja yleensäkin aika harvassa organisaatiossa toimiva johto siirtää rahaa omiin taskuihinsa ilman omistajien tai muun valvovan tahon erillistä hyväksymistä.

Röf röf.

Lisäksi tuo suhmurointi säätiön ja Isännöinti Oy:n rahaliikenteen välillä on jo luonteeltaan sellaista, että normaalissa yritystoiminnassa ainakin Antti Kaikkonen olisi lentänyt kuviosta viidessä minuutissa ulos kuin leppäkeihäs. Ja kauas – aina sinne perunakuoppaan saakka.

Äkkiä tulee mieleen, että sama kähmintä ja rahojen omiin taskuihin siirtely on ollut voimassa jo Matti Vanhasen ollessa Nuorisäätiön hallituksen puheenjohtajana.

Anekdoottina voisi mainita, että taannoinen Matti Vanhasen hämmennystä aiheuttanut ylistävä lausunto Kiinan hallintojärjestelmän toimivuudesta asettuu aivan uuteen valoon.

Kiinassa nimittäin lahjuksia ottaneet poliitikot teloitetaan.

Antti Kaikkosta alkaa käydä jo sääliksi. Missään vaaleissa hän tuskin enää pääsee läpi ja tuolla cv:llä on aika vaikea hakea mitään muuta kuin mitätöntä suojatyöpaikkaa jossain valtion hikisessä virastossa.

Matti Vanhasella on asiat paremmin. Hän on nimittäin KELA:n seuraava pääjohtaja.

Koko savikuopassa rypemisen ehkä huvittavin puoli on se, että tätä virkaa on pidetty Vanhaselle auki mielenkiintoisella järjestelyllä.

Valtion ylivoimaisesti suurinta yksittäistä virastoa on nimittäin jo vuoden ajan etäpääjohdettu kuopiolaiselta kesämökiltä Jorma Huuhtasen toimesta, hän kun haluaisi jo eläkkeelle.

Etäpääjohtaja….:D.

Mahtaa olla rankka duuni. Röf röf.

Mainokset
Published in: on syyskuu 25, 2009 at 2:53 pm  Comments (8)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/09/25/rof-rof-keskusta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ave,
  Kyllä, nyt vaan uudet vaalit kuten Soini ja muut sanovat, tämä eduskunta ja varsinkin hallitus on nyt parasta, mitä rahalla saa…hah.
  Mutta, se kova ydin tässä onkin se, että PS ottaisi nyt niin musertavan vaalivoiton, että eihän se nyt saatana käy! (Ja tästä ei saa siten edes puhua)

  Juu, mutta aloitetaan nyt askel kerrallaan, olet masa kuullut jo monesta suusta ja torvesta, että EROA!
  Luulisi jotain alkavan tapahtua.

 2. Seuraavassa eduskuntavaalissa Persut saavat 5-7% äänistä riippuen Persujen ja muiden puolueiden ehdokasasettelusta. Todennäköisesti Sekoomus ja Kepu ottavat listoilleen mamukriittisiä ehdokkaita keräämään ääniä, mutta läpi menee vain pari. Muita tärkeitä teemoja (mihin julkisia varoja käytetään; vanhukset, koulutus, energia) nostetaan esille, mutta mikään ei todellisuudessa muutu.

  Todellisuudessa viikkoa ennen vaaleja voitaisiin ihan hyvin ottaa pari kolme gallup-tulosta ja jakaa eduskuntapaikat sen mukaan ja perua vaalit, eikä lopputulos eroaisi mitenkään. Siis jos lopputulos on se, että muuttuuko mikään. Ei muutu.

  Pohjimmiltaan meillä käydään aina vaalit, joissa RKP:lle haetaan uudet apupuolueet. RKP voi tippua hallituksesta, jos Persut ei leimaudu ruotsinkielen vastaisiksi. Vihreät saavat ennätystuloksen, mutta se ei ole ongelma, koska vastaavasti demarit saavat turpiin. Kommarit kuihtuvat, koska heitä äänestetään lähinnä perinnöllisesti. Kommunistit saavat ääniä lähinnä radikaaleilta, ja siksi Anarkomäki on niin suosittu kommarien keskuudessa. Meidän muiden on jopa vaikea ymmärtää kommarien innostusta Anarkomäestä.

  No, se siitä. Nyt pari irkkujuomaa käkättimeen perja-jumalan kunniaksi! Ave ja salut!

 3. Noinhan se menee. Tänään (tai eilen) Pravdan pääkirjoitus kertoi, ettei vaaleja kannata pitää, koska mikään ei muutu.

  Aika surullista kertomaa demokratian tai siitä haaveilevien kannalta.

  Onkohan usko vaalien kautta vaikuttamiseen hiipumassa muillakin kuin minulla?

 4. Se usko on hiipunut jo jokin aika siten – ikävä kyllä.

  Voisi jopa sanoa, että paremmin voi vaikuttaa olematta äänestämättä lainkaan.

 5. Minä kiinnitän huomiota siihen, että rahoitukseen suurpiirteisesti suhtautuva poliittinen eliitti asennoituu yhtä huolettomasti maahanmuuttoon.

 6. Tämä on sitä keskustalaista nuorisotyötä – mitä perinteisimmillään…

 7. Loistavaa tekstiä kuten aina. Aiheeseen liittyen http://www.youtube.com/watch?v=CkKFE84ozNI

 8. Mitä, eihän Suomessa ole mitään korruptiota? Jos joku väittääkin, niin ei ole tällä hetkellä mitenkään aiheellista siitä keskustella, sillä istuva hallitus on myös saanut aikaan totaalisen katastrofaalisella talouspolitiikallaan päälle tilanteen ettei se voi nyt leikkiä mitään demokratiaa. Ymmärrettävää, että joidenkin silmissä luottamus hallintojärjestelmään on horjunut, mutta kuten Katainen sanoi aamutelevisiossa, ei se ole voinut horjua, sillä sitä ei ole muutenkaan juuri ollut.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: