Demlan uusi logo

Tyhmemmällekin on jo selvää, että koko virkamieseliitti että poliittinen järjestelmä maan ylintä johtoa myöden on täysin korruptoitunut.

Vielä huolestuttavampaa on se, että myös oikeuslaitoksemme on enää pelkkä vitsi. Alla pari uusinta ennakkopäätöstä esimerkkeinä asiasta.

Hovioikeuden mukaan nänniä imenyt lääkäri ei syyllistynyt nuoren naispotilaan seksuaaliseen hyväksikäyttöön, kunnianloukkaukseen tai virkavelvollisuuden rikkomiseen. Tapahtumat saivat alkunsa lääkärintarkastuksessa nuoren naisen rintakipuun liittyvässä ultraäänitutkimuksessa. Lääkäri puristeli potilaan rintoja edestä ja takaapäin, levitti niille paljain käsin geeliä ennen kuvausta, kehui hänen rintojensa muotoa ja lopulta imi 10-15 sekuntia toista nänniä, joka oli sisäänpäin vetäytynyt.

KKO linjasi tuomitsemiskäytäntöä tapauksissa, joissa helsinkiläismies löi avovaimoaan pesäpallomailalla ja vasaralla päähän. Ensimmäisellä kertaa mies käytti pesäpallomailaa ja toisella kertaa vasaraa. Nainen sai vertavuotavia haavoja ja vasaralla takaraivoon lyöminen johti tajunnan menetykseen. KKO alensi miehen törkeistä pahoinpitelyistä saamat tuomiot pahoinpitelyiksi. Korkeimman oikeuden mielestä pesäpallomaila, vasara ja monet muut välineet, kuten kivet ja laudankappaleet, voivat sinänsä olla hengenvaarallisia. Rikoslaissa pahoinpitely kuitenkin katsotaan törkeäksi vain silloin, jos siinä käytetään ampuma- tai teräasetta tai niihin rinnastettavaa hengenvaarallista välinettä.

Syyllinen oikeuslaitoksen rappioon on verkosto nimeltä Demla. Rappion kunniaksi suunnittelinkin Demlalle uuden logon, olkaa hyvä.

Demla

Mainokset
Published in: on lokakuu 11, 2009 at 3:09 pm  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/10/11/demlan-uusi-logo/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 kommenttiaJätä kommentti

 1. Veronica Pimenoff on koulutukseltaan mm. psykiatri. Hän kirjoitti kolumnissaan perin pohjin tuntemastaan aiheesta osuvasti:

  Tragediassa ihminen kohtaa katastrofin kahden sovittamattoman lain kitkassa. Näissä näytelmissä viranomaisilla on traaginen osansa normiristiriitojen ratkaisijana varsinkin puhevallattomien kohdalla. Jos Jehovan todistajien lapsi välttämättä tarvitsee verensiirron, voidaan lapsi ottaa huostaan ja pelastaa toimenpiteellä, joka vanhempien vakauksen mukaan on Jumalan tahdon vastainen ja lapselle vahingoksi, kun lapsen kuolema tapahtuessaan olisi ollut Jumalan tahto ja hyväksyttävä. Oikeus ruumiilliseen koskemattomuuteen kieltää ympärileikkaukset, vaikka sen tekemättä jättäminen vahingoittaa lapsen asemaa omassa ryhmässään

  Viranomaisten omat säännöt voivat myös olla keskenään sovittamattomat. Tiedetään, että kurjimmassa tilassa olevat pakolaiset useimmiten päätyvät leirille omassa tai naapurimaassa. Tiedetään myös, että transnationaaliset verkostot kuljettavat neuvokkaampia ihmisiä maasta toiseen. Lapsi voi pakomatkalla joutua väkivaltaisesti eroon vanhemmistaan, mutta lapsi voidaan myös suunnitellusti lähettää yksin matkaan tehtävänään hankkia oleskelulupa toisessa maassa niin että sukulaiset voivat perheenyhdistämismenettelyllä seurata perässä. Lapsi hylätään oman onnensa nojaan, hänelle sekä valehdellaan että annetaan tehtävä joka on totisinta totta.

  Lapsi voi kuolla tällä matkalla. Hengissä selvitessään hän voi matkalla tulla pelotelluksi, näännytetyksi, julmasti kohdelluksi ja hyväksikäytetyksi. Perille päästyään hän kantaa traumaa perheensä, kielensä ja kulttuurinsa menetykssestä, syyllisyyttä akkulturaatiosta sekä yksinäisyyden ja tehtävänsä taakkaa. Tehtävään kuuluvat kuulusteluista selviäminen, salaisuuksien säilyttäminen, valehtelu ja kielto luottaa kehenkään. Viranomaiset ovat traagisessa tilanteessa, kun kansainväliset sopimukset velvoittavat perheen yhdistämiseen, vaikka ”tavallisissa oloissa” lapsen saattaminen alttiiksi tällaiselle kohtalolle voisi johtaa huostaanottoon, siis perheestä erottamiseen.

  Voiko tuota paremmin sanoa? Lapsipakolaiset tulisi kaikkien edun nimissä palauttaa aina pikaisesti kotimaahansa. Tai ainakin siis estää muun perheen seuraaminen perässä.

 2. Ave,
  Tätä demla-sontaahan riittää, jees, ja demlalla on tässä junttaamisessa keskeinen rooli, jotta tämäkin maa saadaan mädätettyä ja ajettua kaaokseen ja islamilaiseksi paskaläjäksi. Hei, silloinhan on aina lakimiehillä töitä kun on kaaos, aika ovelaa sanoisin. Ja samalla rakennetaan oma juntta-virkakoneisto, joka pitää ja ottaa vallan. Tätä voisi kutsua jopa vallankaappaukseksi.

  demla/demarijuntta jyrää hyvin myös nobel-touhussa, viime vuonna ahnesaari sai ns. rauhannobelin ja tänä vuonna jo ”ennakkoon” ja ajoissa sen sai toinen maailman demari, hyvin ruskettunut obama, asiaa.

  Kuten Soini kirjottaa, ”Mätä pursuaa”, säälittävää katsoa tätä lautamiesten touhua, siis lahnasen rimpuilua ja muun ns. ”oikeuslaitoksen” touhua, läpeensä korruptoitunutta sakkia kaikki.

  Aselaki-junttaminen on kanssa selkeästi ohjailtu juuri täältä tieytystä suunnasta. Muuten, kansliapäällikkö viljasen mies, (sillä on mies?) on hallintovaliokunnan jäsen! Eli sehän arvioi mm. sisäasiainministeriön touhuja. Eli onkohan tässä joku jääviysongelma, onkohan? Sitä kannattaa pohtia, kun maistelee maistuvaa tsekkiolutta, irkkuolut on nyt out. Irkut nussittiin tähän EU-paskasysteemiin väkisin, eli se on myös menetetty valtio.

  Liput ovat tänään härmässä puolitangossa, 5 nuorta kuoli palossa. Nyt jo jotkut juntan porukat vaativat, että paloviranomaisilla on oikeus tulla koteihin tarkistamaan koska vaan palovaroittimen tilanne.
  Dsiisus, valvonta ja verkko vaan kiristyy….
  Tulipa taas vuodatettua, mutta aiheesta. Hyvää Kristillistä Pyhäpäivää!

 3. Demlalaisuden perkaaminen tästä maasta pitää aloittaa jostain. Oma ehdotukseni on tällainen – lyhyesti ja ytimekkäästi:
  http://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2009/10/12/ritva-viljanen-eroa/

 4. Viellä se sonta lähjähtää noidenkin tuulettimeen, ei ehkä heille ehnk.koht, mutta lapsilleen ja lapsenlapsilleen.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: