Päivän röhönaurut – Antti Kurvinen

Joskus väsyneenä sitä nauraa mitä kummallisimmille asioille. Rentouttavaa naurua edistää olennaisesti se, kun omaa pimeän huumorintajun ja en voi sille mitään, jos joku ei näe alla olevassa mitään koomista.

Minulle päivän huumoriannoksen tarjoili Keskustanuorten seuraava puheenjohtaja Antti Kurvinen. Hän maalaa Suomelle yhteiskuntapoliittista tiekarttaa vuodelle 2020 seuraavasti:

…On ymmärrettävä, mikä on oleellista ja mikä ei. Keskustanuorten on pohdittava isoja arvokysymyksiä, eikä TV-lupamaksun kaltaisia myrskyjä vesilasissa…Tämä kirjoituksemme herättää varmasti enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Se on tarkoituskin! On tärkeää kysyä ja kyseenalaistaa. On tärkeää välillä kapinoida ja etsiä. Tärkeintä on kuitenkin ottaa askelia ja joskus rohkeasti harppauksiakin. On joskus parempi kulkea väärään suuntaan kuin jähmettyä paikalleen. Liike on tärkeintä; matka on tärkeämpi kuin päämäärä…Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että emme ole yksin. Vapaan kansan suoran tien päässä ei olla yksin. Olemme yhteisö. Village.

Keskustan puheenjohtaja keskittyy ajattelussaan nautaeläinten suolikaasuihin. Loogista onkin, että nuorten puheenjohtaja maalaa asioita hieman isommalla sudilla.

Olemme tota noin sitten niiq oikein Village. Ruaa-aahh-haahh-haaaa.

Nyt kaikki mukaan ja isoilla harppauksilla kohti Villagea.

Mainokset
Published in: on lokakuu 21, 2009 at 7:18 pm  Comments (10)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/10/21/paivan-rohonaurut-antti-kurvinen/trackback/

RSS feed for comments on this post.

10 kommenttiaJätä kommentti

 1. AAARGH. Onkohan minun huumorialitajuni vielä kierompi, kun luin tuota alkua ja WTF-tunne heräsi luettuani hieman väärin:

  ”Keskustanuorten seuraava puheenjohtaja Antti Kurhinen.”

  Sepä vasta olisikin 🙂

 2. village people? YMCA, keskustan nuoriso (asunto) yhdistys/säätiö? ,,,, ymmärrän yhteyden.

 3. Ei voi olla totta että keskustanuorilla on noin lennokkaita ajatuksia: liike on tärkeä … ei päämäärä. Viimeksi kuulin lauseen työskennellessäni virkamiehenä valtionhallinnossa … no tulos on ollut sen näköistä.

 4. Jos olisin lukenut tuon liirumlaarumin jostain muualta, olisin ohittanut ja unohtanut sen saman tien. Sinun blogissasi sen sijaan luin sen ajatuksen kanssa ja pysähdyin oikein miettimään tekstiä… ja purskahdin sitten nauramaan ääneen, mikä on varsin harvinaista. Melkoinen veijari tuo Antti-Boy.

 5. Minähän en tunnetusti mitään mistään ymmärrä. Ehkä juuri tämän rajoittuneisuuteni vuoksi mulle tuli mieleen kysymys, että pyrkiiköhän tää kaveri jäseneksi Pink Black Blockiin? Jotain samanlaisuutta havaitsen. Ehkä mää vaan kuvittelen.

 6. Tyrvään Eurooppanuoret ovat kyllä visionääreistä ehdottomasti hauskimmasta päästä. Mistä tulevaisuutta luotaavan tekstin voi lukea kokonaisuudessaan? Kiinnostaisi tietää saako enää olla City?

 7. Tekstin voi lukea täältä: http://www.anttikurvinen.ehdolla.fi/23.

  Sosiaalisen vapauden ohjelma. Mikä siinä, nuoruuden intoa ja suurta idealismia, jotenkin tämä Village vain iski nauruhermooni. Sori vain Antti, mutta liian pitkän työpäivän jälkeen tuo kyllä rentoutti mukavasti.

 8. Mauno Koivisto aikoinaan totesi, että hän on bernsteinilainen sosialisti (”sosialismia kohti pyrittäessä on liike tärkeämpää kuin itse päämäärä”). Oikeistodemarit tuntevat vetoa bernsteinilaisuuteen, joten tuon vara-kaikkosen poliittisen historian tuntemus on melko ohutta. Mikä ei yllätä.

 9. En kyllä tajua mitä te siinä hörötätte. Ilmeisesti se liitty kuitenkin tähän kryptiseen lauseeseen

  ”Vapaan kansan suoran tien päässä ei olla yksin.”

 10. Minusta ei kyllä ole mitenkään yllättävää, että Kepun nuori toivo on sisäisesti ristiriitaista punavihreää tajunnanvirtaa suoltava bernsteiniläinen.

  Hyvien naurujen lisäksi näkisin, että tästä voisi löytyä lisää pohdittavaa kunhan IDA esittelee puolueiden nuorisojärjestöt poplauluina.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: