Das Klima Macht Frei

Pravdan pääkirjoitus 21.10.2009:

Jos suomalainen kotitalous – joka siis ei suinkaan ole suurin syntinen ilmaston lämpenemisessä – sijoittaa päästöttömään vuoteen 2050, monien asioiden on pakko muuttua. Helppo ja halpa lentoturismi on historiaa. Uudet talot ovat passiivitaloja, joissa ei pröystäillä neliömäärillä eikä lämmitetä sähköllä. Ruokapöydissä ei enää mässäillä ranskalaisilla juustoilla ja brasilialaisella sisäfileellä – lautasella on yhä useammin kasviksia ja lähiruokaa. Kesämökit eivät ole talvisin lämpimiä, eikä niillä piipahdella milloin sattuu, koska polttoaine on kallista. Yhä useampi auto on sähköauto, ja nykyiset maasturit on kärrätty romutettaviksi kauan sitten. Työmatkoilla käytetään julkista liikennettä.

Kova on kaiku askelten ja marssi kohti totalitarismia näyttää vain kiihtyvän. Huomatkaa pääkirjoituksen uskonnollinen sävy: olet tehnyt syntiä ja saat vapahduksen alistumalla meidän tahtoomme. Ilmastojumalilla – eli meillä – on salattu tieto, hallussamme on oikea totuus ja katumalla pääsette synneistänne sekä lunastatte paikanne ylösnousemuksessa.

Lopputuloksena siis asumme eliittiä lukuun ottamatta jossain päällekkäin kasatuissa umpioiduissa betonisissa neukkukuutiossa järsimässä tofua. Klimatsturmabteilung-joukot partioivat kadulla koppalakeissaan valvomassa ulkonaliikkumiskieltoa. Kehä kolmosen paikkeilla on 50 metriä korkea konekivääripesäkkein varustettu betonimuuri, jonka portilla on kaareva kyltti goottilaisin kirjaimin koristeltuna: Das Klima Macht Frei.

Itsestään selvää on, että ilmastonatsien haaveissa olevaan yhteiskuntaan ei millään päästä ellei ihmisten asumismuotoa ja –paikkaa, liikkumista, ruokailua ja sanavapautta rajoiteta rajulla kädellä. Myös monipuoluedemokratia tai äänestämällä vaikuttaminen ei taida oikein esitetyssä totalitarismissa tulla kyseeseen – toki ensi vaiheessa yksilönvapauksien rajoittaminen puetaan reippaasti kiristyvän verotuksen kaavun alle – aivan kuten Pravdan pääkirjoitustoimittaja toteaa.

Vaikuttaa aika kovalta hinnalta, kun sitä vertaa siihen, että Suomen päästöjen osuus globaalisti ja merkitys on täysin mitätön. Pelkästään Saharan eteläpuolinen jatkuvasti kiihtyvä väestönkasvu pyyhkäisee Suomen säästöt pois muutamassa viikossa, puhumattakaan Kiinaan parhaillaan nousevista  sadoista uusista hiilivoimaloista. Jo toteutettujen päästökaupparatkaisuiden aiheuttama teollisuuden siirtyminen Suomesta monikymmenkertaisesti saastuttavimpiin laitoksiin Itä-Euroopaan ja Kiinaan on oma koominen lukunsa, josta ymmärrettävästi halutaan vaieta.

Suomi on EU:n metsäisin maa, joka tarkoittaa sitä, että merkittävä osa Suomen aiheuttamista päästöistä sitoutuu kasvaviin metsiin. Tätä faktaa ovat Suomen ilmastonatsit raivoisasti pyrkineet peittämään ja mitätöimään sen merkitystä ja vastustaneet viimeiseen saakka sen huomioimista missään laskelmissa. Syynä on se, että asia olisi Suomen kansantaloudelle ja suomalaisille positiivinen. Totalitarismi on saatava voimaan hinnalla millä hyvänsä.

Se, joka kuvittelee, että Pravdan pääkirjoituksen maalailema tulevaisuus on vain mieleltään pahasti järkkyneiden houreita, erehtyy. Hulluus vain tulee nimittäin vain kiihtymään. Ilmastofasistien seuraava kohde on nimittäin lemmikkieläimet.

Uusiseelantilaisen Victorian yliopiston tutkijat Robert ja Brenda Vale ovat julkaisseet tutkimuksensa kirjassa nimeltä Time to Eat the Dog. Kirjassa käydään seikkaperäisesti läpi lemmikkieläinten vaikutuksia ympäristöön ja todetaan, että etenkin koirien kuluttaman ravinnon tuottaminen on paha ekologinen rasite. Lemmikkieläimet ovat paha riesa ympäristölle – jopa paljon pahempi kuin parjatut katumaasturit.

Jostain merkillisestä syystä tuo alussa siteerattu Pravdan pääkirjoitus oli otsikoitu kuitenkin hyvin, eli vaatijoiden tulisi näyttää esimerkkiä.

Esikuvana meille kaikille ovat eniten suustaan päästörajoitusvaahtoa pärskivät ilmastonatsit, joilla härskeimmillään on perheineen kolme asuntoa kahdessa maassa, pari vapaa-ajan asuntoa ja joka sukkuloivat päivittäin lentäen Turun, Helsingin, muiden Suomen kaupunkien, Tukholman, Brysselin ja Kaakkois-Aasian välillä. 

Ilmastonatsien ilmeisesti hieman kolkuttavan omantunnon rauhoittamiseksi on perustettu järjestelmä, joka sisältää uskonnolliselle hurmosliikkeelle erittäin hyvin sopivan anekaupan. Kuva maksetusta aneesta on alla ja sen saa Finnairin lähtöselvitystiskillä lentoyhtiön bonuspisteiden merkinnän yhteydessä. Anekauppa siirtyy vuoden 2010 alusta nettiin ja järjestelmän pilotti on jo käytössä Vihreiden puoluetoimistossa Fredrikinkadulla Helsingissä.

’Ryhdy hiilidioksidineutraaliksi – kunnon ilmastonatsi korvaa lentomatkojensa päästöt tukemalla Climate Caren työtä uusiutuvan energian puolesta.’

Kun lantti Climate Caren kassaan kilahtaa, ilmastonatsin sielu päästötaivaaseen vilahtaa.

 

Ane

Mainokset
Published in: on lokakuu 23, 2009 at 3:37 pm  Comments (10)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/10/23/das-klima-macht-frei/trackback/

RSS feed for comments on this post.

10 kommenttiaJätä kommentti

 1. Tuo uusiseelantilainen tutkimus viittaisi taas kerran siihen, että kyseessä on elämänvastainen, natsismiin ja kommunismiin rinnastettava liike.

 2. Ave,
  Hyvin sanasi sivaltavat jälleen, ja tämä termi ilmastonatsi otetaan heti laajaan käyttöön.
  Juu, tämä on loputonta paskaa koko helvetin ilmastosonta. Uusi uskonto ja uudet papit. Mutta mihin jäi mokuttaminen….?

  Nyt jälleen kerran tuntuu niin vahvalta se ajatus, että tämä kaikki helvetin paska järjestyy ikään kuin itsestään pienen kahinan jälkeen.

  Eli WW3 on nyt täysin tervetullut tähän hulluun aikaan, ja ehkä se onkin jo aika lähellä….?
  Siispä Parabellum.

 3. Kirjoittelin tuossa jokin aika sitten postauksen aiheesta. Raakafakta löytyy täältä. Meillä suomalaisilla on totisesti varaa v-tuilla muille ja komentaa ilmastotalkoisiin. Suomalaisten ekologinen jalanjälki on selvästi pienempi kuin Suomen tuottamat ekoresurssit. Ei ole meidän vikamme, jos muualla syödään enemmän kuin tienataan. Kun saisi vielä viherpiipertäjien kalloon taottua, että heidän ihannoimistaan ”vähäpäästöisistä” kehitysmaista yli puolet kuluttaa luonnonvaroja yli tuotantonsa ja jälki olisi kauhistuttavaa, jos tuolla väestömäärällä – kasvusta nyt puhumattakaan – ne nostaisivat elintasonsa länsimaiselle asteelle.

 4. Ja ilmastopoliittisen lausunnon – jota todellisuudesta irtaantunut Mattikin niin kovasti kehui ”energiapoliittiseksi vallankumoukseksi” – meille leipoi todellinen ”asiantuntija” Oras Tynkkynen tarkkaan valittuine kolleegioineen. Oraksen ”asiantuntijuus” on vakaalla pohjalla sillä onhan hän lukenut sivuaineenaan ympäristöpolitiikkaa.

  Tämä ympäristöpolitiikkaa sivuaineenaan lukenut Oraakkeli käveli yli luonnontieteilijöiden (asiasta jotain ymmärtävien) yli kuin jeesus konsanaan genesaretin järvellä aina kun faktat olivat ikävästi virheiden (die grönsakerna) maailman lopun agendaa vastaan (ensikäden tietoa).

 5. Kannattaa etsiä käsiinsä vihreiden joku tulevaisuussuunnitelma. Se on aika karua luettavaa. Kaikki asuvat pienissä kerrostaloasunnoissa ja käyvät jalan töissä tekemässä jotain puhdetöitä. Liha ja matkustus on kiellettyä.

 6. Kiitos kommenteista. Juuri näin kuin sanoitte.

  Kyse ei ole minkään suojelusta. Kyse on vallasta.

 7. Juuri näin se on, ilmastonatsit koittavat ottaa nyt väkisin vallan, pitääpä olla tarkkana…

  Siis, jälleen vielä kerra kaikille mokuttajille, hyysäreille, ilmastorunkkareille, ja muille viherpaskanjauhajille:
  Nyt on siis, juuri teidän genren mukaan, lopetettava kaikki fossiilinen polttaminen, siis nyt, nyt heti!

  Ok, sopii. Tästä tilanteesta on tasan yksi ulostulo, eli ratkaisu, ydinvoima. Ei tämä niin helvetin vaikeeta ole. Se vaan nyt sattuu olemaan tällä kirotulla pallolla ainoa kohtuullisen huokea energiantuottoteknologia, joka ei tuota kasvihuonepäästöjä.

  Jees, siis vallasta on kyse. Aivan, veli Octavius, koska tämä ydintekniikka on ratkaisu tähän kaikkeen paskaan, niin eihän se tietenkään käy viherhouruille, koska he menettävät mahtinsa, yksinkertaista.

  Niin, tässä voi tulla todella mielenkiintoiset kapinat vielä tulevaisuudessa, että millä energialla täällä kämpät oikein lämmitetään ja millä tuotetaan niihin kaikkiin saatanan sähköautoihin se sähkö…juu, tuulimyllyillä varmaan…

  Siispä, parabellum.

 8. Päällikkyys – kuka määrää – on ihmiskunnan ikuisuusongelma. On olemassa ihmistyyppi, joka kokee olevansa syntynyt muita johtamaan. Näitä voimakkaan johtajuuskutsumuksen kokeneita ovat esim. Napoleon, Lenin, Hitler, Stalin, Halonen ja yksityisellä sektorilla Sarasvuo.

  Johdettavien puolella taas ei esiinny voimakasta halua tulla johdetuksi. Monelle riittää, että saa olla rauhassa.

 9. Voimakkaan johtajuuskutsumukesen kokeneisiin voitaisiin mielestäni lisätä DEMLAn kaarti, vaikkapa esim. T Brax.

  Ja kuinka ollakaan, Taloussanomissa oli hiljattain ilmastomuutosuskovaisten opinkappaleiden kannalta kiusallinen uutinen: ”Pientaloasuminen onkin mainettaan parempaa”.

  KVG-analyysi paljasti, että jotkut kiusanhenget olivat kehdanneet linkittää uutisen niin Virheään Lankaan kuin Oden blogiinkin.

 10. Ave,
  Kivaa jengiä, Hitler, Stalin, Lenin, Halonen…
  Päästäisiinkö me siitä ämmästä eroon ja tulisi pressan vaalit, jos siitä tulisi eurostoliiton presirentti?

  Sloganeja vihervammaisille:
  Tee ympäristöteko, paskanna housuusi…
  Tee ympäristöteko, vedä itsesi kiikkuun…
  Vihreää sähköä tulee tökkelistä sähköautoon…
  Tee ympäristöteko, syö koirasi…
  jne. tätä sontaa olisi kiva kuulla lisää!

  Muuten, tuleekohan ilmastofasisteilta vielä tämä ajatus perseistään; että koska ihmisiä on liikaa, vanhukset ja muut rasistit sekä kaikki väärät ihmiset laitetaan biokeskitys-ilmastoleireille, niistä tehdään ruokaa….! portilla lukee Klima Macht Frei! 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: