Raiskaukset Suomessa 2010-2018

Erilaisia seksirikoksia tapahtuu Ruotsissa noin 16000 kappaletta vuodessa ja määrä on jyrkässä kasvussa. Suomessa vastaava määrä on noin kolme tuhatta ja määrä on kymmenessä vuodessa kolminkertaistunut.

Koska meidän tulee ottaa oppia muiden maiden tekemistä virheistä, Ruotsin esimerkki todistaa meille erittäin suurella varmuudella, että raiskausten määrä tulee nousemaan Suomessa alle kymmenessä vuodessa 9 000-10 000  välille. Vuosittainen kasvu tulee olemaan noin 15 %.

Kyse on tietoisesti valitusta poliittisesta linjasta. Suurimpien syyllisten nimeäminen tulevaan kehitykseen on helppoa.

Astrid Thors, Tuija Brax, Ritva Viljanen, Sirkku Päivärinne, Henna Virkkunen, Anne Holmlund, Anni Sinnemäki, Arja Alho, Matti Vanhanen, Jyrki Katainen, Ville Niinistö

Moraalifilosofinen saivartelu syyllisyydestä on täysin hyödytöntä, koska teoriassa heillä on harjoittamalleen politiikalle kansalaisten enemmistön tuki. Politiikan seurauksena raiskattavat naiset vastaavat pienen kaupungin väkimäärää. Yhteensä tämä tarkoittaa siis 25 000 raiskattua tyttöä ja naista lisää alle kymmenessä vuodessa, eli aika tarkkaan kaksi täyttä Hartwall Areenaa. Eniten tiedossa olevassa kehityksessä hämmästyttää kaksi asiaa.

Ensinnäkin asiasta ei puhuta. Mikään naisasia- tai ihmisoikeusjärjestö, poliitikko, toimittaja tai kukaan muukaan ei ota asiaan kantaa. Edes Ruotsin järkyttävistä tilastoista ei taida olla yhtään artikkelia Suomen valtamedioissa. On helppo päätellä, että asiasta halutaan yksinkertaisesti vaieta.

Toinen ihmetystä herättävä asia on viranomaisten, myös arvostamani poliisien, vähättelevä suhtautuminen tutkimuksissa trendinomaisesti kasvavaan turvattomuuden tunteeseen. Tutkija Hille Koskela:

’Rikollisuus ei ole viime vuosikymmenenä oleellisesti pahentunut. ’

Tutkijan mielestä siis kymmenessä vuodessa kolminkertaistunut raiskausmäärä ja kaksinkertaistunut katuväkivalta ei ole oleellista eikä kehityksen pitäisi missään tapauksessa huolestuttaa suomalaisia. Pitäisiköhän  Hillen keskittyä ensimmäiseksi tutkimaan luetun ymmärtämistään? Tai vaihtoehtoisesti päänsä?

Annetaan puheenvuoro lopuksi Pravdan toimituspäällikkö Reetta Rätylle, joka ottaa kantaa tulevaan (myös niiden 25000 raiskatun naisen puolesta):

’On kysyttävä: miten Suomi muuttuu, kun esimerkiksi viidennes väestöstä on taustaltaan muita kuin suomalaisia. Ihan kivutta se ei tapahdu.’

Kerrankin Reetta on oikeassa. Eihän se ihan kivutta tapahdu.

Raiskaukset SuomiRaiskaukset Ruotsi

Advertisement

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/10/29/raiskaukset-suomessa-2010-2018/trackback/

RSS feed for comments on this post.

14 kommenttiaJätä kommentti

 1. Heia O,
  kyllä meitäkin on jotka yritämme sanoa.
  Sillä on toki väliä kuinka sen sanoo,
  mutta yleensä riittää kirjoittajan nimen
  mulkaisu niin kielletään julkaisu.

  Minäkin olen yrittänyt saada tekstiä julki,
  mutta paikalliset lehdet on minun
  julkaisemattoman juttuni jälkeen kirjoittaneet
  entistä enemmän esimerkiksi fanaattisuudesta,
  monikulttuurisuuden rikastavasta vaikutuksesta,
  sekä julkaissut tutkimuksia siitä kuinka
  maahanmuuttomyönteisyys on lisääntynyt.

  Sitten tulevat henkilöhaastattelut mukavista
  ”sopeutuneista” maahanmuuttajista sekä tämä
  klisee joka minua aina jaksaa vituttaa:

  ”Onhan se ihan ymmärrettävää että kaikki mikä
  on erilaista, pelottaa.”

  Jumalauta!
  Ihan oikeasti. Ja nyt, kun täällä meillä
  lehdet salaili joukkoraiskaus -uutista,
  Etelä-Saimaa on kirjoittanut monta viikkoa
  viikonloppuliitteissään siitä

  KUINKA RAISKAUKSISTA VOI SELVIYTYÄ.

  Aika kuulemma parantaa haavat. Niih.

  Kiitos ja näkemiin.

 2. Lähde:
  http://www.tietysti.fi/fi/T/Tiedetapahtumat/Art-goes-Kapakka/Pelon-kulttuuri-tarttuu-kuin-tauti/

  ”Akatemiatutkija Hille Koskela on ansioitunut väkivallan pelon sekä kaupunkitilan valvonnan tutkijana.”

  Koska kolminkertaistuminen ei Koskelan mielestä ole oleellista seksirikosten määrän kasvua ja hän kumminkin esiintyy asiantuntijana, niin mistähän on kysymys.

  Olisiko kyseessä tosiasoiden sulkeminen pois omasta tietoisuudesta, jotta pystyisi säilyttämään jonkin ihanteen, esimerkiksi monikulttuurin.

  Koskela olisi hyvä saada tänne keskustelemaan.

 3. Eikun p kortille ja luvattomat p:n käyttäjät vähintään sakoille.

  Vapaus, se ja viinahan (VVV) oli aikoinaan sodassa taistelleiden mottona.

 4. Mätä leviää. Saatana, lehdet kirjottelee, kuinka raiskauksista voi selvitä….

  hille-kille piipittää jotain pelko-paskaa, ja oleellinen unohdetaan tahallaan. tämähän on kuin pahinta salaliittoa…

  Kaikki tämä paskasakki joutaa saunan taakse….

  Tässä ei ole nyt muuta vaihtoehtoa pojat, kuin että kansalaiset alkaa tekemään ns. omia juttujaan.

  Kuten olen sanoanut, niin Suojeluskunnat televat takaisin. Niin ne perustettiin silloin kapinan aikaan, kun piti turvata kansalaisten turvallisuus. Aivan samasta asiasta on nyt kyse, kun polliisi ei kykene/halua turvata kansalaisten turvallisuutta, säälittävää.
  Parabellum.

 5. Se vaan on poijat silleen, että 5 vuotta nykymenoa, niin suomesa ei tunneta rikosnimikettä raiskaus jos sen kohteena valkoinen nainen ja tekinä monikulttuurinen, seinien nojaamiseen koulutettu huippuosaaja. Tuosta asiasta pitää huolen yritys Suuripää, Illman, Kalske & Livo Muslimin Pyllyä Company.

 6. Juuh, Hillelle sanoisin, että toki voimme
  luoda illuusioita, kuplia, joiden puhjettua
  todellisuuteen putoaminen ei todellakaan
  tapahdu kivutta.

  Myöhäistä katua kun paskat on housuissa.
  Ai niin. Sehän on voimavara.

 7. Suvaitsevaisto on muutamia kertoja esim. HS:n palstoilla leimannut Ruotsin tilastot liioitteluksi, koska ilmeisesti vuonna 2005 siellä tuli voimaan lakimuutos, joka automaattisesti nostaa Ruotsin eurooppalaisten tilastojen kärkeen.

  En tiedä onko noin, mutta toisaalta jos tuo postaamasi ruotsinkielinen käppytä (lähde?) on totta, siitä ei kyllä mitään piikkiä huomaa 2005 johdosta.

 8. 3.000 ilmi tullutta raiskausta vastaa hyttysen pierua universumissa, kun vertailukohdaksi otetaan ne n. 30.000 kantasuomalaisten miesten oletettavasti suorittamaa raiskausta joista uhri ei tee ilmoitusta viranomaisille, mutta joitten femunatsit ja mokuttajat tietävät tapahtuvan joka kodissa, koulussa ja työpaikalla. Ei syytä huoleen siis, vaan rajat auki ja kulttuuria tupaan joka ”reiästä” -tilastorelativismin keinoin sekin saadaan tekemään vain vähän kipeää.

 9. Lakimuutoksella on asiaa perusteltu myös Ruotsissa.

  Se on jännä tuo lakimuutoksen vaikutus. Se on moninkertaistanut Ruotsissa myös puskaraiskaukset ja joukkovoimavaraistamiset.

  Kaikkein ällistyttävintä lienee kuitenkin se, että se on moninkerataistanut raiskaukset myös Suomessa.

  Vaarallinen lakimuutos, sanoisin ma.

 10. Suomi on ollut kauan raiskauskulttuuri Ruotsin 30-vuotisista raaistavista sodista lähtien. Ruotsin ryöstöretkille kaapattiin nuoria, viattomia suomalaisia miehiä tekemään likainen työ ruotsalaisten puolesta.

  Suomessahan jätetään varmaankin 97% raiskauksista ilmoittamatta joidenkin asiantuntijoiden mukaan. Do the math. Itävallassa 20% naisista on kokenut raiskauksen, miehistä 15%.

  Lievät tuomiot ovat todella raiskauskulttuurimme kivijalka.

 11. Ernesti: lähde on Ruotsin tilastokeskus. Joku blogisti oli vääntänyt ne sitten graafeiksi. Suomen luvut ovat optulasta.

 12. Kun Suomessa tehdään maahanmuuttoon liittyviä valintoja, samalla muutetaan myös suomalaista kokemus -ja elämysmaailmaa. Raiskaustilastoista ilmenee selvästi mm. mistä päin niitä uutterimpia raiskaajia tulee. Jos siis maahanmuuttopolitiikka suosii näitä maita – kuten muuten tekee – niin ”suurelle yleisölle” tulisi ilmoittaa, että ”Suomi päätti vastaanottaa 200 vuotuista raiskaustapahtumaa” sen sijaan, että kerrottaisiin Suomen vastaanottavan ”400 sisällissodan henkisesti arpeuttamaa nuorukaista.”

 13. Hillen kannattaisi käydä tilastieteen peruskurssi I ja soveltaa oppimaansa numeroiden kautta todellisuuteen. Mutta tyhjään tynnyriin lienee turha huutaa. Hille on usean muun ohella kävelevä esimerkki siitä, että ihmisen tyhmyys on loputon.

  Mitenkähän monta kertaa Hille lyllertää tuon Kaisiksen puiston viikossa yöaikaan?

  Ulkonäkö tietty suojaa jonkin verran, mutta sen verran sairas on ihmisen mieli, että toivoisi Hillen kohtaavan kulttuurien välisen kaleidoskoopin ennen jotakin asiaan syytöntä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: