Pääministerin haastattelutunti

 • Herra pääministeri, Nuorisäätiötä epäillään lahjusten antamisesta. Tulilinjalle olette KRP:n mukaan Te, Antti Kaikkonen ja Jukka Vihriälä. Kysyn nyt Teiltä suoraan vielä kerran kysymyksen, johon ette ole vielä suostunut vastaamaan. Oletteko ohjannut Nuorisosäätiön rahaa itsellenne toimiessanne säätiön puheenjohtajana?
 • Prosessi on kesken ja tutkinta on meneillään. Asianomainen ei voi kommentoida vireillä olevia asioita. Onneksi en ole asianosainen millään tavalla. Ja jos rahoja on ohjattu, minulla ei sen kanssa ole mitään tekemistä. Nehän ovat menneet Matti Vanhasen tukiyhdistykselle.
 • Mutta eikö tuo tarkoita, että olisitte myöntäneet yleishyödyllisen yhdistyksen rahoja oman vaalikampanjanne tukemiseen? Ja säätiö Teidän puheenjohtajakautena olisi rikkonut säätiölakia?
 • Ei pidä paikkaansa. Pääministeri ei ole ollut koskaan Nuorisosäätiön puheenjohtaja. Ei pääministerille kuulu se, jos jokin Keskustaa lähellä oleva säätiö on rikkonut lakia. Se on kyseisen säätiön asia.
 • Kysyn vielä kerran. Oletteko ohjannut Nuorisosäätiön rahaa itsellenne toimiessanne säätiön puheenjohtajana?
 • Minulla ja pääministerillä ei ole mitään tekemistä Matti Vanhasen tai Nuorisosäätiön kanssa. Asioita ei kannata sotkea, ja sitä paitsi se on maan tapa. Ei Nuorisosäätiö ole vastuussa maan tavasta, puhumattakaan siitä, että pääministeri, eli minä, olisi ollut asian kanssa missään tekemisissä. Kiitos, pääministerin haastattelutunti on päättynyt.

___________________________

Haastattelutunnin jälkeen tapahtunutta.

Alkutalvisessa Lapissa tapahtuu kummia – tunturista on kuulunut valtava kiviporien jyrinä jo viikon verran. Lapin paliskunnista jokainen on nimittäin päättänyt kätkeä kaikki käteisvaransa ja kiinteän sekä irtaimen omaisuutensa Käsivarren kiveliöihin, jopa kymmenen metrin syvyyteen maan alle.  Työ etenee vauhdilla.

Paliskunnista kerrotaan, ettei kukaan oikein tiedä mitä jäkälälle pitäisi tehdä, mutta sekin asia on työn alla.

Syynä on tiettävästi se, että Antti Kaikkonen kertoi viikonlopun Iltalehden lämminhenkisessä haastattelussa muuttavansa Lappiin kasvattamaan poroja.

Published in: on 6 marraskuun, 2009 at 2:56 pm  Comments (10)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/11/06/paaministerin-haastattelutunti/trackback/

RSS feed for comments on this post.

10 kommenttiaJätä kommentti

 1. Se on taas perja-jumalan päivä, joten voi huuhdella käkättimestä viikon pölyt pois. Tai sitten ne voi nauraa pihalle:

  An 85-year-old man was requested by his Doctor for a sperm count as part of his physical exam. The doctor gave the man a jar and said, ’Take this jar home and bring back a semen sample tomorrow.’

  The next day the 85-year-old man reappeared at the doctor’s office and gave him the jar, which was as clean and empty as on the previous day.

  The doctor asked what happened and the man explained, ’Well, doc, it’s like this–first I tried with my right hand, but nothing. Then I tried
  with my left hand, but still nothing.’

  ’Then I asked my wife for help. She tried with her right hand, then with her left, still nothing. She tried with her mouth, first with the teeth in, then with her teeth out, still nothing.’

  ’We even called up Arleen, the lady next door and she tried too, first with both hands, then an armpit, and she even tried squeezin’ it between her knees, but still nothing.’

  The doctor was shocked! ’You asked your neighbor?’

  The old man replied, ’Yep. None of us could get the jar open.’

 2. :D. Aika paha.

 3. Hah, pretty good jar-joke indeed! 🙂

  Tämä murheelinen haho, pääministeri lahnanen, on jo koomisuuden ikoni. Ja säälittävä paska.

  Eilen pääkanisterin kyselyripulissa hän vastasi, kun kysyttiin, että missä ne rokotteet ovat? Tauti on jo koko kansan naamalla, eli paska on tukevasti housuissa.

  Hän vaan taas liukasteli kuin joku vitun saippua, ei hallitus ole tehnyt mitään väärin, he ovat kyllä tilannet rokotteet ajoissa, mutta se toimittaja ei ole toimittanut plä plä plä….

  Saatana, minkälaisia soppareita siellä oikein tehdään? Tällaisessa vakavassa asiassa on oltava soppareissa niin kovat sakot, että se firma ei jätä niitä toimittamatta saatana!

  Tämä helvetin jätkä on jumalauta kaikissa maan munauksissa mukana. Eikö siitä saatana päästä millään eroon!?

  Alkaa todella vituttamaan se helvetin selittelijä.

 4. Fantasia -tyyli ei mielestäni ole hyvä. Todellisuden kuvaaminen riittaisi. Siinä on aineksia ihan tarpeeksi.

 5. Kalkkis: tuossa ei ollut mitään fantasiaa. Ei mitään. Lauseet PM:n suusta ovat melkein sanasta sanaan sitä mitä hän on lausunut itse.

  Ehkä lauseiden rakennetta olen muokannut blogiin paremmin sopivaksi, mutta itse asia on tuossa.

  Tuo Kaikkosen tuleminen Lappiin ja rahojen varastaminen on mielikuvituksen tuotetta, joka käsittääkseni käy postauksesta hyvin ilmi.

  Sekin perustuu todistettaviin faktoihin. Missä Antti, siellä rahat Antin taskussa.

 6. antti, maan suurin rosvo ja hän vaan istuu eduskunnassa edelleen.
  lahnanen, maan suurin munari, täyspaska saippua.

  kaikki tuollaiset voisivat suksia vittuun….

 7. Juhantalollakin koplausaikoinaan oli ainakin 4 erinalista etiikkaa :

  -kansanedustajan
  -ministerin
  -kansalaisen
  -juristin

  Hyvä noista on valita. Vanhasella ei vaan ole juristin etiikkaa.

 8. Otetaan vakavasti. Tämän maan johdon moraali ja käsitys siitä mikä on oikein ja väärin on todella kaukana omasta arvomaailmastani.

  Ihmiset, jotka tunnen hyvin, ovat samaa mieltä.

  Mitä pitäisi Teidän mielestänne tehdä? Vai onko nykyinen arvomaailma ok?

 9. Ei tässä mitään ole tehtävissä. Tilanne on karmea. Verot nousee, velka kasvaa ja palvelut huononee. Jossain vaiheessa vuosina 2020-30 siirrytään sellaiseen meininkiin, että osa porukasta on varakasta ja osa ei. Ne jotka eivät ole, ovat todella sitten kakkosluokassa. Verojen vastineeksi ei mitään saa silti maksamatta. Laeilla on puututtu jokaiseen ihmiselämän pienimpään aiheeseen, joten lahjonta tulee lisääntymään. Mieleen nousee joku Chile sotilasjuntan aikaan. Omalta kannaltani parasta on se, että silloin olemme ”äärioikeistolaisessa” diktatuurissa, jossa valtaa pitää – yhteiskunnallisten levottomuuksien räjähdysmäisen nousun ja yleisen valmiustilan julistamisen takia – pieni joukko avainministereitä. Palaan sitten kehään kysyäkseni medialta, olivatko vuonna 2009 politiikkaa arvostelleet blogistit ”äärioikeistolaisia rasisteja”?

  Oksettavin oli eilen Anni Sinnemäen sössötys, että suomalainen teollisuus, työpaikat ja hyvinvointi eivät saa olla kiinni energianhinnasta. Että Suomi ei voi perustaa strategiaansa venäläiseen malliin olla energian nettoviejä. Pakko edelleen todeta, että on eri asia kuinka asiat ovat ja kuinka niiden tulisi olla. Suomessa ei ole hyvinvointia, jos energian hinta on kalliimpaa kuin naapurimaissamme. Koko 1800-luvulta alkanut käsittämätön elintason nousu nojaa pitkälti kahteen tekijään; toinen on halpa energia (öljy) ja toinen on luottoekspansio. Molempia syntisinä pitävät poliitikkomme nyt haluavat kuristaa liian pitkään ja liian kovaa.

 10. Kansa on psyykattu kuolemanpelkoon rokoteshowssa.
  Ei siinä kerkeä poliitikkojen koplauksia murehtimaan.

  Sitten kun yli 50%:lla menee huonosti. Köyhyys loppuelämän realiteetti, voi kansaa lopulta alkaa kiinnostaa kuka juhlii koktail-illallisilla,, ja millä oikeuksilla?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: