Helsingissä asunnon omistavat: HUOMIO!!!!

Tiedotusvälineetkin ovat viime päivinä heränneet siihen, että Suomeen saapuva ihmisvyöry on kasvanut hallitsemattomaksi ja Suomen harjoittama Vihreiden ideoima ja Astrid Thorsin johtama maahanmuuttopolitiikka on noin vuodessa osoittautunut täydelliseksi katastrofiksi.

Kaiken lisäksi olemme nähneet vasta pientä alkua. Maailmalla jonottaa jo nyt tuhatmäärin Suomeen tulijoita ja Suomen maahanmuuttopolitiikan kulmakivenä olevan klaanienyhdistämis-periaatteen mukaisesti määrä kasvaa vääjäämättä kymmeniin (tai satoihin) tuhansiin jo muutaman vuoden sisällä. Ongelma on eskaloitunut pääkaupunkiseudulle ja etenkin Helsinkiin.

Vesa Peipinen, asuntolautakunnan pj, Helsingin Vihreiden asuntotyöryhmän pj:

Kaupungin vuokra-asuntokannan ongelmana on perheasuntojen vähyys, ja ennen kaikkea suurien maahanmuuttajaperheiden tarvitsemien ns. “superasuntojen” vähyys.

Vain yksi yli kuuden huoneen asunto tulee uudelleen vuokrattavaksi tänä vuonna. Kaupungin asuntoa hakee nyt yli 18 000 kotitaloutta, ja valtaosa niistä on yhden hengen talouksia.

Helsingin sosiaalisen sekoittamisen asuntopolitiikkaa on kansainvälisestikin kiitelty.

Yksi ratkaisu olisi että Helsingin kaupungin asuntohankintayhtiö ostaa asunto-osakeyhtiötaloista suuria asuntoja, joita on ollut paljon myymättä.

Helsingin kaupungin maahanmuuttojohtaja Annika Forsander:

Ongelma on suuri.

Osastopäällikkö Mikko Luukkonen Helsingin kiinteistöviraston asuntoasiainosasto:

Kaupungin hallinnossa on keskusteltu siitä, pitäisikö Helsingin asuntohankintayhtiön ostaa asunto-osakeyhtiötaloista suuria asuntoja, joita on ollut paljon myymättä.

Tilanne on siis se, että kaupunkia johtavat poliitikot ja virkamiehet ovat päättäneet alkaa ostaa isoja asuntoja ympäri kaupunkia, käytännössä kaikkialta mistä niitä vapautuu. Asuntojen hinnat vaihtelevat 1-10 miljoonan euron välillä. Hankinnat suorittaa Oy Helsingin Asuntohankinta Ab. Hankkeen tekee merkilliseksi se, että kyseinen yhtiö on taloudellisesti kuralla ja on päättänyt keskeyttää asuntojen hankinnan viime keväänä.

Muualta saatujen elävästä todellisuudesta saatujen esimerkkien mukaan on mahdollista, että paimentolaislauman ilmestyminen omistusasuntotaloon on täydellinen katastrofi talon ja alueen muille asukkaille. Asuntojen hinnat romahtavat, turvallisuus on mennyttä, taloon käy jatkuva virta vierailijoita Ruotsista, yökaudet jatkuva mökä on infernaalinen, ympäristö muuttuu graffitien täyttämäksi kaatopaikaksi, jne…

On tietysti mahdollista, että näin ei tapahdu. Aina voi toivoa parasta, katsella vaikka Big Brotheria ja työntää vaikka pää takapuoleen.

Nyt on oleellisen tärkeää muistaa seuraavat asiat:

 • Seurata asuntoyhtiössä myyntiin tulevia asuntoja.
 • Kysyä myyjältä saatuja tarjouksia.
 • Jos tarjous on tullut em. yhtiöltä, myydä oma asunto välittömästi mihin hintaan hyvänsä.
 • Toinen vaihtoehto on käyttää yhtiöjärjestyksessä mahdollisesti olevaa lunastuspykälää.
 • Suosittelen muuttoa kehyskuntiin olosuhteisiin nähden mahdollisimman kauaksi Helsingistä, koska kaupungin taloudellinen asema tulee ajautumaan täydelliseen kaaokseen muutamassa vuodessa.

Noille nimeltä mainituille Helsinkiä pikavauhtia monikulttuuriseksi paratiisiksi muuttaville henkilöille voi lähettää mielipiteitä, kysymyksiä, kannustavaa palautetta, yms. osoitteilla: Oranssi ry:n toiminnanjohtaja vesa.peipinen@gmail.com, maahanmuuttojohtaja annika.forsander@hel.fi ja osastopäällikkö mikko.luukkonen@hel.fi.

Jos tapaatte näitä monikulttuurin ylväitä airueita, asiaa voi myös kysyä heiltä henkilökohtaisesti. Suoraa demokratiaahan on mainostettu ja poliitikot sekä virkamiehet suorastaan janoavat suoraa palautetta kansalaisilta.

Advertisement

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/11/18/helsingissa-asunnon-omistavat-huomio/trackback/

RSS feed for comments on this post.

22 kommenttiaJätä kommentti

 1. Saatana kun alkoi taas vituttamaan täysillä. Mutta, hah, en asukkaan enää pk-seudulla, Luojan kiitos!
  Olen pahoillani hyvät ystäväni siellä pk-seudulla, teidän elämänne muuttuu muutaman vuoden sisällä täydeksi paskaksi, lukekaa vaikka ylhäältä.

  Nuo paskahamput viher-punikit vetävät tämän maan paskaan munia myöten, ja tulemme kiittämään heitä aivan varmasti tästä työstä, kiitti vitusti!

  Nuo maanpetturit saavat vielä palkkansa, kun poikkeustila julistetaan tähän maahan täyden anarkian ollessa vallassa. We remember….

  Kuten jo jonkun aikaa olen toivottanut, niin te kaikki puna-viher-hamppupaskat, eli melonit, te voitte painua kaikki vittuun!
  Parabellum.

 2. Jos minulla olisi iso asunto Hesassa tyhjillään, bilettäisin siellä yötä päivää. Ekojen varotusten jälkeen kävisin kysymässä valittajilta, että saanko jatkaa, vai alanko etsiä vuokralaisia. Olisihan se kertakaikkisen ratkiriemukasta vuokrata sellainen kämppä isolle mamuperheelle. Rahahuolien vaivaamatta voisin säätiöiden toimintatapaa matkien tyytyä markkinahintaa alempaan hintaan. Perinteisesti maalla tehtiin samanlaista naapurijäynää vuokraamalla talo manneille, mutta kehitys on kehittynyt ja nykyisillä potentiaalisilla vuokralaisilla saa paljon pahempaa tuhoa aikaan kuin kultaisella 70-luvulla. Eläköön monikulttuurisuus – tämä avaa uusia mahdollisuuksia naapuriterroriin!

 3. Kylläpä maalasit taas kauhukuvia seinät täyteen. Olisi hienoa, kun voisi tästä todeta, että puhuit täyttä soopaa, ei kukaan kaupungin päättäjä voi ruveta tuommoisia älyttömyyksiä puuhaamaan. Tarkistukseni jälkeen oli ikävä todeta, että puhuit taas täyttä asiaa: kyllä ne vaan tuollaisia siellä puuhaavat.

  Onneksi asun maalla ja voin livahtaa kalaan, jos otsasuonet meinaavat haljeta.

 4. Onhan tässä toki semmoinen mahdollisuus, että keskitetään kaikki mamut Helsinkiin ja julistetaan sitten Suomi itsenäiseksi. Piikkilankaa ja tietotaitoa riittävän varman muurin rakentamiseen on saatavissa Saksasta. Mihin me loppujen lopuksi sitä syrjäistä merenrantakaupunkia tarvitaan? Lentokenttäkin jää rajan tälle puolelle.

 5. On se kumma ettei loft-asunto tyyppinen ratkaisu vaikka lopetetussa paperitehtaan hallissa kelpaa turisteille. Lattialle voisi ajaa vaikka metri hiekkaa
  että klaanilla tulisi kotoisat olot. Katon kirkkaita
  konesalivalaisimia voisi säädellä tutumpien leveyspiirien tahdissa,

  metalliovet olisivat näppärä hitsata kiinni kun kotoutuminen on päässyt alkuun.

 6. Taloyhtiössämme isoimmat asunnot ovat vain 120 neliöisiä ja lähimpään ostariin 2 km joten emme ole pahimmassa vaaravyöhykkeessä. Liikenneyhteydet ovat kuitenkin harmillisen hyvät. Ehdotan kuitenkin yhtiössämme ylimääräistä hätäkokousta. Ehdotan seuraavia tarkennuksia jäerjestyssääntöihin:
  1. Lautasantennit kielletään.
  2. Jokaisen alle 1000 e/kk ansaitsevan henkilön pitää kuulua ev lut seurakuntaan.
  3. Huoneistoissa pitää asua 18-50 vuotiaita vähintään yhtä paljon kuin alle 18 vuotiaita jotta ikäjakauma olisi monimuotoinen ja rikas.
  4. Khatin poltto ja nuuskaaminen (ne ruotsalaiset) kielletty parvekkeella, sisätiloissa ja 1km säteellä.
  5. Roskien heittely ikkunasta kielletty.
  6. Jokaiselta asukkaalta vaaditaan 50000 euron takuuraha jonka menettää jos rikkoo kohtia 1-5.

 7. Puhuisinkin soopaa. Kaveri asuu periaatteessa hyvällä ja rauhallisella alueella ja on taloyhtiön hallituksen pj. Talossa on yksi ainoa yksiö Hgin kaupungilla.

  Hurjia tarinoita. Siis aivan käsittämättömiä juttuja, mihin helsinkiläisten verorahat uppoavat. Remontteja, monen vuoden puhalletut vuokrarahat (sosku maksoi ne lopulta taloyhtiölle…), huumekauppaa, jatkuva virta porukkaa, kämppä täynnä koko ajan rikastuttajaa, jne…

  Kaveri on hieman kuppi nurin, sillä kun on mennyt parin vuoden vapaa-ajat käytännössä noiden sotkujen selvittämiseen.

  Häätöä ei millään ilveellä.

  Kaveri ei oikein enää kauheasti usko monikulttuurin rikastuttavaan voimaan…:D.

  Organisoi muuttoa kyllä, ylläripylläri siis omaansa. Jokin kehyskunta saa kohtapuoliin kaksi erittäin hyvää veronmaksajaa.

  Täytyy soittaa sille huomenna ja kertoa, että Helsingin sosiaalisesti sekoittavaa asuntopolitiikkaa on kansainvälisestikin kehuttu.

  Buaahhhaaa-haahhaaa-hhaaa-hhaaaa.

 8. […] } Huomattavasti keskivertoa Paremmilla Suomalaisilla on kuulemma herännyt hätä Varsinaisten Maahanmuuttajien asuinolosuhteista pääkaupunkiseudulla. Suomeen […]

 9. Onpa mahdollisesti kiva temppu kaupungilta ihmisille jotka ovat laittaneet nykyiset ja tulevat rahansa kiinni asuntoonsa.

  Mutta eikö tuolta pohjoisempaa löytyisi tyhjiä maataloja näille ostettavaksi? Kaupunkiasunnon hinnalla saisi jostain Keski- tai Pohjois-Suomesta kunnon talon vähän isommallekin perheelle. Siellä voisi oppia maan tavoillekin vähän paremmin kun Helsingissä.

 10. On se huippuosaaja-vapaa asuminen muutenkin vaarassa. Hki nimittäin harrastaa yhteistyötä jälleen vuokraukseen erikoistuneiden yritysten (tyyliin Forenom) kanssa ja näin kulttuurin rikastajat saavat asuntoja paraatipaikoilta. Sossu tietysti hoitaa takuut ja vuokrat ja muut asumiskulut sekä valkkaa noihin asukkaat.

  On tää vaan vittu ihmeellinen maa. Maahan päässyt Rikastaja saa parissa kuukaudessa kaiken minkä eteen monet tekevät koko elämänsä töitä.

  No, tietääpä ainakin missä maassa ei vietä yhtään ylimääräistä vuotta. Odottavan aika vaan tuppaa olemaan pitkä. Toivottavsti ei kilahda odotellessa.

 11. Ja jos alkaa Helsingissä ahdistaa, niin aina voi muuttaa Turkuun ja tarkemmin sanottuna ihanalle monikulttuuriselle Varissuolle, siellä asuntojen arvokin nousee kohisten. Se on lähiö jonne haluaa pian kaikki muuttaa. Jos ette usko, niin katsokaas vaikka yhden turkulaisen paikallislehden pääkirjoitus, löytyy osoitteesta http://www.kulmis.fi ja sieltä näköispainoksen sivu 4.

  Klassikkoainesta, etten sanoisi 😀

 12. Piti oikein nipistää itseään, että olenko nyt lukenut oikein. Helvetin pelottavaa, näin se nurkanvaltaus on varmaan Ruotsissakin edennyt, suuren perheen majoittavasta ”superasunnosta” (voi vittu!#!#!) siirrytään hiljalleen ”klaaniasuntoon”, ja niin edelleen.

  Kummassahan päässä tämä joustamattomuus asuntojen suhteen on, hyysääjissä, vai somaleissa itsessään? Tuntuu hullulta ajatella että elämää ei mitenkään pysty järjestelemään muulla tavalla, vertaan tätä esimerkiksi lestadiolaisiin suurperheisiin joilla tuntuu olevan kyky saada yli kymmenhenkinen perhe sujuvasti majoitettua, ja muutenkin elätettyä.

 13. Niin joo, mitkä ovat ne kuusi sanaa, jotka romahduttavat hetkessä arvostetunkin asuinalueen arvon?

  ”Salaam aleikum! Meistä tuli teidän naapureita!”

  Kiitollisena voin ajatella, että myytiin se meidän oma kanakoppi sieltä Helsingistä ajoissa ja muutettiin Huitsinnevadaan.

  Vaan toisaalta voin todeta, että Tiedostavat ihmisemme ovat kyllä oikeassa. Hehän ovat mainostaneet tässä asiassa seuraavansa Länsi-Euroopan, Tanskan ja Ruotsin tapahtumia, ja ottavansa oppia ja toimivansa toisin.

  Ja tämähän pitää paikkansa. Kun muualla Euroopassa ghettoutetaan lähiöt, pyrkii kansakuntamme tiedostava kerma ghettouttamaan lähiöitten lisäksi myös Rööperin ja Töölön.

  Tähän ei eläin pysty.

 14. Sain käsiini postauksen, joka liittyy löyhästi yo. teemaan. Jos ei Octaviuksen juttu vielä kohottanut verenpainetta, niin tämä taatusti sen tekee. Ja kyseessä ei ole vielä edes ”suurperhe” ;

  ”Sitä aina kuulee kyseltävän turvapaikkaturisteille syydettävistä tuista, kun kukaan ei käy töissä… Monesti kuulee kuinka kantasuomalainen yh-äippä kituuttaa yhden lapsensa kanssa ja selviää juuri ja juuri, mutta yhdeksän jäsenen somaliperhe elelee leveästi. Siitä toki voit jo vetää tarvittavat johtopäätökset, mutta kun niitä tukitietoja ei saa julkisena mistään.

  ”Saakohan ne jostakin syystä enemmän tukia eri tahoilta kuin kantaväestö?”

  Katsotaanpas. Nyt kävi niin hauskasti, että eräs huijari on korkeimman oikeuden kautta käynyt tukihuijauksiaan selvittelemässä ja se sattuukin olemaan julkista tietoa.

  http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

  Tässäpä siis aineistoa, joka varmasti on faktaa, koska luvut ovat KKO:n päätöksestä. Kyseinen päätös löytyy edelläolevan linkin takaa.

  Tässä saatiin siis ensimmäistä kertaa tarkat tukitiedot, nekin tosin sosiaalitukien väärinkäyttöä koskevan oikeudenkäynnin yhteydessä. Korkein Oikeus antoi 24.2.2009 päätöksen, jossa väärillä tiedoilla tukia saanut maahanmuuttaja ei ollut tehnyt rikosta antaessaan vääriä tietoja viranomaisille. Sekä käräjäoikeus että hallinto-oikeus olivat tuominneet naisen törkeästä petoksesta. KKO vapautti naisen syytteistä.

  Faiza A haki oleskelulupaa itselleen ja yhdelle lapselleen Suomen Etiopian suurlähetystöön 28.4.1998 jättämällään hakemuksella perheenyhdistämisperusteella. Hakemus perustui siihen, että A oli solminut 6.41998 avioliiton Abdullahi B -nimisen miehen kanssa, jolla oli pysyvä oleskelulupa Suomessa, ja että lapsi oli heidän yhteinen.

  Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 – 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A haki toisen lapsensa Etiopiasta Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

  Oleskeluluvan saatuaan A oli hakenut yhdessä B:n kanssa Kansaneläkelaitokselta ja Helsingin kaupungilta sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea, joita heille oli myös maksettu. Sittemmin A ja B olivat ilmoittaneet viranomaisille, etteivät he tosiasiassa olleet avioliitossa eikä B ollut A:n lasten oikea isä ja että A:n aviopuoliso ja lasten isä asui edelleen Etiopiassa.

  A haki yhdessä B:n kanssa sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea
  seuraavasti:

  Kansaneläkelaitokselta

  · 1.4.2000 – 31.8.2002 lapsilisää yhteensä 7 488,75 euroa,

  · 3.4.2000 – 3.1.2002 lasten kotihoidon tukea yhteensä 8 708,10 euroa,

  · 20.2.2001 – 3.1.2002 äitiys- ja vanhempainrahaa yhteensä 2 654 euroa sekä

  Helsingin kaupungilta

  · 3.4.2000 – 31.1.2002 toimeentulotukea yhteensä 36 872,27 euroa.

  Etiopialainen maahanmuuttajanainen on saanut nettotuloja yhteensä 55.723 euroa. Kun rahan jakaa keskimäärin kuukausille, tulee siitä 2.570 euroa kuukaudessa. Huomioitakoon, että aluksi hänellä oli vain yksi lapsi. Vuoden tuloksi tulee 30.840 euroa netto.

  Tänä vuonna 2009 ansaitakseen kolmen lapsen äitinä tuon määrän, pitää palkan olla vuodessa 44.400 euroa eli 3.700 euroa kuukaudessa. Kun palkasta maksetaan vero ja työeläkemaksu, käteen jää Helsingissä sama summa.

  Vuoden 2002 verotilastojen mukaan ylimpään tilastoituun tuloluokkaan eli yli 200.000 markkaa (siis yli 33.600 euroa) kuuluvia veronmaksajia oli 10,6 %. Tapauksen nainen siis kuului Suomen suurituloisten joukkoon. Vuodesta 2000, jolloin hän muutti Suomeen, palkat ovat nousseet 30 % ja varmaan myös toimeentulotuki.

  KUN TÖRKEÄ PETOS EI OLE RIKOS

  Korkeimman oikeuden mukaan ”…asiassa ei ole esitetty selvitystä siitä, minkä suuruisina sanotut sosiaalietuudet A:lle olisi oikeiden perhetietojen perusteella myönnetty. Asiassa on siten jäänyt näyttämättä, että Kansaneläkelaitokselle ja Helsingin kaupungille olisi aiheutunut vahinkoa A:n ilmoittamien virheellisten tietojen seurauksena. Näyttämättä on jäänyt sekin, että A olisi virheellisiä perhetietoja ilmoittamalla pyrkinyt saamaan suurempia etuuksia kuin mihin hän olisi ollut oikeutettu tai että hänen on pitänyt käsittää aviopuolisonsa henkilöllisyyttä koskevalla oikealla tiedolla voivan olla merkitystä hakemiensa etuuksien määrän kannalta. Näin ollen A ei ole syyllistynyt niihin petoksiin, joista hänelle on vaadittu rangaistusta.”

  KKO olisi voinut vaatia Kelaa ja Helsinkiä laskemaan, kuinka paljon vahinkoa on aiheutunut vääristä tiedoista. Kun tätä laskentaa ei ole tehty, ei ole tapahtunut rikostakaan. Varsin kummallinen ratkaisu. Sehän tarkoittaa, että uhrien on ennakoitava Korkeimman oikeuden tekemät ratkaisut ja sen mukaan tehtävä korvausvaatimukset erilaisin vaihtoehdoin. Mutta tämä rangaistuksen arvottaminenhan on juuri oikeuden tehtävä Jos Suomen laissa on tällainen porsaanreikä, se pitäisi tukkia heti, koska se antaa mahdollisuuden kaikenlaisille avustus- ja tukihuijareille, joita etenkin nyt kun valtio kaataa tukimiljardeja sinne tänne tulee esille kuin sieniä sateella.

  EIVÄT TUET TÄHÄN LOPU

  Ennen toimeentulotukipäätöstä Faizan toimeentulo turvattiin maahanmuuttajien kotouttamisesta ja turvapaikanhakijoiden vastaanotosta annetussa laissa tarkoitetuin tavoin, mitä määrää ei käsitelty oikeudessa.

  Asumistuki on eri tukimuoto, eikä sitä käsitelty korkeimmassa oikeudessa. Ennen toimeentulotuen myöntämistä rahantarvitsija ohjataan hakemaan kaikki muut mahdolliset lakisääteiset etuudet. Tällaisia ovat muun muassa työttömyysturva, eläke- ja sairausturva, asumistuki sekä opintotukijärjestelmä (opintoraha, -laina, asumislisä).

  3-lapsinen perhe saa kaupungilta asunnoksi 4 huonetta ja keittiön. Asunnon vuokra Itä-Helsingissä on 1100-1300 euroa. Tällaiseen asuntoon saa Kelalta asumistukea 695 euroa. (Laskuri osoitteessa http://asiakas.kela.fi/aylaskenta_app/AYLaskentaApplication). Jos tuloja ei ole, vuokran omavastuun saa toimeentulotukena.

  Jotta itse itsensä elättävä väestörekisteriin kuuluva voisi maksaa 695 e vuokran ja saada käteen verojen, työeläkemaksun ja vuokran jälkeen vuodessa 30.840 euroa, hänen palkkansa tulee olla 60000 euroa eli 5.000 euroa kuukaudessa.

  Sitäpaitsi miesystävä sai omat tukensa olivat ne sitten työvoimapoliittisia tai muita. Ne tulevat tähän päälle, eikä niitä alunperinkään haettu takaisin, koska hänellä oli laillinen oleskelulupa Suomessa.

  Työtön maahanmuuttaja saa työmarkkinatukea kotoutumistukena pääsääntöisesti 3 ensimmäisen Suomessa asumisvuoden ajan. Tuen maksuaika voidaan pidentää 5 vuoteen. Kotoutumistukena maksettava työmarkkinatuki määräytyy samoin perustein ja on saman suuruinen kuin tavallinen työmarkkinatuki. Työvoimapoliittisten toimenpiteiden ajalta kotoutumistuki maksetaan ilman tarveharkintaa. Työmarkkinatuki on 25,63 euroa päivässä, ja sitä maksetaan 5 päivältä viikossa. Vuodessa tätä tukea kertyy 6.663 euroa.

  MORAALIN RAPPEUTUMINEN

  Palkansaajien säännöllisen työajan keskiansio oli heinä-syyskuussa 2008 noin 2 800 euroa kuukaudessa, kertoo Tilastokeskus. Miehet ansaitsivat keskimäärin 3.110 ja naiset 2.520 euroa. Kuukausipalkkaisten keskiansio oli noin 2.920 euroa ja tuntipalkkaisten laskennallinen kuukausiansio 2370 euroa. Työssä käyvä keskipalkkainen aviopari ei siis yhdessäkään ansaitse yhtä hyvin kuin kolmen lapsen maahanmuuttajaäiti yksin tukien avulla. Ero on suuri kun huomioidaan työstä aiheutuvat matka- ja päivähoitokustannukset.

  Että sellaista kivaa. Laittakaa tietoa eteenpäin edes potutuksen maksimoimiseksi.”

 15. Mahdollisimman monen kannattaisi ottaa talteen nuo tiedot. Ehkäpä jatkossa nuo poistuvat näkyviltä ja julistetaan salaisiksi 50 vuoden ajaksi. Julkilausuttuna perusteluna voisi olla, että julkisuus voi kärjistää kansanryhmien välisiä suhteita.

 16. HS jutusta, luku tai kirjoitustaitoa ei ole.

  Näitäkö työllistää, se monen vuoden matka mahtaakohan onnistua?

  On hyvä arkistoida nämä jutut.

 17. Taitaa olla sillä lailla että jos muuttaa Helsingistä pois, niin kannattaa tehdä hyppy Espoon ja Vantaan ylitse.
  Täällähän ajetaan kuntien yhdistämistä kuin käärmettä pyssyyn. Tässä vuodenvaihteessa vesi- ja viemärilaitokset ovat yhdistymässä. Metro tulee Espooseen. Pala palalta systeemeitä liitetään yhteen.
  Sitten soppaan lisätään kaikenmaailman metropolihörhöt ja se on siinä. Metropolcityhesa on syntynyt.
  Sen jälkeen alue vetää rikastajia kuin paska kärpäsiä.
  Itsellä on Kirkkonummen raja tuossa selän takana. Jahka saavat moottoritien rakennettua, sitä pitkin on hyvä painua länteen.

 18. Ei missään tapauksessa Espooseen tai Vantaalle. Korkeintaan sitten rauhallinen omakotitaloalue. Siinäkin on vain se, että aikaa myöden koulut äläwäbäläsöityvät vääjäämättä.

  Toinen juttu on se, että noidenkin kaupunkien talous on kaputt hyvin nopeasti tämän hulluuden alla.

 19. Suurperheet… niin. Ja pienemmät:
  Päivän uutiset kertoivat että Suomessa asuvista somalinaisista on 46 % yksinhuoltajia, elatusapu kähmitään tietenkin veronmaksajien ehtymättömästä kukkarosta.

  Taidamme mekin jo kaikki olla suurperheellisiä, kun lasketaan keiden kaikkien lapsia elätämme.

  Päätä kivistää ankarasti.

 20. […] 20112009 1612: Myös(ainakin) Octavius kirjoittaa samasta asiasta. […]

 21. Ave,
  Hyvin jauhat Jaska B. Samaa olen itse ajatellut, että pk-seudun ympäri vaan NATO-lankaa, betoniaitaa ja kk-torneja.
  Siellä saavat sitten rikastajat, mokuttajat ja muut saatanan paskat nussia toisiaan ihan rauhassa.

  Muu oikea Suomi erottautuu tästä rikastumisen ihanuudesta. Siitä eurohesasta voisi tulla vaikka joku veroparatiisi tai joku muu paska, aivan sama, kun vaan eroon päästään.

  Niin, ja tietenkin kaikki somput ja muut neekerit muilutetaan sinne täältä oikeasta Suomesta. Sitten olisi asiat taas kuten ennenkin hyvään aikaan…
  Parabellum.

 22. Sinulle antti j.
  Voitte pitää ne somppunne ihan vaan siellä pk-seudulla, laittakaa vaikka saatana kämppiin ne asumaan, siellä on isoja sviittejä.
  Tänne oikeaan Suomeen ei tarvitse niitä alkaa tumppaamaan.
  Mutta tiedän, että mädättämöitä on jo täällä, ja lisää tulee, eli tästä tulee vielä Vapaussota 2…!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: