Perhekäsityksen muutos Suomessa

Kuten hyvin tiedämme, on suomalainen perhekäsitys muuttunut. Ei ole kauan aikaa, kun vielä hourailtiin jostain ydinperheestä.

Muistatteko, sellaisesta tunkkaisesta kahden eri sukupuolta olevan aviopuolison ja heidän lapsiensa muodostamasta yksiköstä? Sellaisesta vanhanaikaisesta, kellarikuopalta ja sisäsiittoisilta geeneiltä löyhkäävästä menneen maailman jäänteestä?

Olemme siirtyneet uuteen aikaan ja julistankin aiheeseen liittyvän kilpailun. Tehtävä on kaksiosainen:

 • Ratkaista kuinka monta ihmistä voidaan maksimissaan saada Suomeen poistamaan työvoimapulaa perheenyhdistämisen kautta alla kuvatun alkuperheen avulla?
 • Ehdottaa mikä nykyisistä Suomessa olemassa olevista rakennuksista olisi käyttökelpoisin tämän uuden perheen asunnoksi?

Kilpailun voittaja palkitaan riittävällä määrällä puolen litran oluttuoppeja Helsingissä sijaitsevassa pubissa.

Alkuperheen koostumus on siis: Oleskeluluvan saanut yksinhuoltaja, yksinhuoltajan kuusi aviomiestä, yksinhuoltajan kuuden aviomiehen aviovaimot, yksinhuoltajan kuuden aviomiehen aviovaimojen yhteensä 42-henkinen lapsikatras (voi olla sekä omia että ottolapsia) sekä kaikkien em. isovanhemmat, heidän aviopuolisonsa ja lapsensa.

Montako henkilöä saat yhteensä tuoduksi Suomeen poistamaan työvoimapulaa yhdistämällä yhden yksinhuoltajan perheen ja mistä Helsingin asuntotoimisto ja Vesa Peipinen heille voisi asunnon ostaa?

(Idea alunperin: Arvopaperi, nimimerkki Viikinki.)

Mainokset
Published in: on marraskuu 22, 2009 at 3:04 pm  Comments (10)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/11/22/perhekasityksen-muutos-suomessa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

10 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ave,
  Hyvää aivojummaa tämä pähkinä.
  Siis, jos nyt ihan kaiken ymmärsin tästä yhdistämistouhusta, toisaalta sillä ei ole vittuakaan väliä, niis laskeskelin seuraavaa:

  1 yksinhuoltaja, sen 6 hönöä äijää+niiden puolisot 6. Näiden kaikkien äpärät siis yht42. Näiden hanttapulien kaikki isovanhemmat 4 x 12 = 48.
  Ja siis, jos keskiarvona arvioidaan, että kaikilla näillä muillakin huijariäijillä on äpäriä luokkaa sama määrä, niin niitä on yhteeensä 5 x 42 =210.
  Kaikki yhteensä sain 313, eli Aku Ankan autonrekkari-numero! 🙂
  Siis jotain näin, tai ei saatana sinne päinkään, mutta kuitenkin jokainen on liikaa!!!

  Kämppänä voisi toimia hyvin tarzanin linnan kellarikerros, hui värinää! Tai sitten kämpin ylin kerros, sieltä näkee hyvin meitä köyhiä työläisiä…
  Parabellum.

 2. Voisimme saada ja todennäköisesti tulemme nykymenolla saamaan vähintään koko Somalian asukkaat (v.2002 8025190 henkeä). Lisäksi monet muut kansat voisivat tulla uuteen monikulttuuriseen supervaltioon Suomeen. Vähintään 20 miljoonaa voisi olla alkuun (muutaman vuoden aikana) hyvä määrä. Tuommoiselle keskiverto 42 henkilön turvapaikanhakijaperheelle maksetaan luonnollisesti 53634 euroa toimeentulotukea kuukaudessa + lapsilisät.

  Presidentinlinna tai joku suurempi hotelli ehkä sopisi kokonsa puolesta tuolle suloiselle uussuomalaiselle perheelle, tai miksipä ei se kuuluisa Arkadianmäen ongelmajätelaitos. Todennäköisesti vanhainkodit ja vammaisten hoitolaitokset voitaisiin alkuun sosialisoida myös tähän tärkeämpään tarkoitukseen väliaikaisasutukseksi. Pitäisi oikeastaan rakentaa näille maahanmuuttajille suuri Kansan palatsi Romanian malliin.

  ( http://www.petsku.fi/kuvat/arles_gallery/imagepages/image2.html )

  Lisäksi tämä valtava maahanmuutto aiheuttaisi entistä suuremman oven takana kolkuttavan työvoimapulan (TM), koska monikulttuurisuusasiantuntijasopeuttamiskotouttamiskoordinaattoreita, tulkkeja, sosiaalialan ihmisiä ja muita maahanmuuttajan apuna työskenteleviä tarvittaisiin huomattava määrä lisää. Myös tarvittavat uudet uimahallit suurine lastenaltaineen, moskeijat ja ostoskeskukset ja edellä mainittu Kansan palatsi työllistäisivät rakennusalan ihmisiä, joita voitaisiin luonnollisesti rekrytoida ulkomailta, koska vanhanaikaiseen ajattelumalliin kuuluva suomalainen peruskarvaperseduunari on hinnoitellut itsensä pihalle.

  Tämä skenaario tulisi nähdä suurena mahdollisuutena, ei uhkana. Lisäksi äänestäjillä ei saa olla illuusiota, että tähän asiaan voisi vaikuttaa kielteisellä tavalla esimerkiksi äänestämällä vääriä puolueita.

 3. Pahinta tässä on se, että tämä ei ole vitsi. Tämä on toteutuvaa painajaista – jos siihen ei pikaisesti puututa valtiovallan toimesta.

 4. Eihän tämä mikään vitsi ole. Se on aivan täyttä totta tämän päivän Suomessa. Kuukkeloikaa huvikseen vaikka sanaparilla perhekäsityksen muutos.

  Tai katsokaa vaikka itäisen Helsingin muutosta, miten nopea se on ollut. Ja millaisia perheitä ilmestyy kaduille yhä enemmän.

  Tästä tulee vielä karmeaa jälkeä. Ei tarvitse omata loppututkintoa tähtitieteestä, kun ajattelee mikä on seuraavan viiden vuoden kuluessa edessä. Jo nyt jokainen suomalainen nettomaksaja – meitä on siis öpaut miljoona – velkaantuu donalla joka kuukausi tämän hulluuden pyörittämisessä.

  Velkahanan sulkeutuessa aletaan karsia varmaan ensimmäisenä ansiosidonnaisista ja samaan aikaan työkykyisiä on työn ulkopuolella tuollaiset 600-700 sataa tuhatta. Joista suurella osalla on lainat päällä.

  Minua järkyttää se, miten kenelläkään eliitin jäsenistä ei näytä olevan hajuakaan kokonaiskuvasta.

 5. ”Alkuperheen koostumus on siis: Oleskeluluvan saanut yksinhuoltaja, yksinhuoltajan kuusi aviomiestä, yksinhuoltajan kuuden aviomiehen aviovaimot, yksinhuoltajan kuuden aviomiehen aviovaimojen yhteensä 42-henkinen lapsikatras (voi olla sekä omia että ottolapsia) sekä kaikkien em. isovanhemmat, heidän aviopuolisonsa ja lapsensa.”

  Oletuksena tällaisen perusperheen aviovaimo+aviomies -luvulle lienee siis kuusi? Eli yksinhuoltaja (1) + aviomiehet (6) + aviomiesten loput vaimot (6×5=30) … 37 ihanaa rikastuttajaa. 37 + lapset 42 = 79. 79 + lasten isovanhemmat (max. 37×4 = 148) … 227 … lisätään isovanhempien muutkin aviopuolisot eli 5 per isovanhempi (740), yhteensä 967. Jos näillä isovanhemmilla on vielä muita lapsia, vaikka n. samassa suhteessa kuin yksinhuoltajan perheyksikön lapsia, voidaan lisätä vielä 888 eli yhteensä tulee 1855.

  Laskelmassa ei ole vielä otettu huomioon yksinhuoltajan aviomiesten muiden aviovaimojen muita aviomiehiä ja näiden muita aviovaimoja sekä näiden muita aviomiehiä jne. jne. jne. Eikä näiden lapsia… eikä isovanhempien osalta aviovaimojen/miesten jatkumoa, eikä heidän lastensa puolisoita eikä lapsia, eikä eikä eikä……. pää hajosi #(. Mutta joka tapauksessa on selvää, että tällä tavalla pystytään rakentamaan tuottavaa työvoimareserviämme vähintään vajaa 2 000 henkilöä käsittävien perheyksikköjen voimalla.

  Ainoa kestävän kehityksen ratkaisu noin pitkällä aikatähtäimellä on rakentaa Suomen n. 337 000 neliökilometriä täyteen kerrostaloja, joiden pohjapinta-ala on 100×100 m. ja joiden kerrosmäärä olisi… hm… vaikka 100 näin aluksi; jatkossa voi sitten rakentaa lisää.

  Tässä ratkaisussa on myös se hyvä puoli, että maahanmuuton rikkaus saataisiin todellakin globalisoitua, sillä tuollainen rakentaminen eittämättä epätasapainottaisi maapalloa niin, että vääjäämättä edessä olisi kiertoradalta suistuminen ja tuhoutuminen. Näin jäisi kaikille inhottavien rasistien suu pyöreäksi, kun saisimme rakennettua järjestelmän, jossa koko maapallo ottaa vastaan maahanmuuton pelastavan vaikutuksen. Aamen!

 6. Etelliseen tuli traakillinen vihre: isovanhempiahan onkin vain 37×2 = 74 ja tätä sukupolvea yht. 444; isovanhempien muut lapset 444 -> yhteensä perheyksikössä vain 967 henkeä. Huh, maapallo pelastuu sittenkin!

 7. Ahvenanmaa on jo väläyttänyt itsenäistymistä, että saa toteuttaa omaa politiikkaa,,, omien kansalaisten etuja ajavaa.Passar bra om de tar Egentliga Finland med sig,,,

 8. ”Minua järkyttää se, miten kenelläkään eliitin jäsenistä ei näytä olevan hajuakaan kokonaiskuvasta.”

  Minua taas järkyttää se, että pelkään eliitillä olevan liiankin hyvä kuva. Köyhä ja alipalkattu kansa on nöyrä kansa. Mitä muutakaan ”työperäinen” maahanmuutto on kuin halpatyövoimaa.

  Olen melkoinen pataoikeistolainen, mutta ei sellainen meno voi kauaa jatkua mikä johtaa varsinaisten suomalaisten kyykyttämiseen mamujen avulla johtavan eliitin vaurastuttamiseksi.

 9. Jospa sieltä tulee uusia innovaatioiden tekijöitä.

  HS sunnuntai 22.11 juttu Hakunilasta.

  Työ työvoimapula on klisee, toivottavasti siitäkin puhuminen jo loppuisi.

  http://www.sampoterho.net/?p=512

 10. Juuri näin wb,
  Antaa ahvenanmaan mennä menojaan, voitaisiin jopa vaikka vaihtaa se ryssän kanssa karjalaan, sekin olisi jo parempi…
  Siis, menemään vaan loisimasta meidän rahoilla, ja kaikki suamen-ruåtsalaiset muilutetaan sinne kanssa ja kaikki neekerit. Siellä saavat sitten keskenään viljellä tomaattia ihan saatana niin paljon kuin huvittaa, ja halvalla…
  åland out of Finland! 😀
  Parabellum.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: