Kööpenhamina – väliraportti

Ennakoin Kööpenhaminan ilmastokokousta 25.11. seuraavasti:  Suomi taas allekirjoittaa minkä tahansa sopimuksen, jolla se pääsee mahdollisimman suureksi maksajaksi… Nuottien mukaan mennään.

Suomi nosti omaa panostaan viime yönä. Suomi antaa nyt kolmen vuoden aikana 110 miljoonaa euroa eli noin 37 miljoonaa vuodessa. Alkuperäinen lupaus oli 100 miljoonaa euroa.

Pääministeri jakaa siis vastikkeetta ja vapaaehtoisesti suomalaisten rahoja, jotka on lainattu kansainvälisiltä markkinoilta. Tavoitteena siis on, että suomalaisilla olisi jatkossa entistäkin huonommat oltavat omassa maassaan. Nyt ollaan jo OECD:n ostovoimatilastossa toiseksi heikoin eli EU:n pohjasakkaa, mutta alemmas on päästävä. Suomi on muutettava kehitysmaaksi hinnalla millä hyvänsä. 

Ennakoin myös seuraavaa: Kiina ja Intia taas varmistavat kokouksessa oman tulevan supervalta-asemansa.

Nyt pääministeri on sopinut, että Kiina voi vähintään kaksinkertaistaa omat päästönsä jos Kiinan talouskasvu säilyy vähintään 8% tasolla. Tämä edellytyksenä on luonnollisesti se, että Kiinalle maksetaan tarpeeksi tukia.

Onneksi muutkin alkavat huomata, että meillä on järjiltään oleva pääministeri. Mutta hei, itsehän olemme johtajamme valinneet ja tuloksista nautimme nyt. Odotan suurella mielenkiinnolla, miten Vanhanen&co julistaa Köpiksen kokouksen suurena riemuvoittona. Perustelut tulevat olemaan hauskaa luettavaa.

Täydennys: Tämän merkinnän aikana PM Vanhanen täydensi aiempaa lausuntoaan:

Sovittu maksu on hyttysen surinaa näin alkuun. Maksu kehitysmaille tulee kymmen-kaksikymmenkertaistumaan lähivuosina. Kansalaista kohti se on noin kaksi-neljäsataa euroa vuodessa.

Sellainen käytännön tason ehdotus ja toive minulla olisi, että ilmastoverojen maksamista voisi virtaviivaistaa merkittävästi. Kukin suomalainen nettomaksaja voisi maksaa verot suoraan Afrikan eliitin pankkitileille Sveitsiin. Näin säästettäisiin rahojen turha kierrätys veronkannon kautta ja säästettäisiin kuluja. Samoin rahojen siirtelyn transaktiokustannukset Suomen, Afrikan ja Sveitsin välillä pienenisivät oleellisesti.

Mainokset
Published in: on joulukuu 11, 2009 at 3:59 pm  Comments (21)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/12/11/koopenhamina-valiraportti/trackback/

RSS feed for comments on this post.

21 kommenttiaJätä kommentti

 1. En ole kovinkaan hyvin perillä tosta päästömaksujutusta. Päätyykö maksut tosiaan vieläpä Mustainmaan tyrannien haltuun? Ja mitä kautta? Mitkä yleensä on maksusumman kriteerit päästömäärien lisäksi?

  Ps. Osaan jo arvata kuka ei ole Suomen seuraava pääministeri

 2. Kuten jo totesin, on se jännä juttu kun ministerin suulla puhutaan, ettei tätä laskua voi jättää tulevien sukupolvien maksettavaksi – ja kuitenkin tämä huijaus/kiristys rahoitetaan mainitsemallasi velkarahalla.

 3. siis Suomi lainaa rahaa kiinalta jotta voi tukea kiinaa…

  Hienoa (jos on kiinalainen)

 4. No nythän Mugabella on sitten varaa ostaa uusi egosuihkari millä kuskata rahaa ja veritimantteja ulkomaille. Kyllä me sen verran ollaan velkaa afrikalle.

 5. Saatana,
  Tämä hulluus vaan pahenee hetki hetkeltä. Ja onneksi olkoon taas veli Octavius, olit jälleen oikeassa tässä köpissonnassa, piru vieköön!

  Paskamasa on niin jumalauta-kasa perseestä kuin joku voi olla, saatanan hullu!

  Köpiksessä annettiin taas tulonsiirtoja gebardihatuille, ja ne nauraa vaan lisää, ja työntää sitä omaa neekerisakkiaan tänne meille, siis meidän kustannettavaksi ja hyystättäviksi, ei tarvi siellä bantumaalla laittaa niihin sitä tukirahaa, aika ovelaa kaikkiaan… ollaanko me vähän tyhmiä?

  Siis hulluus vaan tiivistyy, hra69 ja muut hourut tuhoavat tämän maan perinnön, ja kukaan ei saatana tee mitään…

  Veikkaan, että 2015 mennessä täällä on sellainen bordelli tätä rikastajaa ja muuta hamppua ja näitä elittihyysäreitä, ja silloin homma lähtee lapasesta.
  Niin, 20 päivää työvoimapulaan!

 6. Länsimaat, Suomi ensimmäiste joukossa, kaatuvat vielä omaan hulluuteensa.

 7. Laitetaan kouluja kiinni, kun ei ole varaa niihin!
  Kylläpä päättäjillä on priorisointi pikkasen hakusessa!

 8. ”Kukin suomalainen nettomaksaja voisi maksaa verot suoraan Afrikan eliitin pankkitileille Sveitsiin.”

  Vaikka tekee kipeää, ei voi kuin nauraa.

  Seuraavassa postauksessa varmaan tulee lista Afrikan maiden johtajista (ja heidän sukulaisistaan) tilien IBAN-koodeineen.

 9. Pompeius/Octavius; Masa on vain ihan tavallinen suomalainen peruspyllistelijä (joita tämä maa on valitettavasti pullollaan) sillä erotuksella että se morooni on poliitikko ja se on äänestetty/päästetty pääministerin pallille- ja siellä se nyt urheasti pyllistelee kaiken maailman viemäreistä kotoisin oleville mamuille, EU:lle, Afrikalle (eritoten siis), Kiinalle, Intialle jne. jne. siihen malliin ettei se pikku aivokääpä rassu edes itse enää ymmärrä mitä sen lupaukset ja muut hössötykset oikeastaan tulevat maksamaan suomalaisille ja eritoten niille suomalaisille veronmaksajille sitten kun se loppulasku esitetään, ja sehän kyllä esitetään jossain vaiheessa aivan satavarmasti..
  Masa potee pahasti sitä hyvinkin perussuomalaista orjamentaliteettia sekä sitä niin ihmeellistä ja tähän asti selittämätöntä syyllisyyden tunnetta (mille ei todellakaan löydy minkäänlaista pohjaa, ei meidän historian eikä sen enempää meidän tekojemmekaan kautta) minkä mukaan meidän TULEE tehdä kaikkemme kaikkien pakoloisten, ilmastonmuutoksen, maailmojen sotien ja köyhyyden sekä nimenomaan sen VHM:n aiheuttamien ”vääryyksien” eteen, jotta meille ”tulisi hyvä mieli”…
  Että silleen tämä on hyvät veljeni- Masalle ei oman käsitykseni mukaan enää auta lobotomiakaan vaan jotain radikaaliimpaa se hemmo tarvitsee, ihan tosiaan. 😉

 10. Ihanaaväistämätöntäluonnollista!!!!

  Pokeri on kiva laji jos saa muiden rahoilla pelailla, mistä kusiaivo-masa meinaa repiä rahat kun veronmaksajia ei IHAN OIKEASTI enää ole/kiinosta/ole varaa maksaa matin pokerivelkoja. Kehotan kaikkia jättämään verot maksamatta aina kun mahdollista, saataisiin tämä maa rommaamaan nopeammin ja sitä kautta syylliset saunan taakse ja järkeä kansan päähän.

 11. Ehdottaisin sellaista mahdollisuutta, että voisin vaihtoehtoisesti polttaa omia rahojani viranomaisen valvonnassa sen 200 – 400 euroa. Vaikka viitosen seteleinä, niin tulee komeampi roihu. Sitten viranomainen kirjottaisi minulle todistuksen, että olen antanut oman osani, eikä rahojani enää siirrettäisi Kinshasan Kalashnikovkunnostamoon.

 12. Kiitos kommenteista.

  Aivan upea tiivitys oli Tohtorilta. ’Suomi lainaa rahaa Kiinalta jotta voi tukea Kiinaa.’

  Ykä: tuo rahojen polttaminen on loistava idea. Takkaan vaan ja talo lämpiää.

  Se huono puoli siinä on, että Ville Niinistön, Pentti Arajärven, Pekka Haaviston tai Oras Tynkkysen poikaystävät voivat jäädä sitten ilman meikkivoidetta.

  Miten me noin suuren taakan kannamme? Ajattele nyt – maamme päättäjät ilman luomiväriä?

  Vaikea rasti.

 13. Nyt on syytä muistaa, että tuo 400 e / kansalainen vuodessa on vasta Vanhasen lupaama suomalaisten oussu kehitysmaiden taistelulle ”ilmastokatastrofia” vastaan.

  Koska veroa maksavia kansalaisia on vain osa väestöstä, on erinomaisen mielenkiintoista nähdä mikä on lopputulema.

  Päälle tulevat sitten kaikki muut ilmaston pelastamisen nimissä tehtävät maksunkorotukset.

  O tempora, o mores…

 14. Maatamme ilmeisen pysyvästi vahingoittanut Kioton satuhassilais-viherstalinistinen päästökauppapelleily saattaa siis saada vielä rankempaa jatkoa. Orastynkkysläis-mattivanhaslaisena jatkumona Kööpenhaminan ilmastokusetusbileidenlopputulema saattaa maksaa jokaiselle suomalaiselle eri arvioiden mukaan 200-700 euroa per nuppi vauvasta vaariin.

  Ja kun sitten otetaan huomioon ne tämän pelleilyn todelliset nettomaksajat (ei siis tulonsiirtojen turvin elävät) – jotka jo muutenkin tämän maailmanlopun meiningin oikeasti rahoittavat – niin vatsaa kiristää kun ajattelee heille aiheutuvaa lisäkuormitusta. Itse tienaan hiukan yli keskipalkan, sanotaan että n. 4 donaa kuussa brutto. Vituttaa niin paljon, että en edes halua ryhtyä laskemaan paljonko tämä kusetus lohkaisee pussistani; vuositasolla taatusti kuitenkin nelinumeroisen summan.

  Hiukan pidemmällä tähtäimellä vaikutukset teollisuuteemme lienevät lopulliset; vihreät tietysti taputtavat liito-oravan papanoista paskaisia käsiään. Kaiken huipuksi ympäristöön tai ilmastoonhan tällä pelleilyllä ei ole mitään ainakaan positiivista vaikutusta. Ja jos CO2 on muka niin vaarallinen aine, niin miksi helvetissä ei yksinkertaisesti lobata sellaisen globaalin sopimuksen puolesta, jolla rajoitetaan sallitut päästöt esim. per tuotettu terästonni? Jokainen oikea maan etua ajava poliitikko ajaisi tällaista sopimusta, joka samalla palvelisi suomalaisen, maailman puhtaimpiin ja moderneimpiin kuuluvan teollisuuden etua. Yksi Eija-Riitta Korhola tai Timo Soini ei nyt taida enää riittää, kun hulluudesta on jo tullut maan tapa.

  Viherstalinisteilta tämä on tietysti loogista meininkiä, mutta miksi meillä on myös pääministeri, joka tietoisesti haluaa toimia maamme etujen vastaisesti – ja vielä leuhkii sillä? Vai onko tämä vain sitä Raskasta Rynnäkkövittuilua, josta Yrjöperskeles kirjoittaa?

  Kohtalaisen hyvä aiheeseen liittyvä kirjoitus:
  http://jackandolini.blogit.uusisuomi.fi/2009/12/10/jaa-hyvasti-suomenmaa/

  Jos muuten vasemmistolla(kin) olisi edes hippu jäljellä alkuperäisestä ajattelustaan, niin se lyttäisi Kööpenhaminan ruttuun ja kunnolla. Tällä rankaistaan suomalaista duunaria ja kovalla kädellä.
  Toivottavasti kaatuu koko sopimus, ja kun kaviaarit & hanhenmaksat on syöty, niin suomalainen (kuulemma n. 60-henkinen) delegaatio palatkoon polkupyörillä Suomeen, ettei tule niitä CO2-päästöjä. Tai tarkemmin ajatellen, jääkööt sinne.

 15. Kiitos ja näkemiin hyvinvointiyhteiskunta..

 16. Uutissaldo on synkkä:

  – Vihreät nuoret ja opiskelijat aloittavat ilmastonmuutoksen vastaisen paaston. Kuten tiedämme, paasto on useimpien uskonnollisten liikkeiden hurmoksellista itseilmaisua. Kuten myös tiedämme, paasto on ääkkösetön muoto sanasta päästö.

  Kirkot kumisuttelevat kellojaan tänään 350 kertaa muistutuksena seurakuntalaisilleen, että 350 ppm on Jumalan säätämä raja hiilidioksidille ilmakehässä.

 17. Omaksi elämänohjeekseni olin päättänyt etten koskaan takaa kenenkään lainoja,, ja en allekirjoita avoimia valtakirjoja.
  Miten hitossa tässä pääsi kuitenkin näin käymään?

 18. Moni maa vähentää tämän ”avun” tai miksi sitä voisi ikinä sanoa oman maansa kehitysavusta mutta ilmeisesti tuolla on hehkutettu ettei Suomi tee tätä.

  Minulla on edelleen tallessa pahkasiasta leikattu testamentti sen varalta että Paavo Väyrynen pääsee presidentiksi ja jos joku haluaa sen niin voin skannata ja laittaa mutta kuitenkin…

  Tuntuu tällä hetkellä että Paavo on ainoa järjissään oleva olento tuolla kanisteriossa ja ehken hän osaa vähentää ko. avun sieltä epäkehitysosastolta?

 19. Testiä…
  Niin, mitähän sitä nyt voisi tästä kaikesta sanoa, kun jättää kirosanat pois ja ikään kuin itse yliviivaa tekstit jo näin ennakkoon…..

  …. hmm, ei juuri mitään, eli repikää siitä sitten.
  P

 20. Wpkin on hyvä vaan ja kuittaa omat, lapsiensa, lastenlapsiensa jne. velkakirjat. Joka kuukausi donan edestä. Suomi on vauras maa ja olemme syntyneet kultalusikka takapuolessa, suorastaan lottovoittajan kuponki lompakossa. Vai miten se Kullervon lainaaman vihreän idiootin ajatus menikään.

  Pompeius: sovitaanko niin, että kun tämä on minun blogini, ainoa, jonka kiroilua hyväksytään, olen minä. Demokraattista, eikö? Yksi mies ja yksi ääni…:D.

  Hyvää yötä!

 21. Maailmanpakki ottaa nyt omansa korkojen kanssa, länsimaiden kristinuskon jälkeistä valtauskontoa eli maailmanparantamista ja muuta Gaia-hömppää hyväksikäyttäen. Samat ylikansalliset tahot jotka ovat vastuussa nykyisestä suuresta pula-ajasta tässä vain turvaavat selustaansa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: