Kansainvälisistä oppimisympäristöistä

Paskastanian rakentaminen etenee Suomessa vauhdilla. Joulujuhlia alettiin kieltää Suomen kouluissa pari vuotta sitten ja jo nyt tilanne on se, että käytäntö on jo vakiintunut pääkaupunkiseudulla.

Monikulttuurihulluus murskasi vuosisatojen perinteet muutamassa vuodessa.

Sokean kissanpojan silmät alkavat kuitenkin avautua yllättävilläkin tahoilla. Eilen kävi tuomassa joulutervehdyksensä tunnettuun kulttuuri- ja vaikuttajasukuun kuuluva perheenäiti, sukutaustan mainitsen siksi, että siihen kuuluu pari kappaletta hyvin näkyviä Paskastanian puolestapuhujia.

Glögin ääressä jutellessa kävi ilmi, että hänenkin lapsensa koulussa joulujuhlista on luovuttu ja siirrytty jonkinlaiseen korviketoimintaan. Syyksi on ilmoitettu se, ettei muiden uskontoryhmien herkkiä tunteita loukata.

Asia ihmetytti, koska kyseisessä koulussa voimavarapitoisuus on vielä todella pieni – sormien avulla laskettava. Koulun johtokuntaan kuuluva äiti kertoi myös tutun tarinan – parikin voimavaraa pystyy terrorisoimaan koko luokan opetuksen eikä asialle voi kukaan yhtään mitään.

No – asioista on etsittävä ne positiiviset puolet. Laitetaan loppuun lainaus nousevan Kokoomustähden näkemyksistä asiasta. Kyllä se tästä lähtee. 

Tommi Laakso:

’…tässä on niinkun aito mahdollisuus siihen, että me saadaan tämmöset kansainväliset oppimisympäristöt Espoon kaikkiin kouluihin ja sitä kautta autetaan Suomea tässä globaalissa kilpailussa. ..’

Mainokset
Published in: on joulukuu 23, 2009 at 2:26 pm  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/12/23/kansainvalisista-oppimisymparistoista/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommenttiaJätä kommentti

 1. Mielestäni Laakson ym. hänen kaltaistensa kannattaisi ehdottomasti panostaa virtuaalisiin maailmoihin, onhan noita pelejä myynnissä. Siellä voisivat sitten kuvitella ihanteelliset ”oppimisympäristöt” sun muut kivat jutskat ihan miten huvittaa. Meidän muidenhan täytyy elää reaalitodellisuudessa.

 2. Syyksi on ilmoitettu se, ettei muiden uskontoryhmien herkkiä tunteita loukata.

  Suomalaiset pelkäävät terrorismia. Siitähän on kysymys. Muslimit ovat demonstroineet väkivaltaherkkyytensä näyttävästi. WTC-isku oli merkittävä propagandavoitto heille. Sen voinee pyyhkiä pois vain 10.000-kertaisella vastaiskulla. Mutta ehkä länsimaisten ihmisten psyyke ei kestäisi sitä.

  Suomen tulevaisuus suomalaisena näyttää huonolta. Metro-lehdessä oli 23.12.2009 pikku-uutinen ennen rauhallisesta Vantaan Myyrmäestä. Sen R-Kioski oli yritetty ryöstää aseella uhaten kello 21. Ryöstöä yrittäneet mainittiin tummaihoisiksi nuorehkoiksi miehiksi. Merkillistä, että tieto päästettiin läpi. Tyhmyreitähän nuo ryöstäjät ovat. Toivottavasti eivät keksi muita kohteita. Ennakoin pk-seudun muuttuvan turvattomaksi.

  Uutisia USA:sta. – Mainen osavaltiossa sijaitseva 30.000 asukkaan Lewistonin kaupunki rikastui 2000 somalilla muutama vuosi sitten. Täältä löytyy nykytilan kuvaus. Kommentit kannattaa lukea myös:
  http://www.amren.com/mtnews/archives/2009/12/police_investig_2.php

 3. Kiitos acc, tästähän se Johannakin mainitsi. Somalit ovat sopeutuneet tavoilleen uskollisena myös jenkkeihin.

  Eikö ne SM:n vesipäät juuri tuolla ole käyneet ottamassa mallia kotoutumispoluilleen?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: