Eurabia – tarua vai totta?

Arviot muslimien määrä Euroopassa tällä hetkellä vaihtelevat 15-25 miljoonan välillä. Jonkinlainen konsensusarvio lienee, että EU:n 500 miljoonasta ihmisestä muslimeita on 5 % (lähde 1 ja lähde 2).

Samat lähteet arvioivat, että vuoteen 2050 mennessä muslimeiden määrä on kasvanut 20 %:iin eli sataan miljoonaan. Keskimääräisissä luvuissa on aina keskimääräisyyden suuri harha ja tässä tapauksessa luvut kätkevät taakseen sen, että demografinen kehitys vaihtelee alueittain tavattoman paljon.

Samaan aikaan Brysselissä jo nyt yleisimmät vastasyntyneiden poikien nimet ovat Mohamed, Adam, Rayan, Ayoub, Mehdi, Amine ja Hamza.

Muslimien määrän kasvuvauhti on huikea, 30 vuodessa tähän päivään heidän määränsä EU:n alueella kaksinkertaistui ja se edelleen kaksinkertaistuu seuraavan viiden vuoden kuluessa.

Ja samaan aikaan muslimien määrä on jo nyt yli 25 % Marseillesissa ja Rotterdamissa, 20 % Malmössä, 15 % Brysselissä ja Birminghamissa ja 10 % Lontoossa, Pariisissa and Kööpenhaminassa.

Samaan aikaan Suomessa, jonne muslimien invaasio on vasta alkanut, ihmetellään silmät suurina uusia kulttuurisia erityispiirteitä, viimeisenä kunniaväkivaltaa. Aivan kuin se olisi tullut yllätyksenä. Aivan kuin suomalaiselle hallinnolle olisi ollut uusi asia, ettei länsimainen lainsäädäntö tai tavat voi toimia uusien länsimaisestä näkökulmasta toivottoman primitiivisten kulttuurien kanssa.

Bat Ye’orin kehittämä käsite Eurabia tyrmätään usein seuraavilla kahdella perusteella.

 • Sen käyttäjät ovat islamofobisia rasisteja. Tämä on luonnollisesti pelkkä ad hominem abusivis -argumentti eikä liity itse asiaan millään tavalla, mutta se ei sen käyttäjiä häiritse.
 • Euroopassa muslimien lapsiluku pienenee. Tämä on kiistämätön fakta. Esimerkiksi Itävallassa muslimeiden lapsiluku on laskenut keskimäärin 2,3:een. Se on kuitenkin 77 % korkeampi kuin Itävallan katolisella väestöllä.

Viidennes muslimeita vuoteen 2050 mennessä, eihän tuo Eurabialta kuulosta, vaikka alueellisesti muslimit ovatkin jo paikoitellen enemmistönä? Eikö voitaisi ajatella jonkinlaisia autonomiota tai osittaista itsehallintoa, joka kehitys on jo aluillaan Keski-Euroopassa?  

Ikävä kyllä tässä unohdetaan kolme trendiä, jotka ovat kriittisiä koko asian kannalta.

Eurooppalainen hyvinvointiyhteiskunta murenee palasiksi.

Olen käsitellyt tätä aihetta laajasti aiemmin tässä blogissa, enkä sen vuoksi kertaa vanhaa. Kursorisesti voi todeta muutaman asiaa kuvaavan yksityiskohdan.

Suomi, jonka valtiontalous on vielä Euroopan suhteellisesti vähiten velkainen, on luhistumisen partaalla julkisen talouden osalta. Koko Länsi-Eurooppaa koskeva kiihtyvä velkaantuminen ei voi jatkua enää muutamaa vuotta kauempaa ja tämä johtaa merkittävään sosiaalisen turvaverkon ja julkisten palveluiden alas ajamiseen kaikissa maissa, esimerkkeinä Kreikka ja Latvia ovat käytännössä jo bailout-tilassa.

Mitä luulette, kauanko esimerkiksi Tampereen kaupungilla on varaa opettaa kouluissaan kaikkia seuraavia kieliä: albania, amhara, arabia, bengali, bulgaria, englanti, espanja, hindi, italia, japani, karen, kiina, kinjaruanda, kreikka, kurdi, kurmandji, lingala, norja, pastu, persia, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, serbokroatia, slovakia, somali, swahili, tagalog, thai, turkki, unkari, urdu, venäjä, vietnam ja viro.

Hyvinvointiyhteiskunnan mureneminen johtaa väistämättä siihen, että erilaisten kulttuurien elättäminen jonkinlaisia eksoottisina kummajaisina ja ihastelun kohteina ei Euroopassa enää jatkossa onnistu. Rahaa ei riitä kulttuuristen autonomioiden ylläpitoon. 

Maasta- ja maassamuutto kiihtyy.

Rauhallisempiin ja demokratian säännöillä vielä toimiviin paikkoihin hakeutuminen on ollut jo pitkään kasvava trendi Länsi-Euroopassa. Englannista pakenee 400 tuhatta ihmistä vuodessa, eli parisen prosenttia Euroopan kantaväestöä on muuttanut Pohjois-Amerikkaan ja Oseaniaan kahdessakymmenessä vuodessa.

Hollannissa maastamuutto on kasvanut kolmannekselle viimeisen kymmenen vuoden aikana ja on vakiintunut sataan tuhanteen poismuuttavaan hollantilaiseen vuodessa. Suhteessa väkilukuun Hollannin veronmaksajien pako on samaa luokkaa kuin Englannissa.

Samaan aikaan pienessä ja syrjäisessä Suomessa on alkamassa sama kehitys kuin kaikkialla Euroopassa, eli white-flight. Asuinalueet, koulut, päiväkodit ja jopa ihmisten kulkureitit eriytyvät.

Turkki tulee.

Euroopan johto on jo käytännössä sitoutunut Turkin EU-jäsenyyteen. Käytännössä 80 miljoonaa muslimia tulee lähitulevaisuudessa yhdessä yössä EU-kansalaisiksi ja saman yön aikana Euroopan muslimiväestön osuus nousee 20 %:iin.

Afrikka tulee.

Turkin EU-jäsenyyden lisäksi EU:n eliitti on tehnyt päätöksen tuoda Eurooppaan alkuvaiheessa 50 miljoonaa siirtotyöläistä lähinnä Pohjois-Afrikasta.

Siellä työvoimaa totisesti riittää: Algeria 34, Egypti 78, Libya 6, Marokko 34 ja Tunisia 10 miljoonaa ihmistä – siis noin aluksi.

Muistatte varmaan, että ministeri Thorsin märkä haave oli ministerikautensa alussa avata portit juuri tuolta suunnalta helpottamaan Suomen työvoimapulaa, joten suunnitelmaa on hiottu sisäpiirissä jo vuosia.

Tämän hankkeen jälkeen muslimien osuus Euroopan väestöstä olisi  yli 40 % – siis jo 15 vuoden kuluttua.

Eurabia – onko se siis tarua vai totta?

Historian saatossa EU:n kaltaisista hankkeista on parhaiten menestyneet roomalaisten ja Kaarle Suuren perustamat valtiot. Napoleonin ja Hitlerin vastaavat yritykset jäivät lyhytikäisiksi.

Ihmiset yleensä ja eliitti erityisesti tahtoo sokeutua nykyhetkelle. Vaikkapa tapahtumat itä-Euroopassa, Balkanilla tai Venäjällä viimeisten vuosikymmenien aikana todistavat, että erittäin perustavatkin murrokset tapahtuvat hyvin nopeasti ja ennustamatta. Toivottavasti se tällä kertaa tapahtuu ilman suurempaa väkivaltaa. On helppo ennustaa edellä kuvatun demografisen kehityksen perusteella EU:n hajoamisen olevan varmaa ja paljon nopeammin kuin mitä itse olen aiemmin arvioinut.

Syy EU:n hajoamiseen tulee olemaan sama kuin noissa aiemmissakin yrityksissä – suuruudenhulluus.

Mainokset
Published in: on tammikuu 19, 2010 at 5:39 pm  Comments (16)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2010/01/19/eurabia-tarua-vai-totta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

16 kommenttiaJätä kommentti

 1. Eliitti ei ottanut huomioon että talousjärjestelmä horjahti savijaloillaan nopeammin kuin piti. Mielestäni ainoa pelastus on se, että koneiston rahat yksinkertaisesti loppuu ympäri eurooppaa ja keskiluokkaa ja pienyrittäjiä kurjistetaan maksimaalisesti eliitin toimesta. Mitä nopeammin ja epäreilummin niin sitä parempi. Se pakottaa häipymään, järkeistämään, vähentämään holhousta, vähentämään mielistelyä, vähentämään ”me maksamme velkaa -velan maksamista” jne. Kun veroja maksavalta ja töissä käyvältä keskiluokalta alkaa leipä käydä ohueksi suussa ja vouti kolkuttelee ovella niin kyllä siinä alkaa hiljaisempaakin miestä vituttaa hyysäämisen ja syyllisten katselu ja asiat alkavat tapahtua todella, todella nopeasti.

  Toivottavasti talous sakkaisi vielä kahta kauheammin, se tervehdyttäisi nopeiten tilannetta kun nämä vanhat puoluebroilerit joutuisivat todennäköisesti ulos norsunluutorneistaan (hyvällä tuurilla Ceauceskun tavoin) ja samalla tyhjenisi virastot virkamiehistä palkanmaksun loppuessa. Harmillista on että siinä menisi kyllä paljon hyvääkin ”pesuveden mukana” mutta en muutakaan ulospääsyä tilanteesta enää näe… Parhaiten asiaa voi jouduttaa ja auttaa viemällä kaiken omaisuuden ja bisneksen ulos suomesta minkä suinkin vaan voi. Tylyä mutta totta, koneistoa pitää iskeä sinne missä tuntuu eli tulonlähteisiin.

 2. Ave,
  Hyvää argumentointia kirjoitatte Octu ja Korruptio. Olen samaa mieltä, että tämä eu-saga päättyy huonosti kaiken kaikkiaan. Nyt on vaan kyse aikataulusta, ennustit, että tämä kapina alkaa jo aikaisemmin kuin ennen olit arvioinut. Olen samaa mieltä.
  Olen tässä aloittanut varautumisen tähän tulevaan sontaan, kaikenlaisen pientä kikkailua…

  Selvää on, että jos eu ei hajoa omaan oksennukseensa, niin tässä ajaudutaan uskonsotaan, valitettavasti. Ja puoli kannattaa valita tarkkaan… 🙂

  Hyvin Octu argumentoit, että parhaiten kestäneet valtakunnat olivat Rooma ja Kaarle Suuren valtakunta. Mitä yhteistä niillä on…?
  Tehokas sotalaitos, siis aikansa kärkeä! Ei tulleet paskanaamat hyppimään silmille, tuli turpaan. Siis Parabellum on niin suuri viisaus, että itsekin aina vieläkin sitä hätkähtää.

  Jees, kuljemme kohti viimeistä Ristiretkeä, siis kirjaimellisesti, pitää alkaa toimet sen varalta.
  Mutta, tässä on vielä muutama milestone sitä ennen, ja seuraava on uusi paska-aselaki ja sitten on ensi vuoden vaalit. On 11-hetki.
  Parabellum.

  PS. Voitko parahin Octavius tehdä tilanneanalyysin, että missä mennään nyt sinun asteikollasi, jonka n. vuosi sitten julkaisit?

 3. Turkin EU-jäsenyys edustaa jo sinällään suuren luokan hulluutta. Tätä kuitenkin ollaan ilmeisen tosissaan ajamassa ja Turkki onkin jo melkein täysjäsen.

  Pohjois-Afrikan maiden integraatio puolestaan ylittää täydellisessä järjettömyydessään ja itsetuhoisuudessaan Turkin jäsenyyden moninkertaisesti. Tämä ei suinkaan estä Eutopiaan uskovia ajamasta sitä tai kuvittelemasta, että ne työvoimapulan pelastajat löytyvät Marokosta ja Egyptistä.

  Hulluus loppuu kyllä jossain vaiheessa. Toivottavasti näin käy mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään.

 4. Hammer: olen aivan vakuuttunut jo siitä, että murros tapahtuu Sinun sanojesi mukaan liian myöhään. Sen verran on tullut historiaa ja yhteiskuntien kehitystä kahlattua läpi. Se kuuluu jollain tavalla ihmisluontoon. Ei nähdä, ei uskota eikä kyetä näkemään omaa naiviutta tai omia virheitä.

  Korruptio: juuri noin. Pitää iskeä siihen mihin sattuu. Ainoa, mitä ei Suomesta näiden hullujen kynsistä pois saa, ovat eläketulot ja kiinteä omaisuus. Jälkimmäisenkin voi aina myydä.

  Pompeius: olemme siirtyneet tasolle 6: Tietoisuus monikulttuurin todellisuudesta leviää laajasti ja vaikuttaa vaalituloksiin. Väkivaltakoneistoa ja sensuuria tiukennetaan. Keksitään uusia järjettömiä valheita monikulttuurin perustelemiseksi (vuohipaimenia on saatava nopeasti Suomeen paikkaamaan pulaa terveyskeskuslääkäreistä jne.) White-flight alkaa kiihtyä maan sisällä. Koulu- ja terveydenhuoltojärjestelmän rapistuminen kiihtyy.

  Minusta tuo alkaa olla jokainen sana todellisuutta.

 5. Olet sinä Octavius aika epeli kun osaat ennustaa noin tarkkaan.

  Mutta mikä on se eldorado tai lintukoto, johon me ”nuivat” voisimme sitten muuttaa? Minusta kun Pohjoismaat ovat olleet niitä maailman parhaimpia maita, mutta kun nyt nämäkin pilataan oikein tahallaan, niin onko edes olemassa mitään mahdollista määränpäätä tällaiselle ei-niin-varakkaalle?

 6. Kyllä siinä vaiheessa kun jokainen hoitaa kämppänsä lämmityksen ja jääkaappinsa sisällön itse niin ”routa porsaan kotiin ajaa” Voihan sitä omalla kustannuksellaan kaveria auttaa, mutta ne valikoituu tarkkaan,, muut rukoilkoon allahilta lämpökerrastoja.
  Suomi siitä hyvä paikka, että sijainti asettaa tiettyjä vaatimuksia sen jälkeen kun turvaverkot pettää.

 7. Kyllästynyt ja muut: Miten olisi Viro? Jos meitä ahkeria, kunnollisia ja työtä tekeviä (osaavia) muuttaa sinne riittävä määrä, mahdollistaa se vaikuttamisen Viron politiikkaan, joko tukemalla rahallisesti oikeanlaisia poliitikkoja tai kansalaisuuden saamisen jälkeen suoraan. Viro on kaunis maa….

 8. Jälleen tiukkaa faktaa veli Octaviukselta. Elämme jännittäviä aikoja; täytyy vain toivoa, että järki voittaa ennen kuin Euroopan sisäiset jännitteet työllisyystilanteen ja talouden yhä heiketessä purkautuvat samaan tapaan kuin 1990-luvun alussa Balkanilla. Tuskin kuitenkaan voittaa niin kauan, kuin halpatyövoimapulaa pitää saada paikattua.

  Pahasti pelkään, että alkuvaiheessa romahduksen syntipukeiksi joutuvat alkuväestön keskuudessa toimivat ja näkyvät, integroituneet etnot. Jo ghettoutuneet ”varsinaiset kaupunginosat” ovat niin köyhiä, ettei niiltä ole mitään haettavaa – toisaalta ne ovat myös niin tiukasti puolustettuja, ettei niihin ole alkuväestöllä asiaa. Niinpä satunnainen syrjäytynyt purkaakin agressionsa pitserian pitäjään tai bussikuskiin, vaikka oikea osoite olisikin norsunluutorneissaan kähmivä poliittinen eliitti.

  Talous- ja työllisyystilanteen edelleen kurjistuessa alkuväestön sisäiset, talouspoliittiset näkemyserot nousnevat konfliktin osapuolia erottavaksi tekijäksi ja seurauksena on alkuväestön sisäinen välienselvittely. Rähinän intensiteetti riippuukin sitten siitä, kuinka nälkäisiä työttömät, rahattomat ja kodittomat väestömassat ovat, ja kuinka voimakas johtohahmo heidän keskuudestaan nousee.

 9. Euroopan kehitys lyhyesti: 1.) Tuottavaa työtä tehdään yhä vähemmän kannattavaksi, jotta voidaan jatkaa nykyisen kaltaista hyysäys- ja monikulttuuripolitiikka, joka aiheuttaa kahdenlaisia menoja; yhtäältä suorat kulut ”varsinaisten maahanmuuttajien” sosiaalipalveluista ja toisaalta yhteiskunnan selkärankana toimivan keskiluokan karkaaminen pois monikultturistuvilta aluilta. 2.) Pikkuhiljaa jokainen kehityksen Octaviuksen lailla näkevä henkilö siirtää itsensä ja pääomansa jonnekin turvallisempaan paikkaan. Tämä taas aiheuttaa kohdan 1. toiminnan lisäämisen entisestään ja surmansyksy on valmis.

  Poliittinen eliitti jää uppoavan laivan komentosillalle ihmettelemään, miten tässä näin kävi ja miksi kaikki ovat heille niin raivokkaan vihaisia.

 10. Samoilla linjoilla Lottovoittajan kanssa. Ainoa, että mielessäni on jo pidempää välkkynyt itsenäistymistämme edeltävä aika, sekä valankeikaus venäjällä.

  Nykyiset keisarit ovat yhtä typeriä ja täynnä omaa erinomaisuuttaan kuin silloisetkin.

 11. Mitä sanoo Väyrys Pate? No Patehan veti heti pj-kisan alkuun ässän hihasta ja sanoi mamuilun olevan kokoomuksen heiniä. Kun eivät saaneet maan sisäisellä muutolla Hki:sta metropolia niin yrittävät samaa maahanmuutolla.
  On muuten Pate ollut ennenkin äänessä samasta asiasta, mutta mitäpä yksittäinen mies voi, jos vastassa on koko muu ministerikaarti. Taitaa kepun linja muuttua kunhan lahnanen häipyy.

  Lehtomäki oli Aamulehden haastattelussa ilmoittanut lähtevänsä pj-kisaan mukaan, mutta sitten Yle:n lähetyksessä ei enää halunnutkaan kisaan. 100% varmuudella kepun Alkio-osasto on ärähtänyt tälle cityviherliberaaliympäristöministerille, että jääppäs tyttö rannalle sotkemasta asioita.

  Jos L-mäkeä ei päästetä Venäjällä edes ymp.ministereiden tapaamiseen niin miten hän voisi olla pääministeri? Joku vuotojuttu tuossakin oli taustalla. Toinen asia on se, että Lehtomäki on lahnasen lisäksi laukannut Bilderberg kokouksissa.

 12. Muutos: missä Pave on tuollaista sanonut?

  Mennyt aivan ohi…

 13. Oli päivä tai kaksi puh.johtajakisaan ilmoittautumisensa jälkeen. Yle:n radiouutisista kuulin. Aikaisempi lausunto on jostain reilun vuoden takaa. Väykky ei tykkää näistä kaiken keskittäjistä jotka tappavat muun Suomen. Maata on kehitettävä tasapuolisesti. Piste.

 14. Hyä Lottovoittaja ja muut…
  Näin tässä useat ovat kommentoineet, että vituiksi tämä menee lopulta ja ehkä aika piankin…?

  Kuten olen täällä kanssa jo kirjotellut omia leperryksiäni, niin tässä se vielä kerran.

  Tämä koko paskapaketti menee kohti kaaosta, ja lopulta tässä ollaan Vapaussota 2sta taistelemassa…. ja samalla se on julma uskonsota…
  Siis kuten joku hyvin täällä kirjotti, aivan kuten Balkanilla. Se oli siis 10 v sitten. Ja siellä oli vastakkain murjaanit vastaan kristityt, kuulostaakko tutulta.

  Parabellum.

 15. En tunne aihetta numeroiden puolesta niin paljoa, että voisin olla niistä eri mieltä, mutta aikamoinen lipsahdus liittää ADAM musliminimien joukkoon =) Paljon juutalaisempaa nimeä ei voine olla. Enkä usko (taas tosin vastoin tietoa), että muut semiititkään mielellään juutalaisnimeä lapselleen antaisivat..

 16. Satunnainen naureskelija: nyt en ymmärrä. Mikä lipsahdus??????

  ’Samaan aikaan Brysselissä jo nyt yleisimmät vastasyntyneiden poikien nimet ovat Mohamed, Adam, Rayan, Ayoub, Mehdi, Amine ja Hamza.’

  Siinä oli vain listattu yleisimmät Brysselissä syntyvien poikalasten nimet. Miten juutalaisuus tähän liittyy?

  Olen aivan kateissa…


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: