Netin addiktoivin blogi?

Tätä kirjoitusta ei ehkä kannattaisi julkaista, koska tämä voi vaikuttaa negatiivisesti usean ihmisen vapaa-ajan käyttöön.

Mielestäni omalla tavallaan netin addiktoivin blogi on nimeltään Induktivist.

Tyyppi suoltaa erilaisia yhteiskuntaan, ihmisryhmiin ja sosiologiaan liittyviä tilastoja mielettömällä tahdilla ja oudon kiehtovalla tyylillä, vaikka jenkki onkin.

Esimerkkejä tiedonjyvistä, joita ilman ei voi tulla toimeen:

 • Amerikanaasialaisista miehistä on vain 55 % saanut suuseksiä viime aikoina. Voi reppanoita.
 • Los Angelesin etsintäkuulutetuista murhaajista on 95 % laittomia maahanmuuttajia.
 • Aasianamerikkalaisista lapsista syntyy vain 15 % avioliiton ulkopuolelle, puolet vähemmän kuin valkoisten lapsista.
 • Maapallolla 700 miljoonaa ihmistä haluaa muuttaa toiseen maahan, joista 170 miljoonan suosikki on USA. Saharan eteläpuolelta haluaa muuttaa 40 % ihmisistä. On siinä Astridilla vielä töitä.
 • Vuonna 2008 (1-6 kk) New Yorkin ampuma-aserikoksista tummaihoiset tekivät suhteessa 114 kertaa enemmän kuin valkoiset. Ihme juttu – ei se jenkkisarjoissa kyllä noin mene.
 • Koulutetuimmat harrastavat vähiten anaaliseksiä. Hmm – no comment.

Blogia pitää tyyppi nimeltään Ron Guhname tai ainakin hän ilmoittaa olevansa Ron. Enempää en hänestä tiedä, mutta ainakin päällisin puolin kaikki tiedot, tilastot ja linkit ovat kunnossa.

Outo kaveri, toivottavasti joku maksaa hänelle tuosta palkkaa.

Advertisement
Published in: on 26 tammikuun, 2010 at 10:12 pm  Comments (11)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2010/01/26/netin-addiktoivin-blogi/trackback/

RSS feed for comments on this post.

11 kommenttiaJätä kommentti

 1. no comments

  Onko tuossa pieni väyrysmi – eikö se kuulu sanoa: ”no comment”. Tai näin minulle aikoinaan opetettiin koulussa. Kieli toki muuttuu, mutta yksikkömuodossa se sanotaan edelleen mm. Kovassa laissa.

  Mietiskelin tänään sanaa kotouttaminen. Sehän on samanlainen sana kuin ”äärioikeisto”. Eli sana, joka todellisuudessa tarkoittaa itsensä vastakohtaa. Kun halutaan kotouttaa, sillä tarkoitetaan, että ei haluta kotouttaa. Eli hankitaan kurdin(tms.)kielen opetusta, tulkkeja sosiaalitoimistoon ja maksetaan toimeentulotukea työvoimapullasta kärsiville ”uussuomalaisille” jne.

  Kullervon blogissa Abdirahim Husseinilta väärin perustein vietiin 2009 Vuoden mokuttaja -palkinto. Kun sanon väärin perustein, tarkoitan sitä, että minun suosikkini ei voittanut (Ei se mitään Kullervo, jokaisessa meissä asuu pieni mokuttaja, kuten ruotsalainen meijeri meille opetti).

  Abdirahim nimittäin muistuttaa, miten evakot ”kotoutettiin”. Heille annettiin läntti maata ja potku persuksiin. Ei tullut kouluihin karjalanmurteen tulkkeja, ei pidetty kansalaisopistoissa piirakanpaistotunteja eikä väristy monikulttuurikeskuksissa menetettyjen sukutilojen takia. Ruskie neitsyt valkie neitsyt sentään saatiin levytettyä.

  Eli; kotouttaminen on samanlainen ylösalaisin käännetty sana kuin kaikki muutkin punavihreät termit. Kotouttaminen on eriyttämistä. Siis nykyisessä muodossaan. Todellinen kotouttaminen tarkoittaa sitä, että maahan saa tulla, jos elättää itsensä, elättää perheensä, opettelee kielen, opettelee tavat ja ennen kaikkea: on kiitollinen siitä, että saa uuden mahdollisuuden.

 2. kuinka joku voi saatana olla noin ylimielinen paska, ja edelleen sama kusipäinen levy soi, samat saatanan paskajorinat tulee sieltä kuin viime vuonna. ässtrid on ilmeisesti vähän yksinkertainen?
  nimi listaan.
  Parabellum.

  Hitto että nää Pompeiuksen kommentit jaksaa aina naurattaa!

 3. ”Los Angelesin etsintäkuulutetuista murhaajista on 95 % laittomia maahanmuuttajia.”

  tämä kuulosti lukemani perusteella vähän kyseenalaiselta väitteeltä, ja pikagoogletus toi eteen LA Timesin artikkelin, jossa sanotaan:

  We traced this ”fact” to a 2004 op-ed in The Times by Heather Mac Donald of the conservative Manhattan Institute for Policy Research. Mac Donald said ”officers” told her about the warrants. She conceded that there were no such data in official reports but suggested the LAPD ”top brass” was hiding the truth.

  ”I called the LAPD’s press office, which contacted the department’s Fugitive Warrant Section. Officers confirmed that the statistics — don’t exist.”

  Vähän lähdekritiikkiä kehiin.

 4. Kake: ei kannata tänne kohdistaa kritiikkiä lähdekritiikin puutteesta. Guhnamen blogiin, jota siis mainostin, voi käsittääkseni kommentoida vapaasti.

  Kumitonttu: sama asia (kotouttaminen) on ollut mielessä ja ollut ideanpoikasena kirjoittaakin siitä jotain, mutta ei ole vielä puhjennut tekstiksi asti.

 5. ”Los Angelesin etsintäkuulutetuista murhaajista on 95 % laittomia maahanmuuttajia.”

  Tähän voi olla yhtenä selityksenä se, että kun laittomalla maahanmuuttajavenkulalla alkaa maa polttaa jalkojen alla hän hipsii nopeasti takaisin kotiinsa Meksikoon ja etsintäkuulutus jää tietenkin voimaan. Kotoperäiset venkulat taas saadaan ennen pitkää kiinni tai löydetään hengettöminä joten he eivät pyöri loputtomiin tilastoissa.

 6. Kirjoittaja itse näyttäisi olevan ummehtunut konservatiivi, ainakin tämän lukemani perusteella;
  http://inductivist.blogspot.com/2009/11/social-conservatives-and-muslims.html

  Kiinnostavaa luettavaa muutamaksi tunniksi jokatapauksessa, vaikken jakaisikaan henkilön elämänkatsomusta ja asenteita.

 7. Hmmm, kappas: ’The overwhelming majority of Muslims, by contrast, are traditional. We need to work with them to fight against liberal cultural imperialism in their countries. I wouldn’t wish the humiliation of gay marriage on my worst enemy.’

  No – suurimmasta osasta postauksia hänen omat asenteelliset kommenttinsa puuttuvat.

 8. Lisää tilastoa,
  Tutkimusten mukaan 98% ameriikan mustaihoisista on
  harrastanut seksia suihkussa.
  Loput 2% ei ole ollut vankilassa.

 9. ”New Yorkin ampuma-aserikoksista tummaihoiset tekivät suhteessa 114 kertaa enemmän kuin valkoiset”

  Aika hurja luku. Ja edelleen:
  ”Kaupungin väestöstä 35% on valkoihoisia, mutta he tekevät vain 1% ampuma-aserikoksista.”

  Tästä voisi tehdä heti sen varsin rassistisen (mutta ehkä faktuaalisesti oikean) johtopäätöksen, että New York olisi maailman turvallisin suurkaupunki, jos siellä asuisi vain valkoihoisia.

 10. tervehdys.aluksi kiitokset siitä että fiksun oloiset ihmiset jaksavat kirjoittaa huumorilla raskaista aiheista.itselläni on vilkas mielikuvitus ja kun ajatukset ryntäilee niin kotimaamme tulevaisuus pelottaa.tälläiset sivustot auttaa jaksamaan.kävin hkin itäkeskuksessa työmatkallani,yllättävän monella asiakkaalla oli vaikeuksia saada hampaansa mahtumaan pään sisäpuolelle.missä nämä oudonnäköiset käyvät töissä?ja miksi ne eivät väisty vaan kävelevät päin?raivostuttavaa käytöstä ja lisää tulee kokoajan,miksi päättäjät tuhoavat tämän maan?

 11. Timo: he käyvät töissä Suomen suurimmassa firmassa nimelta Kela. Ja lääke siihen, kun kunniakansalaiset eivät väistä tai käyttäydy sivistyneesti, on kyllä olemassa.

  Kävele päin. Se vaatii tietty romuluisen ja vaarallisen oloisen olemuksen, mutta lupaan, että reaktiot ovat hauskoja. Äläwäbälä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: