Kouvolan maahanmuuttobordelli

Kouvolan kaupunki ja sen hallinto on erinomainen esimerkki Suomen yhteiskunnan päättäjien moraalin ja oikeusjärjestelmän rappiosta. Tarinan pääpiirteet on esitetty Wikin artikkelissa Valkealan sairaalasta.

Aimo Ahti, Kouvolan elinkeinotoimen kaupunginjohtaja ja Sirkku Seila, Kouvolan elinkeinoyhtiö Yritysmagneetti Oy:n toimitusjohtaja, saivat kuningasajatuksen vuonna 2006. Kouvolan elinkeinoelämä oli tarkoitus nostaa uuteen kukoistukseen kiinalaisen pääoman turvin.

Näkyvänä lopputuloksena ahkeran Kiinassa matkailun jälkeen Kouvolaan perustettiin China Center, joka nopeasti paljastui bulvaaniksi, jonka kautta harjoitettiin laitonta ihmiskauppaa EU:n alueelle. EU:n alueelle roudatusta kiinalaisesta saatiin 15 000 euroa per sierainpari.

Aimo ja Sirkku ovat vyyhdessä epäiltynä esitutkinnan ollessa käynnissä. Lopputuloksena on joka tapauksessa edellä kuvattujen kiinteistökauppojen aiheuttamien miljoonatappioiden lisäksi vielä Yritysmagneetti Oy:n tulevat tappiot, jotka ovat 1,5 – 2,0 miljoonan euron välillä. Laskun maksavat kouvolalaiset veronmaksajat. Mutta onhan Kouvolalla varaa.

 • Kouvolassa järjestetään mielenosoitus koulujen lopettamista vastaan maanantaina 22. helmikuuta kello 17-21.
 • Kouvolan kaupungin on säästettävä henkilöstömenoista seitsemän miljoonaa euroa tänä vuonna. Säästöön päästään, mikäli koko henkilöstö lomautetaan kahdeksi viikoksi. Kouvolan kaupungilla on 4700 vakituista työntekijää. Yt-neuvottelut on määrä aloittaa keväällä.

Asia ei suuremmin Aimoa ja Sirkkua huoleta tai edes kiinnosta.

Sirkku Seila:

’Minä aion siirtyä eläkkeelle ensi vuoden lokakuussa. Nyt meneillään on suuria asioita, joista en voi vielä kertoa.’

PAM-lehti:

Aimo Ahti on julkisuudessa hämmästellyt koko rikostutkintaa. Leishin (bordellissa mukana oleva kiinalainen hierontalaitos) työntekijöiden mukaan hänellä on kuitenkin ollut läheinen suhde Leishin hyvinvointikeskukseen.

Alussa hän kävi hieronnassa melkein joka päivä, myöhemmin noin kerran viikossa, eräs työntekijöistä kertoo.

Työntekijöiden mukaan Ahti piti öljyhieronnasta ja suosi naishierojia. Johtaja Lei oli antanut ohjeen, ettei häntä saanut laskuttaa palveluista.

Esitutkinta koki kuitenkin pahan takaiskun KKO:n tuoreen päätöksen johdosta. Ällistyttävän ja kaikkea mahdollista oikeustajua törkeästi rikkovan päätöksen mukaan väärillä tiedoilla saatu viisumi on laillinen ja oikeuttaa maahantuloon. Tällaisella viisumilla maahantulo katsotaan lailliseksi eikä maahantulossa avustaminen siten ole myöskään rangaistavaa.

Näin ollen laitonta ihmiskauppaa harjoittaneet kiinalaiset on vapautettu, koska sekä Lappeenrannan käräjäoikeuden, Kouvolan hovioikeuden ja KKO:n mielestä väärillä papereilla harjoitettu ihmiskauppa onkin laillista.

Kouvolan suuren hallinnollisen maahanmuuttobordellin kruunaa Satu Kurri, jonka suuri missio on saada perustettua vastaanottokeskus Kouvolaan. Satun virallisen perustelun mukaan Kouvolassa on – uskokaa tai älkää – työvoimapula. Satun työsuhde sattuu taas olemaan Kouvolan kaupungin kanssa katkolla ja hän luonnollisesti katsoo itsensä mitä sopivimmaksi johtajaksi haaveilemaansa vastaanottokeskukseen.

Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että samaan aikaan Satu Kurri on toiminut vuosikausia vastuuhenkilönä ihmiskaupan markkinajohtaja SPR:ssä, jonka hoidettavaksi vastaanottokeskusta on kaavailtu. Satu Kurri on siis täydellisen jäävi esittämään asiasta Kouvolan hallinnossa yhtään mitään, mutta tämä ei näytä tahtia haittaavan.

Onnea Kouvola – kyllä siitä vielä hyvä tulee.

Mainokset
Published in: on helmikuu 5, 2010 at 3:26 pm  Comments (13)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2010/02/05/kouvolan-maahanmuuttobordelli/trackback/

RSS feed for comments on this post.

13 kommenttiaJätä kommentti

 1. Wikin artikkelin mukaan Leishi Finland on saanut sairaala-alueen pilkkahinnalla. Jo tämä kauppa vaatisi selvittelyä.

  Leishi Finlad laittoi sairaalan vieressä, joen rannalla olevan paritalon myyntiin tammikuussa 2010. Hintapyyntö tästä vuonna 1965 valmistuneesta, 240-neliöisestä rakennuksesta on 230 000 euroa.[3][4] Summa on siis sama kuin minkä yritys on itse maksanut koko sairaala-alueesta, kun maavaihdot Valkealan kunnan kanssa otetaan huomioon.

  Nyt kiinteistö vaikuttaa huomattavasti arvokkaamalta.

  http://www.leishi.fi/lianxi.html
  http://www.leishi.fi/hobby.html

 2. Ave,
  Todellinen haista-paska-bordelli tämä kouvolan tapaus, jälleen kerran.
  Juu, ja mitään ei ole tehty, ei mitään laitonta ole tapahtunut, voi vittu…

  Tämä valtakunta mätänee sisältä päin, niin ne kaikki rappion alkumetrit ovat aina alkaneet, ja lopullinen tulos on systeemin romahtaminen. MOT

  Jees, lisää paskaturpia tänne konttikaupalla luomaan lunta ja hieromaan kaupunginjohtajia, on niin vitun ihkua. Oksettaa.

 3. Acc: pelkästään tuosta pitäisi päiden pudota.

  Arvaa miten käy:
  a. Vastuulliset saavat rangaistukset.
  b. Äänestäjät äänestävät heidät vastuullisiin tehtäviin aivan kuin ennenkin.
  c. Canada.

  Hmm. Vaikea valinta.

 4. ”Työntekijöiden mukaan Ahti piti öljyhieronnasta ja suosi naishierojia.”

  Huutonaurua. -tu mitä touhua.

  Ilmeisesti kiinalainen lohikäärmeviagra lakkaa muutaman viikon jälkeen potkimasta, kun Ahti jaksanut enää käydä suomassa antejaan kuin kerran viikossa.

 5. Ahti soi antejaan.

  Toivottavasti hänen vaimonsa ei lue blogeja. Jos lukee, niin onnea vain avioliitolle, sinne.

  Itse ihmettelin, että miten niiden kuumien pyyhkeiden kanssa oikein olikaan? Kumma juttu – ei mitään mainintaa?

 6. Octaviuksen blogin parasta antia (ja samalla surullisinta luettavaa) ovat nämä kaupunkikatsaukset. Hulluus yhdistettynä kansalaisten välinpitämättömyyteen tekee tuhoa varmemin kuin Raid puutarhassa.

 7. Hammer & muut, kiitän kommenteista.

 8. Ave,
  Jatka tätä rataa vaan veli Octavius, tätä mokuttamisen kusista totutta janoaa aivan varmasti KASVAVA kansanosa. Itse olen saanut tänne varmasti jo kenties kymmieniä lukijoita käymään…

  Totuus tulee ilmi ennemmin tai myöhemmin, tosin tässä valtakunnassa ilmeisesti myöhemmin? Siitä pitää paskamedia huolen.

  Käsittämätöntä on, että kansaa ei paskaakaan nappaa tämä aihe, siis puuttuu joku ihme juttu tajuamisesta, että tässä menee heidänkin sirkus/lätkärahat kohta paskana taivaalle.

  Siis kun maailman nopeimmalla/tyhmimmällä kansalla on vaan tarpeeksi sirkushuveja ja leipää, kaikki luistaa ja käy. Eliitti saa tehdä melkein mitä huvittaa, ja se on kyllä nähty saatana tässä valtakunnassa! 😛

  Toivottavasti torstain iltalehden ampujien ilmoitus sai edes jotain pientä aikaan, edes keskustelua aiheesta. Nimittäin kohta se aselaki-paskatorso menee suureen valiokuntaan, ja sen jälkeen saliin. Ja sitten alkaa olla myöhäistä vaikuttaa. Nyt voitte vielä vaikuttaa kenties kansanedustajaanne!

  Totalitarismin iso askel on kohta edessämme arvoisat metsästäjät ja ampujat…
  Parabellum.

 9. Suomessa ei ole korruptiota, Suomessa ei ole korruptiota, Suomessa ei ole korruptiota, Suomessa ei ole korruptiota, Suomessa ei ole korruptiota, Suomessa ei ole korruptiota, Suomessa ei ole korruptiota, Suomessa ei ole korruptiota, Suomessa ei ole korruptiota…

  …juuh…

  (Kiitos hyvästä kirjoituksesta)

 10. Häh ??? Mikä toi riikkasouring veden yksityistämislinkki on? Jos tosta toinen puolikin totta niin huhhuh. Turun seudullakin TSV eli turunseudun vesi niminen yhtiö rakentaa kuin käärmettä pyssyyn vesiputkea Virttaankankaan pohjavesiharjulta Turun alueelle ilman rakennuslupia
  yms… Ilmeisesti ison bisneksen perässä?

 11. Lähde 19.1.2010 yleisönosastokirjoitus: http://www.kouvolansanomat.fi/page.php?page_id=5&news_id=201028318997

  Kouvolan sanomien mukaan kiinalaiset maksoivat Valkealan sairaalasta alueineen 330.000 euroa. Pian kunta osti kumminkin kiinalaisilta alueelta rantasaunan hintaan 110.000 euroa. Eli kiinalaiset maksoivat vain 220.000 euroa ja nythän he ovat myymässä alueelta paritaloa 230.000 euron hintaan.

  Käytännössä alue on annettu liki ilmaiseksi kiinalaisille. Joko suomalaisen osapuolen edustajat ovat tyhmiä tai sitten kyseessä on jotain muuta.

  Tässä merkillinen yleisönosaston kirjoitus ajalta 5.6.2010.

  http://www.kouvolansanomat.fi/page.php?page_id=69&news_id=200723521429

 12. Tervehdys octaviukselle, loistavat teksti.

  Mikä pointti unohtuu usein mainita Kouvulan kaupungin kiinalaishankkeista oli 1. erä jossa Kouvolan kaupunki kävi pitkällisiä neuvotteluja Kiinalaisrahoitteisen kauppakeskuskompleksin perustamisesta Teholan teollisuusalueelle, tontit myytiin tietenkin pilkkahintaan ja Vanhan valion meijerin kunnostamiseen uuteen tarkoitukseensa annettiin tottakai rahaa ja työvoima apua.

  No lopulta puitteet olivat kunnossa mikä oli matkalla johtanut useiden miljoonien tappioihin Kouvolan kaupungille. Mutta Kaupungin päättäjät olivat vielä tyytyväisiä, tulisihan kassaan hyvin täytettä kun kauppakomplexi työllistäisi työttömiä Kouvolalaisia.

  Sitten kiinalaiset pudottivat pommin. Kauppakiinteistöt käynnistettiin ja lennätettiin melkein 1000 kiinan kansalaista kyseisiin liikkeisiin töihin.

  Hatun nosto kiinalaisille bisnesisille. Hieno kauppa.

  Paska juttu Kouvolan kaupungin kannalta mutta minkäs teet. Hieno kauppa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: