Sisäministeriö: näin Suomi tuhotaan

Sisäministeriön julkaisema toiminta- ja taloussuunnitelma vuosille 2010-12 on karua ja lohdutonta luettavaa. Se kertoo yksityiskohtaisesti millä tavalla ja miten nopeasti Suomi tuhotaan.

Se kertoo kylmin numeroin miten tästä maasta tehdään väkivaltainen Paskastania, jossa tärkeimpiä yksilönvapauksia on merkittävästi rajoitettu. 

Poimin jotain avainlukuja esimerkinomaisesti suunnitelmasta ja jokainen voi kadulla kävellessään todeta yhdellä vilkaisulla, että tavoitteet on todellakin tarkoitus saavuttaa.

 • Turvapaikkatutkinnan tutkinta-aika on tarkoitus lyhentää 66 vuorokaudesta 14 vuorokauteen parin vuoden aikana. Vastaavasti rajatarkastusten yhteydessä tavoitteena on, että turvapaikkahakemukset kolminkertaistuvat.
 • Turvapaikkahakemuksen vastaanottamisen yhteydessä poliisille kuuluvat henkilöllisyyden, matkareitin ja maahantulon selvittämisessä aika puoliintuu parissa vuodessa 14 vuorokauteen.
 • Sisäministeriössä on myös ilmeisesti virkamiestyönä valmisteilla lakimuutos liittyen kiintiöpakolaisten määriin. Tavoitteen mukaan vastaanotetut kiintiöpakolaiset nousevat 630:stä (2007) 1450:een (2012).
 • Vuosittain myönnettyjen passien määrä nousee taas kolmanneksen puoleen miljoonaan.
 • Turvapaikkapäätöksen hinta maahanmuuttovirastossa (kustannukset €/päätös) taas laskee 413 eurosta 309 euroon, josta voi suoraan päätellä, että turvapaikanhakijamäärissä on siis tavoitteena kaksinkertaistuva ihmistulva.
 • Turvapaikkahakemuksen käsittelyaika on myös tarkoitus puolittaa parissa vuodessa 135 vuorokauteen. Tavoitteena on luonnollisesti, että 95 % hakijoista saa myönteisen päätöksen.
 • Vastaanoton kokonaiskustannukset vuodessa nousevat hulppeasti 31 miljoonasta eurosta (2007) 87 miljoonaan euroon eli 280 %. Kyllä valtio maksaa.
 • Vastaanottokeskusvuorokausi maksaa 41–138 euron välillä vuorokaudessa. Vuositasolla kustannus on siis 15 – 50 tuhannen euron välillä henkilöä kohden. Tämä on siis vähintään se vuosikustannus, jonka sijoituspäätöksen tekevä kunta ottaa maksaakseen verovaroista. Kyllä valtio maksaa…?
 • Mainittakoon myös, että tavoitteena on kerätä kansalaisilta aseet pois: myönnettyjen aselupien määrää on tavoitteena laskea jo tänä vuonna lähes 20 %.

Kukaan ei voi ainakaan sanoa, ettei asiaa olisi kerrottu suunniteltu yksityiskohtia myöten. Kukaan ei myöskään voi enää sanoa, että hulluudella olisi jokin raja.

Ei sillä ole.

Mainokset
Published in: on maaliskuu 9, 2010 at 4:20 pm  Comments (11)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2010/03/09/sisaministerio-nain-suomi-tuhotaan/trackback/

RSS feed for comments on this post.

11 kommenttiaJätä kommentti

 1. Sitä voisi alkaa katsella asuntoa ulkomailta.

 2. Ave,
  Kuten täällä olemme useasti jo kirjoittaneet, pitää alkaa varautua pahimpaan…
  11-hetki on kohta, vuoden päästä, vielä voidaan tehdä jotain, ei enää paljoa, mutta jotain.
  Totalitarisminen uus-sosialismi nostaa päätään aika pahasti nyt joka paikassa. Uuden uljaan EUSSRn aika on tullut, kumartakaa!
  Käsittämätöntä on, että mitä tekee kepu ja kok? Molemmat ovat hiljaa peukalo perseessä! Ja antavat tämän kaiken tapahtua, mistä saatana on kyse?

  Joskus taisin täällä verrata tätä tilannetta euroopan (nyt maailman) hulluihin vuosiin, tilanne on kuten 30-luvulla ennen WW2.

  Meiltä riisutaan aseistusta, on massatyöttömyys, kaikenlainen paska ja mädännäisyys leviää, mikään ei ole hallinnassa oikeasti. Ja nyt SM tekee tällaisia toimia, voi meitä parkoja tässä hulluudessa, sillä ei todellakaan ole mitään rajaa!

  Parabellum ja axelit päälle…

 3. Pitäisi asuntoo ostaa, Helsingistä. Vaan uskaltaako sitä enää ostaakaan. Minne ihmeeseen tästä muuttaisi pakoon tätä syöksykierrettä?

 4. Itsellä on projekti meneillään tuonne Viron suuntaan.

  Asia, mikä ei olisi ikinä tullut edes mieleenikään viisi vuotta sitten. Nopeasti ne ajat muuttuvat.

  Onneksi täältä (vielä) pääsee pois.

 5. Onneksi täältä (vielä) pääsee pois. Jep – mutta kuinka kauan?

  Suomi on muuttunut komlessa vuodessa kansanvaltaisuuden irvikuvaksi,

 6. Kullervo: tämä ei oikeasti enää edes naurata, ei todellakaan.

 7. Ei, eikä ole enää itkukaan kaukana.

  Huomasitko muuten tämän:
  http://www.vantaansanomat.fi/Uutiset/Kolumnit/Tyttojen-alistaminen-alkaa-paivakodista

 8. Turvapaikkatutkinnan tutkinta-aika on tarkoitus lyhentää 66 vuorokaudesta 14 vuorokauteen parin vuoden aikana. Vastaavasti rajatarkastusten yhteydessä tavoitteena on, että turvapaikkahakemukset kolminkertaistuvat.

  Tämä ei ole välttämättä huono asia, jos päätös on kielteinen.

  Turvapaikan hakijoiden käsittelyaika tulisi lyhentää 12 tuntiin. Tuloksena olisi, että välikainen turvapaikka myönnetään vaikkapa Mauretaniaan perustetulta turvamajoitusleiriltä, jonne lento lähteen 24 tunnin sisällä hakijan saapumisesta Suomeen. Kyseiseltä leiriltä käsin voisi sitten hakea siirtolaisviisumia. Ehkä tällainen menettely karsisi huomattavasti perusteettomia hakemuksia ja jopa tulisi nykykäytäntöä edullisemmaksi.

  About sisäasiainministeriön toimintasuunnitelma 2011-2014
  http://www.intermin.fi/intermin/biblio.nsf/561932F542A47B33C22576A1004C1F17/$file/362009.pdf

  Julkaisun alkuosan luettuani jäin käsitykseen, että ministeriössäkin nähdään aikojen huonontuvan. Ministeriö omalla tavallaan varustautuu vastaamaan niihin vaikeuksiin, joidensyntyä se on omalla toiminnallaan edesauttanut.

 9. Täsmennys viestiini jossa esitin turvamajoitusleiriä. Niin hyvin asiat eivät ole, että sellainen olisi jo perustettu. Tämä oli minun visiointiani.

 10. Hei,

  voisitko kirjoittaa hieman Yhdysvaltoihin muuttamisen pääsyoptioista ja ehkä hieman muistakin vielä vapaista maailmankolkista?

  Kiitollisesti,
  Paluumuuttaja toisessa sukupolvessa

 11. kiitos Kullervo tästä tiedosta, tätä ihanuutta päviäkodeissamme meille tarjoaa RauhanuskontoTM.
  ai vittu, kun tuntuu hyvältä, kun tuollainen paskaturpa tulee selventämään, että hänen poikansa päiväunet voi tulla liian märiksi päiväkodissa.

  saatana, että on järjessä vikaa, ja pahasti. kuule musumaani, mitäs jos hoitelet sitä musumaanipoikaasi ihan vaan siellä kamelinpaskanuotiolla, eli ns. kodossasi. se on kuule vielä vitun kunniakasta, eikä tarvi ketään kunniamurhata.

  niin, ja se sun kotisi voisi mieluusti olla vaikka somppulassa tai ihan missä vaan afrikassa ja jossakin siellä suunnassa.

  Parabellum.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: