Euroopan manifesti

Euroopassa on meneillään sen modernin historian suurin murros. Muutoksiin johtavat megatrendit voidaan pelkistää seuraavasti.

Euroopan islamisoituminen.

Islamin valtaan nouseminen Euroopassa on täysin varmaa ja sitä ei estä enää mikään. Saksa on muslimienemmistöinen valtio vuonna 2050, Hollanti vuonna 2025 ja Ranska 2049. Mitä se sitten merkitsee käytännössä yhteiskunnan kannalta? Sen voi jokainen verifioida katsomalla vaikkapa Pohjois-Afrikan tai Lähi-idän valtioiden ihmisoikeuksien, tasa-arvon, demokratian, sananvapauden tai yksilönvapauksien tilannetta.

Euroopan taloudellinen luhistuminen.

Eurooppa on entisenä maailman talouden edelläkävijänä tänään kuin eksynyt lammas susilaumojen asuttamassa erämaassa. Teollisuuden kilpailukyky on suurelta osin menetetty ja työpaikkoja on virrannut miljoonittain Kaakkois-Aasiaan.

Talouden illuusiota on ylläpidetty ottamalla velkaa. Taloudelliset analyysit osoittavat, ettei ulospääsyä ole. Velkaantumisen aiheuttama todellisuus alkaa näkyä jo konkreettisella tavalla mm. Islannissa, Latviassa, Kreikassa, Italiassa, Espanjassa ja Irlannissa. Sinänsä jo koomisia sävyjä saavuttanut pohdinta sisältää lähinnä analyysiä siitä, voiko EU:n ja rahaliiton jäsenvaltio tehdä konkurssin ja mitä tapahtuu sen jälkeen.

Suomi? Niin – Suomi ottaa pelkästään tänä vuonna velkaa noin 370 00 työssäkäyvän ihmisen bruttotulojen verran. Suomen BKT:stä muodostuu tällä hetkellä velkaantuminen mukaan laskien julkisella sektorilla noin 55 %. Valtiovarainministeri Jyrki Katainen sanoi eilen sanatarkasti lainaten näin:

’Minua innostaa älyttömästi se, että Suomi haluaa etsiä menestystä henkisen tilan kautta.  Asioita ei voi ajatella vain bkt:n kautta.’ Olen sanaton. 

Moraalinen rappio.

Koko Länsi-Euroopan vallannut täydellinen perusarvojen eli työn ja yrittämisen arvostamisen mureneminen voidaan helposti nimetä pilkallisesti punaviherhulluudeksi. Selvyyden vuoksi käytän siitä lyhennystä hulluus.

Se sisältää merkillisen kirjon vauraudessa eläneen sukupolven ahdistusta omasta hyvinvoinnista ja jonkinlaisen tekopyhän kudelman omasta moraalisesta ylemmyydentunnosta. Se näkyy kummallisina ja yksittäin tarkastellen naurettavina tekoina ja poliittisina päätöksinä.

Hulluus ilmenee päästörajoituksina, jotka siis osaltaan ovat ajaneet teollisuuden Euroopasta pois samalla kun posiolaista eläkeläistä syyllistetään hänen ostosvalinnoistaan. Se näkyy sananvapauden rajoituksina, koska pelätään hysteerisesti jonkin kivikautisen kulttuurin edustajien reaktioita. Hulluus saa mielipuolisen absurdeja muotoja: sananvapauden ja yksilön oikeuksien puolestapuhujista on tullut nykyisessä ilmapiirissä äärioikeistolaisia.

Esimerkkejä on loputtomiin ja niitä tulee jokainen päivä lisää, toinen toistaan ihmeellisempiä. Viimeksi tänään EU päätti selvittää käytännön toimenpiteet Tobinin veron käyttöönottamiseksi.

Oleellista on tiedostaa, että kaikki edellä kuvatut trendit vahvistuvat koko ajan ja väitän, että EU:n luhistuminen on jo täysin varmaa. Kysymys onkin enää aikataulusta ja siitä, millä tavalla luhistuminen tapahtuu – hiljaa näivettymällä vai nopean konfliktin kautta Neuvostoliiton tavoin?

Peruskysymys lieneekin se, onko moraalinen rappio Euroopassa niin syvää, että ihmiset alistuvat vai löytyykö rohkeutta tai edes alkeellista kykyä nähdä tulevaisuuteen ja omien lastensa elämään. Itse uskon ja toivon, että jälkimmäinen vaihtoehto toteutuu.

Olemme joka tapauksessa etuoikeutettuja kun saamme elää tätä aikaa, harvalla on tilaisuus nähdä toimivan yhteiskunnan romahdus tai näivettyminen näinkin läheltä. Pitäkää itsestänne ja läheisistänne huolta.

Ja muistakaa Plan B.

__________ 

P.S. Olen pahoillani kirjoituksen pateettisesta, rautalankamaisesta ja vanhan toistamisen sävystä, mutta tänään lieneekin tavallista pateettisempi päivä.

Mainokset
Published in: on maaliskuu 11, 2010 at 4:00 pm  Comments (26)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2010/03/11/euroopan-manifesti/trackback/

RSS feed for comments on this post.

26 kommenttiaJätä kommentti

 1. Suomalaisena ei huolestuta ihan pahasti. Kun ilmainen rahanjako loppuu, niin huippuosaajat hylkäävät meidät ja pakkasemme kuin rotat uppoavan laivan. Tuollainen nollaus siis toivottava tapahtuma,,, tai pikemminkin väistämätön tietyissä ajan sykleissä?

 2. Ja tänään ilmoitetaan, että Suomi ottaa 750 (muslimi)kiintiöpakolaista lisää.
  Taidankin jättää asunnon ostamatta ja suunnata kohti Uuden Seelannin ilmastoa. Siellä vielä tuntuu olevan rajat muutenkin kuin paperilla. Jääneekö sitten viimeiseksi kolkaksi islamisaation vallatessa muun maailman.

 3. [quote]Kun ilmainen rahanjako loppuu, niin huippuosaajat hylkäävät meidät ja pakkasemme kuin rotat uppoavan laivan.[/quote]

  Mitäpä jos tässä tapahtuukin niin että romahdusta odotellessa he saavat samanlaiset omat alueensa kuin muuallakin euroopassa, siis sellaiset johon poliisi ei mene?

  Mitäpä jos nämä ovat jo importanneet tarpeeksi klaanilaisiaan tänne?

  Mitä jos he alkavatkin käyttäytymään täällä samalla tavalla kuin kotimaissaan?

  Mitä jos he tällä kertaa eivät aiokkaan olla se hävinnyt ja maanpakoon joutunut osapuoli?

  Mitä jos abdi osaa täälläkin väsätä vasaralla pellistä toimivan ak:n?

  Mitä jos wb on se vaaleatukkainen sinisilmäinen klaanin orja tulevaisuudessa?

  Mitäpä jos he vaihtavat sossun tulot järjestäytyneeseen rikollisuuteen?

 4. wb: Valitettavasti uskon, että koko pohjoismainen turvaverkosto eläkkeineen, lähes ilmaisine terveyden- ja sairaanhoitoinen yms. sosiaaliturvien osalta romahtaa ennen kuin tuo tapahtuu.

  Tikka: Mekin olemme olleet kiinnostuneita Uudesta Seelannista, mutta sinne on melko vaikea päästä asumaan. Pitäisi olla aika nuori ja todella hyvin kouluttautunut tai sitten siirtolaisella pitäisi olla mahtava pörssi jolla voisi vaikkapa startata jonkin tarpeellisen firman.

 5. ”Jääneekö sitten viimeiseksi kolkaksi islamisaation vallatessa muun maailman.”

  – Tuskin. Pohjois- ja Etelä-Amerikka eivät islamisoidu, kuten eivät myöskään Itä-Aasia ja Australia. Israelkaan ei todennäköisesti islamisoidu.

 6. Tikka kirjoitti:
  Taidankin jättää asunnon ostamatta ja suunnata kohti Uuden Seelannin ilmastoa. Siellä vielä tuntuu olevan rajat muutenkin kuin paperilla. Jääneekö sitten viimeiseksi kolkaksi islamisaation vallatessa muun maailman.

  Kannattaa pitää kiirettä, jos aikoo lähteä. Ehkä moni muukin miettii samaa.
  Ei tuo Australiakaan kovin paha ole.

 7. No, kun luhistuminen tapahtuu, niin ruoka on taas arvossaan. Talvi tappaa työtä pelkäävät. Ja niin kaikki alkaa taas alusta. (suo, kuokka ja Jussi). Suomeen jäävät vain suomalaiset.

 8. puntti puhuu asiaa, näin se olisi hyvä jäädä tänne. mutta sitä ennen täällä käydään se Vapaussota 2, valitan, ei nämä paskat ja loiset täältä muuten täysin häviä…

  niin, NZ on hyvä mesta, minulla on kunnia tuntea sieltä yksi evp sotilas, ja kyllä se paikka käy kateeksi, oikeasti! LOTR trilogia on siellä kuvattu.

  aussit on varmaan hieno mesta kanssa, siellä on vaan tehty asekeräys kansalaisille, eli pitkät kerättiin tässä joku aika sitten pois. eli siellä on sosialistit päässeet säätämään aika pahasti, mutta ei se täysin vitusta ole vielä.

  näin se menee Octavius, anna palaa vaan pateettisuudella, tämä on sitä 11-hetkeä, ei tätä tarvitse kaunistella. kuten ollaan täällä todettu, tästä ei tilanne enää paremmaksi tule, se on menoa kohta…
  Parabellum.

 9. Pahinta tässä on, että pelko valtaa mielen eikä uskalla enää toimia kuten haluaisi. Haluaisin ostaa asunnon Helsingistä mutta en yksinkertaisesti uskalla. jos lähivuosina alueesta tulee mamulähiö tai yhteiskunta vajoaa jonnekin Baltian tasolle. Mitään tällaista en ajatellut ennenkuin silmät aukenivat pari vuotta sitten kunnallisvaalien aikaan näitä blogeja lukiessani. Ehkä tässä voisi todeta,että eläminen tietämättömyydessä on helpompaa, koska ei tarvitse tuskailla mitään. Mutta toisaalta rehellisyys on suuri arvo. En voi huijata itseäni uskomaan, ettei mitään hälyttävää olisi tapahtumassa.

 10. Velkaantumisen aiheuttama todellisuus alkaa näkyä jo konkreettisella tavalla mm. Islannissa…

  Tämä velkakirjoittelu oli aika huvittavaa vielä pari vuotta sitten, kun ääni kellossa oli, että suurisaatanausa on konkurssin partaalla ja ottaisivat oppia kiinasta ja kyllä se ultrakapitalismi on tullut tiensä päähän ja mitä vielä. Nyt kun järjestään jokainen niin ihqu eurooppalainen pahoinvointivaltio on saanut palan henkitorveensa (eikä täällä vielä edes tajuta, että jenkit ovat jo käynnistäneet inflaatiorälläkän katkaistaakseen velkakahleensa), ei velka olekaan kenellekään ongelma.

  Kun ei edes ymmärretä sitä velkaantumisen fundamentaalista eroa, joka on Euroopan ja Amerikan välillä! Kiinalaisilla on todella mustapekka käsissään taalabondiensa kanssa, mutta Euroopassa vaan ihkuillaan kuinka Kiina on nouseva mahti. Voi tsösses että tämä eurooppalainen ymmärrys on niin ohutta.

  Mutta vitut siitä, taas on aika uhrata perjalle yksi irkku. Runts vaan ja sumuisilla saarilla ihmetellään mistä näitä hylsyjä oikein tulee…

 11. Octavius kirjoitti:
  ”Islamin valtaan nouseminen Euroopassa on täysin varmaa ja sitä ei estä enää mikään. Saksa on muslimienemmistöinen valtio vuonna 2050, Hollanti vuonna 2025 ja Ranska 2049. ”

  Ehkä islamin valtaannousun estäisi islamilaisten poisto Euroopasta. Tosin hinta voisi olla kova.

 12. Tuohon asunnon ostamiseen vähän vinkkiä.

  Tämmöisen firman kuin Vuokraturva dirika ehdotti ihan vakavissaan että stadin pitäisi siivota vuokrakämpistään varakkaammat vuokranmaksajat yksityisille (eli Vuokraturvan) markkinoille.

  Näin kuulemma vapautuisi kaupungin asuntoja niiden käyttöön, jotka olisivat liian köyhiä yksityisille markkinoille.

  Kyllähän sen melkein arvaa, mitä lössiä sinne sitten valuisi asumaan.

  Nyt vain sitten odotellaan että kuka hesan valtuuston vihreistä tarttuu syöttiin ja rupeaa vaatimaan asuntoja niille jotka niitä ”oikeasti” tarvitsee.

  http://yle.fi/alueet/helsinki/helsinki/2010/03/vuokraturva_haataisi_keskituloiset_kaupungin_vuokra-asunnoista_1519581.html

 13. Kyllä raha puhuu kaupungillakin. Ei ne voi vuokra-asunnoista häätää kaikkia niitä, jotka maksavat vuokransa ajallaan ja mahdollisesti työskentelevät kaupungin palveluksessa. Helsingin kaupunki menettää työntekijänsä siinä vaiheessa, kun se täyttää kaupungin asunnot pelkillä sosiaalitapauksilla ja maahanmuuttajilla.

  Tai sitten hulluutta ei enää voi pysäyttää.

 14. acc,
  juuri näin se menee, islamisaatio etenee uhkaavasti, siis koko euroopassa, toisissa ollaan pidemäällä jo, ja toisissa ei niin pitkällä…
  muutta tosiasia on kohta, että mikään muu ei auta, kuin se totaalipoisto ja sen hinta on kova. onko se sitten se harmageddon…
  Wienin portit on nyt kierretty jo.

  hiki säästää verta, ja sitä rataa….
  eli Parabellum, oikeasti.

 15. ”Se sisältää merkillisen kirjon vauraudessa eläneen sukupolven ahdistusta omasta hyvinvoinnista ja jonkinlaisen tekopyhän kudelman omasta moraalisesta ylemmyydentunnosta. Se näkyy kummallisina ja yksittäin tarkastellen naurettavina tekoina ja poliittisina päätöksinä.”

  Erittäin hyvä kirjoitus.

  Tossa kiteytyy.

 16. habahoo: erittäin mielenkiintoinen linkki. Itse muistelen kauhulla jonkun vihreän poliitikon lausuntoa siitä, kuinka kaupungin pitäisi alkaa ostamaan ”superasuntoja” somalien suurklaaneille. Silloin turvassa eivät olisi enää edes ns. paremmat alueetkaan, joilla asunnot usein sijaitsevat. Tässä on koko ajan se pelko, että asunnon oston jälkeen seinän taakse muuttaa asumaan ilmaiseksi jokin Afrikan sarven klaani.
  toistaiseksi kaupunki ostaa vielä oman ilmoituksensa mukaan pienasuntoja, mitä en kyllä usko, kun miettii esimerkiksi somalien 20-henkisiä perheitä.
  http://www.helsinginasuntohankinta.fi/

 17. Kiitoksia suunnattomasti taas kerran kommenteista.

  Oma (siis vain oma) mielipiteeni on, etten kuuna päivänä (enää) sijoittaisi asuntoon Hgin keskustassa. Kuka hullu haluaisi asua työperäisten vieressä? Hgissä on sama ilmiö meneillään kuin Pariisissa, Lontoossa, Tukholmassa, Oslossa ja Berliinissä. Fiksumpi väestö pakenee maalle. Selvyyden vuoksi kerron, että asun itse perheeni kanssa Hgin keskustassa, tai melkein siinä vieressä.

  Työperäisillä en siis tarkoita Suomeen töihin tulevia ihmisiä, vaan tarkoitan työperäisillä sosiaaliturvan perässä vaeltavia ihmisiä. Heitä, jotka ovat maksaneet ihmiskauppiaille (Suomessa SPR ja Holmlund) maksaneet suuret rahat.
  Itse en aio enää parin vuoden päästä maksaa enää tuota paskaa.

  Mutta – monikulttuuri on ok, se on sitten syventävä rikkaus, opimme itsestämme, luomme rihmastoja tms. opimme luovuutta, jne…tai jotain.

 18. Olen jollain tavalla surullinen siksi, ettei kukaan haastanut näkemyksiäni.

  Ei kukaan. Itse johdan ihmisiä samalla tavalla, sparraamalla ja vastaväitteitä kerjäämällä provosoiviin kysymyksiin ja niiden synteesistä tulee paras lopputulos.

  Onhan tuo Euroopan manifesti tietyllä tavalla kaiken loppu ja kaiken alku. Kai siinä on kiteytetty aika paljon.

  Kukaan ei esitä vastalauseita Euroopan islamisoitumisesta. Ei kukaan. Kukaan ei väitä vastaan moraalin rappeutumisesta tai talouden hiipumisesta.

  Onko minulla väärät lukijat vai väärä tulevaisuus? Onko se väistämätön kehitys mitä kerron, liian rankka tavallisen ihmisen ymmärrettäväksi?

  Vai olenko käsittänyt jotain aivan väärin? Toivon, että olen.

 19. ”Suomalaisena ei huolestuta ihan pahasti. Kun ilmainen rahanjako loppuu, niin huippuosaajat hylkäävät meidät ja pakkasemme kuin rotat uppoavan laivan.”

  Ei hylkää, koska ei ole mihin mennä. Muukalaiset pitäisi passittaa pois hallinnon toimesta. Skandinaavisesta/suomalaisesta väestöstä ei oikein ole nykytilassa etnisen puhdistuksen toteuttajaksikaan.

  Ainoa, mikä voisi pelastaa olisi tiukka kansallissosialistinen hallinto, kuten esim. Kiinassa tai Israelissa on.

 20. Ei kai tuossa Euroopan kehityksessä tämän palstan vakituisille lukijoille enää mitään epäselvää ole. Islamisoituminen jatkuu niin pitkään kun noiden muslimienklaavien annetaan kehittyä irrallaan ja kupata elinvoimansa ympäröivästä isäntävaltiosta. Asian voi käytännössä enää muuttaa tuo Pompeiuksenkin lanseeraama Vapaussota vol 2, sotaisasta nimestään huolimatta se voi mielestäni tarkoittaa isoja karkoituksia, jonkinlaista totaalista muutosta ”työperäisten” mielistelypolitiikassa tai sitten ihan rehellistä sisällissotaa jossa menee lapsetkin pesuveden mukana. Noh, sodan jälkeen ei ainakaan työttömyys vaivaisi kun kaikki pitäisi rakentaa takaisin kuntoon…

  Lähinnähän tässä kiinnostaa se, että mistä ja milloin se rähinä alkaa että tietää vähän valmistautua ja lyödä ja voittaa vetoja.

 21. En tiedä miten nopeaa Euroopassa on mutta itse en usko mihinkään sisällissotiin tai levottomuuksiin. Nämä humanitääriset maahanmuuttajat ovat kuitenkin aika poloista tulonsiirroilla elävää sakkia, jotka tuskin pystyvät runsaslukuisinakaan hyökkäämään voimalla yhteiskuntajärjestelmiä vastaan.

  Sen sijaan heidän aiheuttamiaan ongelmia voidaan käyttää syynä kansalaisvapauksien ja demokratian purkamiseen, kunhan asiat alkavat mennä riittävän pahasti pieleen. Kukahan kumma se taho voisi olla, joka lähtisi valtaansa tällä tapaa sementoimaan?

 22. aivan, ei täällä vakilukijoilla ole tähän sinun kirjoitukseen oikeastaan mitään vastaväitettä, se on vaan näin tämä kehityksen kulku tällä hetkellä.
  jotain voisi heittää myllyyn, että miksi tämä vaan saa tapahtua, miksi muut eivät tätä paskaa näe?

  mikä tätä kansaa vaivaa, että tällainen asia ei nappaa ja tätä kehitystä ei vastusteta enempää?

  ja se suuri kyssäri on, että miksi vitussa kepu ja kok on tämän saman suuren mokutus-huijauksen takana? tätä en ymmärrä millään muuten, kuin loppumattoman ahneuden vuoksi. sekö tätä puoluetta ajaa eteenpäin? säälittävää, todella.

  11-hetki on vuoden päästä käsillä, vielä voidaan jotain tehdä! Soini on saanut kyllä virtaa toimiin ja puolueeseen, toivotaan, että se kantaa! Soinissa on muuten ihan oikeasti todellisen valtiomiehen ainesta, karismaa ja isähahmoa, kuten presidentillä kuuluu ollakin. kuten toivomme, että PS saa kunnon vaalivoiton 2011, niin samaan saumaan sitten tehdään hänestä presidentti v. 2012. tulisi ryhtiä siihenkin instituutioon tämän mädättäjän jälkeen.

 23. Morjesta Octavius! Oletko sinä se sama O., joka Hommassaki kirjoitteli ja lähetin sulle viestin, että sun ajatus kulkee kuin omani. Mahtavaa, että löysin sut jälleen täältä blogimaailmasta, jonne itsekin olen vasta hiljattain ängennyt. Voi että oon iloinen siitä. Ja onhan täällä paljon muitakin mahtavia tyyppejä, jotka analysoivat nykymenoa huipputerävästi. Nimittäin ongelma on siinä, että tietoisuus siitä, miten poliittinen eliitti on johtanut Suomen kansan täysin harhaan maahanmuutto- ja monikulttuurisuusasioissa sekä sananvapausasioissa, pitäisi jollakin konstilla saada koko kansan tietoisuuteen. Vain se voi pelastaa meidät ns.”länsimaiden tuholta”. Itse olen lähtenyt tähän valistustyöhön todenteolla ja pyytäisinkin vilkaisemaan blogiani linkissä http://mp2103.blogit.uusisuomi.fi/
  Meillä on yhtenevät näkemykset. Olen pitkän linjan mietiskelijä ja havainnoitsija. Silmäni avautuivat jo 1970-1980 -luvuilla, kun kävin parilla Ruotsin reissulla näkemässä ”Swearabian” niemimaan alkukehityksen. Ja lopulta olemme kylmän tosiasian edessä: pelastummeko vieraan kulttuurin vyöryltä vai emme? Poliittisen eliitin ja median suorittama manipulointi on aivan käsittämätöntä harhaanjohtamista! Mutta nyt vaan kaikki töihin ja Suomea pelastamaan, sen täytyy onnistua!
  Terv. Markku Penttilä,Muutos 2011jäsen,fm, Hki

 24. Kait sitä ihminen haluaa kuulua johonkin yhteisöön joka tuntuu samanmieliseltä ja toimillaan auttaa kaikkia jäseniään selviytymään. On vastuuta ja etuisuuksia jotka kokee oikeudenmukaisiksi. nyt on vain niin että yhteiskunta on pirstoutunut yhä pienimpiin ja ristiriitaisimpiin eturyhmiin ja moni ei tunne enää kuuluvansa mihinkään minkä puolesta näkisi vaivaa,,, Olisi edes me ja he,, mutta on enää minä jonka työpaikka on katkolla, tai rahat ei muuten tunnu riittävän edes entisen tasoiseen elämään.
  Joten eikös se sitten olis sama vaikka kaikki menis persiilleen,,kaikilta.

 25. Kääk! Vai oliko se Avrelius-nimimerkki, oon ku vanha merimies, joka muistelee eikä muista mittään. Mutta nostan hattua molemmille! Palataan astialle!

 26. Onko minulla väärät lukijat vai väärä tulevaisuus? Onko se väistämätön kehitys mitä kerron, liian rankka tavallisen ihmisen ymmärrettäväksi?

  Sinulla on selkeesti väärät lukijat. 😀

  Mutta joo, eipä noihin väitteisiisi ole paljoa vastaansanomista. Toki voisi alkaa hetkeksi pölmähtyneeksi vihervasuriksi ja heittää skeidaa, mutta ei se asiaa miksikään muuttaisi. Noin tulee käymää, eikä sille voi mitään – käykö niin sinun määrittelimissä ajoissa ja vuosissa on toisarvoista.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: