Helsingin kuolinkellot

Olen naureskellut blogissani Kajaanin ja Turun ylivertaisen koomisille monikulttuurisuushankkeille (huom! nykyisin kansainvälisyyshankkeille), joiden ennustin johtavan kyseisten kaupunkien taloudelliseen tuhoon. Hymyyn olisi aihetta, koska sekä Turku että Kajaani ovat taloudellisesti raunioina. Ei auttanut kansainvälistyviä kaupunkeja Anne Karismo. Hän on siis se legendaarinen Pravdan taloustoimituksen nykyinen johtaja, jonka laskelmat näyttivät jokaisen maahanmuuttajan tuovan 350 000 euron säästöt kullekin kaupungille ja yhteiskunnalle. Tarinassa piilee tietysti suuri surullinen opetus. Se näkyy Suomessa joka tasolla, aina ministereistä siivoojiin saakka, sillä kaikkihan pikavippejä ottavat  ja niitä lainoja ei takaisin tarvitse koskaan maksaa takaisin. Näin ekomistit lupasivat VM:n kokouksessa ja heillä oli jopa kalvot asiasta. Pakkohan se totuus on uskoa, velkaa ei tarvitse maksaa takaisin.

Tarinan opetus on, että vaikka olisitkin täysin laskukyvytön idiootti, voit päästä pitkälle.

Elämän perussääntöjä on, että paskaiselle naurulle käy samoin ja saat niellä saman asian itse ja kärsiä siitä enemmän kuin ikinä olisit voinut ymmärtää. Nyt on tullut se aika aika, ja koko läjä on iskenyt kotikaupunkini Helsingin tuulettimeen tavalla, jonka jopa päättäjät ymmärtävät. Helsinki säästää, koska rahat ovat loppuneet. Lueskelin Helsingin budjetin läpi ja kauhealta näyttää.

Velkaa kaupunki (ja toistaiseksi myös minä) ottaa niin paljon kuin sitä voi saada. Velka kolminkertaistuu muutamassa vuodessa. Helsinki myös tietysti karsii palveluitaan ja säästää kaikesta mistä pystyy. Listalla ovat bussivuorot, Sörnäisten tunneli, puistot, vanhusten hoito, koulut jne.

Luettelo karsimisista jatkuu loputtomiin, mutta yhdestä asiasta Helsinki ei tingi. Se on monikulttuurisuus tai kansainvälisyys nykytermiologian mukaan. Helsingissä saa edelleen opetusta ziljoonalla kielellä ja opetusta kansainvälisyyteen (entinen monikulttuuri) kehitetään edelleen. Myös erityisopettajien palkkaamiseen panostetaan.

Maahanmuuttaja, jos on vain oikean värinen, pääsee asumaan edelleen Suomen kalleimmalle asuinalueelle ilmaiseksi ja hän saa tuoda koko klaaninsa mukanaan. Helsinki nimittäin satsaa maahanmuuttajien superasuntoihin. Myös uudet rakenteilla olevat asuinalueet on mitoitettu maahanmuuttajien tarpeita ajatellen. Heille rakennetaan paljon kaupungin vuokra-asuntoja, joiden vuokran kaupunki itse luonnollisesti maksaa. Näin kaupunki saa tuloja.

Heh.

Mustan huumorin ystävänä en voi muuta kuin nauraa, koska jokainen yhteenlaskutaitoinen ihminen toteaa kahdessa sekunnissa, että yhtälö on mahdoton. Helsinki luonnollisesti nostaa veroprosenttiaan ja säätää kaikkia muita veroluonteisia maksuja aina äärimmilleen saakka. Kiinteistö- ja energiaverot tulevat nousemaan niin, ettei sille ole maailmassa edes mitään vertailukohtaa. Helsingin täytyy nostaa oman nopeasti tehdyn laskelmani mukaan veroprosenttiaan 29 prosenttiin tai hieman alle sen. Muuten ei nykyisellä ja muuttuvalla asukaskannalla uusia mamulähiöitä rakenneta. Saatte laskea itse, jos ette usko.

Lafferin käyrä, niin valtavan yksinkertaistettu esitys monimutkaisesta asiasta kuin se onkin, kertoo totuuden. Laffer esitti siis ensimmäisenä sen tavattoman yksinkertaisen faktan, että veroasteen noustessa tarpeeksi korkealla verotulot laskevat. Itse uskon siihen, että objektiisesti täysin verifioimaton Lafferin käyrän käännekohta on jo ohitettu. Käsitys pohjautuu ihan arkielämän kokemuksiin: kotitalousvähennysten käyttäminen ja siihen sovelletut ratkaisut, ukrainalaisten tuntipakkoihin per työtunti taloyhtiön työmaalla uhratut eurot ja ihmisten ns. yleiseen veromoraali kertovat Lafferin käyrän kääntyneen laskuun.  Mutta hei – helsinkiläiset veroja maksavat ihmiset pakenevat jo nyt muualle yhä kiihtyvää tahtia. Fantastista.

Tuhosimme hyvinvointiyhteiskunnan kolmessa vuodessa! Hei!

Hölmöimmät pakenijoista ja veroja maksavista muuttajista jäävät Vantaalle tai Espooseen, joilla on täsmälleen sama kehitys edessä. Fiksuimmat muuttavat niin kauaksi, ettei monikulttuuriset koulut tai täydellisesti romuttuvat palvelut heitä uhkaa vielä muutamaan vuoteen.

Mutta hei – Helsingin valtapuolue Kokoomus on ilmoittanut maahanmuuttajien muodostavan kymmenen vuoden kuluttua neljänneksen Helsingin asujista. En voi muuta kuin ottaa osaa heidän puolestaan, itseni mukaan lukien, jotka koko laskun joutuvat maksamaan. Onneksi meitä on koko ajan vähemmän ja vähemmän. Fantastista! Liitytään kaikki Iloisiin Veronmaksajiin!

Kun ajattelee kouluikäisiä lapsia, niin kuin itsellänikin on, niin säällisiä kouluja alkaa Helsingissä olla kourallinen. Kaikki niistä ovat ydinkeskustassa ja niiden lisäksi on pari yksityiskoulua, joista Ruoholahden kansainvälinen koulu on luonnollisesti paras (vihjeeksi koulun siis kannattaa muuttaa nimensä  monikulttuurisesta koulusta esim. kansainväliseen tms. aika nopeasti, koska monikulttuuri terminä kannibalisoitui hyvin pikaisesti. Samoin tulee käymään myös kansainvälisyydelle, mutta odotellaan uutta ilmausta ja katsotaan mikä on uusi hyväksyttävä termi.).

Mutta hei – koulutus on vain sosiaalinen konstruktio ja yksi vallankäytön muoto. Tärkeintä on saada oppia kansainvälisyyttä.

Kv-koulussa on hieno opetus, ei tietoakaan monikulttuurisesta paskasta ja koulukaan ei maksa kuin donan lukukaudessa.

Mutta hei. Maahanmuuttajat ovat voimavara. Fantastista!

Onneksi Virossa, joka on 45 minuutin päässä Kauppatorista, on poliitikoilla järkeä. Olen täysin varma siitä, että aika moni siirtää asumisensa, omistuksensa ja työllistämisensä Suomenlahden eteläpuolelle siksi, että Suomi ja Helsinki on muuttunut Kokoomuksen, Sinivihreiden ja Vihreiden johdossa hulluksi. Maksakaa laskunne helsinkiläiset, maksakaa lisää kunnallisveroja, energiaveroja ja ympäristöveroja. Voi olla, että kaukolämpökin kallistuu. Niin se maailma pelastuu ja samalla Sinulle tulee ylevä ja kansainvälinen mieli.

Mutta hei, puhutaanko välillä Kokoomuksen äänestäjistä? No ei viitsitä, koska olen saanut lihavia ja aivan uskomattoman tyhmiä lahnoja jo yli oman tarpeeni.

Kirjoitan tätä maalta, kansainvälisistä verkoista sain aamulla kolme öpaut 750 G – kilon painoista kansainvälistä ja epäilemättä myös monikulttuurista ahventa, pienessä uunissa hautuu kokoomuslainen pyy kansainvälisessä kermassa ja pannulla on hautumassa syksyn viimeiset poimitut rouskut ennen kovia kansainvälisiä yöpakkasia. Rauhaani häiritsee kuitenkin outo kalahtelu ja syvä messinkinen kumina.

Se on Helsingin kuolinkellojen ääni. Hyvää kansainvälistä yötä.

Mutta hei, Sinä helsinkiläinen Kokoomusta äänestänyt – vituttaako?

Fantastista! Äänestä Laura Rätyä!

Advertisement
Published in: on 2 lokakuun, 2010 at 5:49 pm  Comments (11)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2010/10/02/helsingin-kuolinkellot/trackback/

RSS feed for comments on this post.

11 kommenttiaJätä kommentti

 1. Hieman ihmetyttää tuo Suomen veroprosentti. Meillä oli Tukholmassa asuessamme n. 25 vuoden ajan kunnallisvero vähän yli 30 %. Nyt kun muutimme pari vuotta sitten pienempään keskiruotsalaiseen kuntaan, prosentti on yli 32. Ja nämä luvut ovat ihan tavallisia Ruotsissa. Miten Suomi on pärjännyt noin kauan paljon pienemmillä prosenteilla?

  Ja palvelut sen kuin vähenevät ja huononevat. Kaikesta muusta säästetään ja leikataan, muttei mamujen aiheuttamista kustannuksista. Migrationsverketin johtaja on sanonut ihan suoraan, että maahanmuutto saa maksaa rajattomasti. Tänäkin vuonna heidän budjettiinsa on lisätty useita kymmeniä miljoonia kruunuja kesken kauden.

  Ihan plöröksi tää kaikki on menossa. Nytkin meille suoltaa Serbian mustalaisia bussilasteittain (matkatoimisto järjestää) joka viikko, ja johonkin heidät on kuulemma pakko pistää, koska he hakevat turvapaikkaa. Hmph.

 2. Miten tälle sivulle saatais laajempi levikki.

  Jutut niin totta.

 3. Joo-o, sama se on täällä Espoossa. Säästöjä aletaan hakea taas suomenkielisistä kouluista, mutta ruotsinkielinen opetus ja monikulttuuripuppa saavat varmasti rahansa.

  White flight alkaa houkuttaa entistä enemmän. Olen viime aikoina lueskellut esimerkiksi tätä sivustoa:

  http://www.emigratenz.org/

 4. Eikö tämä Helsingin roskittuminen ole melko nopeaa? Puolen miljoonan asukkaan kaupungista muutti viime vuonna pois 32 116 ihmistä, ja nämä ilmeisesti pääosin hyvätuloisia systeemiä rahoittaneita. Ketkä ovat maksamassa korotettuja veroja 10 vuoden päästä?

  http://www.hel.fi/wps/portal/Helsinki/Artikkeli?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/Helsinki/fi/uutiset/vilkastunut_muuttoliike
  http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Hyv%C3%A4tuloiset++karkaavat+pois+p%C3%A4%C3%A4kaupunkiseudulta/HS20101001SI1KA03hxa?ref=rss

  Ettei tässä kävisi kohta niin, että kaavoitusta ja asuntotuotantoa kehyskunnissa rajoitetaan valtion toimesta maksajakadon rajoittamiseksi, ja myöhemmin Helsinki muuttuu valtionosuusnieluksi..

 5. Heh heh jälleen!
  Loppu oli varsin mainio, ihan tuli naurua ääneen. 😀
  Kookomuslainen, vitutttaako? niinpä.

  Samaa laitoin merkille hyysäristä, että verot nousee hesassa, taitaa olla lopun alkua sielläkin oikeasti.

  Turusta muuten lähti kesällä vittuun se edellinen kaupungin johtaja, joku saatanan pukkinen. Ja meni mokkuttamaan ek.hon. Nimittäin jätkä ei ollut edes vielä uudessa paskaduunissaan, kun jo jokelsi haastaattelua, että mokuttaminen on vitun hieno voimavara ja halpaa orjatyövoimaa.

  Siis, pk seutu on nyt muniaan myöten paskassa. Neekeriä tulee kiihytävällä perseenyhdistämis-hyysäyksellä lentokonelasteittain, ja se on niin ihanaa. Pitäkää hesalaiset ne neekerit siellä ihan vaan itsellänne mätänemässä, ei tarvi tänne maakuntaan niitä hyysätä loisimaan.

  Olenkin tässä laskeskellut jo, että mitä tulisi maksamaan, jos kehä3 pitkin vedetään kunnon NATO-langat ja erotetaan se kansainvälinen parempi suoli tästä muusta suolesta. Ei se kauhean montaa miljoonaa maksa. Siis ihan saatanan pikkuraha tässä mokuttamisen pohjattomassa paskakaivossa.

  Nyt lukijat herätys oikeasti, tämä saatanan paska on nyt saatava loppumaan ja heti. Ensi keväänä on vaalit, ja se on se 11sta hetki, ja se on sitten siinä. Viimeinen torjuntataistelu, ja jos se menee munille, niin te hukutte neekerinpaskaan tulevaisuudessa.

  Kannattaa nyt vähän miettiä siis ketä äänestelee. Ei ole montaa vaihtoehtoa, jotta tämä rikastaminen saadaan loppumaan. Hesalainen, mieti siis tarkkaan ensi keväänä, ne vaalit tulevat olemaan elämäsi tärkeimmät.
  Parabellum ja Amen.

 6. Pomppeius, muista että valitettavasti mokutus ei ole ollenkaan ainoa eikä pahin ongelma.

  Jopa pahempaa ovat viherdiktatuurin nousun muut osiot. Jos kaiken maailman maailmanparannusverot ja -rajoitteet lisääntyvät samaan kiihtyvään tahtiin, niin kohta täällä ei ole enää kellään varaa asua, eikä sen puoleen täällä saa enää tehdä yhtään mitään. Ei syödä, ei liikkua, ei asua, ei hengittää.

  Vaaleissa äänestämällä tähän ei juurikaan voi vaikuttaa, koska jotakuinkin kaikki puolueet ovat kilpaa niin vihreitä niin vihreitä. Ei tarvitse olla edes kokoomuslainen, että vituttaa.

 7. Mitäs sitten kun Helsingistä et saa kämppääsi myytyä
  edes puoli-ilmaiseksi…ketään ei enää vois vähempää kiinnostaa ostaa kämppää alueelta joka on vaarassa
  tulla nielaistuksi yhäti laajenevaan, värisevään ghettoon.

  Helsinkiläisille voi tässä sanoa että avaruuden laajentuminen on näemmä pysähtynyt,, ja suunta kohti massan tiivistymistä alkanut.
  Ottaako pimeä aine voiton? Näemmekö valon leimahduksen?

 8. Helsingissä on vielä onneksi aivan asuinkelpoisiakin asuinalueita. Vielä.

  Mitä tuttujen kanssa olen jutellut, suurin ja akuutein ongelma ovat koulut, ymmärrettävistä syystä.

  Olisi mukava pitää pieni palaveri Hgin budjettipäällikön kanssa, jossa käytäisiin lukuja läpi. Menojen kehitys, asujaimiston muutos ja heidän maksamansa verot, velka ja sen maksaminen, rakenteilla olevien mamulähiöiden kustannukset, jne…

  Jotenkin on täysin käsittämätöntä, miten terve maalaisjärki on kadonnut tästä maasta lähes täysin. Kukaan ei uskalla sanoa itsestään selviä asioita ääneen.

  Hgin kaupunginhallituksen pj. Risto Rautava on hyvä jätkä, upseeritausta ja ajattelu on maan pinnalla. Hänkin on oudosti joutunut pakkorakoon, eikä sano mitä oikeasti ajattelee.

  No – Siperia opettaa.

 9. Kaverin tytärtä kävin katsomassa kun tähän maailmaan, iloisesta tapahtumasta se muuttui aika synkaksi, kun katsoi, että melkein puolet synnyttäjistä oli aivan jostakin muualta.
  Rakas kaupunkini, kuinka te saatana saatoitte tehdä tän meille.
  Ei täällä voi lapsia kukaan kasvattaa.
  2007 tuli tehtyä päätös jota kadun syvästi, ja on varma, että en enää koskaan äänestä Kokoomusta.

 10. ’Rakas kaupunkini, kuinka te saatana saatoitte tehdä tän meille.
  Ei täällä voi lapsia kukaan kasvattaa.
  2007 tuli tehtyä päätös jota kadun syvästi, ja on varma, että en enää koskaan äänestä Kokoomusta.’

  Olen kuullut saman sanoman aika monen suusta nyt viimeisen öpaut vuoden aikana.

  Voipi olla, että Kokkareita odottaa vielä niin kylmä kyyti, ettei heistä kukaan osaa edes aavistaa, miten kylmää kyyti voi olla.

  Mutta hei nyt puhutaan Helsingin tuhoamisesta. Fantastista! Hei, me tuhoamme Helsingin!

 11. Pastori: ’Miten tälle sivulle saatais laajempi levikki.

  Jutut niin totta.’

  Älä huoli – tämä blogi on ollut perustamisestaan lähtien Suomen WP:n suosituimpien joukossa. Välillä top-100:n joukossa maailmassa, joka on aika kummallinen listasijoitus sirpalekieliselle blogille.

  Aina voi tietysti parantaa, mutta tämän blogin periaate on, ettei tätä tehdä yleisölle. Lukekoon kuka haluaa.

  Otetaan nyt esimerkkinä vaikkapa tilanne minuutti sitten, kun sain inspiraation kommenttisi johdosta tarkistaa huvikseni asian. Suomenkielisistä WP:n blogeistä tämä oli sijalla 2-4 (blogi – kyseinen kirjoitus). Vastaavasti valtakunnallisesti tunnetun poliitikon, valtalehdissä jatkuvasti esillä olevan kaverin ja ek-vaaliehdokkaan Dan Koivulaakson tuore kirjoitus/blogi oli sijalla 17. Kaikki tämä vaikka Danilla on tosi kuuma aihe, sillä nimittäin ilmestyy yhdessä Anna Kontulan kanssa jokin rosaluxemburgin kuukautiskierrosta kertova pamfletti juuri näinä päivinä.

  Pravdan kulttuurisivut kirjoittanee siitä housut märkinä, mutta se aika on mennyt.

  Sisältö ratkaisee.

  Sitä paitsi vaalityö tehdään kentällä, ei blogissa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: