Vuoden hauskin uutispäivä 12.10.2010

Takana (siis 12.10.2010) on varmaan yksi lähimenneisyyden hauskimmista uutispäivistä.

Aloitetaan farssilla nimeltä Matti Vanhanen. Perustuslakivaliokunta päätti sitten aloittaa esitutkinnan hänen toimistaan pääministerinä. Siis tutkinnan, joka ei tule mihinkään lopulta johtamaan. Esitutkintaa vastustivat raivokkaasti valiokunnan keskustalaiset jäsenet, etunenässä entinen ministeri Hannes Manninen. Koomisinta asiassa on se, että virallista valtakunnanvalehtelijaa puolustaa kaveri, joka on jäävi lausumaan asiasta yhtään mitään. Hannes Manninen on nimittäin RAY:n hallituksen puheenjohtaja. Esitutkinta taas kohdistuu nimenomaan Vanhasen kytköksiin RAY:n rahojen myöntämisestä hänen itsensä vaalikampanjaan.

Kaiken huipuksi tämä Manninen vielä perustelee asiaa sillä, että Vanhanen vasta nyt voikin valehdella, koska itseään koskevassa esitutkinnassa ei tarvitse puhua totta.

Ok.

Ei kai tässä kannata kuin onnitella ehdottomasti vuoden rekrytoinnin tehnyttä Perheyritysten liittoa. Onnea!
_____

Toinen koominen uutinen liittyy Kokoomukseen ja Jyrki Kataiseen, joka oli päässyt karkuun mainostoimisto Bobin toimiston pinnasängystä ja ampui itseään päähän pari päivää sitten Savon Sanomien kolumnissa.

Katainen:

Suomi tarvitsee tulevaisuudessa yhä enemmän maahanmuuttoa. Se tarkoittaa monikulttuurisempaa Suomea. Se on erittäin myönteinen asia… Väestömme vanhenee nopeasti ja tarvitsemme uusia tekijöitä tulevina vuosikymmeninä… Myönteinen suhtautuminen ei saa olla sinisilmäisyyttä.

Uutisissa vastaavasti koskien oleskeluluvan hakijoita tammi-elokuussa 2010:

Somalialaisten oleskelulupahakemukset +100 %… Lähes kolmestatuhannesta hakemuksesta yhdessä perusteena oli työnhaku… Tammi–elokuussa neljä viidestä oleskeluluvan hakijasta sai myönteisen päätöksen.

Olisikohan siis kannattanut välttää sinisilmäisyyttä?

Laitetaan vielä lopuksi nimilista niistä istuvista vielä selkärankaa omaavista ja Suomen etuja ajattelevista Kokoomuksen kansanedustajista, jotka äänestivät vastaan nykyisen ihmisvyöryn mahdollistavan ulkomaalaislain käsittelyssä:_____

Kolmas hupainen uutinen oli eduskunnassa käyty välikysymyskeskustelu koskien paskalakia. Hallituspuolueiden paniikki alkaa päästä nimittäin jo täysin käsistä. Jopa lakia vastuuministeriönä ajavan Keskustan rivit rakoilevat ja äänestäjiään koko ajan menettävä Kokoomus kritisoi lakia avoimesti.

SDP ei taas tajua meneillään olevasta murroksesta tai mistään muustakaan yhtään mitään.

_____

Neljäs epäuskoisen naurun kirvoittanut tapahtuma oli futiksen EM-karsintamatsi Suomi-Unkari. Historia toisti itseään – tappio pelin viimeisellä sekunnilla. Ei tälle voi enää kuin nauraa. Seuraavassa kotiottelussa marraskuussa vierasjoukkuetta San Marinoa odottaa pakkanen, huurteen peittämä autio stadion ja futista seuraavien fanien odotus EM-karsinnoista kisoihin 2016.

Kyllä se siitä.

Mitä tälle voisi tehdä?

Valtavan mellakan organisointi niin, että Suomi suljettaisiin kansainvälisestä jalkapallosta viideksi vuodeksi?

Advertisement
Published in: on 14 lokakuun, 2010 at 11:54 pm  Comments (12)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2010/10/14/vuoden-hauskin-uutispaiva-12-10-2010/trackback/

RSS feed for comments on this post.

12 kommenttiaJätä kommentti

 1. Meinaatko, että suunnitelma on ollutkin haalia tänne potentiaalisia potkupallotaitureita? Ja ennen vuotta 2016 ei täyslukuista kansainvälisellä tasolla pärjäävää joukkuetta (Suomen kansalaisuuksilla varustettua) ei saataisi tälläkään nuorisotyövauhdilla kasaan?

  Kyllä sitten tulee tippa silmään kun Suomi vihdoin pääsee MM-kisoihin Muhammed Wembulan tekemän maalin turvin…

 2. no eipä tämä sääkään niin kaksinen tänään ole.

 3. wp:

  No ehkä ziljoona nojatuolivalmentajaa olisi saanut kolmesta ottelusta enemmän pisteitä maajoukkueen johtajana.

  Niistä potentiaalisista potkupallotaitureista ja heidän haalimisestaan olen tainnut ottaa joskus kantaakin. Se liittyi Hakaan ja Sedun suunnittelemaan organisoituun ihmiskauppaan futiksen varjolla.

  Lopputulos on sitten siitäkin nähty.

  Tätä kirjoitettaessa tiedetään, että Baxter jatkaa. Onnea valmentajalle, joukkueelle ja Palloliitolle.

  Montako katsojaa stadikalle mahtuikaan? Nyt täytyy miettiä tarkkaan, että meneekö se 30000 kannattajissa rikki vai ei?

 4. Jess, paska-masa on säälittävä pelle. Hän voisi alkaa vaikka pellehyppääjäksi kuten Ludwig Löysä ja Jerobeam Salakyttä. Nämä kaksi ovat lasten kestosuosikkeja aina vaan.
  Mutta nyt tulee uusi tähti hyppytorniin, paska-masa lahnanen! Puku päällä, lasit viturallaan ja jalka paketissa hän tulee mitä koomisimmissa asennoissa alas veteen.
  Ja koska selkärankaa hänellä ei ole, ei tule mitään rasitusvammojakaan, vaikka tulisi täysin turvalleen veteen, hassua! 😀
  Onnea perseyritysten liitto, huippurekrytointi!
  Ja heti seuraavassa kuussa liiton johto selittelee pesä-masan naistouhuja siellä liitossa heti, on se nopea mies toimissaan, tehokas!

  jyrki käteinen pitää nyt laittaa lukkojen taa ja heti. Tämä moottoriturpa munaa aivan kaiken. Eikö sekoomuksen johto näe mitään, saatanan puusilmät. Vai lisää paskaturpia tänne edelleen?
  Eikö neiti kateinen nyt jo tajua, että kohta on vaalit, ja ehkä kannattaa vaihtaa viime vuoden levy.

  Vai, alkaako kohta taas se paskanjauhaminen, että tänne pitää lennättää 1,8 MILJ neekeriä ja muuta monitaituria vuoteen 2020 mennessä….
  Nyt nukkumaan, alkaa jo vituttamaan taas liikaa.
  Parabellum.

 5. Futiksesta ensiksi. Kertoo aina suuresta johtajasta kun toimittajan kysymykseen ei vastata vaan aletaan panetella toimittajaa itseään. Se jo itsessään olisi ollut minulle riittävä syy potkujen antoon. Ja mikä v*ttu oli sen tiedotustilaisuuden tarkoitus?!

  Vanhasesta tuli lisää hyvää juttua kun eilen Matti kertoi olevansa huolestunut omasta oikeusturvastaan jos tutkinta venyy. Omasta oikeusturvastaan?! Miten ne viisi miljoonaa suomalaista joiden oikeusturvalla voidaan pyyhkiä pyllyä jos valtion ylin johto on korruptoitunut?

 6. Suomessa onnistuttiin jopa futisvalmentajan valinnassa iskemään kädet paskaan. Vaikka joukkue on materiaaliltaankin surkea, viime peli osoitti, ettei kallispalkkainen valmentaja osaa edes perusjuttuja – lukea peliä ja reagoida tapahtumiin kentällä.

  Joku venäläinen on muistaakseni joskus todennut, etteivät suomalaisugrilaiset kansat ole kykeneviä ylläpitämään omaa valtiota. Ainakin Suomen osalta väite tuntuu pitävän erittäin hyvin paikkansa. Mitä tahansa täällä nykyään tehdäänkin, kaikki tuntuu menevän tavalla tai toisella päin persettä.

  Toisaalta se ei ole ihme, kun katsoo, millaiset tyypit täällä seuloutuvat päättäviin asemiin. Typerykset harvemmin saavat aikaan mitään positiivista. Annisinnemäiltä ja jyrkikataisilta on turha odottaakaan muuta kuin typeriä näkemyksiä ja huonoja päätöksiä. Se ei toissalta ole heidän vikansa. Se on niiden vika, jotka tällaisia nollia äänestävät.

 7. Mika: ’Joku venäläinen on muistaakseni joskus todennut, etteivät suomalaisugrilaiset kansat ole kykeneviä ylläpitämään omaa valtiota.’

  Olen vahvasti eri mieltä.

  Nyt on vain niin, että asioiden oltua liian hyvin viherkommarit saivat Suomessa vallan. Mieti jotain Kokoomusta tai Keskustaa, ovatko he työtä tekevien puolella ja kannattavatko nämä paskaläjät yksilönvapauksia?

  Nyt tehdään vallankumous. Seurauksena on, että ihmisen perimmäiset arvot saatetaan kunniaan ja koko maa ja sen henkinen moraali saapuu oikeille raiteille.

  Eiköhän tämä nykyinen vaalirahahallitus olla jo nähty Vihreineen, Kokoomuksineen, Keskustoineen ja ruotsalaisineen.

  Onhan sekin saavutus sinänsä. Historian tuhoisin hallitus.

 8. Saksassa on monikulttuuri epäonnistunut.

  http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/10/merkel_monikulttuurinen_saksa_on_epaonnistunut_2065029.html

 9. Angela veti aika pahan lausunnon. Voi olla Kansakoulunkujalla huuli pyöreänä.

  Tänään oli vuorostaan kokoomuslainen poliisiylijohtaja Mikko Taapero päässyt häkistään karkuun. Ei helvetti minä kyllä ihmettelen tuon porukan touhuja.

  Käsittämätöntä. Ylimielisyys voi vielä kostautua. Kokkarit ilmeisesti laskee sen varaan, että aivan sama mitä politiikkaa ajaa, koska suurimman puoleen asema on varma eikä muutaman prossan äänikato tunnu missään.

  Katsotaan keväällä sitten. Luulen kyllä, että puoluetoimisto on menettänyt täysin tuntemuksensa kenttään.

 10. http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/AL+Paatero+haluaa+alkolukon+ja+nopeusrajoittimen+jokaiseen+autoon+/1135260952739

  ”Se joka kannattaa muuta, on itse asiassa sitä mieltä, ettei nopeusrajoituksia tarvitse noudattaa”

  Mieshän on täysin seinähullu kontrollifriikki (olettaen että mielipide yleensä on hänen omansa, eikä jostain muualta saneltu).

 11. Matti: Eiköhän Taapero taida olla pelleunivormussaan ihan näitä Ritva Viljasen pikku juoksupoikia.

  Vuhvuh.

 12. Muistakaa Viljasen ja muitten turvallinen suoli2015 projekti.
  Mites se nyt menikään…
  Ai niin! Käsiaseet kieltämällä ja maahanmuuttoa lisäämällä käännämme tämän rikkaudeksi, voimavaraksi ja turvallisuudeksi.

  Tavja voisi muuten mennä heittelemään Angelaa vaikka natsikorttipakalla.
  Ei tuommoista saa mennä sanomaan monikulttuurisuudesta.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: