Miksi aselaki hyväksytään?

Syy on se, että istuva hallitus on aloittanut vaalikampanjansa loppukirin, joka vetää massoittain äänestäjiä.

Hyvinä esimerkkeinä tästä käyvät paskalaki sekä ulkomaalaisten ammattirikollisten organisoiman rikastavan kerjäläisliiketoiminnan varaukseton hyväksyminen.

Somaliklaanien yhdistäminen ja rahtaaminen Suomeen valtion kustantamilla lennoilla on myös erityisen lähellä hallituksen sydäntä. Kannatuksen kasvutrendin varmistamiseksi hallitus valmistelee myös mummolakia, joka muuttaa Suomen koko maailman sosiaaliseksi vanhainkodiksi.

Varmistaakseen vaalivoittonsa hallitus tulee hyväksymään yksimielisesti uuden aselain tuomat uudistukset, jotka koskevat noin 700 000 metsästäjää. Metsästystä harrastavat ovat ottaneet uuden lain innolla ja suorastaan hihkuen vastaan. Voi sitä äänien tulvaa. Aika monessa metsästysseurassa kiertää jopa asiaa koskeva lista heistä, jotka lain puolesta äänestävät. He ovat hienoja ihmisiä, jotka tulevat saamaan paljon hienoja ääniä kevään vaaleissa.

Hallituksen kannatus on niin vankkumatonta ja suorastaan teräsbetoniin valettua, että lainataan tähän todisteeksi muutama kommentti vaikkapa tuosta järjestäytyneen rikollisuuden suosimisesta.

__________________

Teoria heidän suustaan, joiden pitäisi puolustaa Suomea, suomalaista elämäntapaa ja arvoja.

Alexander Stubb: Kerjäyskielto ei ole oikea ratkaisu romanien ongelmiin.

Mari Kiviniemi: Kerjäyskielto on liian järeä ase.

 

__________________

Todellisuus. Tähän ollaan tultu (lainaukset keskustelupalstalta).

Omakotialueille näitä kiertelee, ja saa olla varma että jos piha ei ole lukittu ja/tai karhu tai suskoira päivystä 24h niin ”katselmuksen” jälkeen katoaa Fiskarsin lapiosta alkaen kaikki mikä äkkiä irti lähtee.

Aina kun on mies liikkeellä, niin se on varma keikan merkki. Heittäkää rautakangella, ja ampukaa perään jos on kättä pidempää. Äänenvaimentimella varustettu piekkari, muu vastaavaa mutka tms. jolla voi ”pehmeästi” toivotella tervemenneeksi, mieluummin vähän ”sairasmenneeksi”.

Nämä on paatunutta porukkaa, meillä ei edes tiedetä saati osata näiden keinovalikoimaa. Karttua vaan heti kun näkee. Pihaan tai ovelle saati sisään ei saa päästää missään tapauksessa.

Kattelin perään kun kaveri antoi aina parin kolmen talon välein raporttia kännykkällä, kertoi ilmeisesti kadunnumeroittain vaikutelmia, mitä tavaraa oli havaittavissa, ja millaiset riskit on tai ei. Teki mieli jos silloin kivittää kaveria, mutta kun kuivumassa ollut maaliruisku hävisi yöllä viikko pari myöhemmin niin pisti jo kepeesti uituttamaan, myös oma tyhmyys.

Jos ”tiedustelija” kaupustelija tms. sattuu ilmaantumaan piakkoin toisenkin kerran kuten meillä kävi, niin se on varma merkki siitä että talo on merkattu kohde. Lukkoportit, videot ja hälyttimet, tähän on tultu. Saakeli!

Mainokset
Published in: on lokakuu 18, 2010 at 9:11 pm  Comments (10)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2010/10/18/miksi-aselaki-hyvaksytaan/trackback/

RSS feed for comments on this post.

10 kommenttiaJätä kommentti

 1. Hyvähampainen ulkoministerimme Cai-Göran on nähtävästi ymmärtänyt tehtävänkuvansa väärin. Suomen ulkoministerin tehtävä ei ole ajaa Itä-Euroopan romanien vaan Suomen ja suomalaisten asiaa.

  En kyllä ymmärrä miksi moinen federalisti edes on mikään ministeri, hänhän ei kuulemma kansallisvaltioihin usko. On siinä Kokkareilla hieno tähtipoliitikko..

  Mistä muuten otit nuo lainaukset Octavius? Ainakaan google ei tunnista tekstinpätkiä..

 2. Vuoden yksi parhaimmista uutisista oli se, kun Janne Vapaavuoren asunto oli käännetty putipuhtaaksi näitten porukoiden toimesta. Sitä saa kerrankin mitä tilaa.

  Lainauksia oli ainakin Arvopaperista, en ole katsonut onko sensuuri käynyt ne pyyhkimässä pois (teksti on kirjoitettu joskus vkonloppuna), mutta kuten kikotusvirheistä näkyy, ihan sellaisenaan ne on kopioitu.

 3. Ei taas tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa. Ruotsiin on oikein urakalla nyt rahdattu näitä surkeita, maksavat kuulemma matkastaan suuria summia ja heille on luvattu hotellimajoitus ja tarjoiltu ruoka ym. palvelua, joten ei noita muuksi voi väittää kuin järjestetyiksi seuramatkoiksi. Valittavat, jos joutuvat leirintäalueille, ei kelpaa majoitus ja on kauheaa, kun joutuu itse tekemään ruokansa.

  Selväähän on, että nuo ihmiset eivät oleskelulupaa tule saamaan, joten ”tutkinnan” aika on todellakin kokonaisuudessaan kaivoon heitettyjä verovaroja.

  Ruotsin leirintäalueet alkavat täyttyä, ja lähipiirissämme esimerkiksi eräs ”varojen puutteessa” tyhjennetty vanhustentalo. Sinne pannaan vuorokauden varoituksella satakunta Serbian mustalaista. Voi jee. Siirtolaisvirasto ja kunnan johto ovat kuulemma sopineet asiasta. Entä paikallinen väestö? Heitä ei kukaan muistakaan, saati että kuulisi.

  Siirtolaisvirasto saa jälleen pari sataa miljoonaa kruunua lisää taikinan tavoin paisuvaan budjettiinsa (viime nosto oli keväällä). Ilmeisesti heidän on aivan mahdotonta ajatella, että pitäisi hieman hillitä tulijoiden määrää.

  Mikään muu toiminta Ruotsissa ei voi noin vain vaatia lisävaroja varsinkaan kesken kauden. Luulisi, että pistää vähän naiivimmankin ihmisen miettimään, kun samaan aikaan kaikista normaalipalveluista leikataan.

 4. jep,
  näin täällä eliitti puuhastelee omia pikkuruisia juttujaan, paskalakeja, aselakeja, homolakeja, maahantulolakeja yms. sontaa. ja kaikki hykertelevät omassa hyvyydessään, että ollan me vaan vitun hyviä hoitaa tämän valtakunnan asioita….

  juu, vaikka ovat täysiä paskoja, kaikki. onnettomia näpertelijöitä ja todellisia maan tuholaisia. tuhohallitus osaa kyllä asiansa….

  stubbido on todella ihme tapaus, mitä helvetin hyvää siinä jätkässä oikien nähdään? täydellinen selittävä munari joka asiassa. eurostoliiton kätyri parhaasta päästä. ja kannattaa muistaa, että hän on vanha koulukiusaaja, siksi hän on niin saatanan pätevä….

  ja näinpä sitten satelee hyviä ääniä kaikille suurpuolueille keväällä ja vitusti, hienosti on lähtenyt vaalikampanjat käyntiin, upeeta kertakaikkiaan! tällaisessa paskahuuruisessa ja perseenhajuisessa unessa on hyvä elää ja kansa maksaa… mutta kuinka kauan? maksetaan nyt yhdet irkut tässä kanssa kohta, kreikka jo vedätti meitä.

  niin, tämä aselaki on jälleen osoitus totalitarismin noususta eurostoliitossa, ja ei se siihen jää. lain 2-vaihe on jo kovaa vauhtia työn alla. ja lisää mannaa tulee kaikille, varsinkin ampumaharrastajille.

  KANNATTAA SIIS TODELLA MIETTIÄ, ETTÄ KETÄ ÄÄNESTELEE KEVÄÄLLÄ!
  Parabellum.

 5. No, tänne meidän pihalle voidaan toivottaa tervetulleeksi. Ronja hoitelee ensimmäiset ja minä täältä yläterassilta kauempana vaanivat.

 6. Gallupeissa ylivoimainen enemmistö kansalaisista kannattaa kerjäämisen kieltämistä. On tavallaan hieno juttu, että suvaitsevainen eliitti pitää tiukasti kiinni ylimielisestä näkemyksestään, jonka mukaan kansan mielipiteelle ei tarvitse antaa mitään arvoa.

  Vaaleissa suomalaisilla olisi todellinen tuhannen taalan paikka osoittaa poliitikoille, että he ovat kansan palvelijoita eikä päin vastoin. Jostain syytä olen kuitenkin hyvin pessimistinen sen suhteen, että näin todella tapahtuisi. Suomalaiset ovat alamaiskansaa, joka ei ”rettelöi” johtajiaan vastaan edes muuttamalla äänestyskäyttäytymistään…

 7. Minulla on ollut jo pitkään ovenpielessä telineessä pieni näppärä Fiskarsin kirves. Kun vasemmalla kädellä avaa oven, oikean käden voi valmiiksi laittaa jo kirveen kahvalle. Jehovan todistajat ymmärtävät puhetta, joten heistä olen selvinnyt ilman sitä.

  Toimii varmasti romanialaisia vastaan, kuten myös kesäisin jo vuosia Suomea kierrelleitä ”puolalaisia” ”opiskelijoita” vastaan, jotka myyvät ”itse tekemiään käsitöitä” jotka ovat suoraan Tiimarista.

 8. Fiskarsin kirveet ovat sitä paitsi sekä ihmiskunnan muotoiluosaamisen että käytännön tarkoituksenmukaisuuden huipentumia – siis teollisina esineinä.

  Itse voisin kuvitella käyttäväni tuohon tarkoitukseen Fiskarsin vesuria, jolla saavuttaa paremman ulottuvuuden tehon kuitenkaan kärsimättä.

  http://fin-fi.fiskars.com/Tuotteet/Puu-ja-metsaetyoet/Metsaetyoekalut/126003-Vesuri-X3

  No – eiköhän nuokin kohta kielletä?

 9. Voin kertoa ihan suoraan sisäpiirin tietona että näitä romaneja voisi alkaa nimittää fiskars jengiksi koska niitä nimittäin häviää ja paljon, kaikki pienikin laatutavara kelpaa ja tämä ongelma alkaa olemaan Suomessa jo todella mittava mutta tavallisille ihmisille kerrotaan ainoastaan tästä kerjäysongelmasta.

  Eikä ne kirveet ja lapiot ole ainoita mitä varastaa vaan aivan kaikki mistä saa rahaa, euromääräisesti puhutaan sellaisista summista etten kehtaa edes laittaa tähän koska kukaan ei todellakaan usko.

 10. Mikko, juuri näin.

  Jotenkin ei jaksa kuin epäuskoisesti nauraa enää, Pravdassakin oli jokin juttu taannoin, jossa (Kimmo Oksanen?) tai joku muu seinähullu toimittaja kertoi iloisesti romaneiden saavan tuloja metallinkeräyksestä.

  Niinpä. Porukka on repinyt jopa kesämökkien peltikattoja mukaansa. Räystäskourut häviävät normaalisti, koska ne saa peräkärryyn vain nykäisemällä.

  Mutta eihän siinä mitään. Sehän on ihmisoikeus. Vai mitä ne Kiviniemi, Stubb ja Sinnemäki oikein änkyttivät?

  Tuon porukan romanilausunnoista saa vielä paljon hupia ennen vaaleja. Maalla jengi jo kohdistaa kivääreitään hirvimetsän jäljiltä ja toiset inisee ihmisoikeuksista ja puolen neliön vaatimasta alueesta. http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Holmlund+Oman+takamuksen+kokoisella+neli%C3%B6ll%C3%A4+kerj%C3%A4%C3%A4minen+ei+h%C3%A4iritsev%C3%A4%C3%A4/1135261049232

  Miten pihalle nuo voivat olla? En käsitä todellakaan.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: