Sirpa Pietikäinen hurjana

Viime aikoina kannatustaan lisännyt Perussuomalainen puolue on kriisissä ja hajaannus puolueen sisällä on suurempaa kuin koskaan.

Paniikki yltyi, kun Kokoomus antoi sananmukaisesti raskaan tykistönsä lyllertää kentälle.

Sivukommentti: suomen kieli on kyllä ihanaa, ei näille sijamuodoille voi muuta kuin nauraa. Miten taivutetaan sanan lyllertää käskymuoto? Lyllerlytti? Hmm – asiaa pitää tutkia.

Kokoomuksen meppi Sirpa Pietikäinen latasi lyllerryksen päätteeksi nimittäin viikonloppuna seuraavaa:

’Kaikkeen syrjintään pitää olla nollatoleranssi, Pietikäinen painottaa. Nollatoleranssilla tarkoitetaan, että ilmiön olemassaoloa ei suvaita lainkaan ja sen esiintyminen halutaan kokonaan estää.’

Kukaan ei ymmärtänyt Pietikäisen lausuntoa. Mikä syrjintä ja missä? Yleisesti huhutun Pietikäisen pahan ja täysin hallinnasta päässeen alkoholiongelman on arveltu olevan tuon lausunnon taustalla. Selvin päin kyseistä mölinää tuskin kukaan olisi päästänyt julkisuuteen.

Juopoista huolimatta EU:n tahto on kuitenkin niin kova, että viimeisten tietojen mukaan Perussuomalaiset aikovat jättää kevään 2011 eduskuntavaalit väliin. Niin hurja oli Brysselistä kuultu tuomio.

Hyvää yötä Sirpa. Hyvää yötä Kokoomus. Lyllerrykset on nyt nähty.

Uurnilla tavataan.

Mainokset
Published in: on lokakuu 26, 2010 at 1:35 am  Comments (8)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2010/10/26/sirpa-pietikainen-hurjana/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommenttiaJätä kommentti

 1. Täysien nollien tolerointi politiikassa on tosiaan mennyt liian pitkälle…

 2. Pietikäinenhän loihe lausumahan myös näin:

  ”Hitler ei lähtenyt vaaleihin teemalla, että kaasutetaanpa juutalaiset. Hitler lähti liikkeelle sillä, että Saksa saksalaisille ja parannetaan saksalaisten itsetuntoa. Pikku hiljaa ajatteluun totutaan ja se tulee hyväksyttäväksi sekä siihen turrutaan. Kun keskitysleirit on pystyssä, silloin ei ole enää oppositiota eikä sitä voimaa, joka olisi sanonut, että tälle pitää laittaa nyt stop.”

  Niin että kuule, Octavius. Mekin ollaan nyt niitä ruskeapaitoja. Vähän vieraallehan tää paidan väri vanhalle vasemmistolaiselle tuntuu, mutta kun Sirpa kerran niin sanoi, niin kai se sitten niin on. Jos törmäillään, niin tuuletetaan oikeaa kainaloa ja käydään kaljalla. Saksalaisella kaljalla siis tietysti.

 3. luulisin että se taivutus kuuluu ”lyllerrytti” mutten ole tietenkään varma. ja näitä hauskoja löytyy, kuten mainitsit vaikka kuinka paljon.

 4. Eikös jos punnertaa taipuu punnerrutti, niin lyllertää-lyllerrytti? Suomen kieli on tosiaan hieno. Mutta asiaan, näyttää siltä että kun tavalliset ihmiset pääsevät pikkuhiljaa omien mielipiteidensä kanssa esille, niin sproradisia abstrakteja purkauksia on luvassa lisääntyvissä määrin suvaitsevaiston puolelta, raivoisia purskeita aivopesun ja kognitiivisen dissonanssin jälkimainingeissa niinkuin viimeiset ryynit oksennustaudin jäljiltä. Kohta näemme enää kuohuvaa sappea, ne eivät lopeta ennenkuin pyörtyvät…

 5. Jees,
  Näin se sitten alkoi tämä PSn hakkaaminen tänä syssynä, ensiallossa paikalle käskettiin raskas-läskitykistö, wiina-pietikäinen…
  Säälittävä alku sekoomukselta. Mutta näin se doktriini menee, ensin löysät pois vanhalla paskakalustolla, ja sitten tulee kehiin vasta poliitikan isot pikku-pojat.

  ****MODEROITU****

  Hänellä ei ole tekostensa jälkeen mitään kanttia lausua kenestäkään yhtään mitään, ei yhtään mitään koskaan.

  Eli, nyt sirpa-täti, turpa kiinni!

  Mutta, siis mediasota on alkanut, ja ensimmmäisen taistelun kyllä voitti PS työväen puolueen läskitykistöä vastaan. Helppo juttu.

  Parabellum.

 6. Kyllä minunkin kielikorvani väittää, että se on lyllerrytti. Se on kyllä sanana aivan loistava.

  Ykä: ilman muuta oluelle. Itse pidän etenkin niistä baijerilaisista lagereista. Kunpa jostain saisi Ayingeria. Myös Itävallan puolella pannaan kunnon vaahtoavaa herkkua. Ja tsekit tietty…

 7. Sirpa on vain suvaitsematon.

 8. ”Kukaan ei ymmärtänyt Pietikäisen lausuntoa. Mikä syrjintä ja missä? ”

  Kyllä minä ymmärsin. Mikä tahansa syrjintä, rotusyrjintä, ikäsyrjintä jne.

  Hyvä idea muuten tuo, että persut jättäisivät vaalit väliin. Oikeastaan saisi lakkauttaa koko homman.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: