Jouni Laiho ja Mika Lehtonen totalitarismin käsikassaroina

Tämä blogin varsinainen tarkoitus on omalta osaltaan toimia historiankirjoituksena Suomen pimeimmälle vaiheelle – ajalle, jolloin Suomen yhteiskunnan peruspilarit tuhottiin.

Olen poiminut tänne joitain tiettyjä oleellisia hetkiä, henkilökuvia ja tapahtumia, jotka omalta osaltaan kuvaavat vuosisataisen työn tuhoamista. Niin ikävää kuin se onkin, blogi esittelee myös hulluuteen syyllisiä ihmisiä.

En halua heille todellakaan mitään pahaa, mutta haluan, että heidän tulee kantaa vastuunsa. Haluan, että syylliset muistetaan.

Seuraavaksi on vuorossa uuden aselain valmistelijat ja päättäjät. Jokainen voi halutessaan etsiä lain epäkohdat, ne törkeät sidosryhmien halveksinnat ja koko prosessin rappion parilla hakusanalla enkä halua niitä tässä alkaa toistaa.

Erityisen suuren vaikutuksen aikamme hulluudesta minuun teki heinäkuun alussa Yleltä kuultu Pekka Saurin haastattelu. Kaveri suorastaan hyrisi tyytyväisyyttään kolmen ihmisen raa’asta teloituksesta Porvoossa. Aselakia valmistelleen työryhmän puheenjohtaja laski haastattelun perusteella innosta housuihinsa kyseisestä surunäytelmästä. En ihmettele enää kyseisen tyypin mielenkiintoa mielenterveysasioihin, en todellakaan. Edes lähelle normaali ihminen olisi tuntenut surua murhattujen omaisia kohtaan. Pekalle tärkeintä oli hänen märkä aselakihaaveensa.

Olen jo käsitellyt blogissani Anne Holmlundia ja Mikko Paateroa, jotka kantavat asiasta suurimman vastuun.

Lampaat, jotka lain hyväksyivät löytyvät Kokoomuksen, Keskustan, RKP:n, Vihreiden ja Vasemmistoliiton eduskuntaryhmistä. Näistä etenkin Kokoomuksen ja Keskustan edustajat maksavat hinnan vaaleissa.

Poikkeuksina näihin lampaisiin vastaan äänestivät seuraavat henkilöt: Esa Lahtela, Matti Kangas, Merja Kyllönen Merja, Markus Mustajärvi ja Jyrki Yrttiaho. Virtuaalinen hatunnosto heille. Aselakia vastustivat KD:n ja PS:n eduskuntaryhmät.

Lakina ainutkertaisen huonon ja perustuslakia rikkovan tekstin varsinaiset kirjoittajat ovat Jouni Laiho ja Mika Lehtonen. Haluan, että myös heidät muistetaan ja että heidän kasvonsa tulevat olemaan kaikille tutut. Ajat voivat nimittäin muuttua.


Mainokset
Published in: on marraskuu 1, 2010 at 7:06 pm  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2010/11/01/jouni-laiho-ja-mika-lehtonen-totalitarismin-kasikassaroina/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 kommenttiaJätä kommentti

 1. tervehdys,
  juuri näin tämä hiano uusi aselakisonta tungettiin meidän housuun.
  tavallinen puusilmä ei ole paskaakaan kiinnostunut, mitä tämä aselakifarssi oikein oli, toisaalta sen kyllä ymmärtää.

  mutta se, että valtakunnan ykköspäättäjät eduskunnassa tekivät tällaisen todellisen aseharrastajien pettämisen, se ei voi jäädä unholaan. he antoivat vapaat kädet ylläesitetyille totalitarismin kyylille, ja jälki on sen mukaista.

  kukaan kansallisesta sekoomuksesta ei äänestänyt tätä aselakia vastaan, ei yksikään! ja se tulee todella kostautumaan heille, katotaan keväällä uurnilla. kokkarit ovat olevinaan joku isänmaallinen puolue, paskat saatana, maanpettureita kaikki!

  kokoomus, se raja meni juuri tässä monella ihmisellä, metsästäjällä, maanpuolustajalla, reserviäläisellä ja aseharrastajalla, ja meitä on yhteensä pitkälle yli 600.000.

  kokoomus, taisitte kusta todella kintuillenne, samoin kuin veljenne kepu. tosin, kepu pettää aina, se ei ole uutta. ja sehän näkyy kannatuksissa, hah.
  katotaan mielenkiinnolla, miten kokkareiden käy myös.

  tässä julkisesti kiitän vitusti kaikkien alan harrastajein puolesta: kiitos kokoomus, teitte yhden suurimmista munauksistanne, ja tämän löydätte vielä edestänne.

  käsiaseammunta lamaannutettiin tässä totaalisti heti 2 vuodeksi, ja ei se siitä todellkaan koskaan nouse samaan tasoon. pistooli- ja revolveriammunnat kuolevat hiljaa pois, se on nyt tosiasia.

  vituttaa jälleen. Parabellum.

 2. http://www.pokerisivut.com/news/jouni-laiho-ulkomaiset-pelitoimijat-potkittava-suomesta-pois.html

  Hauska politrukki tuo Laiho muutenkin. Vaatiko Suomen irrottamista internetistä vai miten aikoi tämänkin pöljäilyn toteuttaa?

  Mihinkähän tämä maa vielä menee näin mädäntyneen hallintokoneiston kanssa.

 3. Joka reunasta kurjistetaan, näin se menee, vähän kerrassaan. MUTTA hallintokoneisto on Muutettavissa, siellä virastoissa ei yksikään ole korvaamaton, erityisesti, kun suojelusenkelit on äänestetty pois, muistetan tavata uurnilla.

 4. Aselain kiristykset liittyvät todennäköisesti tavoitteeseen tehdä Suomesta Euroopan turvallisin maa. Aselain valmistelun yhteydessä kuultiin monia asiantuntijoita. Harmi vain, että näiden eksperttien näkemykset jätettiin hallituksen esityksestä pois, jos ne olivat ristiriidassa hallituksen ottaman linjan kanssa. Paitsi että Suomi on vähiten korruptoitunut maa maailmassa, meillä on myös pätevimmät ministerit, joiden asiantuntemus ulottuu kaikille elämän osa-alueille. Vuonna 2015 Suomi voi olla jo niin turvallinen, että se on kohta vaarallinen joillekin kansalaisille.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: