Imaamit tulevat – oletko valmis?

Lainaan tähän MTV3:n juttua viime vuodelta. Viikonloppuna menehtyneen Khodrin nekrologiksikin kursiivilla olevaa tekstiä voisi kutsua.

Aamulehden mukaan Suomessa on satoja epävirallisia, pelkästään islamin lakeihin perustuvia avioliittoja. Osassa liitoista vaimot ovat olleet alaikäisiä. Lehden haastattelema Suomen Islamilaisen yhdyskunnan imaami Chehab Khodr kertoo itse pidättäytyvänsä vihkimisissään vain Suomen laissa. Hän kertoo vihkineensä 14-vuotiaan muslimitytön avioliittoon Helsingissä vuonna 1996. Sulhanen oli 20-vuotias.

Imaamin mukaan oikeusministeriö antoi luvan vihkimiseen, mutta lehti ei löytänyt oikeusministeriön asiakirjanhallintajärjestelmästä dokumenttia erikoisluvasta.

Miksei 13 vuotta voisi olla hyvä avioitumisikä? Täälläkin on lain mukaan silloin sallittua mennä sänkyyn. On parempi mennä naimisiin, Khodr sanoo.

Avioliiton voi Suomen lain mukaan solmia 18-vuotiaana, mutta nuorempikin henkilö voi saada vihkimiseen erikoisluvan. Suomen lain mukaan sukupuoliyhteys alle 16-vuotiaan lapsen kanssa katsotaan seksuaaliseksi hyväksikäytöksi ja on rangaistava teko. Laista saatetaan poiketa, jos osapuolten iässä tai henkisessä ja ruumillisessa kypsyydessä ei ole suurta eroa.

Hänen muistoaan kunnioittaen totean hänen jäävän pysyvästi  Suomen poliittiseen historiaan. Hän toi virallisesti lapsiavioliitot Suomeen. Saavutusta voi pitää tiettynä merkkipaaluna Suomen muuttumisessa Paskastaniaksi. Aika hyvin yhden miehen elämäntyöksi.

Khodr saikin seuraajia ja yllättävältä taholta. Keskustan varapuheenjohtaja Annika Saarikko linjasi Keskustan tavoitteeksi imaamikoulutuksen aloittamisen Suomessa. Niinpä – miksei 13 vuotta olisi hyvä avioitumisikä myös Suomessa. Keskustan peruskannattajat ovat ottaneet puoluejohdon linjaukset vastaan suurella innolla etenkin Pohjanmaalla, josta on tulvinut kannustavia viestejä Saaristolle.

Muista hallituspuolueista Vihreät on ottanut asiaan kantaa Osmo Soininvaaran kommentilla, jonka mukaan sopiva avioitumisikä olisi 11 vuotta, mikäli sharialaki Suomessa niin sallisi.

Hallituspuolueiden esittämään tulevaisuuteen voi ottaa kantaa vaikkapa seuraavissa vaaleissa.

________________________________________________

Kuvassa on Keskustan varapuheenjohtaja Annika Saarikko.

(Niksi-Pirkkaan  ilmainen vihje: Annikan käyttämästä huivista saa kätevästi hijabin yhdellä kääräisyllä.) Kuvan oikeudet HS.

 

Alla olevassa kuvassa on taas menehtynyt Chehab Khodr. Khodr olisi ollut eläessään mitä luultavimmin Keskustan esittämän Imaami-tiedekunnan ensimmäinen professori. Nyt vahvin ehdokas on siis Saarikko.  Kuvan oikeudet MTV3.

Published in: on 8 marraskuun, 2010 at 10:00 pm  Comments (12)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2010/11/08/imaamit-tulevat-oletko-valmis/trackback/

RSS feed for comments on this post.

12 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ave,
  Hyvää veistelyä tästä hodari kepapista, lapsiavion sallijasta. Jotenkin tuntuu hyvältä kun siitä päästiin, mutta pedon pään katkettua siihen kasvaa 7 uutta….
  Jees, mikä vittu tämä kepun horon aivopieru oikein on, siis imaamikoulutus tänne härmään vai?

  Onko se saatanan ämmä umpohullu vai muuten vaan vajaaälyinen?

  Siis, täällä on vielä edelleen tällä hetkellä valtionkirkko ja uskonto ja sen mukainen opetus yliopistossa. Siis mitä vittua täällä oikein hyysätään, ihan kuin että täällä olisi jo islam valtauskontona?

  Onneksi ei vielä ole, eikä tule! Siitä pitää tämän maan vankat perusvoimat vielä huolen, siinä menee joku moraalin raja, totisesti, Amen.
  Jos tämä ”rauhanuskonto”TM koittaa päästä niskan päälle, siitä tulee Vapaussota 2! On täällä ennenkin sodittu vapaudesta….

  Parabellum.

 2. RIP… Tässä tapauksessa Rot In Piss. Jotenkin tuntuu, että vaikka ihmiset lukevatkin näistä mm. Saarikon ja Soininvaaran aivoinfarkteista, he eivät joko täysin käsitä, tai sitten ota niitä tosissaan. Suomalaisilla on monesti kummallinen tapa suodattaa kaikki epämiellyttävä tieto, koska sehän lisää tuskaa ja elämä on muutenkin tarpeeksi hankalaa. Tosin tällainen tahallinen kokonaisuuksien hahmottamisen puute, koskee varmasti myös montaa muuta kansaa. Erityisesti niitä jotka jo syvimmällä kusessa ovat.

 3. Nuo kepun ämmät on tasan yhtä kaheleita kuin voherpiiperopilvenpolttajatkin. Kuka helvatun hullu noita ämmiä äänestää ja päästää poliittisille valtapaikoille?!
  .

 4. Kannustavia viestejä Pohjanmaalta??? Hyi helvetti, nyt hävettää kollektiivisesti, täytyy olla joku Maj-Birgit joka tuommoisia on suustaan päästänyt. Jostain ihmeen syystä täällä kepun kannattajat puolustavat kepua tulisesti vaikka mitä tapahtuisi, joskus saanut oudon voimakkaita äänensävyjä esille sinänsä rauhallisista ihmisistä kun olen ihan pikkuisen lytännyt kepua puheissani. Mutta asiat tulevat muuttumaan, nuoria ei paskan vertaa kiinnosta kepu.

 5. Niin no, kun pimulla on ikää 27, elämänkokemusta vähänlaisesti ja pää täynnä kaikkea tiedostavaa jännää, niin kai tommosia tulee suustaan päästettyä. En sitä sinänsä ihmettele.

  Sitä kyllä ihmettelen, että miksi ns. kokeneet poliitikot haalivat avustajikseen tommosia pimuja? Luulis, että joku elämää (varsinkin työsemmosta) nähnyt viiskymppinen voisi olla enempi hyödyksi. Vai onko nää sitten semmosia valkoisia kopiopapereita, joihin kirjoitetaan puolueohjelman jatkuvuus. Kaipa nämä nykyisetkin poliitikot ovat olleet samanlaisia kopiopapereita. Aikanaan perustettiin aateli, joka valitsee itselleen seuraajansa. Johon tämä Saarikkokin kuuluu, kun kerran varapuheenjohtaja jo on.

  Toinen asia, mikä ihmetyttää, on se, että miksi juuri Kepu? Kun miettii sitä, että puolueen äänet tulevat pääosin sanotaanko vaikka Lapuan, Ranuan, Saarijärven ja Puumalan isänniltä ja emänniltä, on vaikeaa ajatella, että Suomessa annettava ja luonnollisesti suomalaisten rahoilla maksettava imaamikoulutus olisi kovin lähellä heidän sydäntään. Ettei tuntuisi jopa naurettavalta ja vastenmieliseltä. Sitten tulee joku myöhäisteini ja toteaa, että me kaikki halutaan tätä, myös Antti-Pentti Antinjuntti Kurikasta.

  Kepu on todellakin muuttanut lopullisesti kaupunkiin. Maaseudulle se haistatti lähtiessään pitkät, eikä sitä kaupunkiinkaan kukaan kaivannut.

 6. Epäilen että kyse on siitä että isännät ja emännät luottavat liikaa siihen että jotain järkevää on puolueohjelmassa, vaikka ei itse olekaan lukenut. Paikallisparlamentista saatu tieto osoittaa että imaamikoulutukseen ei suhtauduta kovin myöteliäästi syvissä riveissä, Annika on ilmeisesti tulkinnut epävarmuudessaan yhden kannustavan lausunnon liiallisella innostuksella, ja että jos aikoinaan on Pohjanmaalta lähdetty innolla Saksaan lisäoppia saamaan, niin miksei nyt sitten Saudi-Arabiaankin. Ajatusta ei ostettu, ajat muuttuvat Annika.

 7. ”Annikan käyttämästä huivista saa kätevästi hijabin yhdellä kääräisyllä” tai kansakuntamme edun nimissä Annikan käyttämästä huivista saisi kätevästi nirrin pois maanpetturilta yhdellä kääräisyllä….Hirttoköysi tai partaterä…lauloi jo aikanaan Räptori!

 8. Ykä: kaikki luulevat, että ihmiset ovat niin tyhmiä, että saadakseen nuorten naisten äänet, niiden täytyy marssittaa framille nuori nainen. Oli tämä kuinka tyhmä tahansa.

  Jos nimittäin sellaisen keskimääräisen arvopohjan omaaville puolueen kannattajille, joita Keskustalla on, menee ehdottelemaan imaamikoulutusta voi vetää yhden ainoan johtopäätöksen ehdotuksen tekijästä.

  Jätän johtopäätöksen tekemisen kunkin omaan harkintaan.

  Tässähän on koko eliitin perusvirhe. Ihmisten halveksiminen.

  Sitä on jatkunut nyt liian kauan ja kuppi kääntyi nurin. Pystyyn sitä ei enää noilla konsteilla eikä noilla johtajilla enää saa.

 9. Kannattaa muistaa, että edesmennyt imaami Khodr Chehabista ei olisi noussut koskaan merkittäväksi henkilöksi ilman Suomen poliittisen eliitin tarvetta löytää islamille edustaja Suomessa.

  Näin Chehabin ensimmäistä kertaa Senaatintorin ”ekumeenisessa” jumalanpalveluksessa, jossa hän esiintyi yhdessä silloisen arkkipiispa Jukka Paarman kanssa. Kyseinen tilaisuus järjestettiin syyskuun 11. päivän terrori-iskujen jälkeen, ja tuolloin ihmettelin, minkä takia kimeä-ääninen muslimi-imaami oli tuolloin kutsuttu paikalle. En tuolloin ymmärtänyt, mikä poliittisia päättäjiä motivoi ja millainen ideologia taustalla vaikuttaa.

  Aina, kun julkinen valta käy dialogia muslimien kanssa, muslimeja edustaa joku Chehabin kaltainen ”maltillisen islamin” edustaja. Chehabin mielipiteet ja kannanotot ovat tietysti islamilaisittain korrekteja, mutta kukaan muslimi ei ole valinnut Chehabia Suomessa asuvien muslimien edustajaksi. Suomen poliittinen eliitti valitsi Chehabin ja teki hänestä islamin edustajan Suomessa.

 10. Hammer: juuri näin.

  Siinä mielessä suunnitelma meni pieleen, kun hän erehtyi horisemaan sitä mitä ajattelee ja mitä tekee.

 11. Ei ole ihmekään, miksi Suomen tataarit eivät oikein tykkää näistä uussuomalaismuslimeista. He kun antavat heille huonon nimen.

  Rahime Husnetdinin voi olettaa menevän naimisiin Ben Zyskoviczin kanssa ja Fathbardhe Hetemajin tai Atik Ismailin tulevan positiivisella tavalla kuuluisiksi, mutta entäpä nuo ns. parranpäristelykulttuurien heebot?

 12. Uusi parranpäristelyheebo Anas Hajjar:

  ’Teloitus kivittämällä (11-vuotias) on oikein, koska se on ko. maan lakien mukainen.’

  Tämähän ylittää jo Vihreänkin hulluuden. Ei kiitos näitä Suomeen.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: