Kokoomus – puolue, jonka sanaan pystyi joskus luottamaan

Arvoisa puhemies! Täytyy nyt sanoa, ettei vaan kellekään jää väärää kuvaa tuosta kysymyksestä, että hallitus ei ole tehnyt mitään päätöksiä Kreikan tukemisesta, ei yksikään EU-maa ole. Itse asiassa Suomi on ollut niiden maiden joukossa – joita ei kovin monta ole – jotka ovat pitäneet euroalueen sääntöjen kunnioitusta kaikkein vahvimmin esillä. Ja euroalueen säännöissä lukee, että euroalueen mailla ei ole tämmöistä pelastusmahdollisuutta. No bail out -klausuuli kuuluu euroalueen sääntöihin. Eli me olemme nimenomaan sitä linjaa ajaneet, että Kreikan pitää hoitaa omat asiansa kuntoon. Se, mikä on positiivista, on se, että kun Kreikka teki nyt pari viikkoa sitten uusia toimenpiteitä taloutensa tasapainottamiseksi, se pystyi saamaan markkinoilta noin 5 miljardin euron lainapaketin. Korko on tietysti suolainen, mutta se kuvastaa Kreikan tämänhetkistä tilannetta. Tämä on meidän tavoitteemme nytkin, että Kreikka toimii niin, että se herättää riittävästi luottamusta, jotta saa kohtuuhintaan lainarahaa omien velkojensa katteeksi.

Jyrki Katainen 11.3.2010 eduskunnassa valan veloittamana ja koko kansan silmien edessä. Olisikohan nyt sanojen lunastamisen aika jo koittanut?

Mainokset
Published in: on joulukuu 12, 2010 at 9:11 am  Comments (5)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2010/12/12/kokoomus-puolue-jonka-sanaan-pystyi-joskus-luottamaan/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 kommenttiaJätä kommentti

 1. Löytyy täältä:
  http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/skt_22_2010_31_p.shtml

 2. Reipasta sotilasnaurua tähän kohtaan, kiitos Octavius.

 3. Ave,
  Juuri näin, nämä täyspaskat saavat selitellä täällä ihan mitä vaan, ja puusilmät ei tee mitään, toljottaa vaan, että mites tässä nyt näin sitten kävikään, voi voi sentään…? 😛

  Tämä käteenvetäinen on ennenkin pyörtänyt täysin sanansa, siis valehtelee saatana perseensä irti.

  Näitä juttuja on monia. Tämä selitys jäi mieleen, silloin kun kätönen lupasi hoitsuille 500 EUR palkankorotuksen. Ei tullut korotusta, mutta tämä nilviäinen selitteli, että: ”En minä sitä tarkoittanut…” Niinpä.

  Jees, eihän täällä kukaan sitten koskaan mitään tarkoita, ei mihinkään ole enää luottamista. Juuri kuten täällä nyt on kirjoitettu, kokoomukseen pystyi ennen luottamaan. Se oli ennen ja nyt on nyt, eli kaikki täysin penaalista.

  Hei hra käteinen, sinä olet täydellinen Mulkku, siis Mulkku isolla alkukirjaimella! Häpeä saatana, jos edes osaat. Olet todellinen tuholainen, maanpetturi, selittelevä moottoriturpa.

  Hyvää joulua saatana.

 4. Ei millään pahalla herra Pomppeius, mutta pikkuhiljaa alkaa ärsyttämään tuo sinun avautumisesi jokaisessa laatublogissa.

  Jokaikinen meistä jo tietää kaiken noista neekerirutaleista ja rutakulli-käteisistä. Vähemmän mossottamista ja kiroilua joka paikkaan kiitos. Kyllä kaikki jo ymmärtävät.

  Pääasiana meillä kaikilla ilmeisesti kuitenkin lienee Suomen pelastaminen monikulttuurin ongelmilta. Turha paskanjauhaminen (vaikkakin se tapahtuu anonyymien blogeissa) ei auta asiaa mihinkään suuntaan. Päinvastoin tekee asiasta naurettavan näköistä.

  Kiitos ja anteeks ja hyviä jatkoja!

 5. Katainen ei varmaan tajua mistään mitään, juttuja vain tapahtuu ja generaattorista tulee sanoja peräjälkeen. En usko, että Katainen todella ymmärtää isojen poikien vedättävän häntä mennen tullen. Kaverilla ei ole mitään käsitystä mikä se Suomen valtionvarainministerin missio, visio ja strategia olikaan ja että asiat on mahdollista ryssiä todella pahasti ellei selkärankaa ja aivoja ala pian löytyä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: