Punavihreä Matriarkaatti nimeltä Suomi

Suomesta on tullut hyvin nopeasti maailman taloushistorian kummallisin maa. Lauma hysterisiä punavihreitä naisia, kuten Jyrki Katainen, Mari Kiviniemi, Alex Stubb, Tarja Halonen ja Jan Vapaavuori jakelee kaikin tavoin tämän maan verorahoja ympäri maailmaa.

Miettikääpä hetki. Suomi on käytännössä konkurssissa ja hallituksen ministerit saavat tehdä aivan mitä haluavat.

Punavihreiden ympäristöministeri Paula Lehtomäki:

– Suomi ei piiloudu minnekään metsään. Päinvastoin Suomi on pitkäjänteisesti ollut sitä mieltä, että mahdollista hiilinielusta saatavaa hyötyä tulee rajoittaa. Nielua voi hyödyntää vain rajallisesti ja tämä ajattelutapa meni myös Cancúnissa eteenpäin.

Arviot Suomen tulevasta maksuosuudesta kehitysmaiden diktaattoreiden Lear Jettien ostohinnasta vaihtelevat, koska Suomen neuvottelijoilla, eli Paula LehtomäelläSirkka Haunialla (Vihreät),  Marjo Nummelinilla (Vihreät) tai Kirsi Pereellä (Punavihreät) ei ole pienintäkään käsitystä siitä, mihin Suomi Meksikossa sitoutui.

Pistäkää nimet mieleen.

Yleisesti varmana pidetyt lähteet arvioivat Suomen maksuosuuden suihkukoneista (turbiineilla) olevan jatkossa 0,5-5 miljardia vuodessa.

Lehtomäki muistutti, että Suomi rahoittaa kehitysmaiden ilmastotoimia yhteensä jo parhaillaan noin 110 miljoonalla eurolla tämän, ensi ja sitä seuraavan vuoden aikana.

Muistutetaan lopuksi, että pelkästään Kiinan hallituksen tukema mafia huijasi todistettavasti viime vuonna Länsimailta päästökiintiöillä noin 5 miljardia dollaria. Todellinen summa lienee vuositasolla talousrikosten yleisen kaavan mukaan suunnilleen Suomen koko valtion budjetin kokoluokkaa.

Lajitelkaanhan omenankuorenne kiltisti oikeaan pönttöön – maailma pelastuu!

Advertisement
Published in: on 13 joulukuun, 2010 at 11:48 pm  Comments (15)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2010/12/13/punavihrea-matriarkaatti-nimelta-suomi/trackback/

RSS feed for comments on this post.

15 kommenttiaJätä kommentti

 1. Octavius salutem, gratias tibi ago aperiens oculos!

  Minulla on jotain tunnustettavaa. Ensimmäiset henkilökohtaisen äänioikeuteni hedelmät nimittäin kannettiin Vihreän liiton koriin 90-luvun alkuvuosina. Näin jälkeenpäin ajatellen kahdeksantoista vuotta saattaa olla elämänkokemuksena turhan lyhyt aika niinkin suuren päätöksen tekemiseen, mikä koskee oman äänivaltansa ulkoistamista. Menneitä on kuitenkin turha murehtia. Lisäksi puolustelen asiaa ensinnäkin niin, että silloiset ääneni menivät harjoituksen piikkiin, ja toiseksi siten, että nykyvihreät ovat etääntyneet sen verran kauaksi linkolalaisen kriittisestä 90-luvun nuoresta, ettei Vihreitä äänestämällä enää pelasteta yhtään mitään, ja sitäkin vähemmän luontoa. Onhan kyseisen puolueen nimiväri tänä päivänä yhtä luonnonmukainen kuin kokoomuksen sininen on isänmaallinen.

  Ensimmäisten edustukselliseen demokratiaan ottamieni haparoivien askeleiden jälkeen olen ollut ”nuorekkaan, tehokkaan ja edistyksellisen” kokoomuksen vankkumaton kannattaja vuodesta toiseen. Käytännössä koko aikuisikäni olen seurannut keskustalais-vasemmistolaista hallitustyöskentelyä tasavallan terävimmässä päässä, ja sen johdosta oli myös oma iloni ylimmillään nelisen vuotta sitten, kun maahan saatiin pitkästä aikaa oikeistolainen hallitus. Vain presidentti-instituutio on viime vuosina edustanut poteroihin kuivunutta, mennyttä SDP:n maailmaa. Hymy alkoi kuitenkin hyytyä varsin nopeasti – ei sen vuoksi että jotenkin erityisesti hekumoisin Jutan omahyväisen hymyn perään oppositiojohtajan tehtävästä ministerilehterille – vaan sensijaan siksi, etteivät pelkästään henkilövalinnat olleet nykyhallituksessa täysin retuperällä, vaan myös hallitusohjelma lähti täysin lapasesta heti alkuunsa.

  On käsittämätöntä mitä tälle maalle on tehty istuvan hallituksen kaudella. Aivan kaikkea ei ehkä voida laittaa suoraan sen tuottamuksellisen toiminnan piikkiin, mutta vähintään muutosvastarinnattomuus tai passiivisuus on saanut aikaan jopa peruuttamatonta vahinkoa. Edustuksellista demokratiaa on väärinkäytetty myös minun kustannuksellani.

  Tästä eivät Jyrki-boy ja muut ruiskukkapojat pääse vähällä. Halla-aho tiivisti asian Scriptassaan suurin piirtein niin, että vaikka emme voi varmasti tietää vievätkö Perussuomalaiset maatamme oikeaan suuntaan, niin tiedämme jo kuitenkin kokemuksesta, etteivät vanhat puolueet sitä tee.

  Kiitos netin vapaan tiedonvälityksen ja sen airueiden – kuten Octaviuksen – jotka ovat paljastaneet suomalaisen propagandakoneiston voiman ja avanneet lukemattomat (kuitenkin vaaleissa laskettavat) silmät näkemään sivilisaatiomme iltahämärän. Pravda ei tähän talouteen enää tunge postiluukusta virallisia mielipiteitään, eikä äyrejä maksella Pekka Saurin Helsingille. White flight on oman perheeni osalta täyttä totta. Muuttoauton keula näyttää ennen pitkää kauemmaksi kohti pohjoista mikäli Astridia ei pysäytetä. Monet pikkukunnat tekevät vielä hyvän bisneksen lupaamalla esimerkiksi kymmenen maahanmuuttokeskuksetonta vuotta uusille kuntalaisille.

  Vaikka en enää ole äänioikeutettu Helsingin vaalipiirissä, olisi monille muille uppoavassa kaupungissa asuville lukijoille tärkeää tietää Octaviuksen äänestysnumero ensi keväänä. Teet aivan fantastista vaalityötä pienellä budjetilla!

 2. Kiitos Cave kauniista sanoistasi ja hienosta kirjoituksestasi. Jos sallit, lainaan sitä hyvään tarkoitukseen.

  Totuus ei koskaan ja ei ikinä pala edes ahjossa. Voihan se vähän se vähän kättä kirpaista, mutta siksi ihmisellä on kaksi kättä.

  (Vähemmän historiaa lukeneille em. oli viittaus Rooman perustamisen alkuhetkiä koskeviin kansantaruihin).

  Noihin vihjauksiin äänestysnumeroista minulla kyllä tulee pari suositusta ennen vaaleja. (Itse en ole, enkä koskaan tulemaan ehdokkaana.)

  Uskoisin ainakin toisen suosituksen olevan yllättävä.

 3. Kun Suomen sitoutumista tv:ssä uutisoitiin, loppukaneetti kuului suurin piirtein: ”Sitä ei vielä tiedetä, millä se maksetaan.”

 4. Missä tuo 0,5-5 miljardia euroa mainittiin? Kuka antoi valtakirjan tähän?

 5. Matille rahasta & Lehtomäki suomalaisten veronmaksajien asianajajana.

  Lehtomäen mukaan rahoituspäätös vastaa hyvin Suomen ja Euroopan unionin päätavoitteita.

  Lyhyen aikavälin rahoitukseksi vahvistettiin Kööpenhaminassa sovittu 30 miljardia dollaria vuosina 2010–2012.

  Lisäksi teollisuusmaat lupasivat mobilisoida sata miljardia dollaria vuodessa vuoteen 2020 mennessä.

  Ehkä joku toimittaja, joskus, kai, mahdollisesti, pidätän henkeä, kysyisi Lehtomäeltä, paljonko hän haluaa polttaa äänestäjiensä seteleitä kaminassa?

  http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Cancúnin+päätös+luo+pohjaa+ilmastosopimukselle/1135262306929

 6. [quote: Octavius] ”Kiitos Cave kauniista sanoistasi ja hienosta kirjoituksestasi. Jos sallit, lainaan sitä hyvään tarkoitukseen.”

  Toki saat lainata parhaimmaksi katsomallasi tavalla. Olemme kansakuntana saavuttamassa – ehkä jo saavuttaneet – kriittisen pisteen, jonka jälkeen ei ole paluuta edes siedettävään päiväjärjestykseen. Tarkoitus pyhittää nyt keinot ja asiaan vihkiytyneiden onkin syytä levittää nykyisen hallituspohjan lapsillemme sommittelevaa fantastista viherfasistista tulevaisuutta parhaimman kykynsä mukaan.

 7. Hmm. Onhan se aina ollut ja mennyt niin, että tuotantoalueet vaihtelevat, talousalueet kasvaa ja kaatuu, mutta Kiinan nykyinen ja varsinkin tuleva asema ”maailman mahtina” hieman arveluttaa. Tai ei niinkään se arveluta vaan länsimainen mielipide siitä että Kiinaa voitaisiin jatkossa enää kontrolloida Euroopan tai USA:n toimesta. Mitä vahvimmaksi valtioksi Kiina kasvaa, sitä vähemmän näen, että heidän tulee meitä kuunnella. Ja jos jo nyt ympäristömyrkyt kaadetaan jokiin, tehtaat rakennetaan ihan mihin sattuu ja saastepilvet kasvaa vuositasolla moninkertaisesti – niin kuinka kauan kuluu, että tämä kaikki p*ka alkaa näkyä meidän arjessa? Ei riitä enää, että tulli lähettää konttikaupoittain Euroopassa kiellettyjä aineita sisältäviä tuotteita takaisin jatkuvalla syötöllä, vaan jossain vaiheessa a) heidän elinolosuhteensa muuttuu sietämättömiksi heille itselleen, b) he pilaavat ympäristön myös meiltä ns. kivivyöryefektillä…

 8. Ave,
  Hienoa Cave Canem, nyt vaan kertomaan tätä Octaviuksen evankeliumia kaikille ketkä vaan kuuntelevat! Juuri näin on nyt tehtävä, meillä on vajaa puolivuotta aikaa ennen 2011 vaaleja.

  Anteeksi kaikille lukijoille, olen välillä ollut niin kyynisen vittuuntunut tähän kaikkeen paskaan täällä (juuri tämän vitun tuhohallituksen puuhasteluun, joka on ajanut tämän maan paskaksi…) ja purkanut turhautumistani täällä palstalla. Kiitos siitä Octu, nöyrästi!

  Mutta, jotenkin nyt olen aivan viime aikoina huomannut, että ihmiset ovat oikeasti alkaneet heräämään tähän niin räikeään tuholaistoimintaan, mitä tämä tuhohallitus ja sen hyyryläiset puuhaavat.

  Eikö nyt viimein ala osoittautumaan myös todeksi se suuri uhka, minkä islamisoituminen aiheuttaa, ja nyt ruåtsi saa sen kokea julmalla konkreettisella tavalla. Jotenkin hannuhanhimainen onni oli swedujen puolella tällä kertaa, ei tullut satoja uhreja, siis ei tällä kertaa….

  Mikä helvetin voima estää, että täällä härmässä ei tapahtuisi samaa? Ei todellakaan mikään! Vaikka homo-stubbido ja muut mokuttajat koittavat helvetisti selittää aivan muuta, jälleen kerran. Samat jutut, samat turpat, sama paskanjauhaminen, aina vaan maailman tappiin saatana.

  Kansalaiset, herätkää siitä sini-puna-viher-painajaisestanne, ja äänestäkää jotain muuta kuin ns. vanhoja puolueita, ne eivät muuta kurssiaan enää, se on nyt nähty ja kuultu. PS ja kristilliset ovat hyvät vaihtoehdot.

  Amen. Parabellum.

 9. Kiitos taas kerran, Octavius, hyvästä yhteenvedosta. Edellämainittu Lehtomäki varmisti vielä asennettaan vakuuttamalla, ettei neuvottelu joukkio todellakaan aja kokouksessa Suomen asiaa.

  White flight on jo meilläkin aikaa sitten totetutettu. Ilmeisesti nyt alkaisi olla aika toteuttaa White fight. Viimeistään vaaliuurnilla nähdään.

 10. Stubbin, Kataisen ja Vapaavuoren nimittäminen naisiksi loukkaa naissukukuntaa. hysteerinen kukkahattu voisi olla parempi, muutoin kirjoitus on kyllä täyttä asiaa jälleen;)

 11. Turhaa sotkea punaista väriä näiden roistojen touhuihin, kyllä he ovat kaikki puhtaita porvareita!
  Ei ole kuin yhtä kapitalismia ja se on aina sitä riistävää!

  Oikeat kommunistit ovat nyt ja aina kaatamassa kapitalismia. He eivät leiki mitään leikkiä porvarien santalaatikossa eduskunnassa vaan vetävät turpaan, kun kohdalle satuu!

  Luin juuri erään henkilön otteita kirkonkirjoista 1820 luvun paikkeilta. Sukunsa kuului ns. ”loisjoukkoon”, joka on yksi kirkonkirjoihin tallennetujen joukko!

 12. Hyötyä tulee rajoittaa? Hyvin outo sananvalinta. Lähde tälle löytyy.

  http://tinyurl.com/25o5yly
  YLE:n uutiset julkaistu ma klo 10:35, päivitetty ti klo 11:20
  ”- Suomi ei piiloudu minnekään metsään. Päinvastoin Suomi on pitkäjänteisesti ollut sitä mieltä, että mahdollista hiilinielusta saatavaa hyötyä tulee rajoittaa. Nielua voi hyödyntää vain rajallisesti ja tämä ajattelutapa meni myös Cancúnissa eteenpäin, hän sanoi.”

  Kivimäen taannoinen haastattelu ja nyt tämä Lehtomäen lausunto herättävät epäilyn, että ministerit olisivat vähä-älyisiä.

  Ehkä he ovat melko tavallisia älyllisiltä ominaisuuksiltaan, mutta nykytillanne on niin vaikea, että he eivät enää hallitse sitä. Ovat siis paniikissa, eivät ymmärrä tilannetta ja puhuvat sekä tekevät mitä sattuu.

 13. Kiitos kommenteista.

  Wonderwoman: metafora nainen oli vain käsite, jota ei pidä sekoittaa siihen, että arvostan naisia aivan samalla tavalla kuin miehiä.

  Hannu Rainela: olet oikeassa ja kyse on taas sanojen merkityksestä. Olen aiemminkin kertonut, että minulla oli kunnia tuntea muutama vanhan ajan korpikommunisti, joille antaisin tämän maan johdon millä hetkellä tahansa mieluummin kuin Kataiselle, Stubbille, Kiviniemelle tai näille muille hulluille.

  En olisi millään muutama vuosi sitten uskonut olevani tätä mieltä.

  Vielä tarkennus: punavihreä hullu = Katainen, Sinnemäki, Stubb, Wallin, Vanhanen etc ja heidän ajatuksensa.

 14. ”..minulla oli kunnia tuntea muutama vanhan ajan korpikommunisti, joille antaisin tämän maan johdon millä hetkellä tahansa mieluummin kuin Kataiselle, Stubbille, Kiviniemelle tai näille muille hulluille.”

  Olen samaa mieltä. Ainakin Aarne Saarinen oli mies paikallaan – ja isänmaallisempi kuin Katainen ja Stubb yhteensä.

 15. Mika: noin se menee.

  Verolait voi muuttaa tunnin sisällä. Kommunistisen maan saa raiteilleen yhdessä vuodessa. Monikulttuuri on, pysyy ja jää kaikkialla kuin syöpä.

  Siitä sairaudesta maa ei pelastu kuin leikkauksella.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: