Kokoomus: Espoo maksakoon hulluutemme tulokset

Vihreiden paikallinen apupuolue Kokoomuskin alkaa palailla todellisuuteen. Taloutensa täysin ryssinyt Helsingin kaupunki on päättänyt tehdä kuntaliitoksen jo ryysykerjäläisen tasolla olevan Vantaan kanssa. Nyt kokoomuspoliitikko Laura Räty haluaa tälle tulevalle Suomen suurimmalle konkurssipesälle maksajan ja se on kaikkien yllätykseksi taloutensa kohtuullisessa kunnossa pitänyt Espoo.

Laura Räty:

– Helsinkiin on suurkaupunki, joten tänne ovat keskittyneet asunnottomat, päihdeongelmaiset ja ne maahanmuuttajat, jotka tarvitsevat tukea. Hyvä näin, se on metropolin tyypillinen ominaisuus, mutta mikäli kehityskulku jatkuu, kasvaa Helsingin sosiaalinen ja taloudellinen taakka kestämättömäksi.

Miten minulla on sellainen muistikuva, että juuri Laura on ollut päävastuussa luku-, kirjoitus- ja ammattitaidottomien maahanmuuttajien majoittamisessa Helsingin kalleimmille asuinalueille? Miten minulla on sellainenkin mielikuva, että Laura itse on ollut aktiivisesti mukana Helsingin muuttamisessa suureksi romanileiriksi?

Sitä saa mitä tilaa.

Laitetaan vielä lopuksi näkyviin Kokoomuksen virallinen linja, ettei asiasta tule mitään epäselvyyttä:

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen 12.10. 2010: Suomi tarvitsee tulevaisuudessa yhä enemmän maahanmuuttoa. Se tarkoittaa monikulttuurisempaa Suomea. Se on erittäin myönteinen asia.

Published in: on 7 tammikuun, 2011 at 4:26 pm  Comments (9)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/01/07/kokoomus-espoo-maksakoon-hulluutemme-tulokset/trackback/

RSS feed for comments on this post.

9 kommenttiaJätä kommentti

 1. Milloinkahan ne lukemattomat maahanmuuttajat muuttuvat siksi rikkaudeksi, joina heitä on tänne haalittu?

  Näin espoolaisena kuulostaa aika hurjalta tuollaiset vaateet. Tuleehan tänne kohta metro. Joten eiköhän sitä rikkautta riitä tännekkin ihan tarpeeksi.

  Tulee ihan intti meininki mieleen. Yksi mogaa ja kaikkia rangaistaan.

 2. Ööö… nyt en ymmärrä. Eikös mamujen pitänyt olla rikkaus, joka vetää Suomen nousuun? Tällöinhän Helsingin pitäisi maksaa köyhäinapua Espoolle, Kauniaisista nyt puhumattakaan. Miten on mahdollista, että Suomen rikastunein kunta on kusessa?

 3. Vitun räty saatana, oikea virheä hamppu! Jumalauta, ensin paskannetaan oma pesä täyteen kaikenlaista monikulttuurista paskaturpaa, ja sitten huudetaan naapureita apuun kun on rahat loppu…..

  On tuohua todella, ja vielä kokkareilta. Ei silti sekoomus on mokannut itsensä lopullisesti. Nyt on vaan kyse, että koska kannattajat todella huomaavat sen, kerkiääkö tämä kaikki esiin vaaleiksi?

  Niin, ja tässä kohtaa pitää muistuttaa vedä-käteisen 2008 kiimainen mamu-purkaus:
  Vuoteen 2020 mennessä tänne suoleen hinataan 1,8 miljoonaa paskaturpa-maahanmuuttajaa….

  Se oli suomi se. Eikö jumalauta hävetä, edes vähän?

 4. Hyvä nosto veli Octaviukselta. Kyllä on touhua. Ehkä tässä pitää itsekin siirtyä kassan toiselle puolelle. Piruako sitä yrittää itseänsä elättää, kun kerran Bluesin kannattajat tekee sen oikein Valtion mahtikäskyllä! Sekoomus rocks!

 5. Laitan tämän kommentteihin, vaikka tämä ansaitsisi oman kirjoituksensa.

  Nenäni haistaa, että a. Kataisen lähtölaskenta on nyt alkanut b. Kokoomus repeää täysin ideologialtaan kahteen osaan.

  Kohta a. on varmaan kaikille selvä, mutta ennustukseni kohta b. vaatii hieman taustaselvitystä.

  Nythän on ollut jo kauan aikaa selvää, että jotkut Kataiset, Vapaavuoret, Sasit ja Rädyt ovat vain Vihreiden sätkynukkeja. Nyt on alkanut löytyä jo niitäkin kokoomuslaisia, jotka kannattavat yksilön- ja valinnanvapautta, yritteliäisyyttä sosiaalitukien sijaan ja ihan sellaista tervettä markkinataloutta. Raja menee suunnilleen Helsingin kohdalla. Näitä henkisesti vielä terveitä kokoomuslaisia on alkanut ilmaantua koko ajan enemmän ja itse asiassa Laura Rädyn tänään pakkokeinoilla uhkailema puheenvuoro oli tässä asiassa suuri apu.

  Kiitos Laura, kiitos, syö Sinä tofua siellä betonikopperossasi; nyt aivan muiden ihmisten on nyt vuoro hoitaa asiat.

  Länsi-Suomessa Kokoomuksella on vielä suomalaiset arvot.

  Helsingissä taas Vapaavuori äänestettiin Terijoki kakkosen sisäisessä äänestyksessä historian vihreimmäksi ministeriksi. Katainen taas… – no jääköön sanomatta.

  Tämä Kataisen, Vapaavuoren ja Rädyn porukka on saatava nopeasti marginaaliin, minne he kuuluvat. Ja todella syvälle sinne vihreään monikulttuuriseen lokakaivoon, josta he eivät koskaan enää nouse.

  Nyt on muutoksen aika.

 6. Ensinnäkin: Helsinki ei ole suurkaupunki eikä metropoli. Siksi on turhaa väittää (Rädyn itsensä aiheuttamaa) kehityskulkua väistämättömäksi, tai Luoja paratkoon ”hyväksi”.

  Vaikka Helsinki olisikin suurkaupunki, ei silti ongelmien tietoisella luomisella ole minkäänlaista oikeutusta. Se, että ”metropoli” ei ole oikea metropoli ilman afro/MENA-slummeja ei ole mikään perustelu.

  Lisäksi haluaisin tietää minkälaisia pakkotoimenpiteitä Räty aikoo käyttää liittääkseen Espoon Helsinki-Vantaa keppikerjäläisduoon.

  Lopuksi: YLEN uutisen aivan viimeinen lause jää hämäräksi. Räty haluaa kansanäänestyksen Espoon ja Helsingin liittämisestä yhteen? Eihän Suomessa järjestetä kansanäänestyksia oikeastaan mistään. Miksi siis tästä? Vai onko tässä jotain, mitä en ymmärtänyt?

  (tämä on ristipostaus täältä:
  http://www.theapricity.com/forum/showthread.php?t=22725)

 7. Voikohan PK-seudun tulevaisuuden nähdä Detroitista? Hylättyjä toimisto- ja tuotantotiloja, runsaasti väkivalta- ja omaisuusrikollisuutta. Ainakin Espoon ja Helsingin johto näyttää olevan täysin aivoton jo valmiiksi, aivan kuten Detroitissakin.

  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Broderick_Tower

  Tuolla yritettiin/yritetään muuten liitosten sijaan suitsia veronmaksajapaon vaikutuksia työssäkäyntiverolla, jota maksoivat kaupunkiin muualta tulevat työntekijät. Arvaatte varmaan miten se vaikutti 🙂

 8. Yhdistetty vastaus DatSille ja Matille.

  Argumentti Detroitin kohtalosta on liioiteltu. Nythän Viherkokoomuksen politiikka on se, että 40 % uusista asunnoista tulee ilmaiseksi vuohipaimenien käyttöön ja 60 % olisi itse maksavia (a 700 tuhatta euroa betonikopperostaan) maksavia töissä käyviä ihmisiä.

  Mikähän tuossa yhtälössä ei oikein päde?

  Osaisikohan Laura Räty Kokoomuksesta vastata siihen? Mahtaa muuten olla vaikea rasti tai liian vaikea yhtälö? Ehkäpä jopa liian monta muuttujaa?

  —- Meanwhile at Octaviusblog —

  Mutta – HEI PUHUTAAN MAAHANMUUTOSTA! Rakennetaan Sipoonkorpeen metro, jonne varteen asutetaan 40 % maahanmuuttajia ja 60 % oman asunnon itse maksavia ihmisiä, sellaiset satatuhatta ihmistä.

  Hei – viddu – tuo on hyvä idea.

  Meillähän on valmis pääministerin paikkakin jo valmiina.

  Mistä (muuten) ne asuntonsa itse maksavat ihmiset (700 donaa per janvapaavuorelaisesta 39,5 m2 päästövapaasta betonikopperosta somalikaupungissa) sinne saadaan?

  Onkohan pankeilla vara maksaa ihmisten velkoja noilla vakuuksilla? Olisiko Siilinjärvellä Metropoli-suunnitelmaan uskovia ihmisiä tarpeeksi?

  Mitä jos laitettaisiin siihen paikallislehteen Siilinjärveläinen sellainen iso ilmoitus?”

 9. Nyt sitten pikkuhiljaa alkaa realisoitua tämä pääkaupunkiseudun tuhoutuminen, mikä on ollut ennustettavissa jo monta vuotta. Ja kyllä sitä Detroitiakin on tulossa: länsiväylän varressa tuossa Kivenlahden liittymän kohdalla on ollut jo kolme vuotta iso mainos, jossa ilmoitetaan, että paikalle valmistuu kohta, oliko se nyt 20000 neliötä liiketilaa, varaa pian omasi. Vastapuolella tietä on saman verran liiketilaa ollut tyhjillään yhtä kauan.

  Vastaavia tilanteita on pitkin pääkaupunkiseutua muuallakin. Ja katselkaapa kuuluisan Innopolin ikkunoita, aika monta ikkunaa on ilman valoja. Vähän niinkuin kokoomuksessa nykyään, kaikki valot eivät ole päällä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: