Eduskunta kutsuu – Lasse Nortunen

Hallituspuolueilla on kaikki aseet käytössään, mitä Suomessa voi olla.

Niillä on ministerit, niillä on Ylen suoltamat aivopesuohjelmat ja MTV3, niillä on yliopistojen monikulttuuritutkijat, niillä on Mauri Pekkarinen, niillä on teatteri, niillä on Helsingin Sanomat ja Keskisuomalainen ja kaikki ministeriöt ja niillä on Suomen valtion budjetti omiin menoihinsa käytettäväksi.

Niillä on Kehittyvien maakuntien yhdistykset ja talousrikollisten rahat, niillä on Marja Tiurat ja ilmaiset lentoliput Thaimaasta, niillä on kaupunginjohtajien 200 000 euron erorahat. Niillä on Sampsa Katajien suhmuroinnit ja Demarien urheilusäätiöt. Niillä on monikulttuurinen Keski-Suomi -ohjelma, jota koko helvetillinen koneisto ajaa. Niillä on Raha-automaattiyhdistykseltä kavalledut rahat ja Antti Kaikkosen kymmenien tuhansien kokouspalkkiot.

Niillä on aselaki, maan rajojen avaamislaki ja niillä on paskalaki. Mauri Pekkaristen töherryksiä, joita tauluiksi sanotaan, lojuu romukasoissa ympäri Suomea kellarit väärällään.

Niillä on tällä hetkellä kaikki mitä ne voivat saada, joten suunta voi olla vain alaspäin. Ja alas ne ovat päässeetkin. Meillä taas ei ole kuin pari rupista blogia ja muutama killinki rehellisellä työllä ansaittua rahaa.

Mutta meillä on jotain, jota ei voi varastaa, poistaa, piilottaa tai kavaltaa koskaan. Meillä on jotain, mitä tämä lahjuksissa marinoitu poliittinen eliitti ei koskaan saavuta ja jonka voimaa he eivät koskaan tule ymmärtämään.

Meillä on nimittäin totuus. Me voimme katsoa ihmisiä suoraan silmiin, mitä mattivanhaset, mauripekkariset, lahjuskeskustalaiset tai sampsakatajat eivät koskaan kykene tekemään.

lassenortunen (piste) blogit (piste) fi

Published in: on 17 tammikuun, 2011 at 6:17 pm  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/01/17/lasse-nortunen-eduskuntaan-niin-etta-heilahtaa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 kommenttiaJätä kommentti

 1. Tuo linkki Nortusen sivuille ei toimi.

 2. saman totesin, ei linkki futaa…
  mutta, ei se silti tätä kirjoitusta haittaa, pirun hyvin veistelty teksi, että mikä helvetin koneisto täällä on valjastettu valtaapitävien ja ns. perse-eliitin avuksi.

  ja silti he nussivat ja munaavat kaiken, vai onko näin ollut ihan oikeasti tarkoitus menetellä?

  härskisti kähmitään kaikkia avustuksia, vaalirahoja, nuorisosäätiöitä ja on muuta vitun suhmurointia?

  onko todella ollut tarkoitus nussia tämä maa täyteen neekereitä ja muita saatanan paskaturpia? mitä me niillä apinoilla tehdään, ihan niinku oikeasti?

  tätä maata on nyt pakkomokutettu tarpeeksi, se riittää nyt. ja tässä menee raja, nyt alkaa tämän vitun tilanteen korjaaminen ja purku. sen on pakko tapahtua, tai tästä maasta tulee pysyvästi paskastania.

  puusilmä-eliitti ei halua edes puhua ruåtsin ongelmista, malmön rosengård, göteborgin ja tukholman getot alkavat näyttää sellaisilta kuin ollaan pelätty. ja nyt on alkaneet terrori-iskut pohjolassakin, jumalauta.

  tätäkö me tänne halutaan, oikeasti?

  sanon nyt tämän kaikille helvetin paska-aivolle, vedäkäteisille, paska-masoille, ässtrideille, kusipää-kiljusille, praxeille, stubbidoille, viljasille ja muille saatanan pakkomoukuttajille:

  TE OLETTE TUHOAMASSA TÄTÄ MAATA, TE JOUDUTTE VIELÄ EDESVASTUUSEEN TÄSTÄ KAIKESTA MAANPETTURITOIMINNASTANNE!

  Parabellum.

 3. Emme me halua tästä maasta paskastaniaa. Vaaliuurnilla tavataan.

 4. Tämä Nortusen kirjoitus on kuin Brechtin runo, jossa tämä toteaa, että vaikka teillä on kaikki maailman aseet niin meillä on ne Ihmiset jotka niitä käyttävät!

  Näille huutaville komentoijille, että kapitalismi kuolee, jos maahan ei tuoda halpaa työvoimaa eli riistettävää työvoimaa. Tätä joukkoa tuo tänne kapitalistit ei kansanedustajat ja ministerit, jotka ovat vain kapitalistien sätkynukkeja.

  Yrityskulttuurimme on seuraavanlaisen leijuvan tuuliajon hallussa; Kansanedustaja Ben sanoin minulle, ”””jos hanke ei saa rahoittajia, ei se ole hyvä bisneskään”””. Keskustelu koski maahanmuuttajien kotiseudullaan pysymistä ja sen eteen tehtävää työtä. Maahanmuuttajien kotiseudulla pysyminen on siis kiinni siitä, onko busines heidän siellä olemiselleen jollekin rahoittajalle kannattavaa vai ei!
  Mielestäni erittäin paljastava keskustelu.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: