Rikollisjärjestö nimeltä Keskusta

Pääministeri Vanhanen päätti hallituksessa allekirjoituksellaan RAY:n avustuksista Nuorisosäätiölle. Asian valmisteli ja junaili RAY:ssä taas entinen Keskustan kansanedustaja ja RAY:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Vihriälä. Nuorisosäätiön hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kaikkonen on sitten jakanut osan rahoista eteenpäin säätiöstä vaalitukena Vihriälälle, Vanhaselle, itselleen ja muille keskustalaisille avainpoliitikoille. Julkisuuteen tulleiden asiakirjojen mukaan Antti Kaikkonen nimenomaan hyvin yksityiskohtaisesti käski säätiön toimivaa johtoa kanavoimaan rahat kyseisille henkilöille.

Voiko järjestäytyneen rikollisorganisaation tunnusmerkit paremmin täyttyä? Koko mafiaketju yhteiskunnan ja vuokralaisten varojen kavaltamiseksi on ollut esimerkillisesti hallussa.

Mitä selittämistä tässä kuviossa voi enää olla? Mitä rikollisjärjestön avainhenkilöt sitten asiasta kommentoivat?

Keskustan nykyinen puheenjohtaja Mari Kiviniemi: ”Keskusta ja Nuorisosäätiö ovat juridisesti erilliset toimijat.”

Nuorisosäätiö jakoi omien sääntöjen vastaisesti vaalitukea vain keskustalaisille avainpoliitikoille ja lista on pitkä. Kiviniemi on taas kieltäytynyt kertomasta oman vaalitukensa yksityiskohtia.

Matti Vanhanen: ”Nuorisosäätiön antamat vaalituet eivät olleet yhteiskunnan säätiölle antamia rahoja, vaan poliitikkoja tuettiin säätiön muulla varallisuudella. Nuorisosäätiöllä on itsenäistä, omaa tulopohjaa, jota se on käyttänyt.”

Tämän täysin vailla moraalia tai selkärankaa olevan hyypiön mielestä Nuorisosäätiön vuokralaisten maksamien rahojen tilittäminen hänelle itselleen hänen itsensä päättämänä vastoin säätiön omia sääntöjä oli siis oikein? Matti Vanhanen säästyy – ikävä kyllä – tässä tapauksessa syytteiltä, koska hänen nuorisosäätiön puheenjohtajan roolissa tekemät rikokset ovat vanhentuneet. Pääministerinä tekemistään rikoksista Vanhanen ei taas joudu vastuuseen, koska laki ei ole Suomessa kaikille sama.

Jukka Vihriälä: ”Olen oikeusmurhan uhri…kaikki toiminta on ollut kuitenkin laillista.”

Antti Kaikkonen: ”Koko prosessi tuli puun takaa.”

Ikävä kyllä kyseinen puu ei ole tämä.

Published in: on 27 tammikuun, 2011 at 5:50 pm  Comments (8)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/01/27/rikollisjarjesto-nimelta-keskusta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommenttiaJätä kommentti

 1. Nämä rikokset voidaan tutkia, kun maassa valta vaihtuu, silloin vanhentumislait puretaan taannehtivasti. Samoin tehdään eriarvoisille laille, ne saatetaan ensin sammalle tasolle nykyisten pikkurikollisten kohtelun kanssa, mutta korotetaan sitten raskauttavasti syyllistyneiden osalta.

 2. Tässähän on selvä mahdollisuus pienentää Keskustan kannatusta huomattavasti. Oliko se muuten KIvimäki, joka TV-haastatelussa toisti samaa vastausta useita kertoja ja joka vastaus ei ollut vastaus kysymykseen.

 3. Perseestä koko helvetin kepukaarti. Kun tarkemmin tätä pohtii, niin tässä täyttyy todella järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkit selvästi.

  Ja raskauttavaksi tämän tekee se, että rahat ovat valtion varoja, kaikki on ollut suunnitelmallista, ja aivan taatusti rahat ovat pois joltakin. Lisäksi oikeuslaitoksen mädännäisyys tuli jälleen ilmi, ei tällainen saatanan koplaaminen ole tuomittavaa näille paremmille ihmisille. Vaikka ei ne oikeasti ole edes ihmisiä, nilviäisiä ovat saatana kaikki!

  Vielä kerran paska-masa69, antti persereikä-kaikkonen, vittu-vihriälä ja kaikki muut saatanan koplaaja-loiset,….
  te voitte vetää sukset jalkaanne ja suksia kaikki vittuun!!!

  Tämä ei jää tähän, reaktio tulee vielä…. In this life, or in Afterlife!
  Gladiator.

 4. Jep…

 5. Olipa ihanan rankka kirjoitus sinulta. Tässä justiinsa eilen kavereitten kanssa tuumittiin samaa. Koko nuorisosäätiö on olemassa vain yhteiskunnan rahojen kierrättämistä poliitikoille varten. Selkeääkin selkeämpää järjestäytynyttä rikollisuutta, joka on pesiytynyt koko järjestelnän ytimeen asti.

  Joko muuten kohta uskot mielipidettäni Kiviniemen tasosta poliitikkona, olkoonkin siedettävän näköinen?

 6. Melko häpeällistä, että alunperin moottoripyöräjengejä ja muita rikollisjärjestöjä varten laadittu laki uhkaa kolahtaa sen laatijoiden omaan nilkkaan. Olisipa hupaisaa, jos Kepuun jäsenyys tulkittaisiin kuulumiseksi rikollisjärjestöön. Aika kauas on Alkion ajoista ja ajatuksista ajauduttu.

  Määritelmän mukaan rikollisryhmän järjestäytyneisyys edellyttää, että ryhmä täyttää kuusi oheisen listan kriteereistä. Näihin kuuteen sisältyvät pakollisina kohdat 1, 3, 5 ja 11.

  Kriteerit ovat seuraavat:

  1. Useamman kuin kahden henkilön yhteistyö.

  2. Jäsenillä on määrätyt tehtävät.

  3. Toimii pitkän tai määräämättömän ajan.

  4. Käyttää sisäistä kuria.

  5. Epäillään törkeistä rikoksista.

  6. Toimii kansainvälisellä tasolla.

  7. Käyttää väkivaltaa tai muita uhkailukeinoja.

  8. Käyttää peiteyhtiöitä.

  9. Harjoittaa rahanpesua.

  10. Pyrkii vaikuttamaan poliitikkoihin, julkiseen hallintoon, tiedotusvälineisiin, oikeusviranomaisiin tai talouselämän edustajiin.

  11. Toiminnassa taloudellisen hyödyn tai vallan tavoittelu on määräävä tekijä.

 7. Halleluja!

  Keskon dirika möläytti jotain kokovartaloministeristä. Halleluja! Johan ruvettiin vetämään palkokasvia hengityselimeen. Halleluja! Nyt kaikki on syvästi huolissaan tasa-arvosta. Halleluja! Muut maat kuulemma katsoo meitä ylöspäin tasa-arvo asioissa. Halleluja! Mitä ne nyt meistä ajattelee sanoi nainen tv:ssä. Halleluja! Kaikki vanhat synnit on anteeksi annettu.

  PS. Ps on saatanasta. Halleluja!

  Ja anna tänä päivänä meille vanha voimamme takaisin ettei Ps tule meidän hiekkalaatikolle leikkimään.

 8. Kuin kaksi marjaa: http://naurunappula.com/508095

  Laitinen joskus kirjoitti kuinka Italian mafia olisi ihmeissään kuinka tiukasti maakuntia voi pitää näpeissään ilman väkivaltaa jos Keskustan toimintaa heille selvitettäisiin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: