Stubb, Thors ja impivaaralaisuuden syvin olemus

Monikulttuuria on palvottu taas urakalla Helsingissä koolla olleessa ETNO-Foorumissa. Ilmiö on merkillinen.

Paikalle kokoontunut elämästä ja todellisuudesta täydellisesti irtaantunut lauma mummoja ylistää monikulttuuria edelleen jonkinlaisena voimavarana tai rikkauden lähteenä. Tälle oudolle reliikille on myös vielä kuukauden ajan Suomen hallituksen virallinen tuki.

Välttämättä kaikesta emme ole samaa mieltä, mutta Thors on hoitanut tehtävänsä ihan mallikkaasti”, toteaa mm. ulkoministeri Alexander Stubb lausunnossaan ja pitää monikulttuurihulluutta kritisoivia impivaaralaisina. Lausunto on henkilöiden taustat huomioon ottaen tietysti täysin ymmärrettävä, yhdistäähän molempia ministereitä pohjaton viha Suomea ja suomalaisia kohtaan.

Monilkulttuurin todellisuus näyttäytyy joka päivä yhä useammalle suomalaiselle aina vain selvemmin. Viime päivien esimerkkejä ovat vaikkapa seuraavat:

 • Lähi-itäkeskuksen uimahalliin palkataan vartijat, koska monikulttuuri.
 • HSL:n bussikuskit uhkaavat lakolla, jos heidän turvallisuuttaan ei paranneta lisäämällä vartijoita. Bussikuski pahoinpidellään keskimäärin jo joka toinen viikko, koska monimuotoisuus. Viherkokoomuksen suunnitelmat tehdä Helsingin joukkoliikenteestä houkuttelevampi tuntuu naurettavan irvokkaalta, koska yhä suurempi joukkoliikenteen linjoista alkaa monikulttuurisina vuorokauden aikoina olla niin segregoitunut, ettei kukaan normaali ihminen niihin jalallaan astu.
 • Väijyvät kotoutumisen mallioppilaat ovat laajentaneet reviiriään steissin välittömästä ympäristöstä jo aina Aleksille saakka, jossa monimuotoiset laumat ahdistelevat 10 – 13 -vuotiaita tyttöjä puolenyön jälkeen joka päivä. Ei ole epäilystäkään, ettei alkaneena vuonna tehdä taas kaikkien aikojen raiskausennätys.

Jotenkin tulee väistämättä mieleen, että mikähän mahtaakaan olla sen Stubbin impivaaralaisuuden vaihtoehto?

Sisällissota?

Advertisement
Published in: on 15 helmikuun, 2011 at 3:25 pm  Comments (11)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/02/15/stubb-thors-ja-impivaaralaisuuden-syvin-olemus/trackback/

RSS feed for comments on this post.

11 kommenttiaJätä kommentti

 1. Suosittelen Stubbille Impivaaraa käsittelevän kirjan lukemista. Herrakansa taisi tankata koulussa Vänrikki Ståhlia.

  Impivaara kun oli työnteon, koulutuksen ja yhteistyön mallimaa.

 2. Jos tarkastellaan suomalaisten maahanmuuttokriittisten argumenttia turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten haitallisuudesta suomalaiselle yhteiskunnalle, niin huomauttaisin libertaarina että se on puhtaasti sosialidemokraattisen valtion tuottama ilmiö. Kyse on sosialistisesta maahanmuutosta – tulonsiirroista veronmaksajilta maahanmuuttajille.

 3. Ave,
  Taas kuohahti sisällä, koska me kaikki oikeat suomalaiset tiedämme, että tämä monikultturisuus on täysin syvältä perseestä!

  Siis, nämä molemmat koffelit, stubbido ja ÄSStrid jauhaa taas tätä monikulttuuripaskaa jälleen. Siitä vaan saatana stubbido, kikkelit tekee muutenkin poliittisen seppukun näillä fantastisilla toimillaan, siitä vaan. Punaiset kengät jalassa lausutaan taas jotain saatanan paskaa, ja ollaan niin vitun tärkeetä. Muistatte varmaan edelleen ne 2008 kesällä kirjoitetut jutut tästä vanhasta koulukiusaajasta….

  Hei, onko nyt teillä arvon lukijat parempaa tietoa tästä viimeisestä (?) sairaalaan hakatusta bussikuskitapauksesta, että olivatko tekijät somppuja, taas?

  Irvokasta saatana tämä neekerilaumojen vetelehtiminen pitkin assaa ja nyt siis jo laajemmalla raiskaussäteellä, jumalauta niitä eläimiä saatana! Miksi mulle tulee mieleen Bronsonin elokuvat?

  Siis, tästä monikultturi-paskasta ei todellakaan hyvä seuraa. Kuten olemme todenneet, niin aivan varmasti suomalainen kansan oikeustaju ei tällaista saatanan älwäbälä-touhua kattele enää kauaa….

  Kuten sanoit, se on äärimmillään sisällissota edessä, joku kapina tästä tulee varmasti, ja se hetki ei ole kaunista kateltavaa. Maailmassa kuohuu nyt eri syistä, ja aivan hyvin täällä voi alkaa kuohua kanssa, täällä on omat syynsä.

  On täällä ennenkin ollut Vapaussota….

  Siispä Parabellum ja Amen.

 4. En väittäisi multikulti-ihquilua sossuilmiöksi, kuten eräs toinen kommentoija äsken kirjoitti, ellen ymmärtänyt aivan väärin.

  Meillä täällä Ruotsissa on kokoomus pikku vasalleineen ollut hallitsevassa asemassa vuodesta 2006, ja maahanmuutto ei kun kiihtyy, samoin kasvavat siihen liittyvät epäoikeudenmukaisuudet, segregaatio, rikollisuus ym. kielteiset ilmiöt.

  Ruotsin oikeiston päämääränä tuntuu selvästi olevan ns. hyvinvointivaltion täydellinen raunioittaminen. Mahtavatko penteleet onnistua tihutyössään? Seuraaviin vaaleihin 2014 mennessä ehtivät vielä keksiä kaikenmoista sabotaasia.

 5. Tosta tuli kyllä mieleen sekin, että piruako muuten 10 – 13-vuotiset tytöt tekevät kaupungilla puolenyön jälkeen. Mutta tää kommentti ei meinaa sitä, että olisin eri mieltä kirjoituksestasi, päinvastoin. Ei nää monikulttuuripellet varmaankaan mitään sisällissotaa halua, eivätkä siihen uskokaan. Ne kun elävät ihan omissa päänsisäisissä maailmoissaan. Mutta sen kahinan ne kyllä typeryyttään saattavat aikaiseksi saada.

 6. ”Ruotsin oikeiston päämääränä tuntuu selvästi olevan ns. hyvinvointivaltion täydellinen raunioittaminen”

  Mutta eivätkö Ruotsin demarit hamunneet ääriä erityisesti vähemmistöiltä, ja koko mamutusideologia taidettiin keksiä palmen aikana? Se on toki outoa, että oikeisto puskee moista upottavaa uraa..

 7. Jos tarkastelee Ruotsin kuntien toimia, on vaikea nähdä kummoisiakaan eroja sossu- ja sekoomusvetoisten johtojen välillä.

  Kunnat saavat korvamerkittyä lisäfyrkkaa multikultitoimintaan (vaikka se olisi mimmoista höttöä) ja sitähän annetaan, koska Ruotsin perustuslakiin on nykyään betonoitu multikultin pakkoedistäminen. Se, että kunnassa oleilevat asylantit saattavat jäädä eläteiksi lopuksi elämäänsä ja maksaa kunnille miljoonia, ei jostain syystä tunnu lainkaan huolettavan poliitikkoja. Korkeintaan he kaunistelevat tilastoja ja siten mukamas parantavat tilannetta. Kassat tyhjenevät vääjäämättä.

  Ehkä ns. oikeiston päämääränä on saada maahan rutkasti halpatyövoimaa, ja jos niiden reppuselässä tulee loisia, niin kansahan ne kulut maksaa.

  Kovin lyhytnäköisiä tuntuvat poliitikot olevan. Vähänkin kaukonäköisempi valtiomies kykenisi helposti näkemään, että helvettiin ollaan menossa kovaa vauhtia. Reinfeldt (jota myös kutsutaan ansaitusti nimellä Ruinfeldt) ei ole maan hyväksi toimiva miekkonen. Ties mikä hänen lopullinen päämääränsä on. Ei ainakaan Ruotsin kansan hyvinvointi.

  Sama koskee tietty yhtä hyvin vihreitä ja ns. vasemmistoa, joiden mielestä koko maailman prolet eiku köyhät pitää rahdata Ruotsiin voimaan hyvin meikäläisten kustannuksella. Ruotsalaiset pitää tietenkin integroida multikultiin. Mietin usein, että miten sitten panevat suunsa, kun hallintoon nousevatkin ihan demokraattisesti ääri-islamistit, jotka pakottavat kaikki noudattamaan sharialakeja? Mutta ehkä nuo törpöt suunnittelevat jo nyt muualle muuttamista.

 8. Kiitos kommenteista.

  Kyllästynyt ruotsissa: mitä pitäisi tehdä? Mitä Ruotsissa on tehty? Mitä voisi tehdä paremmin?

  Miten Reinfeld-ilmiö tapetaan alkuunsa Suomessa?

 9. Punavihreyden syvin olemus paljastuu sivulla isovimma.blogspot. Frankfurtin koulukunta – salaliitto rappioon. Lukekaa ja hämmästykää. Se että punavihreyden tartuttamat poliitikot ja puolueet näyttävät toimivan Suomen kansan etuja vastaan johtuu siitä, että he/ne todella toimivat niitä vastaan. Proletariaatin väkivaltainen vallankumous 1910 ja -20-luvulla epäonnistui. Päättivät sitten yrittää samaa kulttuurin tuhoamisen kautta. Jos olet ihmetellyt feminismiä, monikulttuurisuutta, kulttuurirelativismia, sukupuolineutraaliutta ym niin ei tarvitse ihmetellä enää. Yhteinen nimittäjä on löytynyt.

  Vain ilmastohumppa puuttuu. Silkkaa valetta sekin on ja palvelee samaa länsimaiden tuhoamistarkoitusta kuin Frankfurtin koulukunnan muutkin tuotokset.

 10. Eräs vanha taistolainen joka aikoinaan kirjoitti tiedepalstalla nimimerkillä arkkis, määrittää punavihreyden frankfurtismiksi. Siis huomaa taistolainen, joka itse oli kovasti kyseistä suuntausta vastaan.

  Vanhassa vasemmistossa oli pointtinsa.

  Punavihreyden ja frankfurtin koulukunnan välinen suhde on kieltämättä pätevä, ja harva pääsee analyysissään niin pitkälle.

 11. @Kyllästynyt Ruotsissa,

  ”En väittäisi multikulti-ihquilua sossuilmiöksi, kuten eräs toinen kommentoija äsken kirjoitti, ellen ymmärtänyt aivan väärin. […] on vaikea nähdä kummoisiakaan eroja sossu- ja sekoomusvetoisten johtojen välillä.”

  Suomessa kaikki kahdeksan eduskuntapuoluetta (myös kokoomus) ovat sosialidemokraattisia. Koska lähes kaikki ovat taloudesta samaa mieltä (korkeat verot ja voimakas sääntely) niin vaaleissa kiistellään lähinnä siitä tulisiko kokonaisveroasteen olla 42.9% vai 43.2%, miten saada omakotitalorakentamiseen lisää hintaa korottavia sääntelyjä ja tulisiko kouluissa olla pakollisia kasvisruokapäiviä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: