Onnellinen mies

Tasapuolisuuden vuoksi esitän syvät ja nöyrät kiitokseni Ylelle.

Ylen pieniltä tuottajilta ostamat dokumentit ovat joskus oikeita helmiä, joista hyvänä esimerkkinä on tiistaisin pyörivä sarja Tosi tarinoita. Viimeksi toissapäivänä puolituntinen otos suomalaisesta elämästä oli loistava kuvaus Lapista, katoavasta elämäntavasta ja vapaudesta.

Mika Hotakaisen dokumentti kertoi Enska Mäntykangas -nimisestä miekkosesta. Kaveri sai insinöörinpaperit käteensä joulukuussa 2009 -reilusti yli 50-vuotiaana ukkelina. Enska on metsien mies, joka elää kesät Saariselällä ja polttaa tervaa. Viritykset ovat mitä ovat, tontti on täynnä romua ja asuntona toimii ränsistynyt asuntovaunu.

Tervakset haetaan metsistä ikälopulla traktorilla ja pilkotaan tietysti omatekoisella halkaisukoneella, joka jo sinänsä on insinööritaidon omalaatuinen mestariteos. Vuorokauden polttamisen jälkeen terva on valmista ja se on hyvää. Kauppa käy niin hyvin, että hintaa on pitänyt nostaa, että kysyntä pysyisi aisoissa. Välillä ukkelit ottavat viinaa ja keittävät nokipannukahvit. Tervanpolton valmistuttua se myydään ja mennään ryyppäämään rahat Saariselän legendaariselle Panimolle.

Onko Enska sitten pelkkä kylähullu, jonka elämää seuratessa voi hymyillä hyväntahtoisesti sisäänpäin? Jonkun mielestä voi olla, mutta Enskalla on jotain arvokkaampaa kuin kaikki maailman kulta.

Hänellä on vielä se, mitä meiltä ollaan hyvin järjestelmällisesti viemässä ja jonka tuhoamisesta alkaa yhä useampi suomalainen alkaa olla todella vittuuntunut. Se on yksilönvapaus.

Tämän Terijoki II -hallituksen ihmisten elämää tuhoavaa politiikkaa seuraava voisi hyvin kysyä vaikka seuraavia kysymyksiä:

 • Milloin on Katainen Vihreähimoverottamassa Enskan generaattorisähköä?
 • Milloin on virnistelevä Vapaavuori tunkemassa Enskaa kaukolämmitettävään marsuhäkkiin?
 • Minä päivänä umpikorven hiekkateillä väijyvät satelliittimittalaitteet ovat ottamassa Enskan vanhan Mersun keskinopeuksia ylös ja sakottamassa automaattisesti postitse?
 • Milloin on ympäristöministeriön energiatarkastaja mittaamassa asuntovaunun E-lukua?
 • Milloin tulee Thors vaatimaan Enskalta monikulttuurista työyhteisöä ja moniarvoista johtamista?
 • Minä päivänä Holmlund saapuu Paateron kanssa takavarikoimaan Enskan haulikkoa ja syyttämään tätä  massamurhaajaksi?
 • Milloin Lehtomäki on ryömimässä huussin alusilla ja tutkimassa Enskan paskakikkareita?
 • Milloin on se hetki, kun ympäristöviraston hiukkastarkastaja virittelee kurkkupurkeista tehdyn kamiinanpiipun nokkaan mittalaitteita?

Ajankohtaa en tiedä, mutta jos näiden hullujen annetaan vielä vallassa, se päivä on lähempänä kuin kukaan teistä uskoo.

Advertisement
Published in: on 17 helmikuun, 2011 at 4:58 pm  Comments (11)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/02/17/onnellinen-mies/trackback/

RSS feed for comments on this post.

11 kommenttiaJätä kommentti

 1. http://areena.yle.fi/video/1297796068931

  Tuolta voi käydä katsomassa Enskan tarinan.

 2. Hyvä löytö ja pelottavia kysymyksiä. Pitääkin katsella heti perään tämä: LOUIS THEROUX – SURVIVALISTS

 3. Kiitos! Katon tuon linkin vielä ajan kanssa paremmin.
  Se on vallan hienoa ja upeeta elämää! Mikä vapaus, ja se luonto, voi että!

  Vitun hyvin jälleen veistät näitä uhkakuvia näistä kaikista saatanan kohnoista veroineen, maksuineen, vaatimuksineen ja vainoharhoineen.

  Ne tulevat aivan saatanan varmasti orjuuttamaan meidät täydellisesti ja vievät leivänkin suusta, niin helvetin puusilmää ja lammassakia täällä asuu.
  Juuri nämä kaikki saatanan hullut ympäristö- ja energiaveroineen ja -mittauksineen, sekä tämä kasvava aseharrastajien vainoaminen, ja autoilun perverssi kyttäminen, tähän saatanan paskaan on aina varoja ja resursseja.

  Mutta, kohta on vaalit, ja se tulos tulee olemaan seisauttava…. hah. Kannatan JHA vinoilevaa itseironista ehdotusta, että hänestä tulisi seuraava maahanmuutoministeri, se on asiaa se!

  Parabellum.

 4. Yksilönvapauksien tuhoaminen alkaa jo pikkulapsista.
  Kyläkouluja lakkautetaan kuviteltujen säästöjen nimissä ja lapset ajetaan monikulttuurisiin? megakoululaitoksiin oppimaan kaupunkiyhteiskunnan tavoille. Radiosta kuulin padasjoen koulun lakkauttamisesta, josta ei kait säästöä sitten tullutkaan (rahat meni kuljetuksiin). Tuhottiin silti vain tärkeä pala suomalaista yhteisöllisyyttä ja ennenkaikkea lasten turvallisuudentunnetta.
  Onko suomessa päällä joku krooninen aivohalvaus?

 5. Pomppeius,

  Äänestäminen ei tätä menoa muuta. 99 % valtion koululaitoksen ja median aivopesemistä äänestäjistä ei tiedä mitä todellinen vapaus tarkoittaa. Tilanne on vielä huonompi kuin sillä yhdellä lampaalla, joka äänesti kahden suden kanssa siitä, mitä lounaalla syödään.

  Toinen äänestämisen ongelma on, että hyväksyt tuloksen etukäteen. Äänestäminen on omalla tavallaan lottoamista. Lototessasi hyväksyt sen, että saatat menettää asettamasi panoksen. Menetettyjen rahojen perään on turha itkeä lottokoneen pyörähdettyä.

  Lotto on kuitenkin huomattavasti inhimillisempi pelimuoto. Siinä voit itse päättää asettamasi panoksen suuruuden. Äänestämällä pistät peliin kaiken vapautesi ja omaisuutesi – halusit tai et.

  Minä en äänestä. Ne jotka äänestävät ilman suostumustani, ilman osallistumistani omaisuuteni ja vapauteni käytöstä ovat rikollisia. He puuttuvat vapauteeni ja omaisuuteeni väkivalloin.

  Jokaisella lampaalla pitäisi olla Parabellum, mutta se tasoittaa tilanteen vain tiettyyn rajaan asti. Se voi pelastaa lampaan kahdelta tai kolmelta sudelta, mutta ei 99.

  Äänestäminen ja Parabellum eivät siis ole todellisia vaihtoehtoja vapauden saamiseksi. Näin murskaavan ylivoiman edessä ei voi tehdä muuta kuin yrittää voittaa susia lampaiden puolelle. Se ei ole helppo tehtävä, sillä vastassa on valtion aivopesujärjestelmä eli julkinen koululaitos ja sitoutettu massamedia.

  Siihen asti, kunnes jollain keinolla otamme vapauden, susia pitää vain vältellä. Jos susi ei tiedä lampaasta, niin se ei tiedä pistää sitä lihoiksi.

 6. Maaseudulla on ihmisen nujertaminen jo pitkällä, täällä kun ei pääse piiloutumaan väkijoukkoon. On monenmoist tarkastajaa kolkuttelemassa ovelle, kyselemässä hormin korkeutta ja läpivientien pinta-alaa. Vielä on saatu kuitenkin torjuntavoittojakin: jätevesilaitosta kävivät useampaan otteeseen kyselemäsä, ettämilloinka laitat lain mukaiseen kuntoon. Herkkähermoisemmat kylällä tekivät sen jo ajoissa tyyliin ”tehtävä se on ennenpitkää kuitenkin”. No eivät ole nyt viime viikkoina enää kyselleet, hehe.

  Nyt on sitten vuorossa puulämmityksen syyni: käytän samaa strategiaa, vittuilen takaisin. Väsyvät kyllä.

  Odotan innolla vaaleja, muutos on tuleva.

 7. wb: Kirjoituksesi on valitettavasti täyttä totta. Ajan sivutoimisesti tilausbusseja ja koulujen luokkaretkisesongin ollessa kuumimmillaan otan usein tuuraajan huolehtimaan oman yritykseni tehtävistä jotta ehdin bussihommiin. Monen kokoisen koulun väkeä on tullut kuljeteltua ja aivan ylivoimaisesti mahtavimmat muksut ovat siinä pienessä kyläkoulussa, jolle – koko koululle – 50-paikkainen linja-auto on ”turhan suuri”! Lapset ovat iloisia, kohteliaita ja henkisesti terveen oloisia näin amatööripsykologin näkökulmasta (olen ehta amatööripsykologi, takanani on useita vuosia taksinkuljettajana) katsottuna. On huutava vääryys että yhä harvempi lapsi pääsee tällaisesta nauttimaan, aina vain suurempi osa ajetaan tasapäistämiskoneeseen ”oppimaan tavoille”.

  Aina vaalien tullessa puheeksi olen muistuttanut keskustelukumppaneita siitä, että muutosta on tultava ja kaikkein kalleimmat ja vaarallisimmat henkilöt on saatava pois vallankahvasta. Käteinen, Epävapaavuori ja Thorsdag nyt ainakin. Se, että on nuori, matalaääninen ja tukka hyvin ei tarkoita, että on hyvä kansanedustaja, vielä kun maamme suureksi pullistunut ”tätiluokka” sen tajuaisi.

 8. Kiitos kommenteista.

  Jos minulla olisi aikaa, työstäisin kaikista minulle tulleista kommenteista miljoona tarinaa lisää.

  Tarinaa ja ideoita riittää – kiitos Teidän.

  Jos pelkistää asiaa, niin vaskoolin pohjalle jää kimmeltämään jäljelle pari asiaa.

  Levittäkää sanaa ja äänestäkää. Tälle hulluudelle on saatava loppu.

 9. Lammas,
  Yksi perusaksiooma demokratiasta. Jos jätät äänestämättä, niin kannatat passiivisesti valtaapitäviä, tämä on kai ihan järkeenkäypää? Tässä tilanteessa ON äänestettävä! Right?

  Siis, tuo sinun asiasi susista ja lampaista oli kyllä oo-koo, mutta siitä puuttui se todellinen tekeminen, se oli vaan E&E, kuten sotilastermi kuuluu, evade & escape. Tätä tehdään vasta silloin, kun olet todella yksin ja ”Hunter Force”, eli ne sudet on persiissä kiinni….

  Sotilastermeistä, se parabellum on siis alunperin latinaa, js se kuulu sanonta on: Si vis pacem, para bellum. Jos haluat rauhaa, varustaudu sotaan. Vanha roomalainen sanonta. Niin ja onhan sen niminen pistoolikin ollut WW2 aikaan.

  Siis vielä kerran, selkeästi ja rautalangasta, ihan kaikille. Jotta tämä vitun kusipäinen touhu voidaan edes koittaa saada täällä demokratian keinoin loppumaan tai hidastumaan, niin nyt saatana…
  KAIKKI ÄÄNESTÄMÄÄN, AIVAN KAIKKI! Ja varmaan tiedätte mitä puoluetta pitää äänestää….!! 😀

  Muuten kaikki on menetetty, mokuttaminen jatkuu eli äläwäbälä-paska tungetaan väkisin housuumme, ja tilanne todella lähtee lapasesta, js silloin on pakko sanoa:

  Amen ja Parabellum.

 10. Kiitos Pomppeius. Kiitos.

  Niin hassuakin kuin se onkin, voi kannustuksesi olla arvokkaampaa kuin arvaatkaan.

  Annan Sinulle hyvä Pompeius arvoituksen: voiko False Flagin kääntää sitä itseään vastaan ja jos voi miten FF voi sen tietää, ettei kyse ole peilikuvasta?

  Odotan nöyränä vastaustasi.

 11. Eipä kestä kiitellä parahin Octavius.
  Kiitokset vaan itsellesi tästä kaikesta tällä blogilla!

  Jos kannustukseni on ollut edes hitusenkaan avuksi kellekkään, niin sitten kaikki on hyvin mennyt! Välillä itseänikin hirvittää tämä perkeleellinen voimasanojen käyttö, mutta jotenkin se tulee vaan niinku aidosti sisältä, kun on todellinen vitutus näistä aiheista päällä. Toivon, että tämä aitous on välittynyt lukijoille. Ja pahoittelen vitusti, jos olen siinä epäonnistunut!… 😀

  Mutta heititpä todella kiinnostavan haasteen, todellisen operatiivisen arvoituksen….!

  Nöyränä tässä koitan vastata…. todella.

  Ensin on tarkistettava määritelmä, eli False Flag tarkoittaa nyt siis peiteoperaatiota, covert operation, jossa ns. vastapuolesta tehdään syyllinen tilanteen aloittamiseen, jolloin saadaan painava syy viedä omat rajut toimet oikeutetusti eteenpäin. Näistä on historiassa monta esimerkkiä, sodassa ja rauhassa.

  Puran tätä arvoitusta auki mahdollisuuksien kautta. Mielestäni FF voidaan kääntää itseään vastaan, kun on taitava vastapuoli, joka tajuaa FF tilanteen alkavan. Mutta jatko onkin kinkkinen…
  Jos FF operaattori ei ole tarpeeksi älykäs, hän ei huomaa kääntöä itseään vastaan, vaan näkee koko ajan ns. oman toimintansa, jota siis pitää vallan oikeana, vaikkakin perseelleen menevänä, niin tällöin hän näkee vain peilikuvansa, ei sitä älykästä counter operaattoria tämän tilanteen takana…..?!

  Joten nöyrimmin vastaan lyhyesti, että kyllä voidaan kääntää, ja että huolimaton FF ei tajua nähdä peilikuvan ”taakse”.

  Oliko edes karvaakaan sinne päin?

  -P-


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: