Romaneja ja rodunjalostusta

Suomen johtava puolue Viherkokoomus on tehnyt kaikkensa muuttaakseen Helsingin suureksi romanileiriksi. Vaivaa ja rahaa asiassa ei ole todellakaan säästelty.

Tasavallan presidentti, maahanmuuttoministeri ja Helsingin romaniasioita hoitavat johtavat virkamiehet ovat kukin vuorollaan käyneet mainostamassa Suomen ja Helsingin mahdollisuuksia ja paremman elämän etsimistä. Viime syksynä romaneille jopa tarjottiin ilmaiset lennot kotimaahansa ja sosiaalitiloja on rakennettu hartaudella, jota vain satoja miljoonia vuodessa velkaantuva kaupunki voi esittää. Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto taas ehdotti, että Romanian romaneille tulisi antaa painokas viesti, että Helsingin kaupunki järjestää heille töitä.

Potin räjäytti kuitenkin kokoomuksen Sirpa Asko-Seljavaara, jonka mielestä romaneille tulee rakentaa Helsinkiin oma ilmainen leirintäalue kaikkine palveluineen. Asko-Seljavaaran lausunto on merkittävä ja edustaa painavasti Helsingin Kokoomuksessa vallitsevaa linjaa – onhan Asko-Seljavaara kaupunginhallituksen jäsen.

Kyseinen plastiikkakirurgi jää Suomen poliittiseen historiaan merkillisestä syystä – hän on nimittäin fanaattinen rodunjalostamisen kannattaja. Suoria lainauksia hänen puheistaan:

Suomalainen geeniperimä on myös liian samankaltainen, joten uudet geenit virkistäisivät kansaa… Suomalainen verenperintö on arvokas, mutta sille ei ole pahitteeksi jonkinasteinen sekoittuminen muiden kansojen kanssa.

Vaikka tälle kaiken verbaalisen kuvailukyvyn ylittävälle hulluudelle ei voi kuin nauraa, ehdottaisin vielä parempaa ideaa. Perustetaan Helsinkiin oma piikkilankojen ympäröimä Kokoomusleiri. Paikaksi ehdotan Eläintarhan urheilukenttää ja sitä ympäröivää puistoaluetta.

Kokoomusverarbeitung macht frei!

Mainokset
Published in: on maaliskuu 3, 2011 at 4:57 pm  Comments (11)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/03/03/romaneja-ja-rodunjalostusta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

11 kommenttiaJätä kommentti

 1. Mitähän lieneekö kaupunginhallituksen jäsen tarkoittanut ”palveluilla”.? Ehkö esimerkiksi sosiaalitoimistoa ja kelaa, aivan leirintäalueen viereen.. lisäksi vaikkapa leivän ja pullan jako pistetta.

 2. Jos Kokoomuksen kaikki tämänhetkiset ministerit vain suinkin saadaan samalle alueelle, niin sen maapalan rajaamisessa ei todellakaan pidä piikkilankaa säästellä 🙂

  (ajanvietteeksi voidaan tarjota vaikka niitä värityskirjoja ja myrkyttömiä värejä)

 3. Joo, hiljaiseks pistää. Eipä tohon oikeestaan muuta voi sanoa. Kai toi mamma ihan oikeesti uskoo siihen, mitä puhuu. Jaa, niin, tosta geeniperimästä. Onkos islantilaisten geenipommista kauheesti uutisoitu? Ei minunkaan mielestäni. Kai siksi, että sitä ei olekaan. Mitäs niitä oli, islantilaisia? Ei kolmeasataa tuhatta.

 4. Ykä: ei geneettinen sisäsiittoisuus koske kuin suomalaisia. Se ei koske islantilaisia, ahvenanmaalaisia, joulusaarelaisia tai tongalaisia.

  Syvä on tämän rouvan viha suomalaisia kohtaan.

  Kyseinen rouva on muuten tohtori, kansanedustaja ja tosiaan Suomen suurimman kaupungin / hallituksen jäsen.

  Asiasta kolmanteen. Voikohan plastiikkakirurgiaa suorittaa peilin kautta? Minulla olisi Sirpalle tiedossa yksi asiakas.

 5. Tuokin täti vaikutti ihan täyspäiseltä vielä jokunen vuosi sitten, kun se esiintyi jossain TV:n aamuohjelmassa, eikä ollut (ainakaan näkyvästi) mukana Kokoomuksen touhuissa.

  Niin paljon näitä järjettömiä kommentteja tuntuu sinkoilevan joka puolelta, että tässä alkaa vakuuttua siitä, että näin tyhmän kansan asuttama maa ansaitseekin muuttua mokuvaltioksi, jossa mikään ei enää toimi.

 6. Suomen touhua kun katselee keski-ikäisen miehen silmin tulee ensimmäiseksi mieleen se lapsuuden naapurin vähä-älyinen poika, jota jallitettiin tekemään sitä ja tätä harmitonta porukalle viihdykeeksi.
  Tänään sitä kuvittelee edelleen olevansa yleisön puolella,,, mutta epäilys kalvaa mieltä, että onkin tajuamattaan se jallitettava.

 7. Seljavaaraan tekstit, joista lainaukset on otettu, löytyvät
  täältä ja täältä.

  Olipas ihan hirveetä mokutusta. Juttujesi taso on kyllä mahtava.

  Youtube-videosta huolimatta varmaan vieläkin väität, että Katainen on tuomassa 2 miljoonaa mamua Suomeen.

  Unohtamatta tietenkään väitettäsi, että tässä maassa lisääntyy enää neekerit ja muslimit.

  titityyy titityyy!

 8. http://yle.fi/alueet/helsinki/2011/03/vihreat_jarjestaisi_romanikerjalaisille_sisamajoituksen_2407999.html

  Vihreiden mielestä sisämajoitus olisi vielä parempi vaihtoehto. Töölön Oscarissahan on sopivasti vuokra-asuntoja vapaana.. 😀

 9. Meinasin pelästyä.

  Katselin sivuja Google Chrome selaimella ja oli lyönyt virheiden Mari Puoskarin vaalimainoksen Octaviuksen sivuille.

  Ensin ajattelin että mitä v***ua. Onneksi häipyi Firefoxilla katseltaessa.

  Kyllä on mielenkiintoista.

 10. Mitähän, meiltä nyt puuttuvia, periytyviä ominaisuuksia sieltä somaleilta ja romaneilta mahtaisi olla tulossa (hehe).

  Toivottavasti sinne leiriin tehdään myös katto ja matalalle. Toisaalta malli ”Kauriinmetsästäjät” voisi myös olla kätevä, noin niinkuin huollon, valvonnan ja kurinpidon kannalta. Ajankuluksi suosittelisin saman elokuvan loppukohtauksia, tjaa, taisi sitä samaa viihdykettä tarjottavan jo aikaisemminkin.

  Siitä saisi koko kansan pelin vielä kaupanpäälle.

 11. Hababoo: kuukkelin mainokset ovat kyllä mainioita.

  Aikansa kutakin. Tuonkin algoritmin voittaja jo kasvaa jossakin yrityksessä ja toivottavasti se arvostaa enemmän yksilönsuojaa kuin nykyinen standardi.

  Jos ei arvosta niin sitten plan B.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: