Unto Hämäläinen – hyvää yötä

Unto Hämäläinen oli menneen Suomen paras politiikasta kirjoittanut toimittaja.

Itse arvostin joskus hänen tekstejään ja analyysejään todella korkealle. Unto oli DDR-Suomen yksi suurimmista vallankäyttäjistä, jonka saavutukset ovat maailmanhistoriallisestikin merkittäviä. Unto teki aika yksin Tarja Halosesta Suomen presidentin. Saavutus on huimaava, koska kukaan muu ei terävä-älyisestä, luonnevikaisesta täysin tuntemattomasta lakimies-lesbosta olisi voinut muutamassa kuukaudessa saada voittavaa presidenttiehdokasta. Saavutuksen merkittävyyttä korostaa se, että yhä useampi suomalainen ihmettelee, miksi kyseinen hermafrodiitti voi yhä olla Suomen presidenttinä.

Unski on viimeisillä voimillaan saanut aikaan kyseisen kirjoituksen, joka kertoo surullisella tavalla siitä, mitä elämä henkisesti täysin aivokuolleena voi olla.

Aivokuolema tarkoittaa sitä, ettei henkilö enää ymmärrä mitä ympärillä tapahtuu, keitto lusikoidaan suuhun, leukalappu on kaulan ympärillä ja housut ovat ummehtuneen virtsan peitossa. Onneksi hoitajat edes hymyilevät ymmärtävästi. Jos ajatellaan sellaista katosta vuotanutta rintamamiestaloa, niin Unski on sellainen. Kun ullakon oven avaa, esiin tulee homeen haju, DDR, lepakoiden ulosteet, Moskova, Tarja Halonen ja menneen talven sulaneet lumet.

Tämä joskus niin terävä toimittaja kirjoittaa seuraavasti:

”Matias Turkkila tuntuu taitavan propagandan niksit.”

Unskin heikkous ja täysin sokea piste on siinä, ettei hän todellakaan tajua, että propagandaa ei enää ole. Unski ei voi ymmärtää sitä, että tieto liikkuu ja hänen ennen niin pyhinä pidettyihin artikkeleihin kohdistuu armoton kritiikki. Vielä hetki aikaisemmin Unski pystyi järjestämään haluamansa ihmisen presidentiksi, muuttamaan hallituksen politiikkaa ja nostamaan hänen suosikkinsa Viherkokoomuslaiset eduskuntaan.

Arvot muuttuivat, sosialismi romahti, Neuvostoliitto hajosi, ilmastonmuutos loppui ja maahanmuutto osoittautui täydeksi katastrofiksi. Nyt tulevat esiin sellaiset arvot kuin rehellisyys, oikeudenmukaisuus, laillisuus ja suoraselkäisyys. Kummallista ja outoa eikö vain?

Tiedonvälitys on muuttunut. Nyt Pravdalle nauretaan. Unto Hämäläiselle nauretaan. Aika ikävä on loppu kunniakkaalle uralle. Otan osaa, mutta valinta oli Sinun.

Hyvää yötä Unto Hämäläinen – hyvää yötä.

Uurnilla tavataan.

Advertisement
Published in: on 5 maaliskuun, 2011 at 8:51 pm  Comments (9)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/03/05/unto-hamalainen-hyvaa-yota/trackback/

RSS feed for comments on this post.

9 kommenttiaJätä kommentti

 1. ”Saavutus on huimaava, koska kukaan muu ei terävä-älyisestä, luonnevikaisesta täysin tuntemattomasta lakimies-lesbosta olisi voinut muutamassa kuukaudessa saada voittavaa presidenttiehdokasta.”

  Nokkelimmat meistä, Tony Halme mukaanlukien, ovat jo keksineet, että Tarja ei ole lesbo. Hän jopa asuu miehen kanssa. Ja olisiko lesbo mielestäsi jotenkin huonompi presidentti kuin hetero, homo tai vaikkapa transu?

 2. ”Olisiko lesbo huonompi….?”

  Ei todellakaan olisi.

  Minulle on aivan sama mitä ihmiset puuhaavat sänkykamareissaan eikä sen pitäisi vaikuttaa mihinkään asiaan mitään.

  Pointti onkin se, että miksi asiasta ei voi puhua vapaasti? Eikö rehellisyys olisi se paras tie? Halosen luonteestahan on aika moni hänen lähellään työskennellyt jo avautunut. Heidät kaikki on enemmän tai vähemmän haudattu.

  Kyse onkin laajemmasta ilmiöstä, joka juontaa juurensa Neuvostoliiton aikaan ja siihen suureen henkiseen dilemmaan Suomessa, jonka aiheutti suomettumisen ajan puhdistuksen puute.

  Suomessa olisi tarvittu 1990-luvulla totuuskomissio, joka olisi perannut nämä asiat. Nyt ne hiertävät vielä parikymmentä vuotta – niin kauan kuin tuon ajan vaikuttajat ovat elossa.

  Henkinen perintö on taas helppo nujertaa. Stalinistit ovat keskittyneet Vihreisiin ja Kokoomuksen johto vaihdetaan.

 3. kato saatana,
  ai kun asuu ja olee niinku avioliitossa sillai, niin sitten ei ole homo tai lesbo? hah. sehän todistaa kaiken.
  kuten Octavius sanoo, niin on todella paljon juttua liikkeellä hänen suuntautumisestaan, että se ei enää ole pelkästään jotain juttua.
  katotaan vaan kuinka kauan hänen ns. liitonsa kestää kun presidenttikausi on ohi? siihen on enää 51 vkoa!

  niin, ja kyllä sillä on väliä, onko pressa jotain vähemmistösuuntautuneisuutta. presidenttiys itsessään on instituutio, ja se edustaa isänmaallisuutta, kotia, uskontoa ja oikeita perinteisiä arvoja, rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta. yllättävää tosiaan saatana! eikö tässä ole tarpeeksi aitoa perustetta, että presidentti ei todellakaan voi olla homo! eikä lesbo.

  tämä siis tiedoksi haavistolle ja eräälle muulle pyrkyrille….

 4. Propagandaa ei ehkä enää ole, mutta kehnoa retoriikkaa kyllä on sitäkin enemmän.

  Kaikilla ”osapuolilla”, jos näin saan sanoa.

 5. Halonen on yhtä analyyttinen kuin Toni Halme loppuaikoina. Ulkoministeriön virkamiehet muistavat hänet epäkohteliaimpana ministerinä joka ei tervehtinyt alaisiaan.

 6. Pomppeius: selvä, meitä on moneen junaan. Olen kyllä itse jokseenkin 100% eri mieltä tuosta, että presidentin pitäisi edustaa etenkään uskontoa, mutta jokaisella on oikeus mielipiteeseensä. Minun puolestani presidentti voisi aivan hyvin olla musta muslimihomo, kunhan hän ajaisi kansan hyvinvointia ja etuaja suhtautuisi kunnioittavasti kansaan ja valtioon, mihin ei tunnu pystyvän merkittävä osa valkoisista heteromiehistäkään politiikassa.

 7. Niin taitaa olla jotain Outi Nyytäjällä.

  Luin tuosta samalla kun oli Unton juttukin.

  vaikka noin yleisesti ottaen suomalaiset ei osaa puhua eikä ajatella. Ja vertailua Suomen ja Ranskan telkusta.

 8. Ignoroimalla alistaa. Tämä on yksi hierarkisen järjestelmän menetelmä, jota monet epävarmat vallankäyttäjät (esim. pääsääntöisesti heteroseksuaalisen fenno-ugrilaisen kansan ei-heteroseksuaalinen johtaja) käyttävät.

 9. Luin nyt tuon kieltämättä tunnekuohussa tekemäni kirjoituksen uudelleen.

  Tottahan tuo on mitä tulin sanoneeksi. Eli olen siis itseni kanssa samaa mieltä.

  Laitan perusidean vielä paremmin esille julmilla, loogisilla ja vastaan sanomattomilla lauseilla.

  Voi Unski parkaa. Olisit pysynyt poissa itseäsi älykkäämpiä arvostelemasta.

  Otan osaa. Mukavia eläkepäiviä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: