Vallankumous. Nyt.

Kävin omakotialueella Helsingissä muka tekemässä vaalityötä ja sitä työtä ei tarvinnut tehdä.

Vallankumous tulee, koska ihmiset ovat havahtuneet siihen mitä on menossa. Yksi lähijunassa oleva lauma olevia työvoimapulan poistajia riittää kääntämään idiootinkin pään. Jäin siihen uskoon, että nyt puhavihereliitti on hiukka umpikujassa.

Puhavihereliitti voi pitää  ilmastonmuutoksensa ja monikulttuurinsa. Suomi metsäapinoineen on herännyt, eikä eliitti voi sille asialle yhtään mitään. Heidän ainoa keinonsa on enää vaalivilppi.

Uurnilla tavataan.

Published in: on 13 maaliskuun, 2011 at 1:11 am  Comments (13)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/03/13/vallankumous-nyt/trackback/

RSS feed for comments on this post.

13 kommenttiaJätä kommentti

 1. Mukavan optimistinen ajatus. Mutta lieneekö yksi helsinkiläinen omakotitaloalue kuitenkaan ihan koko maan mittakaavassa tilastollisesti merkittävä? Noh, vaalien jälkeenhän se toki tiedetään.

 2. Helsinkiläinen omakotitaloalue ei ole tilastollisesti merkittävä, mutta jos sielläkin hylätään monikulttuurinen rikkaus mantra on muutos mahdollinen -> lähiöissähän todellisuus on tiedetty jo pitkään.

 3. Helvetin hyvä homma, että nyt on tulossa (ensimmäistä kertaa) kansainvälinen valvontaryhmä seuraamaan vaaleja.

  Ei pidä kuvitella hetkeäkään, etteivätkö Tuija Marx & Co. olisi valmiit yrittämään petosta, jos he arvioivat voivansa selvitä siitä.

 4. Kylläpä on virkistävää nähdä arvon ministereiden A. Stubbin ja J. Kataisen peilin edessä harjoiteltujen ilmeiden ja eleiden kangistuneen viimeaikaisissa TV-esiintymisissä. Katsokaapa tarkkaan. Kiiltokuvat ovat kivoja katsella kunnes niihin ilmestyy ensimmäiset kulumat ja taitokset. Setät eivät selkeästi nyt nuku öitään hyvin. Ankaran itsekurin löystyminen vaikuttaa eri ihmisiin eri tavoin. Siinä missä kovana urheilijana tunnetun Alexin leukaperät leviävät heti kun juoksemiselle ei jää aikaa tai voimia, unohtaa Jykä syömisen ja näyttää päivä päivältä pienemmältä kameroiden edessä. Muutenkin kuin vain ulkoisesti. Rehvastelu on vaihtunut kiukutteluksi. Pääministeriainesta.

  Posti kantaneekin Jykän Aku Ankka -lehden kestotilauksen jatkossa Kesärannan sijasta Siilinjärvelle.

 5. Minä olen mielelläni metsäapina. Hyvä tiivistys.

 6. Kiitos kommenteista.

  En oikein usko, että tuo satunnainen havainto satunnaiselta vauraalta asuinalueelta oli mikään yksittäinen ilmiö.

  Olen yleensä aika tarkka havannoimaan asioita ja ajan henkeä. Todisteena siitä vaikka vanhat kirjoitukset, joissa ennustin vyöryn tulevan kauan ennen kuin se näkyi missään numeroissa.

  Ilmapiirin muutos on vain nyt kääntynyt sellaiseksi, että voin oikeasti puhua vallankumouksesta. Aivan kuin nyrkkiin puristunut käsi olisi muuttumassa varmuudeksi, että nyt riittää. Riittää valheet, riittää paskanpuhuminen, riittää monikulttuuri, riittää rahan kylväminen, riittää Vihreä verouudistus, riittää ihmisten kyttääminen, riittää vittuilu, riittää Suomen muuttaminen kehitysmaaksi, riittää paskalaki, riittää ammattirikollisten hyysäys, riittää kerjäläiset, riittää asuinalueiden hiljainen tuhoaminen, riittää koulujen opetusrauhan rikkominen, riittää veronmaksajien kuseminen painepesurilla silmiin, riittää liikkuvien jätesäkkien elättäminen, riittää kaikkien kansallisten instituutioiden avoin halveksiminen ja muuttaminen irvokkaiksi Seta-bileiksi ja riittää maahanmuuttajien asumismuotojen monipuolistaminen.

  Nyt vain riittää. Jotenkin aistin, että nyt raja on tullut vastaan.

 7. Tervehdys metsäapinat,

  Kohta on vaalit ja on se hyvä, että ei stasi saatana pääse liian helposti väärentäämään vaalitulosta, koska nyt on kiusaus liian suuri…. mutta eihän meillä sellaista tapahdu, eihän….. 😛

 8. Octaviuksen kommentti yllä tiivistää asian erinomaisesti.

  Nämä vaalit ovat myös siitä kummalliset, että media valehtelee valtapoliitikkojen kanssa kilpaa. Lauletaan samaa laulua yhteen ääneen persuista. Perinteiset perhelehdet kuten Apu ja Seurakin on valjastettu taisteluun poliittisen eliitin puolesta.

  Apu-lehdessä entinen kommunisti Yrjö Rautio teki jo toisessa numerossa peräkkäin persuvastaista propagandaa. Viimeisimmässä Seura-lehdessä taas esiteltiin kiiltokuvamamuja. Lopuksi toimitukselliseen aineistoon oli upotettu maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin vaalimainos. Alemmas ei media enää voi vajota.

 9. Vaalityöidea.

  Kuvan mukaisia kylttejä ja parinkymmenen hengen porukka vilkasliikenteisen tien varteen muutaman kymmenen metrin välein päivittäin vaalikansaa informoimaan.

 10. Kävin jokin aika sitten Brasiliassa. Erääseen seinään oli kirjoitettu: ”Não vote, lute!”

  Tuli kotimaa mieleen…

 11. ”Viimeisimmässä Seura-lehdessä taas esiteltiin kiiltokuvamamuja.”

  Seura on ottanut tuon linjakseen jo ainakin pari vuotta sitten. En ole seurannut lehteä vähään aikaan, mutta aiemmin lehti julkaisi usein juttuja kiiltokuvamamuista jotka yleensä sanoivat jotakin nuivaa kuten vastustivat kunniaväkivaltaa, toivoivat malttia maahanmuuttoon tms. Juttujen taso oli yleensä korkea eikä lehdessä yleensä ollut muuten geneeristä mokutusta (erilaisuus on rikkaus ja piilorasismi vaanii tms).

 12. Seuran kiiltokuvamamujen esittely saattaa myös johtua siitä, että kiiltokuvumamuesittelyille on lukijoiden keskuudessa kysyntää. Ihmiset ehkä haluvat pettää itseään. He haluvat uskoa johonkin, jota todellisuudessa ei esiinny.

 13. http://koti.mbnet.fi/jorjaa/historia.php

  Alemmassa osoitteessa voi käydä lukemassa kuinka Suomi vietiin huijaamalla EU:n jäseneksi. Kannattaa ehdottomasti lukea myös laajempi nettiraportti, jonka linkki on ensimmäisenä tai toisena ylhäältä lukien. Ylemmässä osoitteessa on toista tuntia videota kahdessa osassa. Tapahtumapaikkana Jyväskylässä ollut yhteiskuntapoliittinen keskustelutilaisuus. Puhujina Heikki Urmas ja Liisa Mariapori. Urmas jutustelee kirjastaan ”Raadolliset toverit ja vallan väärinkäyttäjät”. Mariapori on kirjoittanut kirjan ”Verottaja tappolinjalla”. Sorsa ja Koivisto yrittivät tehdä Suomesta sosialistista valtiota, mitä Kekkonen vastusti. Mariapori kertoo verottajan mielivallasta yrittäjiä kohtaan sekä oikeuslaitoksen surkeudesta. Tilaisuus oli otsikoitu;” Onko Suomi täysin mätä?”

  Voin omasta puolestani vahvistaa octaviuksen havainnon, kansaa vituttaa. Tutustukaa antamiini osoitteisiin ja vittuuntukaa lisää ja pankaa vahinko kiertämään antamalla vinkki mielenkiintoisista nettisivuista. Kiitos.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: