Epätoivoinen yritys kerjätä rahaa

Olen vajonnut kai todella alas, koska kerjään rahaa.

Muutamaa euroa minä vingun, onko liikaa se liikaa pyydetty? Yhden oluttuopin hinta. Mitä saat vastineeksi?

Saat ainakin varmuuden siitä, että joku tekee suomalaisten eteen töitä, koska nyt kukaan sitä ei tee.

Eurojen osoite on siis:  Lasse Nortunen eduskuntaan tukiyhdistys. Tilinumero: 476000-15066 BAN: FI3047600010005066 IC:HELSFIHH.

Nyt on Teidän vuoronne hyvät lukijat. Viisi euroa per kärsä ei tunnu missään, mutta se kumulatiisena saattaa pelastaa tämän maan. Elämme sen suhteen viimeisiä hetkiä. Viisi euroa Lasselle, niin asioiden voi olettaa muuttuvan. Ainakin se hyvä puoli asiassa on, että teit sentään jotain lapsiesi eteen.

Arvaa vituttaisiko olla tekemättä ja yrittämättä yhtään mitään? Alistua perseraiskattavaksi ja antaa nykyhallituksen jatkaa?

Ok – se on se toinen vaihtoehto. Monikulttuurinen  Suomi.

Miettikää asiaa.

Advertisement
Published in: on 27 maaliskuun, 2011 at 1:24 am  Comments (12)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/03/27/epatoivoinen-yritys-kerjata-rahaa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

12 kommenttiaJätä kommentti

 1. halal kepap,
  hyvä juttu tämä kerjääminen, ja nyt on kohde oikea ja aihe on hyvä ja aito.

  siispä hemulit, kaikki laittamaan kaverille euroja, jotta saadaan hänet eduskuntaan.

  muuten se toinen vaihtoehto, eli monikulttuurinen paskaläjä tungetaan housuihimme. niinpä, ajatelkaa edes lapsianne, millaisessa saatanan paskastaniassa ne joutuu elämään, jos tätä mutavyöryä ei nyt aleta pysäyttää ja tunkemaan takaisin mereen.

  siis EI islamille erityisesti, EI neekereille, EI iraqilaisille kamelikuskeille, EI palestiinalaisia molottajia, EI muuta paksasakkia, EI kaalimaan porukkaa, erityiseti vitun iso EI kenoppäille, eli kaikkien vihaamille somaleille. ne voi kaikki suksia keskenään vittuun, lunta on vielä.

  kannattaa todella miettiä haluatko tätä äläwäbälä-sakkia tänne aina vaan enemmän?

  mieti tarkkaan, ketä äänestät! nyt on 11-sta hetki.

  Parabellum.

 2. Kaiken muun mä tajuan tosta nortusen ajatusmaailmasta, mutta sitä mä en ikinä hiffaa miks aikuiset äijät jaksaa itkeä tosta homo-avioliitosta. Antaa kaikkien kuksia ketä haluaa. Big deal…

 3. nyt pistää kyllä miettimään, onko tämäkin postaus jotain ovelaa parodiaa…

  onko tämän blogin pitäjä siis tuo Nortunen ja toisin päin?

 4. En tunne kaveria paljolti, sen minkä googlesta etsin. Mutta sanotaan, että Octaviuksen suosittelun minä arvostan sen verran korkealle, koska arvostan Octaviusta itseään varsin korkealle, niin parikymppiä lähtee.

 5. Voi perse! Olen jo ryöstetty valtiomme taholta tavallisen tarkkaan pers`aukiseksi ja lastenpa suhteen juuri. Kaikki maallinen kun menee heihin, mutta silloin kun Ovtavius ja Ykäkin suosittelee muutamaa euroa, niin jätän itseltäni aterian tai pari väliin ja pistän, sorry tää määrä, sen femman. På finska, vitosen. Hävettää lähettää mitään vitosia, mutta mulle se on iso raha. Sorry, mut … ei voi mitään(enempää).

 6. Oh, olet näemmä ryhtynyt tukemaan kerjäläisiä.

  Minulta ei heru senttiäkään. Saavat poliitikot ja ehdokkaat ihan itse maksaa tuoppinsa ja mennä oikeisiin töihin. ❤

 7. Kävinpä tutustumassa Nortusen sivustoon.

  ”En hyväksy Jumalanpilkkaa enkä muidenkaan uskontojen häpäisyä.”

  Viimeistään tämä, muutenkin melkoisen keskinkertaisen ulosannin ja asioiden äärimmilleen yksinkertaistamisen kanssa vakuutti minulle, että tämä mies ei minun rahojani saa.

  Jumalanpilkkalaki on pelkkä muinaismuisto, joka on monikultturisteille erinomainen ase. Kristinuskon jumalaa voidaan käytännössä pilkata aivan miten halutaan ilman rangaistusta. Jumalanpilkkaa (tai siis uskonrauhalakia) käytetään vain vaientamaan islam-kriitikot.

  Järki käteen.

 8. Palasin Suomeen parinkymmenen ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen ja hämmästyin näitä vaatimuksia saada pilkata Jumalaa. Miksi Jumalaa pitäisi pilkata, kun olin kasvanut nuoruuteni suomessa ajatuksella koti, uskonto ja isänmaa. Mielestäni hienoja arvoja edelleenkin ja nämä arvot olivat minulla tärkeitä vuosikymmenien ajan.

  Löydettyäni hommafoorumin ja Halla-ahon scriptan jouduin miettimään tätä asiaa enemmän ja ymmärsin, että jumalanpilkkapykälien nojalla käydään ihmisten kimppuun ja viedään heitä oikeuteen uskonrauhan rikkomisen perusteella.
  Luulen , että monikaan ei meistä vielä sisäistä tätä asiaa ja pitää perinteisiä opittuja arvoja pyhinä, eikä näe missä tänä päivänä näiden asioiden kanssa juriidisesti mennään.

  Pidän itse Lasse Nortusta oikeana perussuomalaisena sydänmellisenä miehenä, joka haluaa tehdä työtä meidän kaikkien eteen, joten tukeni hänelle on itsestään selvyys.

 9. Teemalta tulee tänään poikkeava dokumentti. Tälläisiä ei ole kovin usein ollut telkkarissa.

  http://www.telkku.com/program/show/20110331180010

  Tiededokumentti: Rotu ja älykkyys

  En voi osallistua tähän, jollet osallistu muiden euromaiden tukemiseen niin Suomi syöksyy työttömyyteen ja lamaan. Paremminvointivaltio katoaa.

 10. Osuipa silmiini taas erinomainen maahanmuuttokriitikoiden syyllistys

  http://www.talouselama.fi/uutiset/article603532.ece

  Samanlaista kouhkaamista taisi nähdä 2-3 vuotta sitten, mutta että vieläkin.

 11. Joo, itse en allekirjoita Nortusen homo-avioliittojuttuja. Minua ei voisi asia vähempää kiinnostaa, kunhan asia pysyy ihan tavallisen elämänkulun osana. Tarkoitan tällä sitä, että miksi se homous on suuri juttu, että sitä pitää tunkea joka paikassa ovista ja ikkunoista esille. En ymmärrä.

  Politiikassa on sellainen asia, ettei kaikessa voi olla samaa mieltä. Oman epäjumalani (sick!) Halla-ahon kanssa olen ainakin yhdestä asiasta eri mieltä. Olen rakentanut alttarin Turun Jumalattarelle Maria Lohelalle, mutta en ole hänenkään kanssaan samaa mieltä kaikesta, etc.

  Oleellista on muutos. Nyt muutetaan tämä hulluus ja otetaan uudet perusarvot kuten työnteko, yrittäminen, rehellisyys ja ihmisten tasa-arvoinen kohtelu käyttöön.

  Valon aika kajastaa ja toivo elää. Tehdään se.

 12. 50 euroa tipahti, ja varmaankin viimeinen lahjoitukseni näissä vaaleissa.
  kokonaisuudessaan eri ehdokkaille mennyt näissä vaaleissa nyt 450 euroa.

  Sorry tuli hieman kun tuli myöhään mutta ehkä auttaa hieman.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: