Romaniongelma – lopullinen ratkaisu

Poliisi antoi sitten ei-niin-yllättävän lausunnon.

Se ilmoitti lakonisesti, ettei pysty enää takaamaan kansalaisten turvallisuutta. Asia sinänsä on itsestään selvä – sellaista se aito monikulttuuri on.

Asian nosti pintaan etenkin aluillaan oleva romani-invaasio, joka merkitsee jälleen uutta ennätystä ryöstöissä, vanhusten pahoinpitelyissä ja varkauksissa. Ilmiö on maksanut jo kymmeniä miljoonia ja lasku kasvaa joka päivä. Asian ratkaisemiseksi sen kimpussa työskentelee jo kymmeniä munattomia, kädettömiä ja kyvyttömiä Helsingin kaupungin ja valtion virkamiehiä, joiden suoltamat ehdotukset ovat toinen toistaan naurettavimpia.

Asiaan on olemassa kuitenkin tavattoman yksinkertainen lopullinen ratkaisu.

Ilmiön taustallahan on romaneiden köyhyys, joten puuttumalla siihen voidaan ongelmistakin päästä eroon. Siksi ehdotankin puolen miljoonan käteismaksua kullekin kerjäläiselle. Uskon heidän siirtyvän asumaan rakennettaviin kartanoihin Mustanmeren rannalle ja ongelma on ratkaistu.

Kuka sitten maksaa?

Maksu hoituu perustettavan yhtiön (työnimi Niro Oy) kautta. Yhtiön perustavat nykyisen hallituksen eli Kokoomuksen, Keskustan, Vihreiden ja RKP:n ministerit, kyseisten puolueiden palkattu henkilökunta ja erikseen nimetyt toimittajat. Yhtiöjärjestyksessä on pykälä, jonka mukaan yhtiön osakkaat vastaavat omavelkaisella takuullaan yhtiön ottamista lainoista.

Yhtiön toimitusjohtajana toimii Jyrki Katainen ja hallitukseen kuuluvat hänen lisäkseen Mari Kiviniemi ja Alex Stubb. Koska yhtiön osakaskunta (noin 300 henkilöä) on hyvin vaurasta väkeä, yhtiö saanee mistä tahansa pankista lainaa noin 4 %:n korolla.

Yhtiö lainaa edelleen maksettavan summan puoli miljoonaa euroa kullekin kerjäläiselle kymmenen vuoden maksuajalla ja 5 %:n mukavalla korolla. Näin yhtiö tekee automaattisesti voittoa ja sen osakkaat saavat mojovat sekä ennen kaikkea riskittömät tuotot.

Katainen 29.11.2010: Euroryhmä päätti sunnuntaina osana Irlannin 85 miljardin euron lainoitusohjelmaa pysyvästä kriisinhallintamekanismista euroalueelle. Iskimme tulpan euromaiden velkaantumiselle.

Talousuutiset 1.4.2010: Irlannin pankeille tehtyjen stressitestien mukaan neljä pankkia tarvitsee yhteensä 24 miljardia euroa lisää pääomaa. EKP suunnittelee erityisen rahoituselimen kokoamista irlantilaispankeille.

Niro = Naurettavat idiootit yrittävät ratkoa ongelmia.

Advertisement
Published in: on 1 huhtikuun, 2011 at 3:34 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/04/01/romaniongelma-lopullinen-ratkaisu/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommenttiaJätä kommentti

  1. Niron tj on ihan paniikissa

    Katainen ryöpyttää perussuomalaisia

  2. Olisiko linkkiä siihen poliisin lausuntoon?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: