Sanoma-konserni / Pravda nurin!

Sanoma-konserni eli Pravda hallitsee nykyistä mediaa. Eiköhän olisi aika laittaa eliitille hieman kiviä rattaisiin? Peru jokainen boldatuista tuotteista – siis jokainen. Jos tilaat mitään Sanoma-konsernin tuotetta tuet samalla nykyhallitusta. Helppoa, yksinkertaista ja kivutonta. Eiköhän kusta Sanomaa silmään hieman samalla tavalla kuin he ovat meitä kusettaneet.

Nyt on takaisinmaksun aika.

”Lehtivalikoimamme tavoittaa lähes neljä viidesosaa suomalaisista naisista. Laajalevikkisistä naistenlehdistä tarkoin kohdennettuihin erikois- ja lifestyle-lehtiin ulottuva lehtipaletti tarjoaa tietoa, hyötyä, elämyksiä ja viihdettä kaikille ikäluokille ja eri elämänvaiheisiin. Tunnetuimpia julkaisuja ovat Suomen suurin yleisaikakauslehti ET-lehti, Suomen suurin naistenlehti Kodin Kuvalehti, Suomen suurin naisten viikkolehti Me Naiset ja Suomen johtava terveyslehti Hyvä Terveys. Kansainvälisen tason Gloriasta on kasvanut kokonainen lehtiperhe, joka on maan tärkeimpiä merkkitavaramainonnan medioita.  Sanoma Magazines Finlandin lehdet tavoittavat myös suomalaiset miehet. Tekniikkalehtiemme valikoima keskittyy tietotekniikkaan, viihde-elektroniikkaan, autoihin ja rakentamiseen tarjoten luettavaa niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Suurimpia julkaisuja ovat maan suurin uuden tekniikan lehti MikroBitti, autolehti GTi-Magazine ja tietotekniikan edelläkävijöille suunnattu Tietokone. Lasten ja nuorten julkaisuissa Sanoma Magazines Finlandilla on vahva markkinajohtajuus. Pääosin Disney-hahmoihin perustuvaan tuotevalikoimaan kuuluu sarjakuvalehtiä ja -albumeja, kirjoja ja kirjakerhoja. Aku Ankka on Suomen suurin viikkolehti, jolla on yli miljoona lukijaa. Aku Ankan Taskukirjoja myydään vuosittain yli miljoona kappaletta ja kolmella kirjakerhollamme on jäseniä yhteensä noin 90 000. Julkaisuohjelma seuraa tarkasti nuorisotrendejä; yksi uusimmista menestystuotteista on Disneyn Hannah Montana. Tunnetut lehtibrändimme ovat entistä näkyvämmin läsnä myös verkossa. Digitaalinen liiketoimintamme perustuu verkkopalveluihin, jotka tarjoavat lukijoille todellista lisäarvoa ja elämyksiä sekä mainostajille tarkasti kohdennettuja ja mitattavia kontakteja. Panostamme myös verkkokauppaan. Suosituimpia sivustojamme ovat vauva.fi, mbnet.fi ja tietokone.fi.Yritysjulkaisuja teemme lukuisille kotimaassa ja kansainvälisesti toimiville eturivin suomalaisyrityksille. Tällä hetkellä tuotamme yli 30 yrityslehteä 16 kielellä. Asiakaslehtien lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat henkilöstölehdet, vuosikertomukset ja muut yritysviestinnän ratkaisut.

Helppoa – tapetaan ne. Jos joku maksaa em. läpysköistä jotain, niin pyydän lopettamaan maksamisen. Kiitos.

Katsotaan sitten uudelleen journalismin taso. Nyt se on nähty.

Published in: on 15 huhtikuun, 2011 at 11:57 pm  Comments (10)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/04/15/sanoma-konserni-pravda-nurin/trackback/

RSS feed for comments on this post.

10 kommenttiaJätä kommentti

 1. Hyvä boikotti, olen mukana. Nykyinen valta on murrettava uuden paremman tieltä!

 2. Myös mukana, & sana leviää!

 3. Hyvä idea! En tiennytkään että mustekalan tai ameeban lonkerot ovat noin syvällä ja laajalla Suomi-Neidon kropassa.

 4. Ave,
  Olen lopettanut näiden erkkolaisten paskalehtien tilaamisen jo monta vuotta sitten, kun mulle selvisi tämä kaikki paska.

  Kooklettakaa ihmiset Eroa Erkosta-sivut, ihan hauska juttu sinänsä.

  Oln niilläkin säästyineillä rahoilla hankkinut jotain tärkeetä ja tilannut jotain alan lehtiä suoraan ulkomailta postiluukkuuni.

  Sitten on vielä welho ja 4kanava…..

  Mutta, nyt ihmiset, huomenna uurinille ja ei voi olla epäselvää, mitä puoluetta kannattaa äänestää! Tehkää tänään vielä käännytystyötä, niin minäkin. Ja olen saanut aivan varmasti kymmeniä ihmisiä ajattelemaan toisin, tai olen saanut heidät huomaamaan tämä poliittisen mädännäisyyden tilan.

  SIis ääänestäkää Perussuomalaisia, se on parempi tulevaisuus!

  Jos äänestätte jotain muuta, saatte mutavyöryn ja naapuriin neekerin.

  Parabellum.

 5. Meikäläisellä loppui Pravdan tulo kolme ja puoli vuotta sitten, kun määräaikaistilaus päättyi ja muutin toiseen kämppään. Jälkeenpäin olen todennut että jätin Pravdan hyvissä ajoin ja siitä alkaen ehdin normalisoitua aikaa myöten eli muuttua nuivaksi ja ilmastoskeptikoksi. Tosin en muista että olisin ollut mokuttaja enkä ilmastoalarmisti, silloinkaan kun Pravda ilmestyi, joskaan en ollut tietoisesti nuiva enkä tietoisesti ilmastoskeptikko. Muistaakseni en miettinyt noita kovinkaan tarkkan. Pakkoruotsia olen vastustanut aina. Pakkoruotsi ja Helsinki-mielisyys ovat aina jurppineet meikäläistä Pravdan suhteen.

  Ostin taannoin vanhan Aku Ankan taskukirjan mutta divarista, joten siinä raha meni divarille eikä Erkkolalle.

  Keskiäkäisen Miehen blogissa ehdotin, että nuivat sijoittajat voisivat hankkia SanomaWSOY:n osakkeita ja kaapata firma. Näin kustantamon lehtien linjan olisi pakko muuttua.

 6. Muistakaa myös ilmoitustulojen merkitys. On epäisänmaallista mainostaa yllämainituissa lehdissä tai ilmoittaa esimerkiksi avoimista työpaikoista.
  Boikotoikaa yrityksiä jotka mainostavat niissä.

 7. Vaalilaskenta käynnissä.

  Vaalien suurimpana häviäjänä Keskustan lisäksi Hesari. Mahtavaa!

 8. Ei, Aku Ankka eiiiiiii…

 9. Myös seuraavat, saman behemotin omistamat, boikottiin:

  Nelonen, Jim, Radio Helsinki, Radio Rock, Radio aalto, Rautakirja (R-kioskit), Suomalainen kirjakauppa, Finnkino, WSOY.

  Lähes kaikille löytyy vaihtoehtoja.

  Itselleni tiukkaa tekee/teki vain Södikän (muista kuin englannin kielestä suomennetusta) käännoskirjallisuudesta luopuminen. Kirjastosta kirjan voi lainata kohtalaisen hyvällä omallatunnolla, koska Pravda-konserni on siinä vaiheessa jo saanut rahansa.

 10. Hyvä alku on hesarin tilauksen lopettaminen, voisi olla tosin mukava jos tänne pääkaupunkiseudulle saataisiin joku uusi avoimen konservatiivista linjaa kannattava paikallislehti.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: