Tissivaalit

Ennustin meneillään olevista eduskuntavaaleista kaikkien aikojen hauskimpia.

Ennustus on pitänyt aika hyvin kutinsa, vaikka valtamedia onkin onnistunut tavoitteessaan hämmästyttävän hyvin. Yle ja Pravda ovat onnistuneet omasta mielestään ohjaamaan keskustelun pois kahdesta suomalaisen yhteiskunnan suurimmasta kysymyksestä vuosikymmeniin. Ne ovat vuohipaimenien hallitsematon maahanmuutto ja julkisen sektorin valtava talousvaje.

Keskustelu on sen sijaan ohjattu valtamediassa Portugalin eläkeläisten hyvinvointiin, joka suomalaisten tulisi maksaa. Tarkemmin ottaen kyse on Saksan ja Ranskan pankkien pelastamisesta, joka urakka kaikkineen on 200-400 miljardin loppulaskuna suomalaisillekin hieman liian suuri katettavaksi Vihreillä sähköveroilla.

Valtamedian itsepetos toimii ikävä kyllä vain huomiseen saakka. Kentällä tilanne on nimittäin aivan toinen. Nämä ovat Suomen tulevaisuus- ja maahanmuuttovaalit. Nyt nimittäin ratkaistaan pysyykö Suomi pohjoismaisena hyvinvointivaltiona vai tuleeko tästä maasta menneisyyden arvoissa piehtaroiva Paskastania.

Vastoin kaikkia ennakko-odotuksiani vaalikamppailussa on parhaiten menestynyt Keskusta. Oman kannattajakuntansa hylännyt epämääräinen mafialiike, jonka kansanedustajaehdokkaina on mm. Antti Kaikkosen kaltaisia käveleviä sontaläjiä, on valinnut suorastaan nerokkaan vaalikampanjan. Se perustuu Mari Kiviniemen tisseihin. Se onkin ainoa, mitä Keskustalla on tarjota.

Uurnilla tavataan.

Advertisement
Published in: on 16 huhtikuun, 2011 at 2:55 pm  Comments (13)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/04/16/tissivaalit/trackback/

RSS feed for comments on this post.

13 kommenttiaJätä kommentti

 1. Veli Octavius osuu taas napakymppiin. Samoin Kepun vaalimainos, jossa Mari Kiviniemi poseeraa paidassa, jossa lukee juuri tissien yläpuolella Asiaa. Symboliikka on suorastaan nerokasta; vielä 20 vuotta sitten Kepun arvot olivat kohdalla Asiaa. Kuten olisivat olleet Kiviniemen tissitkin vielä 20 vuotta sitten.

 2. Jaska, se on se gravitaatio…

 3. Kiviniemi on hieman hento ja luiseva. Posket ovat lommolla. Kasvoista puuttuu semmoinen naisellinen pehmeys ja pyöreys mikä pitäisi olla naisen kasvoissa. Marin olisi pitänyt syödä hieman enemmän.

 4. ”Kävelevä sontaläjä” Antti Kaikkonen oli jakamassa esitteitä, kun kävin eilen kaupassa. Jos oma kuusivuotias ei olisi ollut mukana, olisin ehkä lohkaissut jotakin kokouspalkkioista. Otin kuitenkin ”mainettaan paremman” esitteen.

  Kaikkonen on ehkä mainettaan parempi mutta ei kovin paljon. Hänellä oli äärimmäisen huono oppi-isä, jolta hän omaksui huonot tavat.

 5. ave,
  jees, samaa ajattelin kun kattelin tässä joku kerta marin t-paita mainosta, tisseillä mennään. hyvä, kun muutkin ovat sen huamanneet…. mutta, siihen se sitten jääkin.

  kaikkonen on todella kävelevä paskaläjä. se siitä. ja moni muu on aivan samaa saatanan kastia. tätä helvetin 0-sakkia riittää tässä maassa pilvin pimein.

  niin, nyt sen sitten voi vielä viimeisen kerran sanoa tässä loud & clear:

  Suomalainen, äänestä huomenna Perussuomalaista, silloin turvaat oikeasti tulevaisuutesi.

  jos et äänestä, mutavyöry jatkuu, monikulttuuri-paska tungetaan sinun housuihisi, ja saat todella kamelikuskin naapuriisi. se jodlaa tasalta ja pualelta perse pystyssä kohti mekkaa. sitten se hakkaa alaikäistä vaimoaan ja nussii toista jalkavaimoaan. tätäkö sinä todella haluat?
  mieti hetiki tarkkaan, ketä äänestät!

  Kiitos sinulle Octavius, että saimme porukalla tehdä täällä plokissa mutavyöryn torjuntavoittoa, parhaamme koitimme ainaskin, mitä sanan avulla voi tehdä. Sinä olit se Good Guy, ja me muut, itse ainakin, se bad guy….

  Mutta jotain varmaan saimme aikaan, ja kannatti ainakin yrittää, on tämä maa sen verran rakas ja arvokas meille oikeille isänmaallisille suomalaisille.
  sitä ei todellakaan kannata antaa neekereille ja muille saatanan paskaturpille! hah 😀

  Huomenna siis on se Päivä, uurnilla tavataan!

  Parabellum. Amen.

 6. Jotenkin vaan mieleeni hiipii tämä kappale.

 7. Menen äänestämään, mutta en ole seurannut keskusteluja pariin viikkoon… Ja vaalivalvojaisia en pidä, tuskin seuraan tuloksia. Kerran kirjoitin vaaleista blogissani, tavallaan, ei jaksa enää miettiä, käyköön miten käy.

 8. Tissit tai ei, mieleeni niiden yllä olevasta voimakkaasta Photoshoppauksesta huolimatta paistaa läpi lähinnä perinteinen pohjan akka poskipäineen Pohjanmaalta. Kovin kauniiksi niitä akkoja ei ole tietääkseni ketään vielä haukkuna, samoin sitä mitä tissien takana, vielä vähemmän.

  Mikä ei niin kovin kaunista päältä, ei niin kovin kaunista sisältäkään, sano. Mikä lieneekin jo puoleen taholta mätäpaiseineen todistettu, mätä siellä, vetelä täällä…

 9. Kävi vaaleissa miten kävi, täytyy kiittää ensiluokkaisesta blogista,
  Olet omalta osaltasi toiminut kristallipallona, joka on tiennyt kaiken huomattavasti paremmin, kuin hallituksen ainaisesti lainaamat ”kaikki asiantuntijat”.
  Uurnilla tavataan.

 10. Kiitos myös omasta puolestani herra Octaviukselle näistä blogeista. Pettymys on aina ollut kova niinä päivinä, jolloin vierailessani tällä saitilla ei olekaan ollut mitään uutta luettavaa ja ajattelemisen aihetta.

  Toivotaan, että tänään suomalainen politiikka kääntyisi demokraattisempaan suuntaan ja että ihmiset huomaisivat muutoksen olevan oikeasti mahdollinen.

  Tänään on vaalit, mutta huomenna elämä taas jatkuu.
  Eikä sinun työsi, Octavius, ole vielä lopussa.

  Battle continues!

 11. Tissit ovat kyllä vaarallinen vaaliase, mutta onneksi ne tehoavat vain puoleen äänestäjistä, toista puolta ne saattavat jopa ärsyttää!
  Sinnemäki taasen oikein tyrkyttää alapäätään, kun katselin junasta isoa kuvaansa huopalahden asemalla.
  Tämä paskaporukka tulisi todella saada telkien taakse, jos ei sitten teljetä sinne eduskuntaan.

 12. Unohdit, että myös Sinnetänne on lähtenyt seksi/tissilinjalle:

  http://img685.imageshack.us/i/sinnemaki.jpg/

 13. Tissit eivät myyneet. Kyllä tästä hyvä tulee.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: