Toimittajien ammattitaidottomuudesta, osa II

Myönnän, että on sanojen ja suomen kauniin kielen päälle oksentamista kommentoida millään tavalla toimittajien koomisuuteen yltävää tuskaa vaalituloksen johdosta. Annettakoon se minulle anteeksi.

Toimittajien täydellistä kapseloitumista ulos vallitsevasta todellisuudesta edustaa erittäin hyvin myös Pravdan päätoimitus. Voiko enempää kujalla enää olla?

Juha Akkanen -niminen kaveri analysoi meneillään olevan vallankumouksen johtavan mustavalkotelevisioiden aikaan. Juha on ilmeisesti lukenut veispuukkia ja kuvittelee olevansa ajan hermolla. Tällä menneisyyteen unohtuneella toimittajakunnalla ei ole pienintäkään käsitystä modernista sissimarkkinoinnista, uudesta kansainvälisestä verkostoitumisesta ja tavasta tehdä poliittista vaikuttamista. Juha hei – väritelevisiosta tulevien Ylen uutisia seuraavien ja lasitalossa kyyristelevien kuihtuvaa sanomalehteä väsäävien vasemmistolaisten aika on mennyt ohi jo kauan sitten.

Kuvaava esimerkki tästä täydellisestä ammattitaidottomuudesta on myös vaikkapa tämä artikkeli. Anssi Koskinen ihmettelee suureen ääneen, että kuka on Teuvo Hakkarainen. Anssin mielestä Teuvon olennainen ominaisuus on hänen etunimensä lisäksi se, ettei Teuvo ole käynyt kuin peruskoulun. Jos tämä toimittajan töitä tekevä tyyppi tuntisi maakuntaansa, hän ehkä olisi voinut tietää, että peruskoulun käynyt mies on luonut melkein tyhjästä yhden maailman moderneimmista sahayrityksistä ja työllistää satoja ihmisiä tuotantolaitoksella, puunkorjuussa ja metsänomistajina.

Mutta eihän se Anssia kiinnosta, sehän on oikeaa elämää. Ja sitä paitsi ei Teuvo ole opiskellut tiedotusoppia Tampereella eikä ole haikaillut Neuvostoliiton aikoja tiedotusopiskelijoiden ainejärjestö Vostokin jäsenenä.

Onkohan se Teuvo edes veispuukissa?

Hyvää pääsiäistä ja muistakaa polttaa noidat roviolla. Itse ajattelin hiipiä monen vuoden jälkeen metson soitimelle.

Advertisement
Published in: on 21 huhtikuun, 2011 at 10:48 am  Comments (8)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/04/21/toimittajien-ammattitaidottomuudesta-osa-ii/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommenttiaJätä kommentti

 1. Kyllä se Teuvo on Veisbuukissa.

  FB: Teuvo Hakkarainen

  Teuvon kaltaiset ovat juuri niitä punaniskoja, joita penaalit ja selitteläätiömaisterit pilkkaavat eli näiden omia palkanmaksajia.

  Teuvon yritys Oy Haka-wood Ab:n sivuilla kerrotaan:

  ”Markkina-alueitamme ovat Euroopan maat sekä Aasia ja Venäjä. Asiakkaitamme ovat Suomessa ja ulkomailla koivua käyttävä teollisuus. ”

  Todellinen impivaaralainen metsäapina!

 2. ”Anssin mielestä Teuvon olennainen ominaisuus on hänen etunimensä lisäksi se, ettei Teuvo ole käynyt kuin peruskoulun.”

  Vastakohdaksi voisi sitten ottaa jonkun kolminkertaisen huuhaa-maisterin, joka ei osaa keittää edes munaa, mutta joka katsoo silti olevansa pätevä ja oikeutettu neuvomaan muita.

 3. Ave,
  Hyvää palautetta viher-punikeille sodoma-yhtiöön. Ei voi kuin tautisesti ihmetellä, että miten tuollaista paskaa voi joku kirjoittaa, ääliömäistä todella.

  Hyvin veistät tästä aiheesta, ja Hammer moukaroi lisää, asiaa!

  Todellinen impivaaralainen metsäapina! Osuu ja upposi, hah!

  Muuten, onkohan missään myynnissä Impivaaralaista Metsäapina T-paitaa? Uskoisin, että olisi markkinaa….
  Ostaisin heti!

  Hyvää Pääsiäistä kaikille, se on väkevän ja suuren aiheen juhlapyhä. On hyvä hiljentyä ja antaa oikeiden asioiden tulla mieleen.

 4. Jos siinä jutussa mainitaan sähköpostiosoite, niin kokeile lähettää palautetta. Itse lähetin vasta reetta rädylle, HS 18.4. Jos vaikka lukisi.

  Lehdet kannattaakin lukea kirjastossa, etpähän ole niin paljon maksanut lehdestä.

 5. Eikö Juha Akkanen ole entinen Kansan Uutisten (vas.) toimittaja?

 6. tervehdys,
  hyvää vaalien jälkeistä aikaa. noitaroviot ovat sitten syttyneet, onko pääsiäisen-aika syynä tähän, tuskin?

  kaikki saatanan viher-vassari homot on marssimassa persujen arvoja vastaan. voi vittu, voi saatanan iso vittu. marssikaa vittu ihan keskenänne, maanpetturit.

  kyllä te helvetin persepanija-hampunimijät olette niin saatanan säälittävää sakkia, marssitte aina jonkun vitun syyn takia, joka liittyy persuihin tai vastaavaan oikeaan arvoon.

  mitäs jos tässä joku kerta teidän touhujanne aletaan arvostelemaan ja huudellaan katsomosta kaikkea paskaa, siis sitä samaa kuten tekin teette?

  väitätte Soinia fasistiksi? oletteko te vähän tyhmiä, kaikki? vai mitä vittua te tuollaista sontaa väitätte, missä on todella teidän argumenttinne? teillä ei ole mitään, ei yhtään mitään, vai tuo saatanan suuri suunne ja ylimielinen egonne.

  kannattaisi alkaa pitämään pienempää naamaa siellä marsseillanne, teille voi nimittäin tulla haasteita käräjille perättömistä panetteluista! tätä saatanan samaa pullaa saatte vielä maistaa, mitä järjestitte JHAlle.

  nyt siis, kaikki maailman homo-persepanijat ja viherpunikit, nyt kuulolla….
  teidän touhujanne seurataan nyt aika tarkasti, kannattaa alkaa miettiä hampunhuuruisissa paska-aivoissanne, mitä lausutte niissä homo-marsseissanne muista ihmisistä….

  kannattaa kanssa muistaa kylmä historiallinen fakta, että sota-aikana maanpetturit ammutaan heti.

  Parabellum.

 7. Lisää terveisiä paska-eliitille:

  perverim hetemaj, annamaria-sorainenkuttu, ja muut vitun maahanmuuttaja-kultamunat, te olette lausuneet julkisuudessa sellaisia lauseita meistä oikeista Suomalaisista (te ette ole suomalaisia, ettäkä koskaan tule olemaan suomalaisia, te olette täällä pelkkiä loisia), että löydätte ne lausunnot vielä edestänne.

  Vai että oikein ”veri valuu… ja pudotan ensimmäisellä”. Hui, mä pelkään….hah!
  Kuule kosovo-homo, sä et pudota täällä ketään…. se sun kaveris skuuppolliisi pudotti jo tarpeeksi oikeita Suomalaisia. Siis meitä, oikeita suomalaisia. Te ette ole oikeita suomalaisia. Sama koskee kuttu-soraista, te ette vuodata täällä meidän verta….

  Tulee vielä aika, kun teidät kaikki vittuilevat ”maahanmuuttajat” työnnetään mereen täältä.

  Eli, nyt hyvän sään aikaan, suksikaa saatana vittuun täältä! HETI!

 8. Kaksikielisyys maksaa Suomelle 1-2 miljardia euroa vuodessa.

  Lokakuun lopussa 1915 lähti suomalainen lähetystö Tukholmaan: senaattori Otto Stenroth, Samuli Sario, A. H. Saastamoinen ja Axel Lille. Aaro Pakaslahti kertoo tästä teoksessaan Suomen politiikka maailmansodassa. Ruotsin valtakunnanmarsalkka kreivi Douglas vaati Suomelta Pohjois-Suomea (Kemijoki rajaksi) ja tarjosi korvaukseksi ”niin suuren osan Venäjän Karjalaa kuin se haluaisi”.

  Suomalaisten lähetystö ei kuitenkaan halunnut luovuttaa Pohjois-Suomea, mitä Ruotsi yritti anastaa vielä 1918.

  lyyxem.freehostia.com/teljo.htm

  Presidentti Relander kaatui ruotsalaismielisyyteensä kuusi vuotta sitten [1931]. Olin mukana siinä kokouksessa, jossa maalaisliitto päätti olla asettamatta presidentti Relanderia uudelleen presidenttiehdokkaaksi. Ja se tapahtui juuri hänen ruotsalaisystävällisen politiikkansa takia.

  Presidentti Svinhufvud ei kaatunut yksin ruotsalaisystävälliseen politiikkaansa, mutta se kuitenkin hyvin oleellisesti edisti hänen kukistumistaan.

  – Veikko Heiskanen, kansanedustaja (ml), professori

  lyyxem.freehostia.com/1930.htm

  Veikko Heiskanen oli geofyysikko ja geodeetti. Maalaisliiton kansanedustaja 1933-1936. 1935 sai eduskunnassa lain sukunimien suomalaistamisesta (Lex Heiskanen), jolla 250 000 suomalaista muutti vierasperäisen sukunimensä suomalaiseksi. Ohion yliopistossa 1950-61 Veikko Heiskanen johti tiedemiesryhmää, jonka salaisena tehtävänä oli laskea mannertenvälisten ydinohjusten tarkkoja lentoratoja ja osumatarkkuutta.

  http://lyyxem.freehostia.com/lehti-2-1937.htm

  http://www.thoughts.com/aabee/oikeaa-tietoa-suomesta

  Vähävaraisten torpparien ja muonamiehien ponnistuksilla syntyi Luukkaan eli Luukin kansakoulu vuonna 1906. Jouluna 1907 C.G. Avellan teetti koulurakennuksen ympärille piikkilanka-aidan sekä karkotti kevätlukukauden alussa kouluun pyrkivät lapset pois.

  http://suomenmaa.bravehost.com/


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: