Martti Hetemäki ja Sixten Korkman – miehet tuhon takana

Kaikki ymmärtävät ja tietävät, että nykyinen pääministeri ja entinen valtiovarainministeri on pelkkä poliittinen nukke, Zombie, jonka naruja joku vetelee. 

Muutama sana taustaa. VM:n virkamiehistö on kuin kävelevä nukketeatteri. Naiset ovat puolipitkissä hiuksissaan ja jakkupuvuissaan pelkkänä kulissina virkamiesarmeijalle. Armeijan muodostaa taas lauma Dressman-pukuihin ja nuorkauppakamereiden ansiomerkkeihin sonnustautuneita kokoomuslaisia nuoria miehiä. Nämä noin 15-20 henkilöä ovat siis  vastuussa Suomen talouspolitiikasta. Juuri tämä noin 20 ihmisen porukka on ohjannut Suomen talouspolitiikkaa kymmenisen vuotta. Kyvytöntä, saamatonta ja kädetöntä mölähtelevää laumaa, jolla ei ole kokemusta yrityselämästä, ei kansainvälisiä verkostoja, ei kielitaitoa, ei mitään. Takana on kauppasurkean päästötodistus ja nuorkauppakamarin jäsenyyys. Kaikkia yhdistävä tekijä on sokea usko eurososialismiin.

Kaikille jo lienee selvää etteivät oliivimaat, eli Kreikka, Portugali, Espanja, Italia, Ranska tai Belgia tule ikinä selviämään velkataakastaan. Katainen, Urpilainen ja Rehn ovat kaikki vuorollaan korostaneet euroveljien auttamisen tärkeyttä. Tätä on kutsuttu vastuunkantamiseksi. Hulluuden keskellä koitti hetki, että VM:n  johtavat virkamiehet astuivat kehiin. Talouselämässä 12.8.2011 nämä vastuulliset kertovat seuraavaa. Lukekaa tarkasti kyseinen juttu ja ihmetelkää, miten Suomi voi olla tuollaisten ihmisten käsissä.

Martti Hetemäki (Kok): Merkittävää on se mitä ei päätetty. Kriisirahaston kokoa ei päätetty kasvattaa. (= Martin mielestä Suomen olisi pitänyt antaa siemenperunatkin jaettavaksi roskavaltioille.  Martti on eurososialismin mallinukke).

Sixten Korkman (RKP/Kok): Takkiin voi tulla myönnetystä lainoista.Tämän hinnan maksamme siitä, että maksamme. Suomi voisi hypätä pois velkahimmelistä. Seurauksena ovat poliittinen ja taloudellinen kriisi.  (= Sixten ei kerro, mikä tämä poliittinen kriisi olisi? Sama kuin Ruotsilla, eli ei yhtään mitään.  Sixten ei ole vain eurososialismin mannekiini – hän antaa kasvot myös maanpetturuudelle via kauppakamari via ETLA).

Kaikille on selvää, että oliivimaille maksettu euro on menetetty euro. Suomi on nyt sitoutunut maksamaan 20 miljardia euroa huijarivaltioiden velkoja. Hetemäki ja Korkman esittävät, että suomalaiset maksavat seuraavaksi 50 miljardia euroa kreikkalaisten eläkkeitä alle 50-vuotiaina sekä tukena ranskalaisten ja saksalaisten pankkien osakkeenomistajille. Tuo noin 30 miljardin euron lisälahjoitus on kiinni vain Jutta Urpilaisen seuraavasta allekirjoituksesta.

Itse kutsun näitä väliaikaisia ja pysyviä EU:n ideoimia rahanjakojärjestelmiä nimellä velkahimmeli. Velkahimmelin lopputuloksena kaikkien euromaiden omaisuus, velat ja vastuut ovat yhteisiä. Siinä vaiheessa Suomen koko kansallisvarallisuus on tuhottu ja jokainen suomalainen on velka- ja verokurjuudessa. Leipäjonot ovat siinä vaiheessa pidempiä kuin koskaan.

Voisin kysyä Sixten Korkmanilta tai Martti Hetemäeltä yhden asian: milloin nähdään aika, kun VM:n virkamies tai Suomen harjoittamaan talouspolitiikkaan merkittävästi vaikuttava ihminen ajaa suomalaisten etua?

Advertisement
Published in: on 13 elokuun, 2011 at 11:30 pm  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/08/13/martti-hetemaki-ja-sixten-korkman-miehet-tuhon-takana/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommenttiaJätä kommentti

 1. Alkoi vähän naurattamaan kun tuli mieleen, että uurna se on tuhkauurnakin.

  PS. Tämän tulkitseminen nykyisin niin trendikkääksi ”vihapuheeksi / lieväksi vihapuheeksi” on osoitus lukijan perversseistä haluista ;P

 2. Ei hullumpaa, todella tulee laittaa vastuuseen nämä tuhon kekkeruusit omaisuuksineen.

 3. Muistaakseni Korkman oli Vatt:in johtajana silloin kun 1990 luvun alussa Koivisto, Puntila & Kullberg painoi Suommen syvään pitkään lamaan, koska Koivisto piti itseään talousviisaana ja piti kultakantaa (kiinteitäkursseja) suurena viisautena. Urainnostuneiden piti taputtaa. Korkmanilla oli virka, jossa olisi pitänyt korjata presidentin väärä käsitys, mutta ei tehnyt sitä. Ainoa oikean tiedon talousviisas oli Bror
  Holmström (Amerikasta) ja hänetkin vaiettiin aina nopeasti. Korkman saattoi saada suojatyön EU:sta palkkiona vaikenemisesta ? Jos hän osallistui siellä EURon käyttöönoton suunnitteluun, niin sekään ei ole
  kunniaksi hänelle mutta selittää, miksi hän nykyään on kovin euro-myönteinen.
  Mysteeriksi jää vielä, kuinka häntä voidaan pitää ETLAn johtajana;
  Octaviuksen arvosteluun voin yhtyä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: