Olli Kivinen ja sodan julistaminen Yhdysvalloille

Yli suomalaisen median on pyyhkinyt parina viime päivänä aivan mykistävä paskamyrsky. Sanoma on ollut yksinkertainen ja siinä on ollut neljä pääosaa. Suomalaiset ovat rasisteja, maata uhkaa työvoimapula, PS ja Halla-aho ovat impivaaralaisia rasistisia kyitä ja Välimereen täytyy kaataa lisää rahaa.

Kampanjaan on osallistunut pääkirjoituksillaan, muilla kärkijutuillaan ja parhaalla media-ajallaan ainakin Yle, KSML, TS, ESS, KS, Demari, Kaleva, SS, SSS ja Pravda. Näitä menneisyyteen epätoivoisesti takertuvia, eurososialismin rikkoutuneita palasia epätoivoisesti kokoon kyhääviä, tunkkaisia ja kaikuja kadonneesta ajasta toistavia horinoita on julkaistu aivan selvästi koordinoidusti. Onkohan PS:n kannatus noussut jossain julkaisemattomassa mielipidetiedustelussa jo yli 30 %:n rajan? Vai onko tarkoitus vain kääntää huomio faktisesti Suomen itsenäisyyden lakkauttavasta perustuslakiäänestyksestä?

Koska Pravdaa kai nyt voi ainakin nimellisesti pitää painettujen sanomalehtien lipunkantajana, voinee entisen Pravdan päätoimittaja Olli Kivisen kolumnista mainita siitä löytyvät pääargumentit. Suomen tulee siis Ollin mielestä maksaa miljarditolkulla rahaa saksalaisille ja ranskalaisille pankeille, koska:

 • Maksamatta jättäminen olisi sama asia kuin sodan julistaminen Yhdysvalloille.
 • Ilman rahan lahjoittamista Suomi olisi höyhenpursi (lisää tähän kömpelöin mahdollinen kielikuva, minkä keksit) aalloilla.

Vaikka Ollin argumenttipohjaa voisi pilkata mitä herkullisimmin sanakääntein, jätetään se nyt väliin. Säälistä.

_____

Seniiliä dementiaa sairastavien ihmisten aivoista on löytynyt vastaavia muutoksia kuin Alzheimerin tautia sairastavilta eli kyseessä on siis aivokudoksen rappeutumissairaus. Seniilille ihmiselle on tyypillistä lähimuistin ja todellisuuden katoaminen. Sen sijaan menneisyydessä tapahtuneita asioita hän saattaa muistaa hyvinkin tarkasti.

_____

Kyy on huonosta maineestaan huolimatta mitä sympaattisin eläin. Sen puremaa pelätään, mutta terveelle aikuiselle se ei aiheuta juuri ampiaisenpistoa vakavampaa reaktiota. Pihapiirissä kyy on tietysti epämiellyttävä vieras, mutta sen voi häätää kauemmaksi helposti kotikonstein – siihen riittää paikalle siirrettävä kekomuurahaispesä. Harva muuten tietää, että nimensä kyy on ilmeisesti saanut lehmästä. Raidallisesti värittyneitä lehmiä kun aikoinaan kutsuttiin kyytöiksi. Kielen kehittyessä sana merkitys on taas vakiintunut tarkoittamaan suomenkarjaa.

Mainokset
Published in: on syyskuu 13, 2011 at 4:31 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/09/13/olli-kivinen-ja-sodan-julistaminen-yhdysvalloille/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommenttiaJätä kommentti

 1. Mielestäni tuo Suomea myyvä, rahaa jakava joukko tukijoineen tulee asettaa syytteeseen ja pistää töihin kunnes palauttavat kadotetun itsenäisyytemme ja jakaneensa rahat korkoineen. Tämä on myös Punakaarti ry:n käsitys asiassa.

 2. Ave,
  Näitä killi ovisia horisee ihme kyllä joka paikassa. Joku saatanan internationaali täällä on meneillään, ei voi kuin vitusti ihmetellä?

  Sirolaopiston opit on hyvin imetty ja jalkautettu tähän eurostoliitto-tunkioon. Kaikki saatanan puna-viher porukat kirjottelee paskanhuuruisia utopioitaan tasalta ja puolelta.

  Niin tehtiin neuvostoliitossakin. Oli vaan ja ainoistaan virallinen totuus, muu oli väärää ja rikollista ajattelua, josta tuli kuula päähän. Sama totalitarismin kukkanen on laskeutunut tännekin valtakuntaan. Vituttaa kun isänmaamme on nussittu tällaiseen tilaan.

  Maahan virtaa neekeriukkoja ja muita vitun tyhjäntoimittajia lentokoneittain, ne tulee lievittämän työvoimapulaa saatana. Niin varmaan saatana.
  Samalla työssäkäyvien määrä vähenee koko ajan, ja sekin porukka pakotetaan maksamaan keskushallinnon, eli politbyroon, määräämiä maksuja, jotta tämä saatanan sirkus voisi jatkua, ja jatkua ja jatkua….

  Kyllä härmäläinen maksaa kilitisti joka saatanan killinkin. Mutta mitäs sitten tehdään, kun sillä ei ole enää mistä maksaa, ja sillä on nälkä?

  Sitten alkaa tapahtua…..
  Vanha sosialisti ja kommari, marx, jo tiesi kurjistumisteorian, eli kun keski-luokka kurjistuu tarpeeksi, alkaa tapahtua rumia….

  Ne ajat tulevat tännekin eu-bulvaanivaltioon koko ajan lähemmäksi.
  Hävettää saatana tämän valtion asioiden hoito, päin vittua! hah


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: