Ajat muuttuvat

Ajat ja ajan henki sen mukana muuttuu nopeasti. Hetkessä elävänä sitä on vaikea havaita, koska ihmisluonne on tavattoman sopeutuva muutoksiin. Muutokset tuntuvat yleensä arkipäiväiseltä kehitykseltä ja ainoa tapa havaita muutoksen suuruus ja merkitys on pysähtyä ja ajatella. Havainnollistan asiaa kolmella esimerkillä.

_____

Vielä jokin aika sitten maanpäällinen helvetti tai pahin mahdollinen kidutus olisi minulle voinut olla tilanne, jossa kaiuttimista olisi nupit kaakossa tullut Tommi Läntisen musiikkia ja candiru-niminen kala olisi samalla jäytänyt sladdiani. Nyt tilanne on muuttunut. Edellä kuvatun tilanteen voittaa aivan ylivoimaisesti radio-ohjelma nimeltä Pyöreä pöytä, jossa osallistujina ovat Ruben Stiller, Kaarina Hazard ja Rakel Liekki.

_____

En olisi voinut muutama vuosi sitten kuvitella tilannetta, jossa venäläinen rt ja aljazeera voittavat tiedonvälityksen objektiivisuudessa ja puolueettomuudessa kaikki suomalaiset tiedotusvälineet. Siis kaikki.

_____

Hiljattain ilmestyi tutkimus, jonka mukaan PS on suosituin puolue opiskelijoiden keskuudessa. Vaikka minua kieltämättä huvittaakin se, millaisen henkisen shokin ja järkytyksen asia on aiheuttanut suomalaisen eliitin keskuudessa, ajan muuttumisesta kertoo asiaan liittyvä toinen fakta. Ennen nuorten aikuisten poliittiseen kantaan pystyi parhaiten vaikuttamaan se liike, jolla oli tarjota parhaat bileet ja kivoimman näköiset kissat. Nyt siihen riittää tavattoman ruman näköiset nuorehkot miehet, jotka puhuvat totta.

Ajat muuttuvat.

Advertisement
Published in: on 24 syyskuun, 2011 at 2:54 pm  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/09/24/ajat-muuttuvat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommenttiaJätä kommentti

  1. Hehheh… Hauska huomio.

  2. Ja onhan nämä kolme sosiaalidemokraatteja. Siis heti oikeassa kun suunsa aukaisevat. Amen.

  3. Totuus on hiomaton timantti jonka arvon valitut ymmärtävät.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: