Eräs kokous sisäministeriössä

Kirkkokadun neuvotteluhuoneen pöydän ympärille oli kokoontunut kolme ihmistä. Huoneessa oli kiusaantunut ja odottava tunnelma. Ahdistus oli niin sakeaa, että sitä olisi voinut leikata ja myydä korttelin päässä olevalla Kauppatorilla hirventaljoina. Kukin huoneessa olevista puuhaili omiaan, yksi selaili keskittynyttä teeskennellen papereitaan, yksi oli kohdistanut tyhjän katseensa edessä olevan läppärin näytölle ja yksi räpläsi puhelintaan.

Ahdistus tiheni äärimmilleen, kun rouva Kansliapäällikkö saapui huoneeseen ja istui pöydän päähän. Huoneeseen laskeutuneessa hiljaisuudessa ei ollut mitään kunnioitusta muistuttavaa, vaan se oli samanlaista pelonsekaista varovaisuutta jota vesikauhuinen eläin herättää.

Kröhöm. Tervetuloa projektin puolivuotiskokoukseen. Varmaan tiedättekin, että viimeisin suunniteltu operaatio ei onnistunut täysin suunnitelmien mukaan. Se paskiainen PS:stä, se haiseva työmies, nosti asiasta julkisen kohun. Kaiken huipuksi se ministeriksi nostettu luiseva lehmä vaatii asiasta selvitystä minulta ja Tarjalta. Korostan nyt kaikille, että tässä asiassa tulee olla pää kylmänä ja emme kommentoi mitään. Mutta hirtän ne Demoksen pelkurit vielä munista aivan varmasti. Palaamme perussuomalaisten kytkentä väkivaltaan -teemaan myöhemmin heti kohun laannuttua.

Käydään muut projektit läpi. Inari, ole hyvä ja aloita. Järjestin sinulle sen Akatemian kolmevuotisen rahoituksen, mitä on saatu aikaan?

Kalpea leveäsuinen blondi katseli epävarmana ympärilleen.

Projekti etenee suunnitelmien mukaan. Tutkimussuunnitelma ja lomakkeet ovat valmiina ja luotettuja toimittajia on informoitu asiasta.

Blondin alahuuli alkoi väpättää ja hänen silmänsä kostuivat.

Mutta minulle nauretaan tutkijapiireissä. Verkkokirjoittelussa minua kutsutaan rouva Mengeleksi.

Kansliapäällikkö oli hetken hiljaa ja tuijotti tutkijaa kylmin liskonsilmin. Vailla mitään varoitusta hän nousi pystyyn, paiskasi kynän lattiaan ja alkoi huutaa.

Saatana, tutkijatohtorille on järjestetty satojatuhansia rahaa ja mikä on lopputulos? Nyyhkyttäminen jostain nettikirjoittelusta, vittu mitä luusereita. Tarja perkele, tuo kynäni takaisin.

Raivo oli silmitöntä. Elähtäneen oloinen Kansliapäällikön alainen konttasi lattialla kynää etsien. Tutkija nyyhkytti avoimesti. Kansliapäällikkö istui alas aivan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Matelijan ilmeettömät silmät välähtivät hetken hiljaisuuden jälkeen ja hän jatkoi.

No niin Jan, sinun vuorosi.

Pöydän kulmassa istunut pyylevä ja päästäisen näköinen pieni mies säpsähti kuin unesta heränneenä. Mielikuva pieneen jyrsijään oli niin vahva, ettei  viiksien pelokasta värinää tarvinnut edes kuvitella.

Kansainvälinen operaatio meni aivan suunnitelmien mukaan. Sain vaalien jälkeen läpi mm. BBC:n uutiskynnyksen ylittäneen skuupin, jossa leimasin PS:n natsipuolueeksi. Ulkoministeri Stubb antoi tukea sovitusti ja toimi muutenkin esimerkillisesti mm. Ruotsin lehdistön suuntaan.

Kansliapäällikkö kuunteli tyytyväisenä ja aloitti kokouksen yhteenvedon.

Projektin eri osa-alueet ovat siis menestyneet vaihtelevasti, mutta kokonaisuutena voidaan todeta hankkeen etenevän toivottuun suuntaa. Projekti siirtyy varauksin seuraavalle stepille. Kesken olevia projekteja viedään loppuun ja tässä Inarin on ryhdistäydyttävä. Keskitysleirien leima on saatava paremmin esiin.

Olen päättänyt uusia projekteja olevan kaksi. Toisessa PS:n kansanedustaja Teuvo Hakkarainen leimataan eläimiin sekaantujaksi. Uhrina tulee olemaan lammas. Toisessa ja koko hankkeen kärkiprojektissa Jussi Halla-ahosta tehdään pedofiili. Pedofiilijuttu on varattu sitten STT:n Jannelle, koska olemme hänelle palveluksen velkaa.

Kokous on päättynyt ja seuraava seurantakokous on maaliskuun 16 päivä, kokouspaikka on sama.

Advertisement
Published in: on 1 lokakuun, 2011 at 2:16 pm  Comments (5)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/10/01/eras-kokous-sisaministeriossa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 kommenttiaJätä kommentti

 1. Hyvin todentuntuinen

 2. Tänään 2.10 tulee dokumentti jatkosodan sotavankileireistä.

  http://www.telkku.fi/program/show/2011100219052

  Operaatio etenee suunnitelman mukaan.

  Ollaan me kauheita.

 3. Maanpetoksellinen sekä kansakunan vastainen toiminta on tämän päivän Suomessa naamioitu vastuunkannoksi, monikulttuurisuuden vaalimiseksi, suvaitsevuudeksi, tulevaisuuden kehitykseksi ynm. hienoiksi termeiksi!
  Todellisuudessa ne ovat mitä räikentä maanpetturuutta, ”moninaisissa”
  muodoissaan..!
  Kenellä on media hallussaan he myös hallitsevat mieliä, tämä on vanha totuus.
  Kaikki erimieltä olevat ovat populisteja, impivaaralaisia, rasisteja, juoppoja, työttömiä, arvottomia, tyhmiä, kouluttamattomia ja niin edelleen.., valtaa myötäileviä kirjailijoita, taiteiljoita palkitaan ruhtinaallisesti, apurahoilla ynm. heitä pidetään esillä mediassa vaikka olisivat kuinka tyhjäpäitä, organaisaatio on hyvin laaja sekä ulottuu syvälle yhteiskunnan rakenteisiin.

 4. Muistakaa: Joskus fakta on fiktiota ihmeellisempää

 5. Olen kirjoittanut paljon todella sarkastista fiktiota ja alan ymmärtää, että todellisuus hakkaa mielikuvitukseni 6-0.

  En halua, että lapseni elävät matelijan aivoilla muovatussa maailmassa. Sairaassa todellisuudessa, jossa et tiedä mikä on totuus ja mitkä ovat käytössäännöt.

  Miksi kasvattaisit lapsesi henkisesti nyrjähtäneiden hahmottamaan yhteiskuntaan?

  Uurnilla tavataan.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: