Kuka haluaa Catherine Ashtonin sänkyynsä?

Suomi on virallisesti EU:n Liittovaltio-kehityksen kaikkein innokkain puolustaja.

Syy löytyy maata hallitsevasta SDP:n, Keskustan ja Kokoomuksen konsensuskoalitiosta, joka ei halua jostain syystä sanoa tavoitetta ääneen. Kreikan ensimmäisen tukipaketin hyväksyminen oli liittovaltiokehityksen ensimmäinen askel. Siitä on kulunut puolisentoista vuotta ja jo nyt Suomi on sitoutunut erilaisten velkahimmeleiden kautta Liittovaltioon niin syvälle, ettei siitä enää pääse pois kuin väkivallalla.

Kertaan vielä faktat. Suomi on sitoutunut maksamaan jo nyt kaikkien euromaiden velat. Lisäksi tuloillaan ovat eurobondit ja pankkien yhteisvastuullinen tukeminen. Luimme juuri uutisista, että Suomen Pankki on ostellut vastoin lakia kriisimaiden bondeja miljarditolkulla vielä sen lisäksi, että kyseinen laitos sotkeutuu EKP:n kautta jokainen viikko yhä syvemmälle euroalueen velkasuohon. Jokainen pieneltä kuulostava teko on askel kohti suurempaa integraatiota ja Liittovaltiota.

Miksi Liittovaltiosta ei sitten puhuta? Syy on yksinkertainen ja Liittovaltion suurin uhka. Se on demokratia ja sananvapaus.

Euroopassa on historian saatossa tehty Liittovaltioita muutamaan kertaan. Tunnetuimmat niistä ovat Rooma, Kaarle Suuren imperiumi, Napoleonin Eurooppa, Hitlerin Neueuropa ja Stalinin vastaava yritelmä. Yhteistä näille kaikille on väkivalta.

Nykyisen yritelmän vallitseva teema on nimellinen demokratia. Nimellinen siksi, että demokratiaa ei ole. Kuka Teistä on äänestänyt EU:n presidenttiä, joka myös Klonkkuna tunnetaan? Kuka on taas päässyt äänestämään suurenmoista kaunotarta nimeltä Catherine Ashton? Hän on nimittäin velkaunionin ulkoministeri. En usko, että kovin moni on Catherineä äänestänyt, koska hän ei ole kertaakaan elämässään ollut missään vaaleissa edes ehdolla. Näin toimii demokratia Liittovaltiossa.

Muistakaa nimi Martti Hetemäki, joka on Suomessa tämän tuhopolitiikan suurin arkkitehti. Juuri hänet tulee naulata seinään, kun velkahimmelit puhkeavat. Näiden ministerien varjoissa hiippailevien kaljupäiden tulee olla myös syytettyjen penkillä, kun laskuja tästä bordellista maksetaan.

Oman arvioni mukaan noin 50 % Kokoomuksen kannattajista ja 70 % demareiden kannattajista ei kannata Liittovaltiota, mutta asiaa ei haluta sanoa ääneen. Tyhmänä voisi tietysti kysyä, miksi EU:n Liittovaltio olisi sitten huono vaihtoehto? Voisihan se tarjota vaikka kevyemmän verotuksen, halvemman ruuan, halvemmat autot ja halvemman asumisen. Ikävä kyllä nämä sinänsä loistavat perustelut ovat suurta valhetta, jonka voi jokainen todeta katsoessaan ympärilleen. Kukaan ei voi väittää, ettei kokemuksia EU:sta olisi jo tarpeeksi.

Liittovaltion rahoittaminen on jo nyt maksanut suomalaisten parin sukupolven verotulot ja lisää maksuja on tulossa. Liittovaltiokehitys varmistaa Suomen maailman korkeimman veroasteen, kalleimmat autot, kartellisoidun asumisen kalleuden, pakkomonikulttuurin, kalliin ruuan ja koko Euroopan pohjasakkaan kuuluvan ostovoiman. Lisäksi Liittovaltion rakentamisen vastustaminen on helppoa myös historiaan viitaten. Koskaan se ei ole kansojen erilaisuudesta ja vapaudenkaipuusta johtuen onnistunut, eikä se tule onnistumaan nytkään.

Aivan varmaa on, että velkaliitto hajoaa lähimmän 10 vuoden sisällä.

Vakavan asian voi kuitata myös testohöyryisellä huumorilla. Kuka haluaisi Catherine Ashtonin sänkyynsä? Jan Vapaavuori?

Mainokset
Published in: on lokakuu 9, 2011 at 11:50 pm  Comments (5)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/10/09/kuka-haluaa-catherine-ashtonin-sankyynsa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ei elämästä selviä hengissä,,,ei ainakaan missään jengissä.

  -Juice leskinen-

  Taitaa Suomen poiittinen eliitti olla pelkurisakkia, joka ei usko, että Suomi pärjäisi omillaan.
  Nylpyttävät kuin koira isäntänsä jalkaa euroopan ylipäälliköiden käskynjakotilaisuuksissa.

 2. Täyttä asiaa joka sana, vituttaa niin että ei halua enää ajetellakkaan, verenpaine vain nousee, venkulointi sekä kieroilu on niin syvällä rakenteisssa että siitä ei pirukaan ota enään selvää,
  epäilempä voiko demokraattisin keinoin kehitystä enää pysäyttää.

 3. Jotenkin tuntuu nyt siltä, että jossain omituisessa suhteessa eletään hyvin mielenkiintoisia, jopa historiallisia aikoja. Meitä yritettiin pakkoliittää Neuvostoliittoon aseiden voimin, mutta Stalin epäonnistui siinä koska olimme yhtenä miehenä sitä vastaan, puoluekantaan katsomatta.

  Nyt meitä viedään talouden keinoin toiseen suuntaan ja toiseen liittoon, mitenköhän käy kun tuulipukukansa tajuaa, että tätä yritetään? Suomalaiset kun ovat perinteisesti vähän uppiniskaista kansaa ja tykkäävät tehdä päätöksensä itse eikä epädemokraattisen Brysselin avustuksella.

  Epäilenpä, että ensi vuonna päättäjämme tulevat kuulemaan kummia, jos liittovaltiokehitys ja rahan lappaaminen etelään jatkuu.

 4. Kannattaisi muistaa, että kun Suomalaista kyykytetään tarpeeksi, niin se suuttuu, ja lopputulos on kaikkien tiedossa.

 5. Catherine Ashtonin kuva tuo mieleen rottaihmiset.

  Ahstonin kuva:
  http://nationalyemen.com/2011/04/07/eu-chief-urges-immediate-transition/

  Telegraph rottaihmisistä:
  http://www.telegraph.co.uk/technology/3346580/What-makes-us-human.html

  Wiki:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Microcephaly


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: