Oikeusvaltion raiskaus

Muste ei ehtinyt kuivua uuden perustuslain hyväksymisen jälkeen, kun sen kiistellyintä lisäystä, eli lakiin kirjattua EU-jäsenyyttä, alettiin ottaa käyttöön. Vain viikonloppu oli välissä. Presidentti hyväksyi perustuslain muutokset perjantaina 4.11.2011 ja jo tänään 7.11. julkisuuteen ilmestyi seuraava uutinen.

Pääministeri Jyrki Katainen olisi valmis uudistamaan EU:n perussopimusta, jos tarve vaatii. Uusi sopimus korvaisi tai täydentäisi Lissabonin sopimusta, joka tuli voimaan 2009. Sopimusta edelsivät pitkälliset neuvottelut ja monet kansanäänestykset… Integraation syventämistä voi olla tarpeen, kun tavoitteena on Euroopan menestystarinan jatkuminen tulevaisuudessa, linjasi Katainen.

Käytännössä Lissabonin sopimukseen kaavaillut muutokset tulevat tarkoittamaan Suomen kansallisen itsenäisyyden loppumista, koska sekä budjettivalta että lainsäädäntövalta on tarkoitus siirtää Brysseliin. Suomen perustuslain mukaan tämä muutos tulisi säätää perustuslain säätämisjärjestyksessä, mutta aivan varmaan on, ettei niin tule tapahtumaan.

Asia junaillaan viittaamalla tuohon perustuslain mainintaan Suomen EU-jäsenyydestä. Uusi perustuslaki tulee voimaan 1.3.2012 ja tulemme näkemään tammi-helmikuussa mielenkiintoisen poliittisen teatterin, jolla Lissabonin sopimusmuutokset nuijitaan läpi normaalissa lainsäätämisjärjestyksessä.

Samalla voimme seurata, kuinka oikeusvaltio nimeltä Suomi kokee loppunsa kirjaimellisesti anaaliraiskaamalla. Liittovaltiolle ja Suomen itsenäisyyden menettäminen on nykyiselle hallitukselle niin tärkeä asia, ettei sitä mikään muu enää voi estää kuin nopea talousromahdus.

Mainokset
Published in: on marraskuu 7, 2011 at 5:30 pm  Comments (8)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/11/07/oikeusvaltion-raiskaus/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommenttiaJätä kommentti

 1. Euroopan unioni – vertaansa vailla oleva menestystarina?

 2. JU-MA-LAU-TA! Nyt loppuu happi. Integraation syventäminen? –> itsenäisyyden myyminen? Maanpetturuus?

 3. Uudet vaalit ja heti!

 4. USA:n osavaltioilla on itsenäinen rahapolitiikka. Ei siis kyse voi olla liittovaltiomallista, koska liittovaltio tarkoittaa valtioiden liittoa.

  Jos valtio ei saa olla valtio, niin silloin EU-herrat pyrkivät johonkin muuhun kuin valtioiden liittoon. Luultavasti siihen, että rikkaat eivät vielä olekaan rikkaita –riittävästi.

 5. ”Euroopan menestystarinan” kiesus sentään, onko se ihminen vai joku ihmeen androidi? Mikä ihmeen ”menestystarina”? Ruotsin osalta EU on ainakin ollut lähes täydellinen katastrofi. Tuntuu siltä, että maan on pelastanut ainoastaan se, ettei aikanaan liityttykään valuuttaunioniin massiivisesta kampanjoinnista huolimatta.
  On tää kanssa. Olis kirveellä töitä.

 6. Pulinat pois. Tämä on Suomen kansan tahto, ja Kokoomuksen kannatus sen kuin nousee.

  Kataisestakin on kehittymässä hyvä pääministeri. Hän oppii nopeasti. Ennnen vuoden 2009 romahdusta hän sanoi, ”Tämä ei koske Suomea”. Tänään hän totesi YLE:n uutisissa: ”Suomikaan ei ole sellainen onnela, ettei maailmantalouden laineet meihin vaikuttaisi.”

 7. eurostoliitto on suuri ja mahtava, aivan kuten neuvostolitto oli. punikit, demarit, virheet, paskakokkareet ja muut koffelit ajaa tätä mätää sontaläjää eteenpäin.

  olen saatanan ylpeä, kun saan maksaa muiden eurostoliiton vasallien velkoja ja lammasmaisesti alistun siihen, että täällä laitetaan varuskuntia kiinni 800 MEUR edestä, jotta mahtava eurostoliitto ei huku paskaansa….

  ai vittu, kun mä olen ylpeä.

  jälleen sanon, että vedäkäteinen ja muut saatanan mulkut, te olette todellisia maanne myyneitä huijareita, pelkkiä sontaa jauhavia pellejä!
  suksikaa vittuun, kaikki.

 8. Kiitän kommenteista. Samasta ketjusta, jota en linkannut, löytyy lisää.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: