Poikarakkaus yllätti

Olen seurannut suomalaista lätkää jo jonkin aikaa eli koko ikäni. Osittain pelin kiehtovuuden vuoksi, mutta ennen kaikkea pelaajien kautta.

Vaikka olenkin ehkä joillain mittareilla hard-core HIFK-mies, on silkkaa neroutta helppo kehua. Seurasin Olli Jokista, Tuomo Ruutua jne. aina junnusarjoista saakka, ja kaikkien jumalien tuomaan hyvään auraan kuuluu sekin, että olen sattunut olemaan Oulussa silloin, kun lätkämaailma oli saamassa uuden tähden.  No – jos on pakko tarkentaa niin aurinkokunnan suurimman tähden, ehkä? Lätkäpiirit kun ovat pienet ja huhut kertovat aina omista intresseistään riisuttuna pohjimmiltaan totuuden taas kerran.

Olin täydellisesti ällistynyt, kun Tom Nybondas sai hankittua Mikael Granlundin  veljineen HIKF:hon. On täysin typerää hypettää asialla, mutta en voi sille mitään. Kaveri on ylivoimaisesti paras pelaaja, joka on koskaan omana aikanani HIFK:n tai Suomen maajoukkueen paitaa kantanut. Hän hakkaa Mikko ja Saku Koivut, Teemut ja muut pelkästään lahjoillaan. Toivon, että nuoren kundin pää kestää.

Katselin juuri päättynyttä jotain Eurohockey-välihöntsääkin sivusilmillä pelkästään siksi, että näkisin taas sen nerouden. Vaikka kannustaisitte Kalpaa/Lukkoa/Tapparaa/yms Käppärää, käykää katsomassa tämän kaverin peliä, koska samaa ette tule elämänne aikana koskaan Suomessa näkemään. Nyt on viimeinen mahdollisuus.

Umpiheterona on pakko sanoa, että olen rakastunut tähän kaveriin.

Onneksi tämä poikarakkaus on platonista ja pelkästään estetiikkaan pohjautuvaa. Mutta niinhän ne kreikkalaisetkin aikoinaan väittivät.

Advertisement
Published in: on 14 marraskuun, 2011 at 12:32 am  Comments (3)  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/11/14/poikarakkaus-yllatti/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommenttiaJätä kommentti

  1. Pelimiehenä Anssi Viskari on ehkä vieläkin kovempi.
    Estetiikka lähtökohdista tietenkin….

  2. Kyllä Saku Koivu oli nuorempana ennen loukkantumisten jatkumoaan maaginen pelimies. Että, katellaan nyt vielä hetki. Mikko Koivu ei tosin ole hyökkäyspäässä mitään MG:hen verrattuna. Mutta mutta…on toi Granlund kyllä aivan käsittämätön pelaaja. Uskomaton pelisilmä, aivan maailman huipputasoa. Itse kävin tän kauden ainoan pelin katsomassa kun Granlund saapui kaupunkiin ja HIFK ja Granlund olivat juuri siinä pelissä aivan paskoja. Olisin melkein suonut kotijoukkueen häviävän, jotta olisin päässyt näkemään tuota neroutta. Ensi kerralla sitten ehkä.

  3. Granlund ja Pukki ovat hyviä esimerkkejä siitä, että nuoria pelaajia kannattaisi suosia enemmän mm. maajoukkuevalinnoissa. Asemansa vakiinnuttaneet pelaajat suhtautuvat pelaamiseen virkamiesmäisesti. Nuoret syttyvät peleissä aivan eri tavalla, ja heillä on kova halu antaa näyttöjä, joten löysäilyä ei juuri esiinny.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: