EU-kommunistit ovat todellakin…kommunisteja

Vaikka mikään eurokommunistien toimenpiteen ei pitäisi enää yllättää, vetää tämä viimeisin ratkaisu suun hymyyn väkisinkin. Koska valehtelukaan ei muuta tosiasioita miksikään, EU:n sisämarkkinakomissaari Michel Barnier ehdottaa tänään tiistaina luottoluokitusyritysten toiminnan rajoittamista EU-alueella. Tarkoituksena on vähentää laskevista luokituksista seuraavia ongelmia. Ehdotus estäisi tukipaketteja saavien maiden luottoluokitukset väliaikaisesti.

Barnierin ehdotuksen taustalla on sen fakta, että Ranska tulee olemaan euromaiden velkahimmelipyramidin seuraava kaatuja. Ranskalla kun sattuu olemaan suurimmat vastuut sekä Italian valtion että Espanjan pankkien paskapapereissa.

Luottoluokitusten kieltämisellä on toki se hyvä puoli, että sitä voi soveltaa tavattoman moneen asiaan. Kaikki epämiellyttävä voidaan yksinkertaisesti kieltää ja todeta, ettei sitä ole olemassa.

Suomessa voitaisiin ehkä ensimmäiseksi kieltää lämpötilan laskeminen alle kahden plusasteen. Tämä voidaan toteuttaa nopeasti ja halvalla jakamalla jokaiselle uusi kalibroitu lämpömittari, jossa lämpötila pakkaselle laske koskaan. Toimenpiteellä saavutetaan mielettömät säästöt pelkästään lämmityskustannuksissa ja lumitöissä.

Jään odottamaan hallituksen lakiesitystä asiasta.

Mainokset
Published in: on marraskuu 15, 2011 at 4:55 pm  Comments (8)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/11/15/eu-kommunistit-ovat-todellakin-kommunisteja/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommenttiaJätä kommentti

 1. Kaikki epämiellyttävä voidaan yksinkertaisesti kieltää ja todeta, ettei sitä ole olemassa.

  Just näin.

 2. Paitsi rasismi. Se perkele ei katoa mihinkään, vaikka kuinka kielletään.

 3. Nykyisiä allituspuolueita äänestäneiden kannattaa ilmoittaa tuosta lämpömittari-ideasta omalle kansanedustajalleen. Octaviuksen ehdotus pienentäisi Suomen hiilijalanjälkeä ennennäkemättömällä tavalla.

  Vakavasti puhuen, mitä helvettiä? Aiemmin päivällä kunnianarvoisa EU-Komission puheenjohtaja Barroso lausui, että unionin on voitettava sijoittajien ja kuluttajien luottamus. Tällaisella naurettavalla kikkailullako se tapahtuu?

 4. Hohhoijaaa mitä paskaa suollat taas.

 5. Juniorina katselin kun lehdessä oli mainos valtionobligaatioista ja laskeskelin niiden tuottoa, silloin prosentti oli muikea 9% josta voi vain haaveilla nykyisin ja mietinkin miksei valtiot yksinkertaisesti laita myyntiin pelkkiä obligaatioita?
  Korko on mikä on määritelty ja vaikka se olisikin aavistuksen isompi kuin nykyinen markkinakorko niin silti se olisi kohtuullisen pitkälle ajalle ennakoitavissa.

  Toki voi tulla ja tuleekin tilanne jolloin markkinat ei enää osta näitä mutta sitten pitää korko miettiä uusiksi.
  Käsittääkseni silloin ennen valtionlainoista oli aika paljon näiden kautta kotimaisia lainoja jolloin korkotuotot eivät valuneet Suomesta niin pahasti ulos?

  Vai onko nuokin paperit jäänteitä melkein kommunistisesta Suomesta?

 6. Kun EU oli vielä suunnittelupöydällä, tuskin kukaan olisi uskonut, että sivistyneessä, länsimaisessa Euroopassa voidaan kehittää mitään näin järjetöntä. Ihminen näyttää kuitenkin olevan niin tyhmä otus, että mikä tahansa on mahdollista.

  EU:ta on luonnehdittu suureksi rauhanhankkeeksi (tämä kai sen takana oleva ideologiakin alun perin on). Saattaa kuitenkin käydä niin, että tämä rauhanhanke johtaa vielä III maailmansodan alkamiseen.

 7. Mikolle(marraskuu 16, 2011 klo 8:51):
  On kai ne nytkin niitä obligaatioita (valtion velkakirjoja).

  Nykyisin kun ne on myös mukana noilla elektronisilla kauppapaikoilla, niin niiden jälkimarkkinat on sijoittajille(pienemmillekin) helpommin saavutettavissa.

  Isot sijoittajat on kai aina käyneet niillä kauppaa keskenään.

 8. ave,
  kato, täällä on joku muukin jo tajunnut, että WW3 voi olla ihan nurkan takana, bravo!

  mutta, pakko todeta jälleen kerran, kuten Octavius tuo esiin osuvasti, että ei nämä viher-puna-bolsevikit häpeä mitään. kielletään epämiellyttävä asia, ja se on pois näkösältä ja ongelmaa ei enää ole. vähän saatanan kätevää!

  näin on käynyt maahanmuutto-leperteleyssä, arvostelijat ei saa puhua siitä, ei ongelmaa, vitun kätevää! heh

  eikä saa puhua, että kuinka kusipäistä sakkia somalit ovat, kaikki.
  ei puhetta aiheesta, ei ongelmaa. vitun kätevää edelleen.

  kääntäen voidaan syyllistää ja puhua aiheista, joita ei oikeasti ole, kuten äärioikeisto ja aseharrastus, ja sen ns. uhkaava status. ja kas vaan, vitun kätevästi saatiin aseharrastajat ja perussuomalaiset leimattua valehtelemalla ja jauhamalla paskaa niistä koko ajan mediassa.

  painukaa saatana vittuun kaikki valehtelevat ja umpikierot eurostoliiton kommunistit ja bolsevikit!

  WW3 odotellessa….
  Parabellum.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: